⚠️ #نقش_انقلابیون در #مشکلات امروز
⁉️آیا می دانستید
‼️بخش عمده ای از مشکلات امروز کشور ناشی از مدیریت مدیران غربگرا در طول سال های گذشته بوده است و در به قدرت رسیدن آنها، افراد، نهادها و سازمانهای انقلابی سهم بسزایی داشته اند؟
☀️در چهل سال گذشته ثابت شده، هرجا مدیریت ها دست افراد خالص انقلابی بوده، پیشرفتها چشم گیر بوده است
✨دانش هسته ای، سلول های بنیادی، قدرت موشکی، امنیت بالای کشور در نا امن ترین منطقه جهان و ...
⁉️اما سوال این است که چرا با وجود این سابقه درخشان مدیران انقلابی، در بعضی از انتخابات ها مدیران غیر انقلابی توسط مردم انتخاب می شوند؟!!!
❗️نکته همین جاست
🔺شاید دیده باشید که افراد غیر انقلابی به چه شکلی آرای مردم را به سمت خودشان جلب می کنند
♨️روش این افراد این است که با گرفتن ژست طلبکارانه و انتقاد های تند به همه ی نظام، از بالا تا پایین، دل مردم را بدست می آورند نظر مردم را جلب می کنند!
❌و اگر سابقه این طلبکاران نظام را بررسی کنیم می بینیم، اتفاقا بسیاری از مشکلات امروز کشور به مدیرت همین افراد یا دوستان و همفکران آنها در گذشته بر می گردد
❗️اما همین افراد، با گرفتن ژست طلبکارانه بابت مشکلاتی که خودشان درست کرده اند، بر موج آرای مردم سوار می شوند و به قدرت می رسند!!
⁉️ چرا، گاهی اوقات مردم به افرادی که ژست اوپوزوسیون میگیرند و طلبکار نظام می شوند، رای می دهند؟!!
👈چون مردم از دست نظام دلخورند، البته مخالف نه، بلکه دلخور!!!
⁉️و بزرگترین علت دلخوری مردم این است که بطور پی در پی از کانونهای مختلف، خبرهای منفی و صحبت های انتقادی درباره کشور می شنوند!
🚫رسانه های ضد انقلاب که همگی مشغول سیاه نمائی هستند
🔰 رسانه ها، افراد و جریانهای انقلابی هم عمده همت و تمرکز شان را معطوف به پرداختن به مشکلات و نقادی ها می کنند و آنها هم به نوبه خود، ذهن و فکر مردم را به سمت مشکلات می برند
⚠️بعنوان مثال در طول همه ی سالیان گذشته، صدا و سیما یک برنامه ثابت برای انعکاس پیشرفت ها و دستاوردهای نظام نداشته است و عمده تمرکز اکثر برنامه ها، بر انعکاس مشکلات و دعوت از کارشناسان برای بررسی علل کاستی هاست !!!
❗️در فضای مجازی هم افراد و جریان های انقلابی عمده تمرکزشان بر کاستی ها معطوف شده و هر از چندگاهی خبری مثبت و خوب هم منتشر می کنند.
♨️در چنین فضایی دیگر دلیلی برای خوشبینی مردم به نظام و انقلاب باقی نمی ماند
⁉️چرا که هر چه می شنوند مشکلات است و مشکلات، فساد است و خیانت و اختلاس و بی کفایتی مسئولین...
⚠️واین ها باعث دلخوری مردم از نظام و گرایش آنها به منتقدان انقلاب می شود!!!
☝️این است علت آنکه مردمی که تشنه عدالت و پیشرفت هستند، گاهی برای رفع عطش، بجای آب زلال، آب شور را انتخاب می کنند!!
☝️و این است علت آنکه رهبر انقلاب فرمودند:
▫️با آن امکانات وسیع، مهمترین کاری که دشمن میخواهد بکند تصویرسازی غلط از وضع کشور است؛ نهفقط برای اغوای افکار عمومی دنیا بلکه حتّی برای اغوای افکار عمومی داخل خود کشور؛ حتّی داخل خود کشور! یعنی حرف میزنند برای اینکه بنده و جنابعالی که خودمان در این فضا داریم تنفّس میکنیم، چیز دیگری فرض کنیم غیر از آن واقعیّتی که وجود دارد.
☝️و از نخبگان درخواست کردند که:
▫️نخبگان باید سهمشان را در جنگ تبلیغاتی علیه کشور ایفا کنند.
🔵بلی گام اول انقلاب با همه ی فراز و فرودها طی شد اما در گام دوم انقلاب باید اشتباهات گذشته جبران شود و یکی از اشتباهات، عدم برقرای توازن بین انعکاس مشکلات و تبیین پیشرفت ها بوده است که باعث شده در برخی زمینه ها از جمله ایجاد اغتشاش و آشوب، ابتکار عمل به دست دشمنان بیافتد و مسند های مهم مدیریتی کشور به دست افراد غیر انقلابی بیافتد!!!
