🔴 تیغ تحریم در حال کُند شدن است و FATF میتواند مجددا این تیغ را تیز کند
✍️ #روحالله_ایزدخواه
🔹 به تاخیر انداختن تعیین تکلیف لوایح FATF بازی در پازل کسانی است که هشت سال حل مشکلات کشور را به خارج گره زدهاند. مسئولین میگویند FATF برای روابط خارجی بانکی یک ضرورت است، اما وقتی میگوییم تضمین بدهید که با اجرای خواستههای FATF مشکلات روابط بانکی حل میشود، میگویند ما نمیتوانیم تضمین کنیم.
🔸 در شرایطی که به اعتراف خود دولتمردان محدودیت تحریمها به مراتب شدیدتر و بیشتر از FATF است، چگونه میگویند که FATF برای اقتصاد کشور یک ضرورت است؟!
✅ قطعا با اجرای خواستههای FATF وضع از این هم بدتر میشود زیرا واضح است که آمریکا از ظرفیتهای FATF برای پیشبرد سیاست تحریمی خود استفاده میکند.
🔹 دولت نتوانسته است در برجام تحریمها را بردارد، اکنون برای فرار از پاسخگویی FATF را بهانه کرده است. همانطور که برجام توسط آمریکاییها طراحی و پخته شد، FATF هم طراحی آمریکاست و همکاری با آن مشکلات را افزایش میدهد.
🔸 هم در دوره قبلی تحریمها و هم در این دوره، آمریکا نگران کُند شدن تیغ تحریم خود بودند و این طبیعت تحریم است که پس از مدتی، اثرگذاری خود را از دست میدهد.
✅ در حال حاضر نیز تحریمها اثر اولیه خود را از دست دادهند و مسئولین دولتی هم اذعان دارند که فروش نفت از روشهای غیررسمی افزایش یافته و پول آن نیز به راحتی در دسترس دولت است. این وضعیت نشان میدهد که استقامت ما جواب خواهد داد و ساختار تحریمها به آرامی در حال سست شدن است.
💢 در چنین شرایطی پیوستن به کنوانسیونهای FATF، به معنای بازگشت به شرایط قبلی و اثرگذاری جدیتر تحریمها خواهد بود. تیغ تحریم در حال کُند شدن است و FATF می تواند مجددا تیغش را تیز کند.
@Entekhaabatt
🛑به نظرم نامزدها باید خیلی زود دست به کار شوند.
🔰جلال محمودزاده نماینده مجلس یازدهم: «به نظرم نامزدها باید خیلی زود دست به کار شوند. متأسفانه ما این روزها در سکوت سیاسی قبل از انتخابات به سر میبریم که اصلا چیز خوبی نیست. حتی نمایندگان مجلس هم نمیدانند که چه کسانی به صورت جدی کاندیدا میشوند.
🔶من فکر میکنم که آقای قالیباف منتظر آقای رئیسی است. قضاوت شخصی من این است که اگر آقای رئیسی بیاید، قالیباف برنامهای ندارد. اعلام حضور نامزدهای شاخص همه چیز را مشخص میکند».
⭕️ کمتر از ۱۰۲ روز دیگر انتخابات ریاست جمهوری کشوری است به بزرگی ایران ولی به دلایلی بسیاری از کاندیداها هنوز اعلام نکرده اند که در انتخابات شرکت می کنند یا خیر.
♦️دلیل این موضوع می تواند دعوا های داخل حزبی و یا سیبل نشدن توسط رسانه های مخالف باشد. اصلاح طلبان همیشه توانسته اند بر روی یک کاندیدا اجماع کنند و سازوکار تبلیغاتی و رسانه ای قوی هم دارند، در صورتی اصولگرا ها در اجماع سازی ضعیف عمل می کنند مثل سال ۹۲ و همچنین سردرگمی و حاشیه های فراوانی برای خود و کاندیدای مورد نظرشان ایجاد می کنند.
@Entekhaabatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️شکنجههای فجیع افراد در اردوگاههای منافقین
🔻کشورهای غربی بخصوص فرانسه حامی آشکار این جلادها هستند، و رویایشان در راُس قرار دادن مریم رجوی سرکردهی جلادها در ایران بعد از براندازیست.
@Entekhaabatt
⏳#انتخابات1400
🔴 انتخابات ۱۴۰۰ بر سر «نه به روحانی» خواهد بود
✍️ #محمدمهدی_اسماعیلی
🔹 معتقد هستم مهمترین مانع احتمالی مشارکت در انتخابات آتی کارنامه بسیار ضعیف دولت فعلی در مدیریت اجرایی کشور و بروز زمینههای فساد و تبعیض در مدیریت کشور است.
