🌷سنگر عشق🌷
یادمان باشد که ما خون داده ایم یک بیابان مرد مجنون داده ایم یادمان باشد پیام آفتاب دست نا اهلان ن
براساس مباني فکري رهبر کبير انقلاب برخي از مهمترين گروه هايي که در دايره نااهلان و نامحرمان قرار دارند به شرح زير مي باشند:
سرسپردگان و دلباختگان شرق و غرب: مبناي نظري انقلاب تحقق «استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي» در پرتوي نفي «شرق و غرب» بود. لذا آنان که مرعوب بيگانگان و يا دلباخته جذابيت هاي ظاهري شرق و غرب هستند و در هر مراوده اي حاضرند براي خوشايند خارجي ها ارزش هاي نظام را با ثمن بخس بفروشند در دايره عناصر اهل و محرم انقلاب اسلامي قرار ندارند.
مدعيان امروز و قاعدين کوته نظر ديروز: «آنهايى که در اين چند سالِ مبارزه و جنگ به هر دليلى از اداى اين تکليف بزرگ طفره رفتند و خودشان و جان و مال و فرزندانشان و ديگران را از آتش حادثه دور کردهاند مطمئن باشند که از معامله با خدا طفره رفتهاند و خسارت و زيان و ضرر بزرگى کردهاند که حسرت آن را در روز واپسين و در محاسبه حق خواهند کشيدکه من مجدداً به همه مردم و مسئولان عرض مىکنم که حساب اينگونه افراد را از حساب مجاهدان در راه خدا جدا سازند؛ و نگذارند اين مدعيان بىهنر امروز و قاعدين کوته نظر ديروز به صحنهها برگردند.»
مرفهين بي درد: حضرت امام(ره) انقلاب اسلامي را انقلاب محرومين و مستضعفين مي دانستند. از آغاز شکل گيري انقلاب اسلامي اين محرومين و مستضعفين بودند که در صف اول انقلاب جانفشاني کردند و پيروزي انقلاب اسلامي مرهون اين طبقه است. قشرهاي سرمايه دار و مرفهين بي درد، نقشي در انقلاب اسلامي نداشتند.«تنها آنهايي تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محروميت را چشيده باشند، فقرا و متدينين بي بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعي انقلاب هستند ما بايد تمام تلاشمان را بنماييم تا به هر صورت که ممکن است خط اصولي دفاع از مستضعفين را حفظ کنيم"
متحجرين و مقدس نمايان بي هنر: اسلام ناب در منظر امام با هرگونه جمود، سطحي نگري و ظاهر بيني مخالف است. بلکه همواره با نقد و نظرو پويايي و شکوفايي موافق است و هيچگاه با مهر تکفير و تفسيق به مبارزه با انديشه ها ي نو نمي رود. در اسلام نابي که ايشان معرفي کرده اند ضمن پايبندي به سنت هاي صحيح و اصولي، مقتضيات زمان و مسائل روز از اصلي ترين مباحث مورد نظر است. اسلامي که طرفداران واقعي آن هميشه از مال وقدرت بي بهره بوده اند و دشمنان حقيقي آن زراندوزان حيله گر و قدرتمداران بازيگر و مقدس نمايان بي هنر مي باشند.
