1403.04.28-sh ofogh.mp3
19.07M
⚜پوشیدگی یا برهنگی؟
(مغالطه حریم خصوصی و حریم عمومی)
🗓۲۸ تیر ماه ۱۴۰۳
#رحیم_پورازغدی
الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابی طالب علیه السلام
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
🔽🔽🔽🔽🔽🔽
🔹لطفا علاقهمندان به #خوشنویسی ( #خط_تحریری ) را به این کانال دعوت فرمایید. 👇👇👇
✾࿐༅ ❅ ༅࿐✾
@Mhzkhtati 👈
✾࿐༅ ❅ ༅࿐✾
🌴🌴🌴🌴🌴
❁❁❅┄┅┄❅❁❁
متن آقای رنانی نه در مثالهای سلبی مانند هتاکی به نمادها واقعنگر هستند، نه در توصیف مثالهای ایجابی مانند راهپیمایی ۲۲بهمن منصف که البته ریشه در اشکالهای معرفتشناسی و روششناسی متن ایشان دارد.
۶- توصیف و تحلیل دکتر رنانی از دولت نهم و دهم مخدوش و غیرعلمی است. اولا ایشان حکم کلی صادر کرده و میگویند که دولت نهم و دهم شکست خورد. گزارهای برگرفته از معرفتشناسی مطلقگرایانه و یا به تعبیری «علم ارزشی» به جای «علم فارغ از ارزش» به بیان وبر که همواره روشنفکران تحصلگرا، رقبا را به آن متهم کردهاند، حال آنکه اکنون خود گرفتار چنین آفتی شدهاند. با چه مبنایی دولتهای احمدینژاد شکست خوردند؟ آیا واقعا میتوان درباره یک دولت ۸ساله به این راحتی حکم کلی صادر کرد؟ البته ایشان در جایی از متن ، سرکار آمدن احمدینژاد در سال ۸۴ را هم حاصل بداخلاقی دانستهاند، حال آنکه نتایج انتخابات سال ۸۴ که توسط وزارت کشور اصلاحطلبان برگزار شد به اندازه کافی روشن و گویا هست، حتی اگر منتقد احمدینژاد باشیم. پیروزی او مقابل مرحوم هاشمی به جای آنکه مخالفانش را به تحلیل جامعهشناسانه و سیاسی وادار کند، آنها را به صادرکننده احکام کلی تبدیل کرده است. جسارت آقای رنانی برای صدور چنین احکام کلی از هر چه برخیزد نباید از اعتماد به نفس علمی باشد.
۷- تحلیل دولتهای حسن روحانی هم نزد دکتر رنانی مانند دولتهای احمدینژاد سادهاندیشانه و دمدستی است. او که دولت روحانی را مدعی «افق گشایی» میداند، ناکامی و شکست برجام را به نهادهای حکومتی مربوط میکند و بدون اشاره به نقش ترامپ در به بنبست کشیدن برجام، تمام تقصیر را به گردن ایران میاندازد. آقای رنانی در موضوع برجام حتی تندتر از مقامات اروپایی درباره ایران سخن میگوید. او در تحلیل دولت روحانی همینقدر آسانگیر و روادار است و علاقهای به نگرش همهجانبه برای بررسی دولت وی ندارد، وگرنه حتما ریشههای ناکارآمدی و تضعیف نهاد دولت را در رویکرد دولت آقای روحانی جستجو میکرد. چگونه باید با این سطح از وارونهنمایی واقعیت منتظر نتیجهگیری درست نویسنده باشیم؟
۸ - آقای رنانی به اشتباه کارآمدی را جدا از شایستگی - که شاید منظور همان مشروعیت در علومسیاسی باشد- قرار میدهد و مدعی است که روی کار آمدن احمدینژاد برای نمایش کارآمدی بود اما در دولت دهم این نمایش تمام شد. اشکال اول اینکه کارآمدی در امتداد شایستگی است، نه جدا از آن . به تعبیری کارآمدی میتواند عامل تقویت یا تضعیف شایستگی باشد. اشکال دوم هم اینکه بر چه مبنایی دولت دهم از ریل کارآمدی خارج شد؟ برای مثال در دولت دهم هم سیاست هدفمندسازی یارانهها ادامه یافت، هم مسکن مهر ساخته شد و هم سیاستهای اقتصادی دیگر دولت نهم ادامه یافت. فرق دولت نهم و دهم از نظر دکتر رنانی در چیست؟ همینطور است توصیف مجلس ششم از نظر ایشان به عنوان نماد شایستگی و ردصلاحیت نمایندگان این دوره به عنوان نشانهای از ترکخوردن عنصر شایستگی. اگر با نگرش اصلاحطلبانه هم به موضوع بنگریم، پایان معرکه مجلس ششم، بزرگترین کمک به دولت دوم خاتمی برای بالا بردن رشد اقتصادی بود، چرا که با عبور از رادیکالهایی چون نوری و تاجزاده در وزارت کشور و میردامادی، شیرزاد و رضا خاتمی در پارلمان، کار برای دولت او در زمینه اقتصادی راحتتر از دور اول ریاستجمهوری شد. ضمناً اگر مسئله شایستگی پایان یافته، چگونه ایشان میتوانند مشارکت انتخاباتی سال ۹۶ را تحلیل کنند؟ البته شاید عیب از ما باشد که از یک بیانیه سیاسی توقع پاسخ به گزارههای علمی داریم.
