💢رئیسجمهور کوبا: تمایل دارم به ایران سفر کنم
🔹ملت کوبا و ایران در مفهوم مقاومت، شجاعت، قهرمانی، عزت و سازش نکردن با امپریالیسم اشتراکات زیادی دارند.
🔸رهبر ایران خردمند است و قدرت تحلیلی شگرفی دارد. ایران و کوبا طرحهایی مشترک برای توسعه اقتصاد خود دارند. احتمالا رئیسجمهور ایران بهزودی به کوبا سفر میکند و من هم مایلم به ایران بروم.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهگیری بمب افکنهای آمریکا توسط جنگنده روسیه
🔹یک فروند جنگنده سوخو ۳۵ نیروی هوایی روسیه روز دوشنبه دو بمب افکن بی-۵۲ آمریکا را بر فراز دریای بالتیک رهگیری و از نزدیک شدن آنها به حریم هوایی روسیه جلوگیری کرد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه ورود رهبر انقلاب به جمع زائران حرم رضوی
✅در ایام نوروز درباره چه چیزایی صحبت نکنیم؟!🤔
ایام نوروز، بهترین فرصت دید و بازدید و خوش و بش و صمیمیت هست، بنابراین درباره موضوعاتی که موجب کدورت میشه پرهیز کنید مثل:
۱- گیر دادن به زن نگرفتن پسرها
۲- خواستگار معرفی کردن به دخترها
۳- گیر دادن به بچه دار نشدن زوج ها
۴- گرونیها و مسائل دوقطبیساز جامعه
۵. مسائل اختلافی و سیاسی و مذهبی
#لحظه_طلایی #عید_نوروز #امام_زمان
🔴 اجرتان با خدا
💠 رهبرانقلاب:
خیلیها از زحمات خانمها آگاهی ندارند. مردم عادت کردهاند که خیال کنند زحمت، چیزی است که انسان با بازو و بدن و جسم خود انجام میدهد.
نمیدانند زحمات روحی و عاطفی گاهی سنگینتر است! آقایان، خیلی از زحمتهای شما را درست ملتفت نیستند؛ اما خدای متعال که «لا یخفی عَلَیهِ خافِیة» است هیچ چیزی از او پوشیده نمیماند ناظر کار شماست و شما اجر دارید.
۸۱/۷/۱۸
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسجمهور: سیاست همسایگی دستور کار اصلی دولت است
🔹در حوزه سیاست خارجی، رویکرد دولت از ابتدا دیپلماسیِ متوازن و احیای سیاست همسایگی و منطقهگرایی بود. سال۱۴۰۱ سال ثمر دادن این سیاست بود.
🔹کشور را معطل کشورهایی نکردیم که برای همکاری با ایران تردید دارند. تعلل در دنیای جدید و نظم جدید موجب از دست دادن نقش و جایگاه کشور میشود.
🔹از جمله برنامههای راهبردی دولت در سال جدید، استفاده از موقعیت بینظیر و راهبردی ایران عزیز و فعال کردن مسیرهای «شمال- جنوب» و «شرق-غرب» برای دستیابی به جایگاه در تراز ملت بزرگ ایران در نظم جدید است.
🔹هیچکدام از مدیران دولتی چک سفید دریافت نکردهاند. اگر فردی توان یا صلاحیت خدمت جهادی به مردم را ندارد، طبیعی است که جابجا میشود. در سال جدید تلاش خادمان شما در دولت برای تحقق وعدهها شبانهروزی و بیوقفه خواهد بود
1_3938061061.mp3
28.62M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی. ۱۴۰۲/۱/۱
https://rubika.ir/roshana_zanjan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
May 11
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰حمله به باورهای دینی و سیاسی درجنگ ترکیبی
الناس
مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
ﺍﺯ ﺷﺮّ ﻭﺳﻮﺳﻪﮔﺮِ ﭘﻨﻬﺎﻥ؛ *(٤)
الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ
ﻫﻤﺎﻥﻛﻪ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ،
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
