9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه یا شبکه تروریستی؟ رویای شوم اینترنشنال برای ایجاد جنگ خیابانی در ایران
شبکه تروریستی اینترنشنال:
گروههای کرد و بلوچ در حال آموزش برای راهاندازی جنگ میدانی (و خیابانی) در ایران هستند که باید به آنها کمک کرد، باید رویکردمان را تغییر دهیم!
💢مأموریت 210 روزه
🔹«برهه حساس کنونی»، این عبارتی است که در ادبیات سیاسی ما زیاد به کار برده میشود و این روزها هم بعضا به دستمایه طنز و گاه طعنههای سیاسی بدل شده است.
🔸اما واقعیت قضیه این است که نظام بینالملل و عرصه سیاسی عرصه ایستایی و ثبات نیست بلکه عرصهای به شدت سیال و متغیر است. در این عرصه متغیر، تزاحم منافع بازیگران باعث میشود که هر روز ما شاهد یک تحول جدید باشیم. لذا «برهه حساس کنونی» نه یک طنز بلکه یک واقعیت است.
🔹انتخابات اسفند 1402 هم شاید مصداق همین عبارت پر کاربرد باشد. کسانی که صحنهگردان حوادث سال گذشته بودند تلاش داشتند تا مردم به عنوان مهمترین رکن نظام را از آن بگیرند. در این انتخابات هم قطعا این جماعت سر جای خود نخواهند نشست و به هر کاری که دستشان برسد و برایشان ممکن باشد دست خواهند زد تا در انتخابات اخلال ایجاد کنند؛ این اخلال میتواند امنیتی باشد، یا رسانهای و فکری و یا به واسطه هر ابزار دیگری.
🔸در این بازی شطرنج هر مهره یک کارکرد دارد و آن کسی میتواند موفق باشد و طرف مقابل را کیش و مات کند که از همه مهرههای خود بهترین استفاده را نماید. در بازی شطرنج اولین اصل داشتن یک راهبرد است. راهبرد انتخابات 1402 هم همان راهبرد چهارگانهای است که رهبری در اول سال معین کردند؛ امنیت، رقابت، مشارکت و سلامت. در 210 روز آینده از وزیر و وکیل و رئیس گرفته تا هر شخص عادی در جامعه که دغدغه ایران و ایرانیت را دارد باید به برهم زدن بازی طرف مقابل و کیش و مات کردن آن بیندیشد. 2 روز دیگر نامنویسیها شروع خواهد شد. اولین گام در این مأموریت 210 روزه دعوت کردن از کسانی است که صلاحیت و توانمندی این کار را دارند. افراد و جریانها با توانمندیها و بدنه اجتماعی که دارند میتوانند به تنور انتخابات بدمند و بر گرمی آن بیفزایند.
🔹البته این بازی تا شامگاه 11 اسفندماه و پایان سوت رأیگیری ادامه خواهد داشت. بازیکن خوب تا دقیقه 90 و حتی در وقتهای اضافه میجنگند. در این جنگ تن به تن هر شخص یا جریانی که با قول و فعل و تقریرش به پر شور بودن انتخابات کمک کند سرباز وطن محسوب خواهد شد؛ خواه چپ باشد یا راست. هرکس هم در آتش اختلافات بدمد و تنور انتخابات را سرد کند تکمیلکننده بازی طرف مقابل است.
✍🏻یعقوب ربیعی
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷کار زیبای یک« ایرانی در هاوایی»
🟡امسال اينجا هيچ مراسمي نبود، دلم ميخواست يكاري كنم
🟣به فكرمون رسيد تو گرماي هاوايي آب پخش كنيم و يه نوشته و يك PR code سايت ?who is hossein رو بزنيم اگر كسي دوست داشت با امام حسين آشنا باشه😍
.
🟢«معنی متن روي بطری آب »
📃این آبی که در دست دارید، ادای احترامی است به حضرت امام حسین، نوه حضرت محمد، که در کربلا در سال 680 میلادی در روز عاشورا به شهادت رسید. ایستادگی شریف او در برابر ظلم و ستم با وجود آب نخوردن و تشنگی شدید او، خانواده و فرزندان معصومش و یارانش، ما را برانگیخته است. این رویداد بر ارزش های شجاعت، عدالت و صداقت تاکید می کند.
📃همانطور که تشنگی خود را برطرف می کنید، مقاومت آنها را در سختی ها به یاد بیاورید. این فقط داستانی از گذشته نیست، بلکه فراخوانی برای حفظ این ارزشها در امروز است. اگر این داستان شما را متاثر میکند، از شما دعوت میکنیم تا درباره پیادهروی اربعین بیشتر بدانید، سفری مهم که سالانه میلیونها نفر برای یادآوری حسین و پیام جاودانهاش طی میکنند.
