eitaa logo
خیابان شهدا و حافظ (کشتارگاه)
289 دنبال‌کننده
370 عکس
174 ویدیو
7 فایل
پیگیری و مطالبه گری نیازهای مردم در خیابان های شهدا ، حافظ از مسئولین و ... جهت ارتباط مطالب خود را به @farshadmirdavodi1364 ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️نوشتۀ روی کوله‌پشتی ملی‌پوشان فوتبال ‌ به نام خدا 🔹به یاد شهدای دانش‌آموز میناب (جنوب ایران)
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایشون ‌شهرام همایون هستن از مخالفین جمهوری اسلامی ببینید چی میگه 📣 اگر نمیتونی شب بیای خیابون حداقل میتونید انتشار بدید
43.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دستگیری و اعتراف جاسوس رسانه‌ اسرائیل که به مقدسات توهین می‌کرد 🔹با رصد شبانه روزی سازمان اطلاعات سپاه، مزدور رسانه‌ای اسرائیل در کم‌تر از ۲۰۰ دقیقه پس از ارسال و انتشار ویدئو برای شبکه‌های معاند صهیونیستی، با اشراف اطلاعاتی و امنیتی پاسداران سازمان اطلاعات سپاه، دستگیر شد.
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل اهمیت جزایر ایرانی چرا آمریکا و کشورهای های حاشیه خلیج فارس تنب بزرگ ، تنب کوچک و بوموسی براشون ارزشمند است و امارات به دنبال تسخیر آن است؟
🔸چه طبس چه خارک فرقی ندارد، خاک ایران دشمن کش است
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ با اشاره به بن سلمان: فکرش را هم نمی‌کرد روزی قرار باشد باسنم را ببوسد ✌️
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ارسال کمک های مردمی عراق برای مردم ایران واقعا دمشون گرم هم در کنار ما دوشادوش می جنگند و هم کمک های مالی می فرستند. شیعیان منتظران امام زمان (عج)هستند.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ترامپ: ایران از هفده جهت به ناو فورد حمله کرد؛ برای نجات جانمان فرار کردیم 🔹 ترامپ با اشاره به عملیات ایران علیه ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد فورد گفت: «ایران از ۱۷ جهت به بزرگترین ناو هواپیمابر دنیا حمله کرد. ما برای نجات جانمان فرار کردیم. تمام شده بود.» 🔸 اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر پنتاگون دلیل از کار افتادن این ناو غول‌پیکر را «آتش‌سوزی در رختشویخانه» اعلام کرده بود.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴🔴 مصاحبه جنجالی همسر شهردار «کریات شمونا» با کانال ۱۵ اسرائیل: ما واقعاً روزهای سختی را در کریات شمونا می‌گذرانیم؛ روزهایی ترسناک و پیچیده؛ این روزها برای من و همه ساکنان اینجا خیلی خیلی سخت است؛ واقعاً خسته و کاملاً فرسوده شده‌ایم!
🔴 احتمال کم‌آبی برای کلانشهرهایی مثل اراک و تهران 👤وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: 🔹میانگین بارش در حوزه جنوب تا شرق کشور مانند استان‌های هرمزگان، خراسان جنوبی و کرمان همچنین شمال غرب کشور بیش از نرمال قرار دارد یعنی این استان‌ها ترسالی نسبی را تجربه می‌کنند. 🔸میانگین بارش حوزه غرب کشور بالاتر از نرمال نیست و تا حدودی در شرایط نرمال قرار دارد. میانگین بارش در استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد از حد نرمال پایین‌تر است و احتمال دارد وضعیت بارش این استان‌ها با توجه به بارندگی‌های اخیر به شرایط نرمال برسد. 🔹میانگین بارش در برخی استان‌ها کمتر از نرمال است. میانگین بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، قم، مرکزی و تا حدودی همدان در این شرایط قرار دارد. 🔸بارش‌های اخیر به منزله وضعیت خوب منابع آبی کشور نیست چراکه در شرایطی که کشور چندین سال خشک را تجربه و منابع آبی را مصرف کرده است، با یک فصل یا یک سال پربارش، منابع آبی جایگزین نمی‌شود و احتمال کم‌آبی در کلانشهرهایی چون تهران، کرج، اراک، مشهد و قم در فصل گرم وجود دارد.
🔻افسرانی که دستور شلیک موشک به مدرسه میناب را دادند، به یاد داشته باشید سفارت ایران در آفریقای جنوبی: ♦️این دو جنایتکار را به یاد داشته باشید: لی آر. تیت، فرمانده، و جفری ای. یورک، افسر فرمانده ناو یو اس اس اسپراوتس، که سه دستور شلیک موشک‌های تاماهاک صادر کردند که منجر به شهادت ۱۶۸ کودک بی‌گناه در مدرسه‌ای در میناب شد.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽هدیه بلیط یک طرفه به جهنم از طرف حزب الله لبنان به سربازان اسرائیلی در جنوب لبنان