سالروز عروج ملکوتی
شهیده نغمه باقری رودسری
نام پدر : محمدعلی
نام مادر : رقیه مهدی پور رودسری
تاریخ تولد :1351/01/26
تاریخ شهادت : 1364/03/13
محل شهادت : کوی گیشا (کوی نصر)
گلزار : شهدای تنکابن
نحوه شهادت : شکستگی جمجمه در برخورد با جسم سخت (بمباران هوایی)
@sangareshohadababol
ماجرای اصابت موشک به منطقه کوی نصر ( گیشا) تهران در 12خردادسال 1364
🔹رأس ساعت ۲۲:۳۰ دوازدهم خرداد، هواپیماهای عراقی به تهران حمله کردند.به خیابان ۲۹ و ۳۶ گیشا در این حملات صدمات فراوانی وارد شدو انفجار ۳ تا از راکتها، ۲ آپارتمان و قسمتی از یک ساختمان سهطبقه را ویران کرد.
ارتش بعث عراق علاوه برهجوم به مرزهای سرزمین مقدس ایران،با موشکهای خود شهرهای کشور را مورد اصابت قرار میدادند و با نقض حریم هوایی شهرها و روستاها را بمباران هوایی میکردند.
🔹 آن ایام مصادف با ماه رمضان بودوحال و هوای این ماه در سطح شهر جاری بود.چند ساختمان در این انفجار صدمه دیدند.یکی از ساختمانها که دوطبقه بود،کاملاً ویران شد.موقع حمله هوایی صاحبخانه مهمان داشت؛ به همین دلیل آمار شهدا و زخمیها زیاد شدند و حدوداً ۱۱ نفر به شهادت رسیدند.آمبولانسها زخمیها را به بیمارستان امام خمینی و امیرالمؤمنین (ع) منتقل کردند. در بیمارستان زخمهای ۲۸ نفر از ۴۴ نفر زخمی این بمباران سرپایی پانسمان شد و مجروحان مرخص شدند.
🌷شهیده مریم مصلحی از بابل اهل محله مرادبیگ در بمباران هوایی محله ظفرتهران در 1363/12/21 به شهادت رسیده اند.
@sangareshohadababol
🌺🌸🌹مازندران 2️⃣2️⃣ بانوي شهيده دارد🌹🌸🌺
1️⃣🌹شهيده طوبي و 2️⃣خديجه يزدانخواه كه شهيده طوبي يزدانخواه در سن 10 سالگي و مريم يزدانخواه در سن سهسالگي كه در اوايل انقلاب كه به همراه مادرش براي شركت در تظاهرات رفته بود، در نزديك مسجد امام سجاد(ع) در شهر فريدونكنار به شهادت رسيدند و اين دو بانوي شهيده به مبارزان كوچولوي شهيد مازندران معروف شدند.
3️⃣🌹شهيده فروغ راعي در سن 57 سالگي در اوايل انقلاب زماني كه از تظاهرات شهرستان آمل باز ميگشت، در هنگام پناه دادن به انقلابيون توسط ساواك به شهادت رسيد، از وي به عنوان فروغ جاودانه ياد ميشود.
4️⃣🌹شهيده حميده مروتي قره در سن 43 سالگي در درگيري بين دژخيمانه پهلوي در ترك محله قائمشهر به شهادت رسيد و اين مادر با نجات فرزندش در اين حمله ناجوانمردانه فداكاري را به حد اعلا و به عنوان كشته دژخيم معرفي شد.
5️⃣🌹عارفه شهيده طاهره هاشمي نمونه بارز زنان شهيده مازندران است كه در سن 16 سالگي در حادثه ششم بهمن سال 60 به درجه رفيع شهادت نائل شد.
6️⃣🌹شهيده مرضيه عاملي در كوت عبدالله در راه سفر با همسرش به جبهههاي نبرد به درجه رفيع شهادت نائل شد.
7️⃣🌹شهده ندا باقري رودسري ، در بمباران هوايي تهران در تهران به همراه خواهر
8️⃣🌹شهيده نغمه باقري رودسري
9️⃣🌹و مادر شهيده رقيه مهديپور در منزل مسكونيشان در تهران بودند به همراه پدرشان به شهادت ميرسند، مزار اين شهيدان در گلزار شهداي تنكابن واقع شده است.
1️⃣1️⃣🌹شهيده مولود مهدوي در سال 65 در كرمانشاه در بمباران هوايي زماني كه براي عيادت مجروحان جنگي به كرمانشاه مسافرات كرده بودند، در بمباران دشمنان به همراه همسرش به شهادت ميرسند.
2️⃣1️⃣🌹شهيده هاجر خاكي نيز يكي ديگر از بانوان شهيده مازندراني است كه در حمله هوايي كرمانشاه به شهادت ميرسند.که این دوشهیده به همراه خانواده شهیدشان درلطفعلی اباد بابل مزارشان میباشد.
3️⃣1️⃣🌹شهيده امهاني نيكبخت در مهماني كعبه در جمعه خونين به همراه شهيده صديقه احمدزاده،به كاروان شهداي بانوي مازندران پيوستند.
4️⃣1️⃣🌹شهيده خديجه موسوي در بمباران هوايي در تهران،
5️⃣1️⃣🌹شهيده حديثه ملكي در سن شش سالگي در بمباران هوايي در تهران به شهادت رسيد و بمب اينگونه شقايق را براي هميشه خونين كرد.
6️⃣1️⃣🌹شهيده پروين اسماعيلينيما به همراه دو دختر خردسالش
7️⃣1️⃣🌹سارا و8️⃣1️⃣🌹 سمانه اكبري در سن دو و يكسالگي در درگيري اشرار در خاش زماني كه به همراه همسر پاسدارش در زاهدان زندگي ميكردند، به شهادت رسيدند.
9️⃣1️⃣🌹شهيده سيدهمهتاب نوربخش نيز در جمعه خونين سال 66 در مكه مكرمه همانند ياس كبود به درجه رفيع شهادت نائل شد.
0️⃣2️⃣🌹شهیده فاطمه ارج که در حین دیدن اموزش نظامی در پادگان المهدی(ولیک) سال1358
1️⃣2️⃣🌹شهیده مریم مصلحی اهل محله مرادبیگ بابل در بمباران هوایی محله ظفر تهران در 21 اسفند سال 1363 به شهادت رسیده اند.
2️⃣2️⃣در غائله گنبد خانم سیده منیرالسادات دابوئیان هم به شهادت رسید و پس از تشییع جنازه باشکوه در بابل درآرامگاه معتمدی به خاک سپرده شد.
شعار آن روز مردم 👇👇👇
مردم به هوش باشید
مردم به هوش باشید
در گنبد و سنندج قداره بندان شرق
همسنگران ما را
به خاک و خون کشیدند.
🌺روح این شهیده های گرامی مازندران شاد با ذکر معطر صلوات🌺
@sangareshohadababol
🌷سلام علی من حاربوا اللیل
و هند الصباح بالاکفان قد عادوا....○
سلام بر کسانی که شب هنگام میجنگند
و صبح هنگام با کفن برمیگردند....
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
@sangareshohadababol
ایستادن پای امام زمان خویش
امروز ۱۳ خرداد سالروز شهادت شهیدان مدافع حرم
#محمد_زلقی
#محمدمهدی_فریدونی
🌹🌹
@sangareshohadababol
#اهمیت_با_وضو_بودن
✍️» پیامبراکرم (ص) فرمودند:
💌» اگر توانستی شب و روز با
وضو باشی این کار را انجام بده،
💌» زیرا اگر در حال وضو
از دنیا بروی شهید خواهى بود.