#جبران_اشتباهات
ว໐iภ ↬ @sangarshohada 🕊🕊
سنگرشهدا
❃↫🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃ ✫⇠ #خاطرات_نورالدین_پسر_ایران ✫⇠قسمت :
❃↫🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃
✫⇠ #خاطرات_نورالدین_پسر_ایران
✫⇠قسمت :1⃣3⃣5⃣
✍ به روایت سید نورالدین عافی
📖 شماره صفحه: 532
بچه ها میگفتند وقتی گروهان غواصی از آب رد میشد درگیری شروع شده بود. یکی میگفته عقب برگردید و یکی دیگر نیروها را جلو میکشیده. سیدفاطمی هم از پشت با بیسیم میگفته جلو بروید اما باز بعضیها «اما» و «اگر» می آوردند. در نهایت دسته فرج قلیزاده به سده رسیده و ده تا پانزده نفر از سده گذشته و منطقه را گرفته بودند. بچه ها میگفتند آقا فرج در کنار «یوسف حقایی» که نیروی اطلاعات آن دسته بوده دلاورانه کار کرده بودند و یوسف حقایی همانجا شهید شده بود.
چند روز بعد رفته رفته شهدا به شهر بازآمدند. شهیدان عملیات کربلای 4 هم با شهدای کربلای 5 تشییع می شدند و تعداد شهدا زیاد بود. هر روز ده ها شهید در تبریز تشییع میشد؛ گاهی سی، گاهی چهل و حتی شصت شهید در یک روز از نیروهای گردان حبیب و امام حسین که در کربلای 5 حماسه ها خلق کرده بودند تشییع میشدند. فرمانده دلاور گردان امام حسین، مصطفی پیشقدم، هم بالاخره مزد زحمتهایش را گرفته و شهید شده بود. وادی رحمت هر روز غوغا بود. من در آن شرایط که دوست خاصی نداشتم و تنها بودم، بیشتر از هر جایی دوست داشتم در آن مکان مقدس باشم. با حسرت در تشییع جنازه بچه ها شرکت میکردم. بعضیها را میشناختم و در سوگشان میسوختم. بین شهدا، اصغر علیپور بدجوری منقلبم کرد، بالاخره در کربلای 5 خدا او را هم برای شهادت برگزید. او و یارانی چون احد مقیمی، اکبر پاشایی، حسن کربلایی، غلامرضا جشنی پور، پدرام شاکری و...
در وادی رحمت همیشه قبر امیر زیارتگاهم بود.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
ว໐iภ ↬ @sangarshohada🕊🕊
سنگرشهدا
❃↫🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃ ✫⇠ #خاطرات_نورالدین_پسر_ایران ✫⇠قسمت :
❃↫🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷↬❃
✫⇠ #خاطرات_نورالدین_پسر_ایران
✫⇠قسمت :2⃣3⃣5⃣
✍ به روایت سید نورالدین عافی
📖 شماره صفحه: 533
تا چهلم بچه ها من در تبریز بودم و برنامه اصلی ام مداوای دستم بود که از شدت عفونتش کاسته نمیشد. دستم داشت سیاه میشد به خاطر همین دکترها میگفتند انگشتانم را باید قطع کنند ولی برادر اسماعیل با زجر و مصیبتی که زیر دستش کشیدم نجاتم داد و رفته رفته عفونت زخم کنترل شد.
اولین روزهای فروردین 1366 بالاخره بعد از سه سال نامزدی خانواده ها مجابم کردند و با حداقل هزینه، با سفری دو سه روزه به مشهد مقدس زندگی مشترک را شروع کردیم.
وضع جسمی ام زیاد خوب نبود اما حاضر نبودم از جبهه دل بکنم. مدتی که در خانه بودم به پایگاه مسجد گزران زیاد سر میزدم. آنجا معمولاً هفت هشت نفر از بچه ها از جمله یعقوب نیک پیران، «حسین سعادتی»، حاجی میلانی و یونس بهجت نیا شبها در محله گشت میدادند. به خاطر شرایط بدنی ام نمی گذاشتند زیاد همراهشان بروم. یک شب خواستم همراهشان باشم. ساعت حدود دوازده شب بود که ماشینی را متوقف کردیم و در بازرسی دیدیم اسلحه دارند. میگفتند از نیروهای دادگاه انقلاب اسلامی اند ولی مجوز حمل سلاح نداشتند. ما هم اسلحه شان را گرفتیم. کار بالا گرفت و آنها با عصبانیت تهدیدمان کردند. ما هم کوتاه نیامدیم و گفتیم: «هر کاری میخواهید بکنید اما بروید مجوز بیاورید.» بعد از یک ساعت مجوز آوردند و ما اسلحه شان را پس دادیم ولی به خاطر حرفهایی که گفته بودند فکر میکردیم اذیتمان کنند. آن شب به پایگاه برگشتیم و خوابیدیم اما هنوز چشممان گرم نشده بود که تلفن زنگ زد. با خودمان میگفتیم همانها هستند که نمی گذارند ما استراحت کنیم. شماره مان را پیدا کرده اند. تلفن بی وقفه زنگ میزد.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
ว໐iภ ↬ @sangarshohada🕊🕊
↫✨« بــِســـم ِ ربـــــــِّـ الــشــــُّـهـداءِ والــصــِّـدیــقــیــــن »✨↬❃
#صدو_بیست_ونهمین
#ختم_قران_شهدا
ختم قران به نیابت از شهدا وتعجیل در ظهور اقا...لطفاجزهای انتخابی خود را به ای دی زیر بفرستید..
