🔸 هشتاد و چهارمین هفته ختم قرآن کریم برنامه سمت خدا با گرامیداشت یاد عالم پارسا و معلم اخلاق ، آیت الله میرزا علی احمدی میانجی (۱۳۰۵ تا ۱۳۷۹ هجری شمسی) برگزار گردید.
▫️ بسیاری از روحانیون و کسبه بازار قم، سالیان متمادی میهمان سفره مواعظ خالصانه و گریه های سوزناک این عالم بزرگوار بودند و خود ایشان شخصیت اخلاقیش را متاثر از علامه طباطبایی میدانست.
▫️ آیت الله میانجی ضمن آنکه فرزند خویش را در جبهه های نبرد تقدیم اسلام کرد ، خدمات فراوانی به بسط انقلاب اسلامی نمود و کتابهای مختلفی در زمینه تاریخ اسلام و مسائل مورد نیاز حکومت اسلامی تالیف کرد.
🔻 برخی از مواعظ اخلاقی ایشان را با هم مرور میکنیم:
🔹 آثار وضعی گناه
گناه آثار وضعی دارد حتی بعد از توبه نیز آن آثار در روح انسان باقی می ماند و برای همین نیز، در آیات قرآن بعد از کلمه «تابوا» [توبه کنید] کلمه «اصلحوا» [اصلاح کنید] آمده است؛ یعنی صرف توبه کافی نیست. بعد از آن باید با جدیت به اصلاح روح پرداخت تا آثار وضعی گناه از جان و دل زدوده شود.
🔹 مناجات با خداوند
در دعا هست که، «امّا الراحِلُ الیک قریبُ المسافة» منظور از راحل این است که خدایا، کسی که می خواهد به سوی تو بیاید، قریب المسافة است. من به ذهنم آمده که شاید «قریب المسافة» این باشد که عبد هر قدر هم دور باشد، اگر بخواهد برگردد، فاصله نزدیک است؛ فقط یک دفعه بگوید: نفهمیدم؛ خدایا، نفهمیدم؛غلط کردم.
🔹 آزمون الهی
امتحان «خوشی» خیلی مشکل است. من خیال می کنم از هزار، یک نفر از عهده امتحانش بیرون می آید. خدا پول بدهد، مقام بدهد، صحت بدن بدهد، وسایل و امکانات بدهد، آدم خودش را گم نکند. چند نفر می توانند از عهده چنین امتحان بیرون بیایند؟!
🔹 آداب دعا
یکی از آداب دعا این است که به خدا راه نشان ندهیم.ما باید از فضل خدا بخواهیم، بقیه کارها دیگر به دست اوست.
🔹 بعضی روضه ها را نخوانید
مى فرمودند که: بعضی روضه هایی که بعضى ها مى خوانند خوب نیست کاش این نوع روضه ها را نخوانند؛ چرا که در چنین روضه هایی یک نوع ذلّت برای اهل بیت - علیهم السلام - در ذهن مستمعان متصور مى شود. روضه ها باید مطابق شأن و منزلت معصومین - علیهم السلام - ارایه شود.
📝 بخشی از وصیت نامه ایشان:
شما را به تقوا و پرهیز از گناه شدیدا توصیه می کنم روابط خود را با اهل بیت علیهم السلام روز به روز زیادتر کنید، همواره توسل داشته باشید و لو با خواندن زیارت جامعه یا امین الله یا زیارت عاشورا، با آنان درد دل کنید و به در خانه غیر آنان نروید، با امام زمان (ع) همیشه رابطه برقرار کنید.
▪️ قبر ایشان در حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) قرار دارد.
➡️ @samtekhoda3
97-11-23-حجت الاسلام حسینی قمی.mp3
11.77M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
📚 با موضوع : سیره تربیتی امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج البلاغه (خطبه ۵۶)
🗓 سه شنبه بیست و سوم بهمن ماه
🗂 حجم : ۱۱.۲ مگابایت
📝 متن کامل برنامه
➡️ https://eitaa.com/samtekhoda3_matn/2089
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : رمز پیروزی
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
➡️ @samtekhoda3
❌ تذکر : فقط کافیست که کد مندرج را شماره گیری نمایید، رای شما ثبت خواهد شد، نیازی به کار دیگر و یا ارسال گزینه 1 که شما را به شرکتهای تبلیغاتی وصل میکند نیست.