🔸 در آخرین افکارسنجی ۷۰ درصد مردم مهمترین مشکل کشور را ناشیاز مدیریت داخلی و از این میزان ۵۰ درصد آن را به ناکارآمدی مدیریت اجرایی و ۲۰ درصد به وجود زمینههای فساد و تبعیض منتسب میکردند.
🔹 جهانگیری بالاترین رای منفی را در انتخابات آتی دارد.
🔸 طبق اکثر نظرسنجیهای انتخاباتی، حداکثر محبوبیت فعلی روحانی بین ۵_۸ درصد است.
✅ انتخابات آینده براساس تبری از برنامههای این دولت شکل خواهد گرفت.
🔹 معضل کرونا در انتخابات بهصورت عادی قابلحل نیست و میتوانند از مجمع تشخیص مصلحت نظر مشورتی گرفته و خدمت رهبری بفرستند.
🔸 کاندیداها باید مردم را قانع کنند که برای خروج از وضعیت فعلی برنامه دارند.
✅ اگر مردم احساس کنند برنامه کاندیداها به مطالبات آنها پاسخ میدهد، مشارکت حداکثری شکل میگیرد.
💢 گفتمان عدالت بهمعنای مبارزه با فقر، فساد و تبعیض و ایجاد نظام عادلانه توزیع ثروت در کشور و کارآمدی بهمعنای رفع سوءمدیریتها و امکان بروز استعدادها و شایستگیها موردتوجه مردم خواهد بود.
@Entekhaabatt
🛑انتخابات آزاد در زمان رضاخان!
🔺🔻در زمان رضاخان برگزاری انتخابات به حدی فرمایشی بوده که ویلیام داگلاس آمریکایی به نقل از مردم آن زمان ایران در کتابش مینویسد:
✍هنگام انتخابات سربازان با صندوقهای رأی و تعدادی اوراق از پیش نوشته شده به محل رأیگیری میآیند و در رأس اوراق فقط اسم یک نفر نوشته شده و مردم پشت سر هم صف میبندند و آرای از پیش نوشته شده بین افراد تقسیم میشود و آنگاه صف به ترتیب نوبت به طرف جلو حرکت میکند و مردم اوراق را در صندوق میریزند.
📚 منبع: کتاب سرزمین شگفتانگیز و مردمی مهربان و دوستداشتنی.
نوشته ویلیام او داگلاس
(قاضی دیوان عالی آمریکا)
/ترجمه فریدون سنجری/
صفحه ۱۸۲📄
@Entekhaabatt
⭕️پیشنهادِ تماشا
تا لحظاتی دیگر از شبکه ۳سیما پخش زنده سخنرانیِ اُستاد پناهیان به مناسبت شهادتِ امام موسی کاظم(ع)🏴
@Entekhaabatt
⭕️اصلاحات، قبل از اجماعسازی، اعتمادسازی لازم دارد
🔺نقاشی؛ عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت درباره رویکرد حزب متبوع خود در انتخابات ۱۴۰۰ گفت:
🔹به طور طبیعی حزب اتحاد ملت هم در همین مسیر گامهایی را برداشته و افراد مختلفی را مورد بررسی قرار داده، اما هنوز فردی را برای معرفی به عنوان نامزد حزبی به مردم، رسانهها و نهاد اجماع ساز در نظر نگرفته است و این تلاش همچنان ادامه دارد.
🔹موضوعی که برای جریان اصلاحات از اهمیت بسیاری برخوردار است بحث شکل گیری اعتمادسازی مجدد در جامعه است؛ معتقدم که این اعتمادسازی بر اجماع اصلاح طلبان اولویت دارد، به بیانی دیگر اجماع در میان جریانها و شخصیتهای اصلاح طلب اهمیت دارد، اما معتقدم که اعتمادسازی باید برای مردم شکل بگیرد و از برنامهها ، شعارها و افراد معرفی شده از سوی آنها باید دفاع محکم شود.
@Entekhaabatt
🔴 مهرهچینی اصلاحات برای انتخابات ۱۴۰۰
🔹 زمان گذشت و گذشت و شرایط بسیاری از پیشبینیهای روزها و ماههای قبل را به حقیقت بدل کرد؛ برای مثال همین صحبت که محمد خون چمن دبیرکل حزب جوانان ایران اسلامی مطرح کرده بود: احتمال اینکه بهزاد نبوی در نهایت به عنوان رئیس نهاد اجماعساز اصلاحطلبان انتخاب شود بسیار بالاست.