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان قابل تامل آیتالله جوادی آملی در مورد امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با بی حجابی:
🔻مسأله امر به معروف، غیر از مسأله تعلیم و تبلیغ و امثال ذلک است. تعلیم برای این است که ما جاهل را عالم کنیم. تبلیغ برای این است که اگر به او نرسیده، به او برسانیم. تنبیه غافل این است که اگر او غفلتی دارد، متوجهاش کنیم.
🔻امّا امر به معروف برای این است که کسی عالماً عامداً دارد گناه میکند. او که جاهل نیست، او که غافل نیست، او که ساهی [سهوکننده] و ناسی [ فراموشکننده] نیست ما آیه و روایت بخوانیم.
هر کدام از اینها باشد، دیگر داخل در مسأله امر به معروف و نهی از منکر نیست.
🔻امر به معروف برای جایی است که کسی عالماً عامداً دارد گناه میکند. آن وقت ما دیگر معلم نیستیم؛ ما مرشد نیستیم؛ ما مبشر نیستیم؛ ما منذر نیستیم؛ ما فرمانده ایم؛ امر می کنیم. بر او واجب است که حرف ما را گوش دهد. چون ما داریم امر می کنیم.
🔻اگر ما به کسی گفتیم عفاف را رعایت بکن، رعایت نکرد، ۲ تا گناه کرد؛ یکی «قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ» را عمل نکرد. یکی فرمان ما را اطاعت نکرد.
این که فرمود: «المُؤمِنونَ وَالمُؤمِناتُ بَعضُهُم أَولِياءُ بَعضٍ» ما ولایت داریم نسبت به یکدیگر؛ ولیِّ یکدیگر هستیم. مولّی علیه باید حرف ولی را گوش دهد.
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوضاع در نیجر چگونه است؟
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
💢اوکراین رو رها کن فکری به حال ما کن
🔹سیاوش اردلان کارمند بیبیسی در متنی نوشته است: «باور نکردنیه که ظرف 15 سال گذشته در بریتانیا، تعداد نیازمندان کمکهای غذایی از 25 هزار نفر به 2/6 میلیون نفر رسیده. غمانگیزه که این کمکها بخش کوچکی از 3/11 میلیون نفری رو پوشش میده که شبها رو گرسنه میخوابند. این آمار در کنار سالی 10 میلیون تن دورریز غذا یعنی یک جای کار میلنگه.»
🔸متنی که از اهالی فضای مجازی دور نماند. کاربری در نقد آن نوشته است: «چرا در انگلیس شعار نمیدهند «اوکراینی رو رها کن، فکری به حال ما کن»؟ چرا رسانههایی مثل بیبیسی این نسخه را فقط برای ما میپیچند؟ ما باید شب و روز درباره خرجهای دفاعی و کمک به همسایههای جنگزدهمان بحث و جنجال داشته باشیم، اما استعمارگرها صنایع نظامی و امنیتیشان را توسعه بدهند؟ با خیال آسودهتر دنیا را بچاپند؟»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
💢ترس صهیونیستها از توانایی حزبالله
وبسایت کانال 7 رژیم صهیونیستی نوشت:
🔸این ایده که حزبالله 150 هزار موشک آماده شلیک به سمت رژیم صهیونیستی داشته باشد وحشتناک است، به راستی چگونه به اینجا رسیدیم؟
🔹نصرالله یک مرد حرفهای است و امروز از هر چه دارد استفاده میکند چون آماده نبرد است؛ زیرا زمان جنگ فرا رسیده و سال گذشته استقرار نیروها و مواضع در مرزها را به پایان رساند. جنگجویان او هم در نتیجه جنگ در سوریه بسیار ماهر هستند. نصرالله در مرزها، در مواضع دفاعی آماده است تا به پاسخ ما واکنش مناسب نشان دهد، در حالی که نیروهایش منتظر ساعت حمله هستند.
🔸موشکهای حزبالله میتواند به شدت به رژیم صهیونیستی آسیب برساند و نیروی هوایی را تا حد زیادی فلج کند؛ ما از این نقطهای که میتوانستیم با کمترین خسارت از نبرد خارج شویم، عبور کردهایم.
💢رمزگشایی از یک نظرسنجی صهیونیستی
🔹بر اساس گزارش پژوهشی جدیدی که روز سهشنبه توسط مرکز تحقیقاتی «پیو» منتشر شد، صهیونیستها بر سر ماندن یا نماندن نتانیاهو دارای اختلاف شدید هستند، چنانچه 52 درصد نسبت به نتانیاهو نگاه منفی و 48 درصد نظر مثبت دارند.
🔸مهمترین منازعهای که صهیونیستها نگران آن هستند، جدال میان جریان راست و چپ سیاسی است، جایی که 75 درصد مخاطبین میگویند شکاف میان دو جریان سنتی و سکولار، مهمترین عامل تنش و تنازع در اراضی اشغالی است.
🔹گرچه نتانیاهو اطمینان داده که جنگ داخلی در کار نیست و کابینهاش قادر به کنترل منازعات است، اما افزایش معترضان، نشان از بطلان ادعای نتانیاهو دارد.