فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️«امنیت را پای چوبه دار نبرید!»
با شرکت در پویش زیر از سرهنگ جوانمردی حمایت کنید🇮🇷👇
https://farsnews.ir/user1709100514816520288/1711829482980284279
#حمایت_از_امنیت
#آزادی_سرهنگ_جوانمردی
چگونه یک تروریست را تشخیص دهیم
#بسیار_مهم
برخی از شاخص های رفتاری #تروریست_انتحاری:
۱- بطور معمول تنهاست و ممکن است مضطرب باشد.
۲-نگاهش دور و بر را می جوید و نگاهش را از مردم می دزدد.
۳- چیزی زمزمه می کند.
۴- لباس گشاد و بسته پوشیده بیش از حد لباس پوشیده انگار چیزی را پنهان می کند.
۵- سیم از زیر لباس یا آستین او نمایان است.
۶- روی شکم یا دور کمر او برآمده است وسفت به نظر میرسد.
۷- دستانش را برای پنهان کردن کلید انفجارمشت کرده است یا مشت کرده در جیب نگاه می دارد.
۸- با کسی صحبت نمی کند.
۹- در مواجهه با چنین فردی خونسرد باشید، فاصله بگیرید اگر اطمینان دارید به بقیه هشدار دهید و فوری با ۱۱۳ (ستاد خبری وزارت اطلاعات )تماس بگیرید و محل دقیق و مشخصات فرد را بازگو کنید.
#سواد_امنیتی
لطفا این پیام را (برای امنیت خودمان) در گروهها حتما انتشار دهید تا بقیه هموطنان هم اطلاع پیدا کنند
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکهای جانسوز و دلگویه های همسر جوان شهید امیرمحسن حسن نژاد (شهید حادثه تروریستی چابهار)💔😭😭
#کار_برای_خدا
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۱ روز مانده به سالگرد شهادت آوینی
♦️برای کسانی که تاکنون مزار شهید را زیارت نکرده و از موقعیت جغرافیای آن بی اطلاع هستند. از درب مترو حرم امام که خارج شوید، مستقیم حدود ۲۰۰ متر حرکت کرده و سپس ۱۰۰ متر به سمت راست بروید. قطعه ۲۹، ردیف ۱۱، مزار شماره ۱۲
🔸شهید آوینی: «عجب از ما واماندگان زمین گیر که در جستجوی شهدا به قبرستان ها می آییم. این خود دلیلی است بر آنکه از حقیقت عالم هیچ نمی دانیم. مرده آنست که نصیبی از حیات طیبه شهدا ندارد و اگر چنین است از ما مرده تر کیست؟ شهدا شاهد بر باطن و حقیقت عالمند و هم آنانند که به دیگران حیات می بخشند.»
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۱ روز مانده به سالگرد شهادت آوینی
♦️فکه کجاست و آوینی برای چه به آنجا رفت؟ مخصوص کسانی که در محل کار خود هستند. ببینیم تا بدانیم موقعیت امروزمان حاصل خون چه کسانی است.
🔸امروز اروح طیبه شهدای کانال کمیل و حنظله و شهید ابراهیم هادی راوی روایت فتح را به فکه دعوت کرده اند
امام مهدی علیه السلام :
فليَعمَل كُلُّ امرِىً مِنكُم بِما يَقرُبُ بِهِ مِن مَحَبَّتِنا، وَليَتَجَنَّب ما يُدنيهِ مِن كَراهَتِنا وسَخَطِنا، فَإِنَّ أمرَنا بَغتَةٌ فُجأَةٌ حينَ لا تَنفَعُهُ تَوبَةٌ ولا يُنجيهِ مِن عِقابِنا نَدَمٌ عَلى حَوبَةٍ؛
هريك از شما بايد كارى كند كه به محبّت ما نزديك شود و از كارى كه او را به نفرت و خشم ما نزديك مى سازد ، دورى كند؛ زيرا كه قضيه [ظهور] ما ناگهانى و بى خبر اتفاق مى افتد به طورى كه ديگر نه توبه اى به حالش سودمند مىافتد و نه پشيمانى از گناه از كيفر ما مىرهاندش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️آمادگی پدافند هوایی غرب کشور در مقابل ریز پرندها
حمله به کواد کوپتر شخصی به علت ورود به مناطق تحت حفاظت
وضعیتی که امروز رژیم صهیونیستی درش قرار گرفته است همانیست که با طرح فتنه زن زندگی آزادی، آرزو داشت در کشور ما اتفاق بیفتد. شکاف اجتماعی، نا امنی، تجزیه کشور و جنگ داخلی و در نتیجه آن حذف ایران با چند تکه شدن آن. اما تند باد "طوفان الاقصی" که وزیدن گرفت؛ خاصیت منطقه ای آن این بود که شیعه و سنی دشمن اختلاف افکن خود را بهتر شناختند و باعث شد دست یکدیگر را محکمتر فشرده تا دشمن مشترکشان را از میان بردارند و خاصیت داخلی اش هم در همین راه پیمایی روز قدس بروز کرد و انسجام و اتحاد بیشترمردم در کنار هم رقم خورد.
حالا رژیم نحسی که همه مزدوران و پیاده نظام داخلی اش را با خرج سنگین دلار در ۱۴۰۱ به خدمت گرفته بود که جمهوری اسلامی سال ۱۴۰۲ را نبیند؛ در ۱۴۰۳ حدود ۷ ماه است که در باتلاق غزه دست و پا میزند و از ترس پاسخ ایران نیز ۲۸ سفارتخانه اش را تعطیل کرده و مردمش را به پناهگاه برده است. طوفان الاقصی برای تاریخ و مردم آینده جهان خواندنی های بسیاری دارد.آنچه این روزها در حال وقوع است را دست کم نگیریم. اتفاقی مهم در عالم در حال رخ دادن است.
🔴رسانه های اسرائیل:
در حال فروپاشی هستیم
🔻14 صهیونیست در خان یونس، 10 نفر در مگازی، 9 نفر در شوقیه، 5 نفر در بیت حنون، 7 نفر در وسطا، 4 نفر در زیتین، 6 نفر در جبالیه کشته شدند.
🔻اکثرا افسر بودند. تانک هایی هم هست که منهدم شد.
پ.ن اگر آمار حقیقی تلفات یعنی بیش از 10 هزار که رهبران حماس اعلام کردند منتشر بشه چه می کنن دیگه)
مهم👆👆👆👆