📌چهگوارا :
هر وقت توانستید به مگسها بفهمانید که گل از زباله بهتر است، میتوانید به خائنین مملکت هم بفهمانید که وطن از ثروت بهتر است.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
⭕️حتما واتساپ رو از گوشی پاک کنید
احتمالا عملیاتی شبیه پیجر لبنان🧨
در گوشی هایی که واتساپ دارند
انجام شود
برای دوستان و آشنایان ارسال کنید💯
🔸رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید
اطلاعیه سپاه:
انا من المجرمون منتقمون
🔹به استحضار ملت شریف ایران می رساند، ارتش رژیم سفاک متوهم صهیونی امروز به تعرضات و شرارت های خود علیه ایران اسلامی ادامه داد. بار دیگر هویت رذل و تروریستی خود را با هدف گیری مردم عزیز در اماکن مسکونی و ترور و شهادت سه تن از سربازان گمنام امام زمان عج و سرداران مجاهد اطلاعاتی، شهیدان محمد کاظمی، حسن محقق و محسن باقری آشکار ساخت.
🔹رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در ادامه پاسخ های کوبنده به ویژه در انتقام از جنایات های امروز رژیم تروریستی، با اجرای موج جدیدی از عملیات موشکی ، مراکز اطلاعاتی رژیم غاصب را بعنوان مرحله سوم عملیات وعده صادق ۳ مورد هدف قرار دادند.
🔹حامیان این رژیم جنایتکار بدانند، همچنان عملیات های موثر و هدفمند علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.
ومن نصر الا من عندالله عزیز الحکیم
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
🔸تصویری از سردار سرلشکر شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه که ساعاتی پیش در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کشف محموله پهپاد در تونل توحید، هم اکنون
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
🔸محسن رضایی: در این چند روز تمام کشورهای عربی تماس گرفتند و گفتند ما از شما حمایت میکنیم
🔹پاکستان گفته اگر اسرائیل بمب اتم بزند ما بمب اتم به آن ها میزنیم
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
▪️مراکز اطلاعاتی رژیم غاصب هدف قرار گرفتند
🔸بیانیۀ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
به استحضار ملت شریف ایران می رساند، ارتش رژیم سفاک متوهم صهیونی امروز به تعرضات و شرارت های خود علیه ایران اسلامی ادامه داد. بار دیگر هویت رذل و تروریستی خود را با هدف گیری مردم عزیز در اماکن مسکونی و ترور و شهادت سه تن از سربازان گمنام امام زمان عج و سرداران مجاهد اطلاعاتی، شهیدان محمد کاظمی، حسن محقق و محسن باقری آشکار ساخت.
رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در ادامه پاسخ های کوبنده به ویژه در انتقام از جنایات های امروز رژیم تروریستی، با اجرای موج جدیدی از عملیات موشکی، مراکز اطلاعاتی رژیم غاصب را بعنوان مرحله سوم عملیات وعده صادق ۳ مورد هدف قرار دادند.
حامیان این رژیم جنایتکار بدانند، همچنان عملیات های موثر و هدفمند علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
مهم
مهم
اعتراف رسانه انگلیسی : سامانه دفاع هوایی اسرائیل در برابر موشکهای ایران فروپاشید
🔹تلگراف انگلیس اذعان کرد که سامانه دفاعی اسرائیل در برابر باران موشکهای شلیک شده از سوی ایران فروپاشیده است.
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 لاریجانی: اگر به تاسیسات نفتی ما آسیب جدی بزنند، نمیگذاریم هیچ کشوری در منطقه از نفت خودش استفاده کند
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
خدا رحمت کنه امام خمینی (رحمت الله علیه )رو ؛ ما باید جنبش همسایه ت کیست؟ رو راه دوباره بندازیم ؛ هر همسایه ایی رفتار مشکوک همسایه (شامل جابجایی اسلحه، جابجایی بسته های مشکوک و .... ) طی این یک هفته رو گزارش کند.
همسایه ت کیست یک ایده بود که در سال های حضور منافقین در شهرهای کشور اجرا شد و به یک هفته نرسید که صدها عضو منافقین دستگیر شدند.
همسایه ت کیست؟
ـــــــــــــــــــــــ
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim