🔻افشای پیامهای امام خمینی و کارتر یک ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی
📝اواسط دیماه ۱۳۵۷، دو نفر از طرف رئیس جمهور وقت فرانسه، پیام جیمی کارتر رئیس جمهور آمریکا، را برای امام خمینی میبرند.
#روزنامهگردی
🔗اینجا بخوانید:
https://irdc.ir/0002PR
@sangareshohadababol
آرزو داشت هم در بهشت زهرا قبری داشته باشد و هم کربلا. در جرف الصخر (نزدیک کربلا) تکهتکه شد. بخشی از بدنش را پیدا کردند ودر قطعه۲۶ دفن کردند. چندروز بعد تکههای دیگرش را پیدا ودر کربلا خاک کردند. دخترش ۳ساله بود و پسرش ۴ماه بعداز شهادتش بدنیا آمد.
شهیدمدافعحرم #حمیدرضا_زمانی
@sangareshohadababol
🌷 #یاد_شهدا
#شهید #عبدالحسین_برونسی : اگرمن در این عملیات شهید نشدم به مسلمونی من شک کنید
راوی: رحيم پور ازغدي
شاید جزو معدود افرادی بودیم
که تا آخرین دقایق شهادت شهید برونسی
در کنار ایشون بوديم
خب ایشون آدمی نبود که
فلسفه خونده باشه
عرفان خونده باشه
فقه وتفسیرو اصول..اینا باشه نبود
یه آدم عالیه خاکی ..بنا , کارگر
یک مقدار طلبگی خونده بود
حکمت بود در برونسی
معرف بود ولو تحصیلات و مدرک نبود .ولی حکمت داشت
قرآن که میخوند حقیقتامیخوند ایمان داشت
و مکاشفاتی که داشت
که سه چهارنمومنش رو همون زمان جنگ شنیدم
که قبل از
عملیات بدر ایشون
گفت :
اونجا که حضرت زهرا به من قول داده که من شهید می شم
و تو بچه های دیگه مشهور بود
که حاجی برونسي
گفته :
اگه من تو این عملیات شهید نشم
تو مسلمونی خودم شک می کنم.
@sangareshohadababol
🔴ساواک و شکنجه زنان
🔹در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی ساواکیها زندانیان را دور دایره آویزان میکردند و میزدند و بعد هم دور دایره میدواندند. دور دایره نرده کشیده بودند که کسی خودش را پایین نیاندازد. صدایی که آنجا ایجاد میشد به طور هولناکی داخل بندها و سلولها میپیچید.
🔹خانمی به نام امینی را آنقدر شکنجه داده بودند و بدنش را با اتوی داغ سوزانده بودند که به صورت چهار دست و پا روی زمین راه میرفت. در سلول کناری ما یک نفر چریک بود که به شدت شکنچه شده بود و زمانی که برای تعویض پانسمان او میآمدند، باندها و پارچه های خونین را داخل سطلی قرار میدادند و آن را داخل راهرو میگذاشتند تا همه ما به هنگام تردد ببینیم و عذاب بکشیم.
📚خاطرات مبارز انقلابی خانم منظر خیر حبیباللهی
@sangareshohadababol
ما منتظر منتقم خون حسینیم
ای اهل حرم میر و علمدار میآید
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سیأتیومعهجیشمنالشهداء
@sangareshohadababol
سردار شهید حسن( شهزاد)بختیار زاده متولد تهران منطقه چیذر
دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف
یکی از فرماندهان تیپ ذوالفقار تهران در ادوات ضد زره بود که پس از سالها مجاهدت در تاریخ ۱۳۶۵/۶/۱۸ بر اثر اصابت ترکش به ریه ودر حالت تشنگی شدید در منطقه عملیاتی کربلای ۱ در قلاویزان مهران به شهادت رسید
کتاب «قصه شهزاد» داستان زندگی شهید "حسن بختیاریزاده" است که در قالب 5 فصل در آمده است و مملو از لحظات نابی است که عشق بین پسری عزیز کرده و مادری دلباخته را روایت میکند
@sangareshohadababol
بخشی از صحبتهای شهید عبدالکریمی خطاب به اصحاب قلم
🔹شهيد عبدالكريمی به خوبی كارایی جنگ روانی و به اصطلاح امروز جنگ نرم را میدانست. او معتقد بود قلم امانتی است كه به دست افراد سپرده شده است و بنابراين از آن بايد به درستی استفاده كنند و برای رسيدن به اميال شخصی و باندی، شأن آن را زير سئوال نبرند. او خطاب به اصحاب قلم چنين مي گويد: «... هان! ای نويسندگان، هان! ای انديشمندان، هان! ای سردبيران محترم روزنامه ها، شما اگر بذر اختلاف را در بستر صفحات روزنامه هايتان نپاشيد من معتقدم كه شايد اختلافات پايان پذيرد. ن والقلم و ما يسطرون. اين قلم امانتی است كه به دست شما سپرده شده است.»
