💢 برگ سیگار و آزادی شاهانه
زمانی در این مملکت از خوف شهربانی و اطلاع نظمیه، پدر همین آیت الله طالقانی مشهور، یعنی آقا سید ابولحسن ساعت ساز روی #برگ_سیگار پیغاممی نوشت و برای مرحوم مدرس میفرستاد تا مبادا دار و دسته رضاخان بو ببرند که اگر میفهمیدند سرکارشان با حضرت عزرائیل بود.
در دوره رضاخان برای تردد از شهرهای نزدیک به تهران نیاز به برگ جواز بود والا اجازه ورود به پایتخت وجود نداشت.
اداره پست اجازه داشت هر نامه ای را که مشکوک به نظر میرسد با نظارت یک نیروی نظامی بخواند و محتوا را #راپورت کند. حالا سازمان مخوف ساواک و یا زندانهای متعددی که پدر و پسر برای جامعه کم جمعیت ایران ساختند بماند.
با وجود چنین سابقه ای، نوه شاهنشاه از #آزادی و احترام به عقاید و مذاهب میگوید و عده ای برای او کف و سوت میزنند! شما پیش از هر اظهار نظری ابتدا باید #پاسخگو باشید.
@sarafrazan406
⚠️جنگ دیروز و جنگ امروز
🔴#تهاجم_فرهنگی از #تهاجم_نظامی خطرناکتر است...دشمن میخواهد یاد شهداء فراموش بشود..
✍انقلابی عزیز ،هر پیام خوب تو، یک تیر و گاهی موشک است به قلب دشمن..مطمئن باش کار تو اثر دارد..شاید با پیام خوبت هزاران نفر، راه خودشان را پیدا کنند..از ثواب این کار غافل نشو..
🔻خسته نشو و در این جنگ نرم، با قدرت ادامه بده..
#جنگ_نرم #جهادفکری_تبلیغاتی
#تهاجم_فرهنگی #جهاد_فرهنگی
@sarafrazan406
⭕️پاسخهای متفاوت حضرت علی(ع) به سوال علم بهتر است یا ثروت
جمعیت زیادی دور حضرت علی (ع) حلقه زده بودند. مردی وارد مسجد شد و در فرصتی مناسب پرسید: «یا علی! سؤالی دارم، علم بهتر است یا ثروت؟»، علی(ع) در پاسخ گفت: «علم بهتر است؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شداد.» مرد که پاسخ سؤال خود را گرفته بود، سکوت کرد.
در همین هنگام مرد دیگری وارد مسجد شد و همانطور که ایستاده بود بلافاصله پرسید: «اباالحسن! سؤالی دارم، میتوانم بپرسم؟» امام در پاسخ آن مرد گفت: «بپرس!»، مرد که آخر جمعیت ایستاده بود پرسید: «علم بهتر است یا ثروت؟»، علی فرمود: «علم بهتر است؛ زیرا علم تو را حفظ میکند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی.» نفر دوم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همانجا که ایستاده بود نشست.
در همین حال، سومین نفر وارد شد، او نیز همان سؤال را تکرار کرد، و امام در پاسخش فرمود: «علم بهتر است؛ زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است، ولی برای ثروتمند دشمنان بسیار!» هنوز سخن امام به پایان نرسیده بود که چهارمین نفر وارد مسجد شد. اودر حالی که کنار دوستانش مینشست، عصای خود را جلو گذاشت و پرسید: «یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟» حضرت علی در پاسخ به آن مرد فرمودند: «علم بهتر است؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم میشود؛ ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی بر آن افزوده میشود.»
نوبت پنجمین نفر بود. او که مدتی قبل وارد مسجد شده بود و کنار ستون مسجد منتظر ایستاده بود، با تمام شدن سخن امام همان سؤال را تکرار کرد. حضرت علی در پاسخ به او فرمودند: «علم بهتر است؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل میدانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد میکنند.»
با ورود ششمین نفر سرها به عقب برگشت، مردم با تعجب او را نگاه کردند، یکی از میان جمعیت گفت: «حتماً این هم میخواهد بداند که علم بهتر است یا ثروت!»، کسانی که صدایش را شنیده بودند، پوزخندی زدند. مرد، آخر جمعیت کنار دوستانش نشست و با صدای بلندی شروع به سخن کرد: «یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟»، امام نگاهی به جمعیت کرد و گفت: «علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، اما ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد.» مرد ساکت شد.
همهمهای در میان مردم افتاد؛ چه خبر است امروز! چرا همه یک سؤال را میپرسند؟ نگاه متعجب مردم گاهی به حضرت علی و گاهی به تازهواردها دوخته میشد. در همین هنگام هفتمین نفر که کمی پیش از تمام شدن سخنان حضرت وارد مسجد شده بود و در میان جمعیت نشسته بود، پرسید: «یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟» امام فرمودند: «علم بهتر است؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه میشود، اما علم هرچه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.»
در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که امام در پاسخش فرمود: «علم بهتر است؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش میماند، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است.» سکوت، مجلس را فراگرفته بود، کسی چیزی نمیگفت. همه از پاسخهای امام شگفتزده شده بودند که، نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید: «یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟»، امام در حالی که تبسمی بر لب داشت، فرمود: «علم بهتر است؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل میکند، اما علم موجب نورانی شدن قلب انسان میشود.»
