هدایت شده از استیکر، گیف و تم ایتا🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقد قشنگ توضیح داده موضوع حجابو...
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📓📓🍃✿══┅─
◁همان طور که گفتم آمریکا ما را در گرفتن نفت از انگلیسیها کمک کرد حالا به صورت ملی و دنیاپسندی میخواهد به دست جنابعالی این ثروت ما را به چنگ آورد و اگر واقعاً با دیپلماسی نمیخواهید کنار بروید
● این نامه من سندی است در تاریخ ملت ایران که من شما را با وجود همه بدیهای خصوصیتان نسبت به خودم از وقوع حتمی یک کودتا توسط زاهدی که مطابق با نقشههای خود شماست آگاه کردم که فردا جای هیچ گونه عذری نباشد
❍ اگر براستی در این فکر اشتباه میکند با اظهار تمایل شما.... سید مصطفی و ناصر خان قشقایی را برای مذاکره، خدمت میفرسم...سیدابوالقاسم کاشانی
👈 دکتر مصدق در پاسخ نامه دلسوزانه آیت الله کاشانی اما چنین نوشت...27 مرداد ماه مرقومه حضرت آقا توسط آقای حسن سالمی زیارت شد اینجانب مستظهر به پشتیبانی ملت ایران هستم. والسلام.... دکتر محمد مصدق.
─┅═══༅𖣔7⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📔🍃✿══┅─
۞◁فضلالله زاهدی تصور میکرد مقابلهای که مصدق در روزهای نخستوزیری با روحانیت کرده بود و توهینهای مکرر طرفدارانش به آیتالله کاشانی موجب خواهد شد تا وی را در کودتا یاری کنند.
❖ با این حال تصور زاهدی، فردای کودتا نقش بر آب شد چرا که آیتالله کاشانی که قبل از 28 مرداد در محدودیت بسر میبرد، رویه دولت و محدودیتهای حکومت نظامی را مورد اعتراض قرار داد و از دستگیر کردن افراد برخلاف قانون ناراضی بود.
❏ بعد از در دست گرفتن رادیو توسط حامیان زاهدی نیز، سخنگوی دولت وی اعلام کرد "اخیرا شخص گمنام و ماجراجویی بنام سید ابوالقاسم کاشی به تحریک علیه دولت دست زده و عوامفریبی میکند..."
─┅═══༅𖣔8⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📓📓🍃✿══┅─
◁ درروایت آغازین تاریخنگاری چپ، مصدق آزادیخواهی فئودال و بورژوا بود که با حمایت طبقه متوسط و خردهبورژوازی و کم توجه به منافع طبقه کارگر و اردوگاه سوسیالیسم روی کار آمد.
● نهضت نفت هم یک حرکت ملی روبنایی، ولی بیتوجه به خواستههای بنیادین کارگران و جنبش طبقاتی بود و جناحهایی از نیروهای راستگرا هم از آن حمایت کردند.
❍ از این نظر، مصدق بعد از قیام 30 تیر 1331 به تدریج از متحدان راستگرای خود فاصله گرفت و در ماههای پایانی حکومتش، در آستانه یک پیوند تاریخی با چپگرایان بودکه کودتای 28 مرداد مانع آن شد.
👈 از اواخر دهه 1340 با ظهور دیگر گروههای چپ، انواع دیگری از این روایت بروز کرد. از نظر برخی چپهای غیرتودهای، شوروی و رهبری حزب توده نیز به عنوان دشمنان منافع ملی ایران، با دخالتهای نابهجا و سکوت در برابر کودتا عملا در این ماجرا موثر بوده و نخواستند یا نتوانستند گامی در جهت مقابله با عملیات دشمنان در کودتا بردارند.
─┅═══༅𖣔9⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📔🍃✿══┅─
۞◁دیدگاه مذهبی درباره تحولات ملی شدن نفت و 28 مرداد خود دارای چند گرایش و شعبه است. ولی وجه غالب آن میگوید: جنبش نفت توسط طیف هوادار مرحوم آیتالله ابوالقاسم کاشانی زمانی آغاز شد که دکتر مصدق در حالت بازنشستگی سیاسی خودخواسته به سر میبرد و در میانه راه بود که مصدق به نهضت پیوست و با حمایت مذهبیها نیز به قدرت رسید.
❖ این دیدگاه بر این باور است که بدون قیام کاشانی و گروههای نزدیک به او، هیچ بختی برای بازگشت مصدق نبود. با این همه مصدق پس از 30تیر 1331 به جای قدرشناسی و توجه به خواستههای متحدان سابقش و تقسیم قدرت، به آنها پشت کرد و هشدارهای کاشانی درباره کودتا را هم نادیده گرفت.
❏ به عقیده این دیدگاه، علت اصلی سقوط دولت مصدق، مخالفت روحانیت، شاه و دربار و حتی دخالت و توطئه کشورهای دیگر نبود، بلکه زیادهخواهی و درخواستهای غیرقانونی مصدق برای افزایش اختیارات قانونی از مجلس، بیاعتنایی به مجلس و برگزاری رفراندوم غیرقانونی انحلال مجلس هفدهم بود.