#معرفی_شهید
#شهید_ترور_انقلاب
🇮🇷 @sangareshohadababol
📌حضور کماندوهای اسرائیلی در میدان ژاله
🔖متن كامل این سند كه یك روز بعد از"جمعه سیاه" با موضوع "سربازان اسرائیلی" گزارش شد به شرح زیر است:
▪️متعاقب اطلاعیه هایی كه ساعت ۲۱ روز ۱۵ شهریور ۵۷ مبنی بر پیاده نمودن كوماندوهای اسرائیلی به وسیلهی سه هواپیمای اسرائیلی در پادگان جی تهران در بازار "شانزه لیزه" واقع در خیابان شاه نصب گردیده بود این موضوع در بین مردم قوت گرفته است كه چون سربازان ایرانی از تیراندازی به سوی مردم خودداری مینمایند، لذا دولت اقداماتی به عمل آورده كه سربازان اسرائیلی به سوی مردم بیگناه تیراندازی و آنها را بیرحمانه بكشند.
▫️نظریهی سه شنبه: ۱- اصلح است به وسیله رسانه های گروهی فوراً این موضوع تكذیب و دلایل رد این ادعا به سمع همگان برسد. ۲- نظریهی فوق مورد تأیید منابع ۸۳۴۲ و ۸۳۵۴ نیز قرار گرفته است. نظریهی چهارشنبه: نظریهی سه شنبه مورد تأیید است. ملاحظات: مراتب ساعت ۱۰:۲۰ روز ۱۸ شهریور به ادارهی كل سوم بخش ۳۱۲ تلفنگرام گردیده است.»
#سند
@irdc_ir
@sangareshohadababol
سنگر شهدا
📌مردم باور نمیکردند ارتشیها دست به کشتار هموطنانشان بزنند/ کماندوهای اسرائیلی در میدان ژاله!؟
▪️در تاریخ ۱۷ شهریور تظاهرات مردم تهران در خیابان ۱۷ شهریور و میدان ژاله، منجر به سرکوب خونین تظاهرکنندگان توسط نیروهای نظامی ارتش شاهنشاهی ایران شد. این حادثه آغازی بر پایان کار رژیم پهلوی ایران در نظر گرفته میشود که هر گونه امید به مصالحه میان انقلابیون و سلطنتطلبان را از میان برد.
▫️طبق منابع موجود شورای امنیت ملی متشکل از نخستوزیر، وزیر امور خارجه، رئیس ستاد ارتش، رئیس ساواک، رئیس شهربانی، فرمانده ژاندارمری و وزیر کشور روز شانزدهم شهریور جلسهای تشکیل میدهد. در این جلسه سپهبد مقدم رئیس وقت ساواک اظهار میدارد که طبق گزارشهای رسیده تظاهرات پنجشنبه ( ۵۷/۶/۱۶ ) روز جمعه هم ادامه خواهد داشت و این که «قرار است فردا در مملکت آشوب به پا بکنند و مملکت را به هم بزنند. من مراتب را به عرض اعلیحضرت رساندم که به نظر من ضرورت دارد که اعلام حکومت نظامی بشود.» (انقلاب اسلامی به روایت رادیو بی بی سی، صص 228 و 229)
▪️یک نکتهی مهم در این روز این است که، اسنادی مبنی بر نقش رژیم صهیونیستی در این فاجعه مشاهده میشود، به طوری كه سازمان اطلاعات و امنیت كشور (ساواک) تلاش كرد تا با كمک رسانهها، نقش رژیم صهیونیستی در فاجعهی "جمعه سیاه" را از دید مردم پنهان كند؛ سندی که در ادامه خواهد آمد به خوبی این موضوع را نشان میدهد.
▫️همچنین از نکات مهم دربارهی ۱۷ شهریور این است که آمار رسمی و آنچه در اطلاعیهی فرمانداری نظامی تهران دربارهی تعداد کشتهها ذکر شد «درست» بود و تعداد شهدا با احتساب مجروحانی که بعدتر به شهادت رسیدند نزدیک به ۱۰۰ نفر است نه چند هزار نفر که مردم میگفتند. منتها چون ۱۰۰ کشته در تظاهرات شهری عدد بالایی است تا چند هزار نفر در نظر آمد. مهمتر اینکه مردم در طول سالها به رسانههای حکومتی بیاعتماد شده و مجموع آمار ۱۰۰ نفر را باور نکردند.
▪️واقعهی ۱۷ شهریور احساسات عمومی را چنان تحریک و تهییج کرد که شماری از محبوبترین و مشهورترین چهرههای موسیقی و ادبیات را به صحنه آورد. چندان که جمعی از چهرههای برجستهی موسیقی رادیو همراه حسین علیزاده به صورت دستهجمعی از رادیو استعفا دادند و خارج شدند و به همین نیز بسنده نکردند و با شعر و ترانه و آواز مردم را همراهی کردند.
▫️آنان در زیرزمین خانهی محمدرضا لطفی گرد آمدند و دستهجمعی نواختند و خواندند. یکی از محصولات این زیرزمین تصنیف «ژاله خون شد» بود – سروده سیاوش کسرایی. (گروه موسیقی عارف با این تصنیف شناخته میشد.)
▪️دستگاه چهارگاه، صدای محمدرضا شجریان و همراهی کمنظیر گروه کُر که هیچ نمونهی مشابهی در تاریخ موسیقی معاصر نداشت.
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر کمتر دیده شده از کشتار خونین ۱۷ شهریور؛ اتفاقی که با وجود مستندات، باز هم سلطنت طلبان در مقابل آن سکوت میکنند!
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید؛
🔰به مناسبت فرارسیدن یوم الله ۱۷ شهریور
🔹کشتار ۱۷شهریور شاه در سال ۱۳۵۷ که به جمعه سیاه معروف شد ....(بخشی از گزارش یک رسانه غربی )
✅ @sangareshohadababol