🔯 در پوشش خبرنگار
♨️ فرید مدرسی هنوز در عراق است. این فرد به ظاهر خبرنگار، مدعی شده که به صورت شخصی به عراق سفر کرده! اگر چه دیدارهای وی با مقامات بلندپایه عراق از جمله #حیدر_العبادی نخست وزیر اسبق عراق، #هادی_العامری رئیس ائتلاف فتح، #فالح_الفیاض رئیس حشد الشعبی و #نصار_ربیعی رئیس دفتر سیاسی مقتدی صدر، این ادعا را رد میکند.
♨️ چگونه ممکن است کسی بصورت شخصی و به عنوان یک خبرنگار و بدون حمایت هیچ نهاد سیاسی یا دینی (آنطور که خود او مدعی است) بتواند با بالاترین مقامات یک کشور ملاقات کند؟!
♨️ همچنین زبان بدن و نوع رفتار وی در این دیدارهای دیپلماتیک به هیچ وجه حکایت از مصاحبه یک خبرنگار با مقامات بلندپایه عراقی ندارد، بلکه اینگونه به نظر میرسد او به عنوان یک #دیپلمات یا #عنصرامنیتی در این دیدارها حضور داشته است!
♨️ آقای فرید مدرسی! موضع خود را مشخص کنید! شما خبرنگارید یا خبرنگاری پوشش شماست؟
✍️#حسین_کاظمی
#فرید_مدرسی
#بی_بصیرت
ویژگیهای کرونای انگلیسی
🔸سرعت انتشارش ۷۰ درصد بیشتر هست و به سرعت جایگزین کرونای قبلی میشه.
🔸آزمایشش هفتهها یا شاید ماهها طول بکشه.
🔸اولین بار تو شهریور ماه شناسایی شده اما تا الان توسط نخستوزیر انگلیس پنهان مونده.
🔸دوسوم مبتلایان در انگلیس حامل این ویروس بودند و تا الان به دانمارک، ایتالیا، استرالیا و هلند منتقل شده.
🔸واکسنهای فعلی میتونن باهاش مقابله کنند اما اگه باز هم جهش پیدا کنه، ممکنه واکسنها کارآیی نداشته باشند.
🔸مردانی، عضو ستاد #کرونا گفته ویروس جدید هنوز به ایران نرسیده./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صالحی (قبل از برجام در مجلس):
"والله والله والله در مسائل هستهای نه با کندی روبرو خواهیم شد نه توقف."
صالحی (امروز):
"اینکه مجلس میگه باید دوباره هستهای رو راه اندازی کنیم، یا نمیدونه منابع مالی ما چقدره یا نمیدونه ارزش هر سانتریفیوژ آی آر شش چقدره!."
آقای صالحی، ما که سانتریفیوژ نسل شش هم داشتیم؛ اون روزی که جناب روحانی و شما همه سانتریفیوژها رو درو کردید و از بین بردید، نمیدونستید چقدر ارزش دارن
🔺چرا مسئول پاسخگو نیست؟
🔺پراکندگی مراجع تصمیمساز و حتی تصمیمگیرنده در بخش اجرایی معمولاً منجر به سلب مسئولیت وحتی ایجاد اختلاف بین دستگاهها میشود و در نتیجه یا کار اصلاً انجام نمیشود و یا به شکل ناقص و در حد رفع تکلیف توسط دستگاههای مختلف صورت میپذیرد.
پایگاه بصیرت / احمدرضا هدایتی
https://basirat.ir/fa/news/32
*رادارهای گنبد آهنین صهیونیستها هک شد؟*
🔹یسرائیل هیوم ادعا کرد مجموعه ایرانی پی تو کی (Pay2Key) شامگاه یکشنبه اعلام کرد رایانههای متعلق به شرکت ایلتا یکی از شرکتهای وابسته به صنایع هوایی اسرائیل را هک کرده است.
🔹این شرکت تولید کننده رادارهای نصب شده بر روی سامانه پدافندی گنبد آهنین است.
🔹هکرها با اشاره به شب یلدا به اسرائیلیها گفتند شب بسیار طولانیتری را سپری خواهید کرد و به زودی اطلاعاتی در مورد شرکتهای دیگر نیز اعلام میکنیم.
*بازی کثیف آمریکاییها در عراق برای امتناع از خروج*
شب گذشته سفارت آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت و گرچه برخی رسانهها از دفع موشکهای کاتیوشا خبر دادند اما برخی خبرها از اصابت دستکم ۱۱ راکت به سفارت حکایت داشت.
آمریکا شلیک راکت را «نقض قوانین بینالمللی» توصیف کرد و از عراقیها خواست گامهایی برای جلوگیری از این حملات بردارند.