نااهلان سياسي و تجديدنظرطلبان ديپلماسي: در حيات سياسي يک نظام، «نااهل سياسي» باتوجه به وسعت و گستردگي فضاي سياست که يک جامعه و کشور وسيع را دربرمي گيرد آفت ها و آسيب هايي بسيار گسترده توليد مي نمايد. بنا به تعبير امام نااهلانِ سياسي عناصري هستند که قابليت و استعداد اصلاح نداشته، ناموافق، منافق و چند چهره و مختل کننده آرامش و امنيت اجتماعي و سياسي مي باشند. بر اين اساس «ظاهربينان خرافاتي، تفرقه افکنان و جناح زدگانِ منفعت طلب، روحاني نمايان متحجر و روشن فکران تجديد نظر طلب» از مهمترين نااهلان و نامحرمان سياسي هستند. همان هايي که رفتارشان بيشتر از آنکه منشاء اعتقادي داشته باشد از روي مصلحت هاي فردي و جناحي بوده و براي دستيابي به همين منافع همواره نداي تجديد نظر در اصول ديپلماسي سرمي دهند: «آنان که هنوز بر اين باورند و تحليل مي کنند که بايد در سياست اصول و ديپلماسي خود تجديدنظر کنيم و معتقدند که شعارهاي تند يا جنگ سبب بدبيني غرب و شرق نسبت به ما و نهايتاً انزواي کشور شده است و اگر ما واقع گرايانه عمل کنيم، آنان با ما برخورد متقابل انساني مي کنند و احترام متقابل به ملت ما و اسلام و مسلمين مي گذارند...[بايد بدانند]مسئله اشتباه ما نيست، بلکه تعمد جهانخواران به نابودي اسلام و مسلمين است»
فتنه انگيزان و توطئه کنندگان: فتنه انگيزان و توطئه کنندگان و همچنين نيروهاي بريده از انقلاب(همان هايي که در ابتدا همراه انقلاب بودند اما در ادامه اهداف انقلاب را فراموش کردند و اکنون در پي اين هستند که براي رسيدن به موفقيت خويش به دشمن جواب مثبت دهند چون احساس مي کنند که ادامه انقلاب منافع آنها را تهديد مي کند)، نيروهاي نفوذي و نيروهاي بدفهم در دايره نااهلان و نامحرمان نظامند. بنا به تعبير امام؛ «يکي از مهم ترين وظايف مسلمانان و يکي از بنيادي ترين تکاليف کساني که مشغول مبارزه با دشمنان اسلام و استعمارگران هستند اين است که کانونهاي فتنه و توطئه را به خوبي شناسايي کنند و ماهيت واقعي آنها را به مسلمانان بشناسانند و به صراحت بگويند که اين کانون ها در خدمت دشمنانند و در ماهيت مزدوري آن ها هيچ شبهه اي وجود ندارد."
آن مسألهی اساسی که در انقلاب اسلامی هدف اعلی و والا به حساب میآمد و میآید، عبارت از تزکیهی انسان است. همه چیز مقدمهی تزکیه و طهارت آدمی است. عدالت در جامعه و نیز حکومت اسلامی در میان اجتماعات بشری هم بااینکه هدف بزرگی محسوب میشود، ولی خود آن یک مقدمه برای تعالی و رشد انسان است که در تزکیهی آدمی نهفته است. هم زندگی در این عالم اگر بخواهد به سعادت برسد محتاج تزکیه است، و هم درجات اخروی و معنوی، متوقف بر تزکیه است. فلاح انسان یعنی دست یافتن انسان به مقصد اعلی وابستهی به تزکیه است؛ «قد افلح من تزکّی. و ذکر اسم ربّه فصلّی». آن کسی که تزکیه بکند، فلاح و رستگاری را به دست آورده است.
... انقلاب برای این است که جوانان و مردم ما در هر قشر و هر طبقه، این فرصت را پیدا کنند که خودشان را بسازند؛ خودشان را از بدیها نجات بدهند و در مقابل آتش دوزخ اخروی و دوزخهای دنیوی بیمه کنند.
جامعهای که تزکیه شده باشد، مردمش نفس خود را اصلاح کرده باشند، به خودشان پرداخته باشند، رذایل اخلاقی را از خودشان دور کرده باشند، دورویی و دروغ و فریب و حرص و طمع و بخل و بقیهی رذایل انسانی را از خودشان جدا کرده و زدوده باشند، اینطور جامعهای، هم به سعادت اخروی، و هم جلوتر از آن، به سعادت دنیوی دست خواهد یافت .
#شهیدان ، از روزی خاص و فضل و رحمت خداوند در بهشت ، بهرهمند می شوند.
🔅 ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموتا بل احیآء عند ربهم یرزقون• فرحین بمآ ءاتـیهم الله من فضله...🔅
(هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شدهاند مرده مپندار بلكه زندهاند كه نزد پروردگارشان روزی داده مىشوند • به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است شادمانند و براى كسانى كه از پى ايشانند و هنوز به آنان نپيوستهاند شادى مىكنند كه نه بيمى بر ايشان است و نه اندوهگين مىشوند.)