نگاههای متعجب و سرگردان مردم به در دوخته شده بود، انگار که انتظار دهمین نفر را میکشیدند. در همین حال مردی که دست کودکی در دستش بود، وارد مسجد شد. او در آخر مجلس نشست و مشتی خرما در دامن کودک ریخت و به روبهرو چشم دوخت. مردم که فکر نمیکردند دیگر کسی چیزی بپرسد، سرهایشان را برگرداندند، که در این هنگام مرد پرسید: «یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟»، نگاههای متعجب مردم به عقب برگشت. با شنیدن صدای علی (ع) مردم به خود آمدند: «علم بهتر است؛ زیرا ثروتمندان تکبر دارند، تا آنجا که گاه ادعای خدایی میکنند، اما صاحبان علم همواره فروتن و متواضعاند.» فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود.
سؤال کنندگان، آرام و بیصدا از میان جمعیت برخاستند. هنگامیکه آنان مسجد را ترک میکردند. صدای امام را شنیدند که میگفت: «اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من میپرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی میدادم.»
منبع: کشکول بحرانی، ج۱، ص۲۷. به نقل از امام علیبنابیطالب، ص۱۴۲.
🆔 @sarafrazan406
شهدای عراقی کربلای پنج!
تصویری که این روزها در فضای مجازی #عراق مورد توجه قرار گرفته است:
#شهدای_عراقی تیپ حمزه ۹ بدر که در #عملیات_کربلای_۵ در کنار برادران ایرانی خودشان به #شهادت رسیدند...
قابل ذکر است که هزاران عراقی مقیم ایران در سالهای دفاع مقدس در کنار بسیج و سپاه و ارتش جمهوری اسلامی بر علیه رژیم صدام جنگیدند.
@sarafrazan406
🔻مهدی طحانیان ۱۳ ساله بود که توسط بعثیها اسیر شد، وقتی خانم خبرنگار میخواست باهاش مصاحبه کنه، گفت به شرطی مصاحبه میکنم که حجابتون رو رعایت کنید.
🔻حالا محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشور اسلامی نشسته جلوی خبرنگار فاکس نیوز با این وضع پوشش.
⛔️اولی اسیر بود و خبرنگار رو مجبور به رعایت حجاب کرد، دومی وزیر کشورمون و ...
⛔️اولی با همون تفکر دشمن رو شکست داد، دومی به اسم تعامل با دنیا، از دشمن رو دست خورد.
🇮🇷 @sarafrazan406
‼️احکام روزه
🔷 فرو بردن آب دهان روزه را باطل نمیکند.
🔷 احتیاط واجب آن است که روزهدار از استعمال آمپولهای مقوّی یا مغذّی، یا آمپولهایی که به رگ تزریق میشود و نیز انواع سِرُمها خودداری کند، ولی تزریق آمپول در عضله یا برای بی حس کردن و نیز دارو گذاشتن در زخمها و جراحتها اشکال ندارد.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
🆔 @sarafrazan406
‼️ #اطلاعیه
🔷هلال ماه مبارک رمضان رؤیت نشد
اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹به اطلاع ملت مؤمن و شریف ایران می رساند، با توجه به اهمیت تعیین روز اول ماه مبارک رمضان گروههای زیادی در سراسر کشور به استهلال پرداختند و هیچگونه گزارش اطمینان بخشی از رؤیت هلال واصل نشد.
🔹لذا بر اساس موازین شرعی برای مقام معظّم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) رؤیت هلال در شب دوشنبه به اثبات نرسید و روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ روز آخر ماه شعبان است.
🔹بنابراین مؤمنینی که مایل به درک ثواب روزه آخرین روز ماه شعبان هستند، میتوانند به عنوان روزه مستحبی و یا قضا، روزه بگیرند.
🆔 @sarafrazan406
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️چقدر زود #طلبه_همدانی رو فراموش کردیم!
کسی که با روزه قضا گرفتن و نماز قضا خواندن، جهیزیه دخترش رو جور کرد!
کسی که تنها داراییاش کتابهایش بود؛ و در وصیتنامهاش خواسته آنها را بفروشند و خرج کفن و دَفنَش کنند!
اگر مسئولی در جمهوری اسلامی از این اندوه بمیرد، نباید ملامتش كرد...
📝حاج حیدر
🆔 @sarafrazan406
💢 آیا روزه داری از لحاظ #علم_پزشکی برای بدن انسان #ضرر دارد؟
پیش از هر چیز باید پرسید آیا #اساسا احکام و دستورات خدا را چون #علم تایید یا رد میکند، باید بپذیریم؟ اینکه پذیرش دستور الهی را #فقط وابسته به #علم کنیم، باعث نقص فهم ما میشود، مثلا علم میتواند ثابت کند چرا نماز #صبح دو رکعت است؟ یا علم میتواند #اثبات کند مرگ چیست؟ عزرائیل چگونه جان میگیرد؟ و آیا اساسا #علم میتواند وجود #عزرائیل را اثبات کند؟
✅ از همه این سوالات که بگذریم، به سوال نخست بازمیگردیم، آیا #روزه_داری برای انسانها مضر است و علم پزشکی آن را #تایید میکند!؟
#چون روزه یک عبادت در ادیان مختلف بوده است و مختص به #اسلام نیست (اشکال مختلف روزه داری) در جوامع مختلف مراکز علمی به فواید آن پرداخته اند.
موسسات علمی مختلف در دنیا با عناوین و سرفصلهای متنوع
@sarafrazan406