۹- متن «سقوط» در تحلیل ناآرامیهای اخیر هیجانزده و سمپاتیک برخورد میکند و به جای سخن جامعهشناسانه که میتواند تحلیلی آسیبشناسانه از برخی شکافها، تحولات ارزشی، نقص در اقناعسازی و کمبود راهکارهای ایجابی ارائه دهد، فهرستی از اتهامها را علیه نظام قطار میکند و در کمال تعجب، نقش طرفهای خارجی را در این ماجراها به کل نادیده میگیرد. توقع میرفت که این استاد دانشگاه اندازه اپوزیسیونی که صبح تا شب به غرب برای تحریم بیشتر ایران التماس میکند، به کشورهای غربی در تلاش برای ناآرامکردن ایران نقش میداد.
۱۰- نویسنده با ادعای «باورناپذیری» اقدامات حکومت از سوی جامعه که در ادامه احکام کلی اوست، به صورت کلی اقدامات ترمیمی چون تغییرات در نیروی انتظامی سیستانوبلوچستان، حضور نماینده رهبری در این استان، تغییرات در سطح فرماندهی پلیس کشور، عفو عمومی و اقداماتی از این دست را در تحلیل خود وارد نمیکند تا بتواند نتیجه مطلوب از مفروضهای خود بگیرد که همان انقلاب از بالاست؛یک مقدمه معیوب، با توصیف نادرست و البته نتیجه گیری ناقص. رنانی حتی بهادعای «وسطباز» بودن خودش پایبند نبوده و بیشتر در نقش یک رادیکال ظاهر شده است.
⭕️ آن که رئیس جمهور خواهد شد!
🔹آنها که تصور می کنند تا چند روز دیگر پزشکیان رئیس جمهور خواهد شد سخت در اشتباهند! چون :
▪️پزشکیان نه تنها ایده والگوی مشخصی برای اداره کشور ندارد بلکه درک و تصور او از اداره کشور و جایگاه ریاست جمهوری و اختیارات و مسئولیتهای آن غیرواقعی و تخیلی است ! حوصله مطالعه و کسب اطلاعات در این عرصه را هم ندارد.
▪️پزشکیان نه مانند خاتمی اهل نظر و اندیشه است و نه مثل رفسنجانی و احمدی نژاد شخصیتی مدیر و قدرت طلب ! او حتی مانند روحانی، سیاست باز و سیاسی کار هم نیست!
▪️نگاه پزشکیان به سیاست و اداره کشور بسیار عامیانه و معمولی است و نه می تواند و نه مایل است از پیچیدگی های حکمرانی درک درستی داشته باشد! او حتی با وجود چهار دوره نمایندگی مجلس ( و یک دوره نایب رئیسی مجلس) توانایی و تمایلی به انجام وظایف نمایندگی هم نداشت و به گواهی برخی از نمایندگانی که در مجالس مختلف با او همکار بوده اند از انجام بسیاری از مسئولیتهای نمایندگی شانه خالی می کرد.
🔹 و دقیقا به علل فوق ، اصلاح طلبان او را گزینه ای مطلوب برای ریاست جمهوری دانسته و با هدف بازگشت به قدرت ،گرد او جمع شده و برایش تبلیغات کردند. طرح اصلاح طلبان برای دولت پزشکیان از این قرار است :
▪️پزشکیان در ظاهر رئیس جمهور خواهد بود و برخی از وظایف تشریفاتی و نمایشی رئیس جمهور را انجام خواهد داد اما در عمل،قدرت میان طیفهای مختلف اصلاحات تقسیم خواهد شد و ریاست جمهوری بنام پزشکیان اما به کام قدرت طلبان اصلاحات خواهد بود!
🔹 ریاست جمهوری پزشکیان،سفره گستره قوه مجریه را دو دستی تقدیم تشنگان قدرت خواهد کرد و آنها بدون مزاحمت یا دخالت رئیس جمهور، هر چه بتوانند انجام خواهند داد و هر چه اراده کنند را خواهند بلعید و البته طوق مسئولیت و پاسخگویی را بر گردن پزشکیانِ بی خبر و ساده دل خواهند انداخت و هزینه های تخلفات و منفعت طلبی هایشان را به حساب پزشکیان واریز خواهند کرد !
🔹در عمل، سکان ریاست جمهوری به دستِ تازه بدوران رسیده ها و نسل میانی اصلاحات خواهد افتاد،بدون آن که مسئولیت،پاسخگویی،عواقب و پیامدهای منفی آن را پذیرفته و برعهده گرفته باشند!
🔹نشانه های این روند خطرناک و فاسد در شکل گیریِ کمیته هایِ سهم خواهی و تقسیم قدرت به مدیریت ظریف و با مشارکت سیاسی کاران حرفه ای جبهه اصلاحات به وضوح قابل مشاهده است!(روندی که حتی داد بهزاد نبوی را هم درآورده است!)
▪️به همین دلیل،"دولت آینده" خطرناک ترین و آشفته ترین دولت جبهه اصلاحات خواهد بود چون رئیس جمهور آن،تسلطی بر زیر مجموعه خود نخواهد داشت و مدیران دولت هم از رئیس جمهور حساب نخواهد برد و تمکین نخواهد کرد!
🔹راهکار مقابله با این وضع نامطلوب،ورود جدی، هوشمندانه و بی تعارف مجلس به مقوله رای اعتماد به وزرا است و در این مسیر مسئولیت اصلی بر دوش نمایندگان انقلابی و متعهد مجلس است.نمایندگانی که مانع تکرار خطای نابخشودنی مجلس نهم در دادن رای اعتماد کامل به کابینه پر مسئله و مشکل ساز حسن روحانی باشند.
دیدار پزشکیان با رییس جمهور ایران😁
#ضعیف
⚖️ دستگیری کلاهبردار 80 میلیارد تومانی در قم
#برخورد_قاطع
🔹نامهٔ محرمانهٔ سنتکام: عملیات آمریکا علیه یمن در حال شکست است☹️
#گودرت_پوشالی