راهنمای سریع پاسخ به شبهات و سوالات انتخاباتی.pdf
251K
📃 | معرفی #جزوه
🔰 فایل pdf راهنمای سریع پاسخ به شبهات و پرسشهای انتخاباتی
✍️ توضیح نویسنده:
فایلها خیلی نکته خاصی نداره...
اما چندجایی که ارائه دادیم، خیلی استقبال شد...
لطفا به دست سرگروه ها و مربیان صالحین، سخنرانان و ائمه جماعات برسانید.
🔍#انتخابات
#متن
#شبهات
#ایران_قوی
#محتوا_انتخابات_1400
•┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
بصیرت:
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
💠 موضوع: #انتخابات_1400
💢فهرست نهایی نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اعلام شد.
🍃🌻🍃
🔻بر اساس اعلام وزارت کشور، اسامی 7 نامزد احراز صلاحیت شده در بررسی های شورای نگهبان به این شرح است:
۱. سعید جلیلی
۲. سید ابراهیم رئیسی
۳. محسن رضایی
۴. علیرضا زاکانی
۵. امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۶. محسن مهر علیزاده
۷. عبدالناصر همتی
🔹طبق قانون، فعالیتهای انتخاباتی و تبلیغات نامزدها از زمان اعلام اسامی آنها آغاز می شود و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رأی ادامه می یابد.
🔺انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری #جمعه_28_خرداد 1400 برگزار خواهد شد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
❇️تفاوت عدم احراز صلاحیت با عدم تائید صلاحیت چیست؟
🔹عدم احراز وجود صلاحیت، به این معنا که ناظران علی رغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانستهاند در خصوص شرایط موضوع ماده ۲۸ علم قطعی کسب کنند و در این حالت از آنجایی که با توجه به توضیحات پیش گفته احراز صلاحیت و شایستگی افراد برای شرکت در انتخابات منوط به احراز و تعیین اوصاف مذکور در فرد است داوطلب مذکور تأیید صلاحیت نخواهد شد
🔹عدم تأیید صلاحیت افراد اگر چه ماهیتاً به منزله رد صلاحیت آنها نخواهد بود، اما از حیث آثار و اینکه فرد امکان شرکت در رقابتهای انتخاباتی را نخواهد داشت، یکسان است/ باشگاه خبرنگاران
❇️مجلس اجازه خروج از چارچوب های تعیین شده مذاکرات را نمی دهد
✨با شناختی که از روحیات مجلس دارم، معتقدم که اگر مذاکرات در چارچوب های قانونی و منویات مقام معظم رهبری کاملا رعایت نشود، مجلس کوتاه نخواهد آمد.
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330858
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز •]
🎯| سلسلهجلسات تحلیلے
#انتخابات_1400 🗳
🎙| سخنران:
محمدصادق سلطانزاده
♻️| تحلیل:
➖ ارتباط امنیت ملی و
مشارکت حداکثری در انتخابات
#انتخاب_آگاهانه #ثامن
#انتخابات_1400 #امنیت
#پرسشوپاسخ_بصیرتی
#جلسه 7⃣8⃣
🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال
دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان
را دریافت کنند💡
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
هدایت شده از روشنا استان زنجان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵#صوتی
🔻 ضرورت احترام به تصمیمات نهادهای قانونی بویژه شورای محترم نگهبان و اتحاد حول محور ولایت و قانون.
✅حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری مدرس شبکه روشنگران فرهنگی استان زنجان
🔹-🔸🌹🔹-
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🌓https://rubika.ir/roshana_zanjan
🌓https://eitaa.com/roshana_zanjan
✅انتظار «مهندسی انتخابات» از شورای نگهبان نداشته باشیم!
✅ چرا عملکرد شورای نگهبان قابل افتخار است؟
🔻انتشار لیست نهایی کاندیداهای تأییدصلاحیت شده انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری، موجی از واکنشها را به دنبال داشته است. علّت این واکنشها، غیرمنتظره بودن ترکیب نهایی کاندیداهایی است که از فیلتر شورای نگهبان عبور کردهاند. چهرههای نامداری در بین داوطلبان ریاستجمهوری حضور داشتند که عدم احراز صلاحیت آنها برای بخشی از افکار عمومی قابل هضم نیست.
🔻علی لاریجانی (رئیس اسبق سازمان صداوسیما، دبیر اسبق شورایعالی امنیت ملّی، رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم، مشاور رهبر معظّم انقلاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده ایران در قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین)، 🔻اسحاق جهانگیری (وزیر صنایع دولت هشتم، معاون اوّل رئیسجمهور در دولتهای یازدهم و دوازدهم)، 🔻محمود احمدینژاد (رئیس دولتهای نهم و دهم)، 🔻محمّد شریعتمداری (وزیر بازرگانی در دولت اصلاحات و وزیر کار در دولت دوازدهم) چهرههایی هستند که خبر عدم تأییدصلاحیت آنها به راحتی قابل هضم نیست.