@F8141
🌷22🌷23🌷24🌷
وتعداد صلوات های خودرا اعلام کنید تاکنون
صلوات ختم شده⇩⇩⇩
( #s2_471_900)
ว໐iภ↬ @sangarshohada 🕊🕊
⭕️ایران، ابرقدرت منطقه» تیتر روزنامه فرانسوی
🔻اقتصادنیوز؛ روزنامه «لوموند افریک» روز سهشنبه در مقاله ای با عنوان «ایران، ابر قدرت منطقه»، نوشت: ایران با درایت و هوشمندی موفق شده است به قدرتی در منطقه تبدیل شود.
🔻 پس از بیروت که در آن حزب الله هم پیمان نظامی و ایدئولوژیک تهران حضور بسیار فعال و چشمگیری دارد، بغداد نیز اکنون به نوعی در دایره نفوذ ایران است.
🔻از بغداد و بیروت که بگذریم، تهران در دمشق نیز فعالیت بسیار گسترده ای دارد و ایران و سوریه همکاری های اطلاعاتی و امنیتی زیادی با یکدیگر دارند.
🔻دایره نفوذ ایران در پایتخت چهار کشور عربی دیده می شود.
ว໐iภ ↬ @sangarshohada 🕊🕊
💢 برای کاهش #اختلاس و #فساد توی نظام بانکی چه راهی هست؟
✅ طبیعتا هر یک از ما دوست داریم که فساد و اختلاس کمتری توی #بانک ها باشه و در نتیجه مشکلات اقتصادی کشور کمتر بشه.
🔹راه های مختلفی برای این موضوع هست. اما بهترین و موثرترین راه اینه که
✅ مردم پولاشون رو توی بانکا نذارن.
✔️ بجاش پول هاشون رو توی یه #قرض_الحسنه_خانوادگی و فامیلی یا قرض الحسنه محلشون بذارن.
🔹البته برای انتقال وجوه و برخی جاها چاره ای نیست اما تا اوجا که میشه سپرده نکنن.
🔸وقتی دیگه مردم پولی توی بانکا نذارن طبیعتا دیگه اختلاسی هم پیش نمیاد.☺️
حتی اگه بازم نمیخواید باهاش کار کنید، طلا بخرید و نگهداری کنید. این خیلی بهتر از گذاشتن پول توی بانک هاست.
💢 هرجایی که #ثروت زیادی جمع بشه حتما فساد هم خودبخود به وجود میاد.
✅ حتما پولتون رو از بانک ها بیرون بکشید و #کار_اقتصادی کنید.
🔹این کاری هست که تک تک منو شما میتونیم انجام بدیم و کاری به #دولت نداره!😊
💢 پولایی که مردم توی بانک ها میذارن چی میشه؟
🚫 اکثرش خرج ساختن ساختمان های میلیاردی و شیک در بهترین جاهای شهرها میشه و وام دادن به مفسدین اقتصادی و کارمندای خود بانک ها!
⭕️ آیا واقعا ما اینو میخواستیم؟
که همون پولا رو با بهره های بالا به خودمون وام بدن و زیر بار وام های سنگین کمرمون خم بشه؟😒
✅ عزیز دلم، شروع #اقتصاد_مقاومتی خارج کردن پول ها از بانک هاست و قرار دادنشون در خدمت تولید و خدمات.
⭕️ به امید دولت نشینیم که هیچ کاری برامون نخواهد کرد...
✔️ همگی با هم شروع کنیم. یاعلی...
📢 این پیام رو در حد توان منتشر کنید.
#کمک_به_اقتصاد_مقاومتی
ว໐iภ ↬ @sangarshohada 🕊🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه حرفای روحانی و غربگراها درباره تاثیر مثبت FATF بر اقتصاد و جیب مردم رو باور کردید، همین الان این کلیپ رو ببینید👇
روحانی در ۲۰ مهر ۱۳۹۴: اگر برجام بیاد ۲۰% کالا ارزونتر میشه
نتیجه:
گوشت 130 هزار تومانی
پراید 50 میلیونی
بحران پوشکی
قیمت نجومی خانه
میوه و....
روحانی در ۱۹ آذر ۱۳۹۷: اگر FATF باشد جنس ۲۰% ارزون تر میشه
حالا به نظر شما نتیجه این وعده جدید چی میتونه باشه؟!
پ.ن: مردم عاقلند و عاقل از یک سوراخ 2بار گزیده نمیشود.
#مردم_فریب_نمیخورند
ว໐iภ ↬ @sangarshohada 🕊🕊