در جنگ ترکیبی، حملهی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ حملهی دشمن به باورهای دینی و باورهای سیاسی است. اینکه در سورهی «قُل اَعوذُ بِرَبِّ النّاس» میگویید: «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاسِ * اَلَّذی یُوَسوِسُ فی صُدورِ النّاسِ * مِنَ الجِنَّةِ وَ النّاس»، خنّاسش همین تبلیغاتچیهای خارجی و دنبالهروهای آنها در داخل هستند؛ وسوسه میکنند، حقایق را دگرگون نشان میدهند؛ هدفشان سست کردن ارادهی ملّت است، هدفشان خاموش کردن امیدها است، میخواهند شعلهی امید را در دل جوانان ما خاموش کنند، جوان را مأیوس کنند. یأس یعنی بنبست؛ وقتی که جوان از پیشرفت مأیوس شد، از آینده مأیوس شد، احساس بنبست میکند؛ از کسی که احساس بنبست میکند، نمیشود توقّع داشت درست کار کند. میخواهند اختلافافکنی کنند، میخواهند در کشور دوقطبی ایجاد کنند؛ میخواهند نرمافزار واقعی قدرت ملّیِ کشور را از دست ملّت بگیرند، بیاثر کنند؛ این نرمافزار عبارت است از ایمان مردم، ارزشهای دینی مردم، ارزشهای ملّی مردم، اعتقادهای مردم. وقتی این کارها را انجام دادند، دنبال این هستند که در کشور بیثباتی به وجود بیاید، ناامنی به وجود بیاید، اگر بتوانند جنگ داخلی ایجاد کنند؛ که البتّه سرشان به سنگ خورده است و خواهد خورد
✍#بازیاد_رجبعلی
✴️برخی چالش های اقتصادی ایران از نگاه رهبری در اول فروردین سال۱۴۰۲:
🔰چالشهایی که دولت مسئول آن است:
1⃣دولت از فلسفه وجودی خود یعنی، نظارت، کنترل و هدایت فاصله گرفته است. ( ضعف در اجرای اصل ۴۴)
2⃣وابستگی به نفت
3⃣وابستگی به دلار
4⃣سطح پایین مشارکت مردم در اقتصاد( مردمی سازی اقتصاد)
5⃣کم تحرکی در تجارت خارجی
6⃣ضعف در قانونگذاری( مثل قانون بودجه)
🔰چالش هایی که مردم مسئول آن هستند:
1⃣الگوی اشتباه مصرف( اسراف)
2⃣تجمل گرایی
3⃣ضعف در تعصب نسبت به تولیدات داخل
🔰مهار تورم، زمینه رشد تولید
✍علی محمدی
🔰از منظر اقتصادی تورم به عنوان یکی از متغیرهای کلان اقتصادی، می تواند انعکاس دهنده ثبات یا بی ثباتی کل اقتصاد باشد و به نوعی جهت گیری سیاسی و اجتماعی کشور را متاثر سازد.
جنس تورم در کشور ما بیشتر از نوع فشار هزینه بر بنگاه یا به نوعی بیشتر ریشه عرضه دارد، یعنی باید تولید رونق یابد.
تورم مزمن و بالا مخل رشد تولید است و می تواند هزینه های زیر را بر اقتصاد و روند تولید کشور تحمیل نماید:
1⃣تورم، جریان تخصیص منابع را از بخش مولد به سمت بخش نامولد سوق می دهد. در واقع تورم بالا سوداگری را جذاب میکند و مانع از حرکت منابع به سمت بخش تولید می شود.
2⃣چنانچه افزایش مداوم سطح عمومی قیمت ها به صورت غیر منطقی باشد، افق های تصمیم گیری برای اقتصاد در بخش خرد و کلان محدود می شود و مانع از تحقق برنامه ریزها در زمینه رشد اقتصادی می گردد. برای مثال در شرایط تورم بالا، بنگاه نمی تواند برای آینده خود تصمیم گیری کند. یا بدون مهار تورم، ریسک سرمایه گذاری بالا می رود و از یک افق بلند مدت تبدیل به امری کوتاه مدت و بی کیفیت می شود.
3⃣تورم بالا با ایجاد شکاف در میان هزینه ها و درآمدهای دولت، کسری بودجه را افزایش می دهد و دولت مجبور می شود هزینه های عمرانی را که عامل تولید است کاهش و به سمت مصارف ببرد.
4⃣تورم بالا اثرات اقدامات اصلاحی اقتصادی را نابود می نماید ( مثل قانون حذف ارز ترجیحی)، یا مانع از تحقق کامل اهداف سیاستگذار می شود و گاهی اساسا مانع از انجام اصلاحات اقتصادی می گردد.
5⃣تورم های بالا و مزمن، رقابت پذیری های فنی و نهادی در اقتصاد را تضعیف می کند و در نتیجه موجبات کاهش مستمر و واگرایی ارزش پول ملی را فراهم می آورد و در ادامه با کاهش قدرت خرید مردم و تضعیف نظام مصرف واقعی، رکود را به اقتصاد تحمیل می نماید.
6⃣تورم مستمر و مزمن، آسیب های روانی، اجتماعی( ایجاد بیکاری و فساد) و تهدیدهای حوزه سلامت و امنیت غذایی( رجوع مردم به سمت مواد ناسالم یا کاهش قدرت خرید مواد سالم ) را بر جامعه وارد می کند. و از این منظر درآمدهای کشور را که باید در تولید و رشد اقتصاد هزینه شود به سمت درمان بیماریهای جسمی و روانی جامعه سوق می دهد.