❓
❓سؤال این است که این قابل هضم نبودن و غیرهمنتظره بودن، حُسن شورای نگهبان است یا نقطه ضعف آن؟
اگر آن را موضوعی منفی قلمداد کنیم، بنابراین پذیرفتهایم که برخی افراد و اسامی در جمهوری اسلامی از مصونیت برخوردار هستند و باید آنان را از پیش تأییدشده دانست!
ادامه ..
🔸
...
❓سؤال بعد این است که حد و مرز شورای نگهبان برای درنظر گرفتن مصلحتهایی از قبیل پایگاه اجتماعی کاندیداها، چیست؟ به کدام یک از کاندیداها باید به دیده اغماض نگریست و نسبت به کدام یک باید مصلحتسنجی را کنار گذاشت؟
🔻فرض را بر این بگیریم که شورای نگهبان، نسبت به کاندیدای اصلاحطلبی چون مسعود پزشکیان، اغماض به خرج دهد و برای اینکه ظرفیت اجتماعی این طیف سیاسی تمایل بیشتری را برای مشارکت در انتخابات پیدا کند، اقدام به تأییدصلاحیت وی کند (با علم به اینکه این کاندیدا، موانع قانونی برای حضور در انتخابات دارد)، در این صورت چرا نباید چنین اغماضی را نسبت به دیگر کاندیدای دارای پایگاه اجتماعی نشان داد که در زمان ثبتنام، اعلام میکند که در صورت ردصلاحیت، به قانون گردن نخواهد نهاد و در انتخابات شرکت نخواهد کرد؟
ادامه ..
🔸🔸
...
❗️این تناقض که از طرفی، شورای نگهبان را به مهندسی انتخابات متهم میکنیم و از طرفی، توقع داریم تا شورای نگهبان انتخابات را مهندسی کند (با چشمپوشی بر برخی افراد و مصلحتسنجیها) عمق بیشتری دارد و نیاز به بحث بیشتری دارد.
🔻🔻برای این موضوع، یک مورد دیگر را مرور میکنیم. یکی از سخنانی که طی سالهای اخیر در مواجهه با ناکارآمدیها دولت حسن روحانی به کرّات شنیده میشد، این بود که چرا شورای نگهبان، صلاحیت حسن روحانی را برای انتخابات ریاستجمهوری تأیید کرده است؟ معنای این حرف این است که شورای نگهبان نباید مدیر و مدبر بودن حسن روحانی را تأیید میکرد تا کشور با چنین مشکلاتی مواجه نشود.
ادامه ...
🔸🔸
...
🔶یادآوری اخبار چندماه قبل و روزهایی که موضوع قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین داغ بود، خالی از لطف نیست. انتخاب علی لاریجانی بهعنوان نماینده ایران در این پرونده اقتصادی، این زمزمه را در برخی کانالها و گروههای مجازی ایجاد کرده بود که انتخاب لاریجانی بهعنوان نماینده ایران در این قرارداد، آنهم در آستانه انتخابات ریاستجمهوری معنادار است و دستهایی در کار است تا لاریجانی بهعنوان چهره معتمد نظام، به انتخابات ورود کند.
🔻🔻حال درصوتی که در پرونده رئیس سابق مجلس، مورد خاصی یافت شود، امّا شورای نگهبان آن را نادیده بگیرد، آیا استقلال، حرّیت و قانونگرایی شورای نگهبان زیر سؤال نمیرود؟ و آیا این شائبه که لاریجانی از سوی نظام برای یک قرارداد بینالمللی انتخاب شده تا در انتخابات ریاستجمهوری دست برتر را داشته باشد، تقویت خواهد شد یا خیر؟
🔻🔻سخنی که این روزها در فضای مجازی و محافل گوناگون مطرح میشود این است که بهتر است شورای نگهبان نسبت به برخی اسامی، اغماض بیشتری نشان دهد. مهمترین دلیلی که برای این سخن خیرخواهانه مطرح میشود، این است که حضور برخی چهرهها در انتخابات، مشارکت را افزایش میدهد، چرا که این افراد، دارای پایگاه اجتماعی قابل توجهی هستند.
👈🏿نکتهای که اینجا از آن غفلت میشود این است که اولاً شورای نگهبان هیچ وظیفه قانونی برای ایجاد شور انتخاباتی ندارد و صرفاً موظف است تا افرادی را که شرایط قانونی حضور در انتخابات دارند، بعد از بررسی دقیق، اعلام کند. شور انتخاباتی و تلاش برای ایجاد مشارکت حداکثری که موضوعی حیاتی است، برعهده سایر دستگاهها و نهادهاست و از حیطه کارکرد شورای نگهبان خارج است.
👈🏿نکته بعد اینکه چنانچه شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون از جمله ایجاد شور انتخاباتی و در نظر گرفتن وجهه برخی افراد و گروههای سیاسی نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولاً نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
ادامه ..
🔸🔸