🔸 بعد از این و در تاریخ دوم اسفندماه بود که دومین نشست نهاد اجماعساز اصلاحطلبان (جبهه اصلاح طلبان ایران) در تهران برگزار شد و انتخابات هیأت رئیسه دائم این جبهه انجام و بهزاد نبوی با اتفاق آرا رئیس دائم این نهاد اجماعساز اصلاحطلبان شد و حسین مرعشی و حسین کمالی به عنوان نایبرئیس اول و دوم و آذر منصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت ایران نیز به عنوان سخنگو انتخاب شدند.
✅ موضوعی که فرج کمیجانی رئیس دورهای شورای هماهنگی اصلاحات هم درباره آن گفته بود: اعضای جبهه با حضور در حسینیه جماران ضمن تجدید میثاق با آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره)، بهزاد نبوی را به عنوان رئیس موقت جبهه اصلاح طلبان ایران تا تصویب آیین نامه داخلی این جبهه انتخاب کردند.
💢 در این جلسه بهزاد نبوی که رئیس سنی جلسه بود به عنوان رئیس؛ حسین کمالی، آذر منصوری، فرج کمیجانی و محمدرضا جلایی پور هم به عنوان سایر اعضای هیات رئیسه موقت تا تصویب آیین نامه داخلی این جبهه انتخاب شدند.
@Entekhaabatt
🔴بررسی شرایط سیدحسن خمینی، ظریف برای انتخابات ۱۴۰۰
✍امروز نهاد اجماعساز رسماً بررسی شرایط سیدحسن خمینی، محمدجواد ظریف، محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری بهعنوان کاندیدای اصلاحطلبان در کارزار ۱۴۰۰ را آغاز میکند.
🔹به گزارش همشهریآنلاین به نقل از روزنامه همشهری، اگرچه این روزها تب انتخابات خرداد ۱۴۰۰ تا حدودی تحتالشعاع تحولات برجامی قرار گرفته و بهنظر میرسد افکار عمومی با حساسیت بیشتری پیگیر روند احیای توافق هستهای است و اخبار رفت وآمدهای دیپلماتیک در صدر توجهات رسانهها نشسته، اما احزاب و جریانهای سیاسی آخرینماه سال ۱۳۹۹ را فرصت مغتنمی برای رایزنیهای انتخاباتی یافتهاند و در تلاشاند با بهدست آوردن برآورد دقیقی از مطالبات و انتظارات سطح جامعه و همچنین ظرفیتها و قابلیتهای خویش، رسیدن به وحدت حداکثری را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند.
🔺🔻در این میان اصلاحطلبان برخلاف آنچه تصور میرفت، با جدیت بیشتری در مسیر انتخاب کاندیدای مورد اقبال جامعه در حرکتاند و بیشترین تلاش خود را صرف گزینش نامهایی میکنند که تا حد امکان شانس احراز صلاحیت توسط شورای نگهبان را داشته باشند.
@Entekhaabatt
✅ وزیر کشور دستور شروع انتخابات را صادر کرد.
🔸عبدالرضا رحمانی فضلی در ابلاغیهای به فرمانداران و بخشداران سراسر کشور، در اجرای ماده (۴۸) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و ماده (۲۲) آیین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و ماده (۲۱) آیین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی روستا، دستور شروع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را صادر کرد.
@Entekhaabatt
🏴 تسلیت 🏴
حمله انتحاری به زوار امام کاظم (ع) در کاظمین.
برخی رسانههای عراقی از حمله انتحاری به زوار امام کاظم (ع) در منطقه کاظمین بغداد خبر میدهند.خبرها از شهادت و زخمی شدن شماری در پی این حمله انتحاری خبر میدهند که در شب شهادت امام موسی بن جعفر (ع) به وقوع پیوسته است.
⭕️جدیدترین و آخرین رصد ۱۰کاندیدای احتمالی ۱۴۰۰ در نگاه فضای مجازی
🔹قالیباف، رئیسی، احمدینژاد، ظریف، سعید محمد، جلیلی، محسن هاشمی، سیدحسن خمینی، لاریجانی و ضرغامی اسامی مورد بررسی در این گزارش هستند.
@Entekhaabatt