@sangarEshg
🍃🌷🍃
کاش غمخوار تو بودم ، که مرا مولایی
من کم و کوچک و بی مایه و تو ، آقایی
ای فدای دل پر درد و مناجات شبت
در شب تار منافق صفتان، تنهایی...
@sangarEshg
🌿🌺🌿
⭕️👤شهید بهشتی:
نترسید و سست نشوید و حتی دچار غم و غصه هم نشوید؛ انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمین نمیشود، بلکه با دلهای پرشور و چهرههای #شاداب تضمین میشود...
این چیزی است که از شما میخواهم و خودم نیز به آن عمل میکنم؛ هیچ کس مرا در سختترین شرایط نیز نتوانسته با قیافه افسرده ببیند، چرا افسرده باشیم!؟
🔸🔹 ما که به دنبال "احدی الحسنیین" هستیم (یا شهادت یا #پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟!
🔹🔸 اگر چهرهها شاداب باشد و با نشاط باشید، آن وقت شعارتان همین است که #آمریکا و مزدوران او هیچ غلطی نمیتوانند بکنند....
🔸🔹 ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم؛ ما راست قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند.
🔸🔹 تنها موقعی سرپا نیستیم که #شهید شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی پشت ما را نمیتواند خم کند....
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌿🌺🌿
سیمای #منافق در قرآن
در آیات اول سوره بقره و آیاتى از سورهه اى منافقون، احزاب، توبه، نساء و محمّد ص ، سیماى منافق معرّفى شده است كه به بعضى از آنها اشاره مى كنیم:
1. منافق، در باطن ایمان ندارد.
2. خود را مصلح و عاقل مى پندارد
3. پنهانى با همفكران خود اعلام وفادارى مى كند.
4. نمازش را با كسالت مى خواند و انفاقش را با كراهت مى پردازد.
5. نسبت به رهبران دینى، موذى و در مورد مؤمنان عیبجو است.
6. غافل، یاوه سرا، ریاكار، شایعه ساز و علاقمند به دوستى با كفار است.
7. ملاك دوستى و علاقه اش كامیابى خود و معیار غضبش، محرومیّت است.
8. نسبت به تعهّداتش بى وفا است.
9. نسبت به خیراتى كه به مؤمنین مى رسد نگران، ولى نسبت به مشكلاتى كه براى مسلمین پیش مى آید، شاد مى شود.
10. امر به منكر و نهى از معروف مى كند.
11. متحیّر، لجوج و متعصّب، كور و كر و لال است.
12. مضطرب و با دلهره و رسوا و ذلیل است.
13. متكبّر، سركش و طغیانگر و مغرور است.
14. مؤمنان را به استهزا مى گیرد و آنان را تحقیر مى كند.
15. بى صداقت و بى شهامت، ترسو و هراسان است.
16. نان را به نرخ روز مى خورد.
17. روحیه امتیازطلبى و خود برتربینى دارد.
18. نسبت به ارشاد و دعوت دیگران بى تفاوت است.
19. خود را اصلاحگر و دیگران را مفسد مى داند.
20. مریض است و روز به روز بر مریضى او افزوده مى شود.
21. اهل خدعه، حیله و نیرنگ است.
برگرفته از تفسیر نمونه
استاد محسن قرائتی
🌿🌺🌿
اگر بدبختیهای انسانیت را ریشهیابی کنید، به آلودگی نفسانی انسانها برمیگردد. آنجایی که ضعف و بدبختی هست، یا به خاطر اختلافات است، یا به خاطر حرص و آز و دنیاطلبی است، یا به خاطر بددلی انسانها با یکدیگر است، یا به خاطر ترس و اظهار ضعف و ترس از مرگ است، و یا به خاطر میل و رغبت به شهوات و خوشگذرانی است. اینها مایهی اصلی بدبختیهای جوامع بشری است. چگونه میشود اینها را برطرف کرد؟ با تهذیب و تزکیهی اخلاقی.