📚» بحارالانوار ؛ ج۷۷؛ ص ۳۰۵
#نمازاول_وقت
@sangareshohadababol
2️⃣ سالروز عروج ملکوتی
شهید عابد شكري مرزبالی
نام مادر : غضنفر
نام مادر : سیده سکینه حسینی
تاریخ تولد : 1365/8/12
تاریخ شهادت : 1386/03/13
گلزار: مرزبال
محل شهادت : گنبد-گلستان
@sangareshohadababol
می فروشی گفت کالایم می است
رونق بازار من ساز و نـــــی است
من خمینی را دوست دارم چون که او
هم خم است و هم می است و هم نی است
#شعر_از_امام_خامنه_ای 💕💕
@sangareshohadababol
دیدار پاسداران شهرستان بابل با حضرت امام خمینی (ره) سال1358
🌺شهیدان سیدحسن علی امامی و سعید مکانیکی
و آقایان شعبان مقدری ، محمد رحیمی ، خاکزاد ، حسین باقری ، مرتضی حاجی ، ثمری ، سردار مهدی ( بهرام) سعادتی نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی ، در این دیدار حضور دارند.
@sangareshohadababol
شهید والامقام سردار احمد کاکا و تحولی که بعد از دیدار با حضرت امام خمینی (ره) در او ایجاد شد
@sangareshohadababol
سنگر شهدا
شهید والامقام سردار احمد کاکا و تحولی که بعد از دیدار با حضرت امام خمینی (ره) در او ایجاد شد @sang
ماجرای دیدار با امام
🔶برادر بزرگترش ( آزاده قاسم کاکا ) گفت که می خواهد به جماران برود تا امام را از نزدیک ببیند و از او می خواهد که چون تهران را خوب بلد است به عنوان همراه بیاید. او ابتداء سر باز می زند ولی با اصرار برادر رهسپار تهران شدند.
وقتی که به جماران رفتند، امام درباره منافقان سخن می گفت. در میان بیاناتش سه بار تأکید کرد : « پس کی می خواهید به راه راست برگردید ؟ »
تأثیر نفوذ کلام امام در شهید احمد کاکا
🔶شهید خود می گفت : « من احساس کردم هر سه بار این حرف ها را به من می گوید. آن روز نقطه شروع و برگشت من شد. » کلام امام و حتّی نگاه امام تأثیر شگرفی در وجود شهید کاکا داشت. پس از مراجعت بلافاصله همه نوارها،عکس ها و ابزاری که بوی نفاق می داد را در حیاط خانه آتش زد و در اولین فرصت به مسجد گلشن بابل رفته ، به خیل عاشقان امام پیوست.
ابتدا در کمیته انقلاب اسلامی مشغول شد و پس از آن به عضویت سپاه پاسداران درآمد او عقیده داشت که آمدن او به سپاه، فقط به خاطر علاقه ویژه امام به سپاه بود. او می خواست در جایی خدمت کند که از نظر رهبرش بهترین جا باشد. با آغاز جنگ تحمیلی رهسپار جبهه شد و در حماسه های مختلفی حضور داشت ، سردار شهید کاکا، فردی خوشرو، زودجوش و بسیار عاطفی بود. هم رزمانش فوق العاده دوستش می داشتند.
ماجرای سجده و اقتدای رزمندگان به او در عملیات
🔶دید وسیع از مسایل سیاسی و تحلیل درست اتّفاقات و اطّلاعات خوبی که از موضوعات اسلامی داشت باعث شده بود که در مواجهه با مخالفان منطقی برخورد کند و سعی داشت با ارائه دلایل قوی آنها را قانع کند آخرین بار به همراه پدرش به جبهه رفت. وقتی عملیات می خواست شروع بشود، از آنجا که مسئولیت جمعی از رزمندگان را به عهده داشت به سجده افتاد تا از خدا تقاضای پیروزی کند. در این لحظه گروهانی در پشت سر او به سجده افتادند و به او اقتدا کردند.
سرانجام در 1361/08/11( منطقه عین خوش ) در عملیات محرم بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به قلب پاکش به خیل شهیدان وطن پیوست و پیکر مطهرش در آرامگاه گله محله آرام گرفت.
🌸
🌼🍃
🌺🍃🌺
@sangareshohadababol
1️⃣ تولد زمینی
شهید علی جان امام قلی پور ارمکی
نام پدر : مختار
نام مادر : نازخانم اسدالله زاده
تاریخ تولد :1339/03/13
تاریخ شهادت : 1365/01/29
محل شهادت : زبیدات
گلزار : ارمک
@sangareshohadababol