─┅═══༅𖣔🔟𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃📓📓🍃✿══┅─
◁در دیدگاه ملیگرا، همهچیز به شخص مصدق و جبهه ملی ختم میشود. پیشنهاددهنده اصلی ملی شدن نفت، دکتر حسین فاطمی و اجرا کننده و پیش برنده آن هم شخص مصدق و جبهه ملی است.
● دربار، روحانیت و دیگر رهبران سیاسی از سر ناچاری یا برای فرصتطلبی و توطئه به مصدق پیوسته بودند و بود و نبودشان در جریان نهضت تاثیر چندانی در پیروزی و پیشبرد آن نداشت.
❍ در این دیدگاه مصدق یک قهرمان ملی مصون از خطا و اشتباه است که به درستی حوادث کشور را در مسیری صحیح پیش میبرد، ولی اتحاد دربار، خارجیها، روحانیان و سیاستمداران بریده و مزدورانشان، موجب سقوط مصدق شد.
👈 بر این اساس، انتقاد و چالش سیاستهای مصدق نیز اقدامی نابخشودنی و در جهت شکستن اسطوره ملی کشور است.
─┅═══༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃📔📔🍃✿══┅─
۞◁البته در سالهای اخیر، برخی هواداران این دیدگاه، از جمله مهندس عزتالله سحابی، با نگرشی ایرانمدار و راهبردی، خواهان مجال دادن به فضای انتقاد منصفانه از مصدق و کارنامه سیاسی او شدهاند.
❖ ولی موافقان قدیسسازی از مصدق، هر تلاشی برای انتقاد از مصدق و کارنامهاش را توطئهای از سوی استعمارگران، سلطنتطلبان و... حمایت از حاکمیت کنونی ایران میدانند
❏ در این نگاه، مصدق هیچ مخالف منصفی نداشته و اساسا هر که به او انتقاد دارد یا خائن و دشمن است یا نادان و بیخبر.
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پایان
─┅═══༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═══┅─
📛تله نیویورکی برای پزشکیان و مجلس؛
وفاداری به مردم و معیارهای ۱۲ گانه رهبری و یا وفاداری به معیارهای تفرقه اندازانه ظریف !؟
رهبری معظم انقلاب در راستای مصلحت کشور و مردم معیارهای حداقلی و جامعی برای انتخاب افراد شایسته بکار بردن و در این معیارهای ۱۲ گانه عادلانه نه بحث جنسیتی نه سنی و نه قومیتی لزوما وجود ندارد و بر عکس "کارآمدی" و ۱۱ شاخص هوشمندانه دیگر مورد تاکید قرار گرفته است و تبعا انتظار این بود دولت و مجلس برای یکصدایی و وفاق ملی این معیارها رو مدنظر قرار دهند و یک کابینه همسو ،کارآمد و از بن دندان معتقد به نظام تشکیل شود. اما ظریف و تیمش در اقدامی تفرقه اندازانه با تعیین معیارهایی تعمدا متفاوت با رهبری با ترکیب شورای راهبردی که لزوما همسوی نظام نیستن دوگانه ای راه انداخت که در مرحله اول پزشکیان را در تله خود یعنی انتخاب معیارهای ظریف در مقابل معیارهای رهبری قرار دهد و بر معیارهای خود با قهر و تهدید پافشاری نمود و در گام دوم مجلس را.
پروژه معرفی وزیر زن ناکارامد برای وزارت پرتنش و جهادی وزارت راه و، جوان کم تجربه ای که لزوما کارآمدی و انقلابی گری او مشخص نیست برای وزارت ارتباطات و نیز از متحصنین مجلس ششم برای وزارت کار و گزینه زنگنه برای وزارت نفت مجلس را در انحرافی سخت قرار داده است. حال این مجلس است که باید در تله ظریف نیفتد و معیارهای رهبری را مد نظر قرار دهد تا وفاق ملی و یکصدایی شکل بگیرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
آن روزهای آخر قرار بود که شیرودی به پاس خدمات منحصر به فردش دوباره ارتقا بگیرد و سروان شود. هرچند هیچ گاه درجه و مقام برایش مهم نبود. او هیچ گاه درجه ی خود را روی لباسش نصب نکرد. چند نفری از دوستان برای عرض تبریک آمده بودند، اکبر خیلی جدی گفت: تبریک را به زمان دیگری موکول کنید؛ زمانی که در اجرای فرمان امام و رسیدن به خدا شهید شوم.
#شهید_علی_اکبر_شیرودی
#روزگار_شهدا
@The_timeof_martyrs
بارها و بارها این خاطرات را بخوانیم
🌹 #شهید_حسین_لشگری
خاطره ای از ۱۸ سال اسارت سیدالاسراء، شهید سرلشگر خلبان حسین لشگری، اولین اسیر ایرانی در جنگ تحمیلی و آخرین اسیری که آزاد شد.
🔺وقتی بازگشت از او پرسیدند: این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟
و او گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته ام را مرور می کردم.
سالها در سلول های انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت،
#قرآن را کامل حفظ کرده بود،
زبان انگلیسی می دانست
و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
🌹حسین می گفت:
از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم!
🌹بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود!
عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مسئله خوشحال بودم،
این را بگویم که من مدت ۱۲ سال ( نه ۱۲روز یا ۱۲ ماه)در حسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را
#روزگار_شهدا