eitaa logo
خیابان شهدا و حافظ (کشتارگاه)
289 دنبال‌کننده
370 عکس
174 ویدیو
7 فایل
پیگیری و مطالبه گری نیازهای مردم در خیابان های شهدا ، حافظ از مسئولین و ... جهت ارتباط مطالب خود را به @farshadmirdavodi1364 ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻حمله موشکی و پهپادی حزب الله به مواضع نظامیان اسرائیلی ‌ 🔹 حزب الله لبنان اعلام کرد که در عملیاتی جدید تجمع نظامیان صهیونیست را در شهرک دیرسریان در جنوب لبنان هدف حمله پهپادی خود قرار داده است . 🔹 حزب الله لبنان همچنین محل استقرار نظامیان صهیونیست در جنوب شهرک بیت لیف و در شهرک القنطره در جنوب لبنان را موشکباران کرد
🔴رسیدیم به اون روزی که می‌گفتیم اگر تو سوریه و لبنان نجنگیم باید تو تهران بجنگیم و چقدر بهمون خندیدند ...😔 📌حالا رسیدیم به جاییکه داریم میگیم اگه تو خیابون‌ها نیاییم، در خانه‌هایمان باید مقابل آنها بایستیم خیابونا را خالی نکنیم !!!!!!!!
📣 سپاه: شرکت‌های صنعتی آمریکایی و صنایع سنگین همپیمان رژیم صهیونیستی در منطقه، بلافاصله محیط کار خود را ترک کنند روابط عمومی سپاه: ▫️بسم الله الرحمن الرحیم فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم ▫️هشدار به صنایع آمریکایی منطقه دشمن آمریکایی صهیونیستی با وجود تذکرات و هشدارهای قبلی در مورد پرهیز از حمله به صنایع ایران امروز حملات متعددی به مراکز صنعتی ایران داشت. ▫️رزمندگان ما در حال حملات تلافی‌جویانه هستند لذا به کلیه کارکنان شرکت‌های صنعتی در منطقه که سهامدار آمریکایی دارند و همچنین صنایع سنگین همپیمان رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار می‌دهیم، بلافاصله محیط کار خود را ترک کنید تا جان شما به خطر نیفتد! ▫️ساکنان اینگونه صنایع تا شعاع یک کیلومتری تا زمان حمله محل اقامت خود را ترک کنند. ▫️و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم.
♦️نیروگاه خنداب هیچگونه تشعشعی ندارد؛ مردم نگران نباشند ‌ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی: 🔹دقایقی پیش نیروگاه خنداب مورد حمله دشمن صهیونی آمریکایی قرار گرفت که هیچگونه تشعشعی ندارد و مردم به هیچ عنوان نگران نباشند/ ایرنا
♦️خط تولید سلطنت‌طلب…
♦️نوشتۀ روی کوله‌پشتی ملی‌پوشان فوتبال ‌ به نام خدا 🔹به یاد شهدای دانش‌آموز میناب (جنوب ایران)
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایشون ‌شهرام همایون هستن از مخالفین جمهوری اسلامی ببینید چی میگه 📣 اگر نمیتونی شب بیای خیابون حداقل میتونید انتشار بدید
43.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دستگیری و اعتراف جاسوس رسانه‌ اسرائیل که به مقدسات توهین می‌کرد 🔹با رصد شبانه روزی سازمان اطلاعات سپاه، مزدور رسانه‌ای اسرائیل در کم‌تر از ۲۰۰ دقیقه پس از ارسال و انتشار ویدئو برای شبکه‌های معاند صهیونیستی، با اشراف اطلاعاتی و امنیتی پاسداران سازمان اطلاعات سپاه، دستگیر شد.
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل اهمیت جزایر ایرانی چرا آمریکا و کشورهای های حاشیه خلیج فارس تنب بزرگ ، تنب کوچک و بوموسی براشون ارزشمند است و امارات به دنبال تسخیر آن است؟
🔸چه طبس چه خارک فرقی ندارد، خاک ایران دشمن کش است
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ با اشاره به بن سلمان: فکرش را هم نمی‌کرد روزی قرار باشد باسنم را ببوسد ✌️
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ارسال کمک های مردمی عراق برای مردم ایران واقعا دمشون گرم هم در کنار ما دوشادوش می جنگند و هم کمک های مالی می فرستند. شیعیان منتظران امام زمان (عج)هستند.