هدایت شده از مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
۲۰شهریورماه #سالروز_شهادت دومین شهید محراب، #آیت_الله_مدنی ، نماینده امام راحل در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز توسط گروهک تروریستی آمریکایی منافقین بیستمِ(شهریور۱۳۶۰) گرامی باد . 🥀
آیت الله سید اسدالله مدنی (میراسدالله مدنی دهخوارقانی)
فرزند آقا میرعلی
🗓ولادت : سال ۱۲۹۲ ه.ش.
استان آذربایجان، آذرشهر
👈فوت مادر در چهارسالگی
👈گذراندن دروس ابتدایی در حوزه علمیه یزد
👈فوت پدر در اوایل تحصیل
👈ادامه تحصیل در حوزه علمیه قم و نجف
👈گذراندن دروس فقه، فلسفه، عرفان و اخلاق نزد اساتید برجسته نظیر آیة الله حجت کوه کمری، آیة الله سیدمحمدتقی خوانساری و حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺
👈شروع مبارزات سیاسی علیه رژیم ستمشاهی پهلوی از سال ۱۳۴۱ با شروع نهضت حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺
👈از افراد فعال در قیام خونین پانزده خرداد ۱۳۴۲
👈همراهی و پشتیبانی از حضرت امام🌺 در دوران تبعید در عراق
👈چندین بار تحت تعقیب و بازداشت توسط ساواک
👈نقش فعال در مبارزات سال های ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ تا پیروزی انقلاب اسلامی
👈انجام خدمات عام المنفعه متعدد در مناطق محروم به ویژه در استان های همدان و کرمانشاه
👈نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان قانون اساسی
👈دومین نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز
بعد از آیت الله شهید 🌷
#سید_محمدعلی_قاضی طباطبایی (اولین شهید محراب)
#شهدای_روحانی
مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله جم
امام خامنهای: امروز دشمنان به زوایای زندگی من و شما ملّت انقلابی، با دقّت دارند نگاه میکنند که شاید نقطه ضعفی پیدا کنند و از آنجا نفوذ کنند.
🇮🇷@SANGAR_5🇮🇷
هدایت شده از حال ____دل
⭕️مسعود پدر و مسعود پسر
✍️ احمد زیدآبادی
بخت با افغانستان یار نبود که اعضای القاعده دو روز پیش از عملیات یازده سپتامبر موفق شدند احمد شاه مسعود را در درۀ پنجشیر با ترفندی پیچیده ترور کنند.
زندهیاد احمد شاه مسعود که در جنگهای چریکی با ارتش سرخ و مقابله با دار و دستههای مسلحِ رقیب، در مقام یک رهبر نظامی آبدیده و کارکشته ظاهر شده بود، اگر از توطئۀ ترور جان سالم به در میبرد، شاید سرنوشت افغانستان به گونهای متفاوت از امروز رقم میخورد.
پس از سقوط امارات اسلامی طالبان، به احتمال بسیار احمد شاه میتوانست با استفادۀ مؤثر از کمکهای نظامی بینالمللی، ارتش ملی افغانستان را به نحوی سازمان دهد و تجهیز کند که ضمن تأمین امنیت مردم قادر به مقابله با موج شورش و طغیان و جنگ طالبان باشد.
در غیاب احمد شاه مسعود اما کمکهای مالی و نظامی بینالمللی برای تشکیل ارتش ملی افغانستان بر اثر بیکفایتی و کوتهبینی و فسادِ بسیاری از ارگنشینان کابل عملاً به هدر رفت و ارتش پوشالی 350 هزار نفری آنان در مقابل هجوم 75 هزار جنگجوی طالب نه فقط مقاومتی از خود نشان نداد بلکه همچون تکه یخی در برابر تموز آفتاب، ذوب شد.
شاید راز ترور شادروان مسعود درست قبل از عملیات یازده سپتامبر نیز همین نکته باشد.
در کاردانی و لیاقت احمد شاه مسعود همین بس که او درۀ پنجشیر را در طول اشغال نظامی افغانستان از سلطۀ روسها و متحدان داخلی آنها در امان نگه داشت و پس از سیطرۀ طالبان بر تمامی خاک افغانستان نیز این منطقه به صورت حوزۀ استحفاظی نیروهای خود در آورد.
آیا امروزه میتوان همین انتظار را از پسر جوان او هم داشت؟ گمان نمیکنم. احمد مسعود فرزند 32 سالۀ احمد شاه مسعود دوران جوانی خود را در ایران و بریتانیا به دور از غوغای جنگ در افغانستان گذرانده و عمدتاً مشغول تحصیل بوده است. او حتی اگر استعداد نظامی را از پدر به ارث برده باشد، بدون شک فاقد تجربههای عملی او در طراحی استراتژی و تاکتیکهای جنگی در محیط بینهایت پیچیده و پر دردسری مانند افغانستان است و به همین جهت نیز نباید آنچه را از پدر بر میآمد از پسر انتظار داشت.
احمد مسعود امروزه بیشتر یک نماد نوستالژیک است، نمادی که شاید در آینده نقشی مهم پیدا کند اما در حال حاضر امکان دگرگونی شرایط عینی افغانستان را ندارد.