💠 @samtekhoda3
97-11-24-حجت الاسلام سعیدی.mp3
12.35M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_سعیدی
📚 با موضوع : آرامش در زندگی ؛ بر مبنای کتاب چهل حدیث امام خمینی (ره) - شرح حدیث نوزدهم (گناه غیبت)
🗓 چهارشنبه بیست و چهارم بهمن ماه
🗂 حجم : ۱۱.۷ مگابایت
📝 متن کامل برنامه
➡️ https://eitaa.com/samtekhoda3_matn/2099
💠 @samtekhoda3
97-11-25-حجت الاسلام عالی.mp3
10.72M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_عالی
📚 با موضوع : یاد مرگ
🗓 پنجشنبه بیست و پنجم بهمن ماه
🗂 حجم : ۱۱.۲ مگابایت
📝 متن کامل برنامه
➡️ https://eitaa.com/samtekhoda3_matn/2104
💠 @samtekhoda3
▪️ دست جنایتکار مزدوران بار دیگر به خون جوانان صالح و خدمتگزار کشور آلوده شد و جمعی از سرمایههای انسانی که خود را وقف حراست از مرزها و پاسداری از امنیت مردم کرده بودند، در حملهی تروریستهای سیهرو و سنگدل به شهادت رسیدند. ۹۷/۱۱/۲۵
⬅️ بخشی از پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت ۲۷ تن از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان
☑️ @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : چه کسانی از هدایت الهی بهره نمیبرند ؟
👤 #حجت_الاسلام_عالی
☑️ @samtekhoda3
🔸 هشتاد و پنجمین هفته ختم قرآن کریم برنامه سمت خدا با گرامیداشت یاد عالم انقلابی و مبارز ، آیت الله شیخ محمد فاضل لنکرانی برگزار گردید.
🔹 وی در سال ۱۳۱۰ متولد شد و از همان سالهای کودکى، سخت تحت تأثیر جاذبه معنویت پدر قرارگرفته و دلباخته راه او شد و در آن عوالم پاک و بیآلایش کودکى تصمیم گرفت راه و روش زندگى پدر را سرمشق خود قرار دهد و به عالم روحانیت بپیوندد.
📚 آیتالله فاضل لنکرانی تحصیلات خود را تا سال ششم ابتدایی ادامه داد و پس از آن ـ با آنکه در تحصیلات جدید نیز رشد و توفیق بسیاری داشت ـ به جامعه طلاب علوم دینی پیوست. حوزه آن روزگار طلاب فراوانی نداشت و اندکی در آن مشغول به تحصیل بودند. او وقتی به حوزه علمیه پای نهاد که ۱۳ سال بیشتر نداشت؛ اما دلش مالامال از عشق به تحصیل علوم دینی و معارف نبوی بود. این مسئله را رابطه معنوی و عاطفی با فرزند امام خمینی(ره) مرحوم سید مصطفی خمینی دوچندان میساخت. به قول خود استاد: «وجود این دوست عزیز در شدت علاقه ما به راهى که در پیشگرفته بودیم، نقش مهمى داشت؛ و از همان اوان به کمک یکدیگر و به عنوان دو هم مباحثه مشغول تحصیل شدیم».
▫️ وی دورههای ادبیات و سطوح را به سرعت سپری کرد و از این رو هنگامیکه تنها ۱۹ سال از سنین عمر را پشت سرنهاده بود، وارد آخرین مرحله تحصیلات حوزوى یعنى درس خارج گردید؛ و شاید بهعنوان جوانترین حاضر در درس آیتاللهالعظمی بروجردی شرکت میکرد. او هر درسی را که فرا میگرفت، همان روز با دقت و تسلط فراوان به زبان عربی مینگاشت. مشاهده این جزوهها اعجاب آیتاللهالعظمی بروجردی را نیز برانگیخت.
▫️ ایشان در سن سی سالگی به درجه اجتهاد رسیدند و با شروع مبارزات امام خمینی (ره) ایشان به عنوان مبلغ و حامی ایشان وارد عرصه مبارزاتی شد و جزء دوازده نفری بود که مرجعیت امام خمینی را امضا کردند و به خاطر مبارزات تبعید شدند. ایشان رییس جامعه مدرسین و جزء هفت نفری بودند که پس از رحلت آیت الله اراکی به عنوان مراجع تقلید معرفی شدند.
▪️ سرانجام این مرجع بزرگوار در ایام فاطمیه سال ۱۳۸۶ به ملکوت اعلی پیوستند و در سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شدند.
💠 @samtekhoda3