17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 یک مستند بسیار دیدنی
👈 نقش جیوه در قتل امام حسن (ع)!
این همان سم خطرناکی است که از امپراتوری بیزانس برای معاویه ارسال گردید و به دست جعده حضرت امام حسن (ع) مسموم شد (مرکوری کلراید)
🆔 http://eitaa.com/monzer_ir
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ کلیپ جنجالی
🔺کاریکاتوریست هتاک به پیامبر (ص) چگونه کشته شد؟! + فیلم
👈 از محافظت با تبر تا مرگ فجیع
1⃣ لارس ویلکس، کاریکاتوریست سوئدی هتاک به حضرت رسول (ص)، از ترس مسلمانان، با تبر از خودش دفاع میکرد و توسط پلیس محافظت میشد! ولی دقیقا همین ایام شهادت پیغمبر اکرم (ص) به طرز فجیعی با خطای محافظین خودش کشته شد.
2⃣ ماشین پلیسی که او را مراقبت میکرد با سرعتی بالا در حال حرکت بود که به کامیون برخورد کرد و زیر آن رفت و آتش گرفت. فیلم بالا در ۲ پرده، وضعیت قبل و بعد مرگ او را نشان میدهد؛ زمانی که با تبر از خودش محافظت میکرد و زمانی که دچار سانحه مرگبار شد.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
● یک اتفاق شگفت
🔺 دسته عزاداری مسیحیان در عراق
🔰 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام حسین علیه السلام خطاب به شهید:
سر من را هم بریدند، درد ندارد😢
فاعتبروا یا اولی الابصار🇮🇷
🌴 گروه طلبه شهیده زهرا دقیقی
https://eitaa.com/joinchat/2422669360C15ec35428a
هدایت شده از خبرگزاری رسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تناقضات ظریفی
✅ اعترافِ دکتر ظریف بعد از چند سال:
🔹 من در مجلس گفتم در برجام کلمهی "تعلیق" وجود نداره. اشتباه از من بود. چهار بار کلمهی "تعلیق" در برجام وجود دارد ولی مذاکرهکنندهی ما به من اطلاع نداده بود.
#ظریف
#برجام
🆔 @rasanewsagency
#محرمانه_تحلیل
📍ظریف را محاکمه کنید...
@secret_file
🔸️جواد ظریف دیشب در صحبت های زنده در کلاب هاوس به صراحت اعلام کرد که در برجام کلمه تعلیق تحریم ها ۴ بار ذکر شده اما مذاکره کننده به او نگفته بود !!! .
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود...
1️⃣ مسئولیت تک تک کلماتی که در برجام آمده با رئیس تیم مذاکره کننده است و متاسفانه پس از انعقاد معاهده هسته ای رئیس جمهور وقت و وزیر امور خارجه اش به صراحت از لغو و نه حتی تعلیق تحریم ها سخن گفتند.
🔸️حال چه کسی پاسخگوی این خیانت بزرگ به ملت ایران است ؟ ایران تعهدات هسته ای خودمان را بلافاصله انجام داد اما صرفا در برابر تعلیق تحریم هایی که آنهم با یک امضای ترامپ از بین رفت.
🔸️حتی اگر نگوییم خیانت ، در بهترین حالت آقای ظریف که در خط اول جبهه دیپلماسی قرار داشته قصور بسیار بزرگی را مرتکب شده که عواقب آن بر ۸۵ میلیون نفر تاثیر مستقیم گذاشته است.
2️⃣ مهم تر از ضعف در نگارش برجام و عدم مدیریت جواد ظریف برای نظارت دقیق بر آن ، دروغ هایی بود که بعد از برجام در خصوص لغو تحریم ها گفته شد و با وجودی که مبرهن بود حصر اقتصادی کاملا برداشته نشده ، بازهم بر فتح الفتوح برجام تاکید می گردید و انتظارات ملت را از توافق کذایی بالا می رفت و اقتصاد کشور بیشتر شرطی می گشت.
3️⃣ همانگونه که در دنیا نظامیان پس از شکست در جبهات جنگ (ولو سهوی) مورد تنبیه قرار می گیرند ، در کشور ما نیز باید با این سهل انگاری و ضعف مدیریتی برخورد شدید شود و محاکمه مقصران احتمالی پس از بررسی های دقیق باید در دستور کار قرار گیرد .
4️⃣ حال که مذاکرات احیای برجامی (که خود آقای ظریف می گوید تحریم ها در آن صرفا تعلیق می شود ) قرار است انجام گیرد، اشتباه راهبردی آنست که گمان رود در بستر برجام تحریم ها را می توان لغو کرد، در صورتی که به صراحت باید گفت این ریل گذاری از ابتدا غلط بوده و تیم مذاکره کننده جدید اگر در خصوص برجام قصد مذاکره دارند باید به این نکته واقف شوند./علیرضا تقوینیا
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
44.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند
«شعری که وصیت شد» مستندی است روایی از وصیت سیدالشهدای مدافعان حرم به مداح حرم رضوی در مراسم غبارروبی مرقد و ضریح حضرت رضا(ع) و مراسم اهدای حکم خادم الرضایی شهید حاج قاسم سلیمانی ...
«ای صفای قلب زارم هر چه دارم از تو دارم
تا قیامت ای رضا جان سر ز خاکت بر ندارم
منم خاک درت غلام و نوکرت
مران از در مرا به جان مادرت
علی موسی الرضا ....»
دیدن این مستند را به همه دوستداران شهید توصیه می کنیم.
@ssweekly