eitaa logo
ثامن الحجج
20 دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
10.4هزار ویدیو
651 فایل
📝رهبرانقلاب:( بهمن 94) شما افسران جوان جنگ نرم هستید و این عرصه بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار میطلبد. اهداف کانال 💠بصیرت افزایی 💠اعتمادزایی 💠انسجام ووحدت ملی
مشاهده در ایتا
دانلود
31.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه دوم تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی تهیه شده توسط بسیج جامعه زنان استان زنجان
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله مصباح یزدی: اطاعت از ولی فقیه مانند اطاعت از امام زمان(عج) واجب است.
💢 هم‌نوا با منافقین 💢 🚫محمود امجد، با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: انا النذیر العریان! می‌خواهم با جهاد اکبر «احقاق حق و ابطال باطل» علیه این حوزه فاسد و مفسد و عمامه بسرهای بی‌دین و وجدان قیام کنم. ⛔️جنابِ نذیر عریان! 1️⃣ چرا آن زمان که در روز عاشورای88، با بی‌حیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، نذیر عریان نبودید؟ آن زمانی که روی جوان بسیجی بنزین ریختند و زنده زنده او را آتش زدند، چرا زبان در کام برده بودید؟ 2️⃣ آقای امجد روز عاشورا که پرچم‌های عزای سیدالشهدا(ع) را به آتش کشیدند، کجا بودید؟ آن زمانی که در عاشورای اباعبدالله(ع) در خیابان‌ها می‌رقصیدند، بشیر بودید یا نذیر؟ 3️⃣ چرا در این 7 سال در مقابل کسانی که هر روز سفره مردم را کوچک و کوچک‌تر کرده و پدران را شرمنده فرزندان خویش ساختند دم بر نیاوردید؟ 4️⃣ امت حزب الله از اینکه کسی بگوید می‌خواهم علیه عمامه‌های فاسد قیام کنم به شدت استقبال می‌کند، این امت، پرورش یافته است. او بود که مبارزه با عمامه‌های فاسد را به ما آموخت. او بود که ما را از آخوندهای سکولار، متحجر و لیبرال بیم داد و ما را دعوت به مبارزه با آنها کرد. او بود که شاخصه‌های نفاق را به ما نشان داد. 5️⃣ اما جای سوال است چرا امثال شما وقتی می‌خواهند با فساد مبارزه کنند، اول یک سر به فرانسه و آمریکا و انگلیس می‌زنند و بعد وارد میدان مبارزه با فساد می‌شوند؟ ♦️ضربه‌ای که اسلام از روحانی نماهای مقدس مآب خورده از کفار و مشرکین نخورده است. سید امیر حسینی
❌چرا علمای دینی را ترور نمی‌کنند اما دانشمندان هسته‌ای ترور می‌شوند؟ 🚨 ✅ پاسخ ✍ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم 🔹 اقدامات و دشمنی‌های دشمن دقیق و حساب شده است. نقش علمای دینی بیشتر تاثیرگذاری فکری است، بنابراین حذف فیزیکی آنها نه تنها مانع انتشار افکار آنها و استفاده جامعه از دانش علما نمی‌شود، بلکه موجب گسترش افکار آنها می‌شود. (مانند شهید مطهری که پس از شهادتش آثار او بیشتر منتشر شد به طوری که بعضی از آثار او بیش از ۱۰۰ بار تجدید چاپ شده است) بنابراین بهترین راه برای مقابله با علمای دین، آنها است. شایعات، تهمت‌ها و حملات رسانه‌ای علیه حضرات آیات مکارم، مصباح، علم‌الهدی و سایر علما مخصوصاً ائمه‌ی جمعه در همین راستا است. 🔹اما نخبگانی مانند دانشمندان هسته‌ای و دفاعی نقش فنی دارند بنابراین حتی اگر ترور شخصیت شوند می توانند علم خود را برای جامعه به کار بگیرند، به همین خاطر لازم است حذف فیزیکی شوند تا دانش آنها به کار گرفته نشود. 🔹 این نیز گفتنی است که گاهی دشمن وجود جسمی علما را هم نتوانسته تحمل کند و آنها را به شهادت رسانده است.
🔴سخنرانی زنده مقام معظم رهبری در صبح جمعه آیت الله خامنه اي به‌مناسبت ۱۹ دی، جمعه ساعت ۱۱ به صورت زنده از صداوسیما سخنرانی خواهند کرد.
🔰 اطلاع‌نگاشت | عالم مجاهد و پارسا 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نسبت به آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی به عنوان شخصیتی دارای علم و بصیرت و صفا ارادت خاصی داشته‌اند و در بیانات مختلف از ایشان تجلیل کرده‌اند که این موارد در این  اطلاع‌نگاشت مرور  می‌شود.
ایستاده در برابر فتنه‌ و تحریف‌ آیت‌الله مصباح ‌یزدی، این فیلسوف گرانقدر و متفکر ارزشمند صاحب سبک، به معنای دقیق کلمه از ارادتمندان مخلص و یاران صدیق حضرت امام خمینی(قدس‌الله نفسه الزکیه) و حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) بود. به گزارش خبرگزاری فارس، یدالله جوانی طی یادداشتی نوشت: آیت‌الله محمدتقی مصباح ‌یزدی که عمر با برکتش را در راه ترویج مکتب اهل بیت(ع) و اسلام سیاسی و آرمان‌های انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران سپری کرد، به دیار باقی شتافت و دوستداران و جامعه اسلامی و انقلابی را با رفتنش که گریزناپذیر است، در غم و اندوه فرو برد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ محکم مجلس به برخی ادعاهای امروز رئیس‌جمهور 🔹 نمایندگان مردم در خانه ملت، در پاسخ به آدرس غلط روحانی به مردم در موضوع مالیات؛ ۵ درصد مالیات اصناف و واحد‌های تولیدی را به جهت آسیب دیدن در ایام کرونا برای سال آینده در لایحه بودجه کم کردند.
❌ توئیت عجیب و رازآلود حسن روحانی، یک روز قبل از سقوط هواپیمای اوکراینی توسط اشتباه پدافند! ✖ معنای این توئیت چه بود؟ چه روزی دادگاه این کُد دهندگان قبل از وقایع مشکوک تشکیل میشه؟!
♦️همه مقصران و دست‌اندرکاران ترور ‌شهید فخری‌زاده شناسایی شدند 🔹امیر شعبانیان، معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع: شهید فخری زاده از دانشمندان مؤثر و رده بالای حوزه تحقیقات کشور در همه زمینه‌ها بود و در بسیاری از حوزه‌های علمی مسلط بود. 🔹️همه مقصران و دست‌اندرکاران ترور این شهید شناسایی شدند و اقدامات لازم برای دستگیری در حال انجام و انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" تنهامسیر ": 🎥 سردار حاجی‎زاده: هنگام حمله به عین‎الاسد، اقدامات ما براساس یک درگیری فراگیر بود. ما بدترین حالت را در نظر گرفتیم و حدود ۴۰۰ موشک روی سکو آماده شلیک به سوی پایگاه‌های آمریکایی بود.