این در حالی است که جامعۀ افغانستان هم نسبت به گذشته دستخوش تغییراتی شده است. به نظر میرسد بیشترِ مردم این کشور از ترور و ناامنی و بیثباتی و بیکفایتی و مینگذاری جادهای و ادامۀ جنگ و قتل و کشتار جان به لب شدهاند. پس حس و توانِ ورود به جنگ تازهای را ندارند. از همین رو آنها عمدتاً به حفظ دستاوردهای اجتماعی و فرهنگی 20 سال اخیر کشورشان از طریق اعتراضهای مدنی میاندیشند تا آغاز جنگی دوباره علیه طالبان.
طالبان هم به نوبۀ خود میکوشند تا تصویر ملایمتری از خود به نمایش بگذارند. گرچه برخی این تصویر ملایم را از روی خدعه و نیرنگ و برخی دیگر واقعی و صادقانه میدانند، اما ظاهراً اکثر افغانها صبر و انتظار در پیش گرفتهاند تا آنان را در عمل بیازمایند.
جامعۀ جهانی هم همین شیوه را در پیش گرفته است. گویا اتفاق نظر نانوشتهای در سطح جهان وجود دارد که طالب در میدان جنگ و ستیز قدرت و قوت بیشتری مییابد، لذا از این طریق قابل مهار نیست پس آن را باید در نقطهای دیگر کنترل کرد. آن نقطه، درگیر کردن طالب در دیپلماسی بینالمللی و مناسبات سیاست روزمره است. در اینجاست که طالب یا مجبور به نرمش و سازش است و یا محکوم به زوال و اضمحلال.
بر این اساس، هموطنان ما که به دلایل روشن، بیش از هر ملتی از حضور طالبان در عرصۀ قدرت افغانستان خشمگین شدهاند، در مورد بغرنجی شرایط کشور همسایه باید تاب بیشتری از خود نشان دهند و گرنه دلهره و هیجان و خشم در کنار امید کاذب و ترغیبِ چهرههای ملی نمادین افغانستان به جانفشانیِ بیحاصل، سبب سرخوردگی و افسردگی بیشتر خواهد شد.
#تلنگر
#روشنگری
#حال_دل
@halle_dell
هدایت شده از زمانه
⁉️آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟!
🔻 امروز نیروهای آمریکایی بهطور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دوسال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟
🔻جدا از پتانسیلهای بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیتهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنیبر قومیت بود، در عراق با وجود یکبار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند.
🔻غرب و در راس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔻تازهترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است.
🔻در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمانهای مردمنهاد (NGO) بهعنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بودهاند.
🔻در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو موسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است.
🔻اگرچه این دو موسسه در نهادهای بهاصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند.
🔻این موسسات وظیفه دارند با اعطای کمکهای خارجی به سازمانهای مردمنهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای درحال توسعه کمک کنند.
🔻درباره حمایتهای مالی این دو موسسه ازNGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی NED در سال ۲۰۱۵، این موسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردمنهاد در عراق ایجاد کند.
🔻براساس این گزارش یکی از این شبکهها بهتنهایی حدود ۱۹۰میلیون دلار از موسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این موسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶میلیون دلار به موسسات مردمنهاد در عراق کمک کرده است!
🔻آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیتهای گستردهاش را بهمنظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینههای فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد.
منبع:فرهیختگان
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از مهدی یار
❌ اندر توهمات شیخ رسول...
🔷 رسول جعفریان بار دیگر و برای چندمین بار متوالی، با تخریب دولت آیت الله رییسی، دستاوردهای نظام را در حوزه تولید واکسن زیر سوال برد.
#پر_رویی_نجومی را ببینید تا کجاست؟ ای کاش یک بار، فقط یک بار از نظام دفاع میکرد تا درباره او گمان بد نکنیم!
😡 آخر چه دلیلی دارد که رسول جعفریان به هر بهانه ای که شده، نظام را تخریب میکند؟
💢 امروز واکسن را بهانه کرده تا نظام را تخریب کند، فردا هم بهانه دیگری میتراشد.
🌐https://eitaa.com/joinchat/3467575414Caab98a7919
💠ماوا را به دیگران معرفی کنید🌹
هدایت شده از مهدی یار
▪️تیتر درست است اما برای ۱۵ سال دیگر!
یعنی اگر شما از امروز به مدت ۱۵ سال ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان به بانک بدهید، بانک عزیز در انتهای این فرآیند به شما سقف تعیین شده یک میلیارد تومان را وام خواهد داد. اگر فرض کنیم قیمت خانه مطابق روند سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۰ رشد کند، متقاضی عزیز با این وام، قادر به خرید حدود یک مترمربع واحد مسکونی در تهران خواهد بود. میدانم در زمان اخذ تصمیم حتما خودشان هم خندهشان میگیرد اما اخیرا به لطف ماسک این خندهها کمی پنهان میشود؛ ولی مردم میفهمند. خیلی از تصمیمهایمان همین طوری برای امروز دیر و مسخره است چه برسد به ۱۵ سال دیگر!
🌐https://eitaa.com/joinchat/3467575414Caab98a7919
💠ماوا را به دیگران معرفی کنید🌹
هدایت شده از شهید محمد رضا تورجی زاده
📷نشسته اشک به چشم از کتیبههای حرم دلم چقــدر هوایی کربلا شدهاست...
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از بسم الله القاصم الجبارین
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا ای تپش دل رقیه ...
#اللهمعجللولیکالفرج
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بزارید👇
●➼┅═❧═┅┅───┄
بسم الله القاصم الجبارین
https://eitaa.com/Besmelahelghasemelgabarin