این واکنش آمریکاییها با هدف القاء مسئولیت گروههای مقاومت در این ماجرا، در حالی بود که رهبران این گروهها مانند کتائب حزبالله، عصائب اهلالحق و نجباء پس از وقوع عملیات، بلافاصله دست نداشتن خود در آن و مخالفت با هرگونه اقداماتی از این دست را رسما اعلام کردند.
اعلام رسمی مخالفت، در کنار شکل عملیات و بهرهبرداری رسانهای آمریکاییها از این اتفاق حاکی از آخرین تلاشهای مذبوحانه آمریکاییها برای بر هم زدن معادله خروجشان از عراق با استفاده از مزدورانشان است.
چنانچه گروههای مقاومت بارها اعلام کردهاند هیچگاه اهداف دیپلماتیک را هدف قرار نداده و هرگاه عملیاتی علیه متجاوزین آمریکایی انجام دادهاند ابایی از پذیرش رسمی آن نداشتهاند.
شایان ذکر است پمپئو نیز در ادعایی بدون سند ، ایران را به دست داشتن در حمله به سفارت آمریکا در بغداد متهم کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ثابتی: چرا برای شهیدعلیمحمدی که اولین شهید هسته ای کشور بود هیچ خیابانی نامگذاری نکردید؟
محسن هاشمی: ترور ایشان برای زمان قبل بود، باید از شورای قبلی بپرسید
ثابتی: چرا برای مصدق که برای ۵۰ سال قبل بود خیابان به اسمش کردید؟
هاشمی: وارد این بحث نشویم!
#بصیرت_قرآنی
🌟خداوند افراد نفوذ پذیر و نفوذ ناپذیر را از هم جدا میکند.
التوبة
أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
ﺁﻳﺎ ﮔﻤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﻧﺪ [ ﻭ ﺑﻪ ﺑﻮﺗﻪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻧﻴﺎﺯﻣﺎﻳﻨﺪ ] ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺟﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻏﻴﺮ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﺮم ﺍﺳﺮﺍﺭ ﺧﻮﺩ ﻧﮕﺮﻓﺘﻨﺪ ، ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻮم ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ [ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺑﺎﻳﺪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺷﻮﻳﺪ ﺗﺎ ﻣﺆﻣﻦ ﺍﺯ ﻏﻴﺮ ﻣﺆﻣﻦ ﻣﻌﻠﻮم ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ] ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻴﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ .(١٦)
آیه الله مصباح یزدی:
کلمه «ولیجه» ، به معنای «نفوذی» در اصطلاح خودمان بیشتر مناسبت دارد. میفرماید: أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَکُواْ وَلَمَّا یعْلَمِ اللهُ الَّذِینَ جَاهَدُواْ مِنکُمْ وَلَمْ یتَّخِذُواْ مِن دُونِ اللهِ وَلاَ رَسُولِهِ وَلاَ الْمُؤْمِنِینَ وَلِیجَةً . در مقام توبیخ، میگوید: چرا این طور فکر میکنید؛ مگر پنداشتید که خدا دست از سر شما میکشد و شما را رها میکند؟! وَلَمَّا یعْلَمِ اللهُ الَّذِینَ جَاهَدُواْ مِنکُمْ وَلَمْ یتَّخِذُواْ مِن دُونِ اللهِ وَلاَ رَسُولِهِ وَلاَ الْمُؤْمِنِینَ وَلِیجَةً؛ در حالی که معلوم نشده چه کسانی اهل جهادند و ولیجه اتخاذ نمیکنند؛ یعنی به دوستانی مخفی که سعی میکنند خودشان را وارد کنند و نفوذ کنند، اجازه ورود و نفوذ نمیدهند. «ولوج» یعنی ورود. تا خدا این کار را انجام ندهد و شرایطی پیش نیاورد که معلوم بشود چه کسانی پایدار و مقاوم هستند و زیر بار نفوذیها نمیروند و آنها را در داخل خودشان راه نمیدهند، خدا دست از سر جامعه شما نمیکشد.
آن قدر شرایط پیش میآورد تا معلوم شود که چه کسانی واقعا در راه خدا جهاد میکنند و با نفوذیها سر و کاری ندارند و به آنها اجازه نفوذ نمیدهند. آن قدر باید زیر و رو بشود تا اینها معلوم بشود؛ چون به یک معنا اصلا هدف آفرینش اینها هستند و دیگران طفیلیاند. باید شرایطی پیش بیاید که اینها رشد کنند و معلوم بشود که چه کسانی اهل اخلاصند و انگیزه دیگری ندارند، سر و سرّی با دشمنان خدا برقرار نمیکنند و مصالح اسلام را فدای منافع شخصیشان نمیکنند.
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن