✡️ نقش یهود در انتقال قدرت از خلفا به بنیامیه
1️⃣ #یهود در انتقال قدرت از خلفا به بنیامیه، نقش مهمی داشتند. آنان با نفوذ در دستگاه خلافت، زمام آن را در دست گرفته و طوری جهتدهی کردند که قدرت به #بنیامیه – که با یهود متعاهد بودند – منتقل شود.
2️⃣ در جریان #جنگ_خندق، بین یهود و #ابوسفیان تحالفی انجام شد، مبنی بر عداوت با رسولخدا (ص) و همکاری آن دو برای همیشه.
3️⃣ بعد از اینکه یهود در مقابل #بتهای_قریش سجده کرده و دین آنها را بهتر از دین اسلام نامیدند، پنجاه نفر از قریش بههمراه ابوسفیان، با یهود نزد #کعبه آمدند و تحالفی با این محتوا انجام دادند که: «لا یخذل بعضنا بعضاً، ولتکوننّ کلمتنا واحدة على هذا الرجل ما بقی منّا رجل».
4️⃣ لذا بر این اساس، بین یهود و #آل_ابوسفیان، علاقه و ارتباط خاصی بود؛ و چون اهل کتاب مستقیماً نمیتوانستند #خلافت اسلام را بهدست گیرند، سعی داشتند برای مقابله با اسلام، خلافت را بهدست معاهدان خود داده و از این راه بتوانند به اهداف خود برسند.
5️⃣ یهودیان در انتقال قدرت به #معاویه نیز تلاش میکردند. #کعبالاحبار که نزد برخی از سران صحابه جایگاه خاصی داشت، با سخنان خود چنان در آنها #نفوذ کرده بود که با صراحت معاویه را بهعنوان حاکم بعد از عثمان معرفی میکرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل یادداشت «نقش یهود در انتقال قدرت از خلفا به بنیامیه» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/17739
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
- ناشناس.mp3
10.68M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
🔹 بررسی نوشته هتاکانه میرحسین موسوی
و
ماجرای حمله اخیر به سلمان رشدی
🔰صوت کامل گفتوگو با:
▫️ محمدصادق کوشکی
◽️ دوشنبه ٢٤ مرداد ١٤٠١
📢 کیفیت پایین - 10 مگابایت
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
▪️حکایتی از شادترین لحظه عمر ابتهاج
🔻هفته دفاع مقدس است تلویزیون همیشه روشن سایه، صحنه های جنگ را
نشان می دهد.
◾️استاد! تحلیل شما از جنگ ایران و عراق چی بود؟
یک جنگی بود که به ما تحمیل شده بود برای به شکست کشوندن انقلاب.
صدام رو عامل آمریکا میدونستید؟
بله بی شک همین طور بود.
◾️ از روز فتح خرمشهر خاطره ای دارید؟
سایه در چشم زدنی منقلب و اشکش سرازیر شد.
◽️وقتی رادیو گفت که... (بغض می کند و بریده بریده می گوید) خرمشهر آزاد شده ... من مثل دیوانه ها رفتم تو خیابون... (یک دقیقه ای می کوشد خود را آرام کند) اصلا من به خاطر ندارم که چنین شادی ای رو تجربه کرده باشم؛ چنین غروری رو حس کرده باشم..
حالا که نگاه می کنم می بینم که اصلا باورکردنی نبود.
📔پیر پرنیان اندیش ج2، ص1041
@Revvagh
🔴 تایید ذبح اسلامی از دیدگاه علم
🔸 لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی است که در امریکا زندگی میکند و در رشته میکرو بیولوژی تحصیل کرده است در مقاله علمی مینویسد:
سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت ۱۵ میلیون دلار خرج میکند تا اسپریی بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود ولی اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به آن همه هزینه نیست.
🔸لاکتوفرین آهن را به خودش می گیرد و برای همین وقتی آهن نباشد باکتری ها نمیتوانند رشد کنند. وقتی گوشت را اسلامی سر میبریم اول شاه رگ زده میشود بدون اینکه نخاع قطع شود. وقتی شاه رگ قطع میشود از آنجایی که نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن است.
🔸وقتی قلب میزند همه خون از بدن خارج میشود و از آنجا که تمام آهن در گلبول قرمز است هنگامی که همه خون خارج میشود دیگر گوشت آهن ندارد و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نیست. و باکتری ها هم به علت نبود آهن در خون جذب نمیشوند و اگر بشوند با شستشو با آب ساده از بین میرود به دین اسلام که کاملترین دین جهانی است افتخار کنیم.
🆔 @snn_ir
💬 رابرت کارتر، روزنامهنگار در اتریش:
🔹توهین به LGBTQ = همجنسگراستیزی
🔹توهین به یهودیت = یهودی ستیزی
🔹توهین به رنگ پوست = نژادپرستی
🔹توهین به اسلام = آزادی بیان
__
دوستان خود را به کانال *"جبهه انقلابی جنوب"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/jejonoob
#ایتا 👈
https://chat.whatsapp.com/CBVHSNmZXCBCt4P8fauZhS
#واتساپ 👈
https://t.me/jejonoob
#تلگرام👈
.
نگرانی شاباک از خشونت
و آشوب در انتخابات اسرائیل
♦️سازمان امنیت و اطلاعات رژیم صهیونیستی (شاباک) اعلام کرد نگران مداخله ایران و روسیه در انتخابات آتی این رژیم است.
🔹روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشت: گزارشها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائيل توسط هکرها و مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت میکند. شاباک نگران است که به دنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز آشوب سیاسی برپا کنند.
♦️کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی گفت: شاباک، برای دفع حملههای احتمالی، عملیات دفاع از دموکراسی کشور را راه انداخته است. در دو انتخابات سال ۲۰۱۹ نیز «نداف آرگامن» رئیس شاباک گفت «صددرصد مطمئن است که روسیه در انتخابات آتی مداخله خواهد کرد.»
🔹در همان ماه، کمپانی فناوری Vocative واقع در آمریکا فاش کرد که هزاران بات ایرانی برای افزایش شکاف اجتماعی سیاسی میان اسرائیلیها و تعمیق گفتمان رادیکال سیاسی آنلاین به کار گرفته شدهاند.
♦️شاباک نگران اقدام مشابه عاملان خارجی برای ایجاد دوباره مجادلات سیاسی پیش از انتخابات اول نوامبر است و این که، مردم عادی نیز در اثر مجادلات کلامی سیاستمداران علیه رقبای سیاسی، آشوب به پا کنند و مجادلات، منجر به خشونت شود.
🔹شاباک با ۱۰ اسرائیلی تماس گرفته و به آنها علیه استفاده از ریتوریک افراطی آنلاین که ممکن است منجر به دستگیریشان شود، هشدار داده است.
♦️کانال ۱۲ گفت: رونان بار، رئیس شاباک اخیرا با شماری از خاخامهای ارشد بلوک ملی مذهبی ملاقات کرده و از آنها خواسته با استفاده از نفوذ خود، ضمانت نمایند که تا پیش از انتخابات ریتوریک سیاسی از چارچوب رفتار مدنی خارج نمیشوند.
🔹روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
چشم انداز توافق را
خطوط قرمز روشن می کند -۱
🔹رویکرد طرفین اصلی در مذاکرات منتهی به برجام را به خاطر بیاورید:
♦️طرف آمریکایی تاکید می کرد "توافق نکردن بهتر از توافق بد است". در مقابل، دولت روحانی و وزارت خارجه او می گفت "هیچ توافقی، بدتر از عدم توافق نیست".
🔹تلاقی این دو نگاه نامتوازن، به توافقی منتهی شد که "عایدات چشمگیر، تضمین شده و غیر قابل بازگشت" برای طرف آمریکایی داشت؛ اما عایدات مد نظر طرف ایرانی، به ده ها اما و اگر موکول شده بود و سرانجام هم، به پایمال شدن حقوق ایران انجامید.
♦️آمریکا بلافاصله از همان دولت اوباما، نقض و دور زدن تعهدات خود را آغاز کرد که تا امروز ادامه یافته؛ چرا که تضمین بازدارنده کافی از طرف مقابل گرفته نشد، اجرای تعهدات ما نقد و یکجا، و تعهدات طرف مقابل نسیه و پس از انجام همه تعهدات ایران بود، امکان دریافت خسارت در صورت عهدشکنی طرف مقابل پیش بینی نشده بود و... انواع نقص هایی که خارج از مجال بحث ماست.
🔹این ماجرای عبرت آموز را نباید دوباره تجربه کرد. لازمه این مراقبت، داشتن نگرش تراز مند و مبتنی بر معیار ها و خطوط قرمز است. نگرش دیگر، این است که مثلا به خطاهای فاحش دولت سابق یا نفوذ زدگی برخی از ارکان آن اشاره شود و در مقابل، بر انقلابی بودن جهت گیری های دولت فعلی تاکید گردد.
♦️حتما دو دولت، تفاوت های اساسی دارند. در عین حال، نباید از معیار ها و خطوط قرمز برآمده از عبرت بزرگ برجام غفلت شود. البته گرفتاری بزرگ دولت و وزارت خارجه فعلی، این است که راسا درباره یک توافق جدید مذاکره نمی کنند، بلکه با یک متن حقوقی معیوب دست به گریبانند.
🔹این توافق معیوب، طبعا دست مذاکره کنندگان را می بندد؛ اما در عین حال، همین متن منتهی به کلاهبرداری در پیش چشم همه جهانیان، به آنها این بسط ید و زبان گشوده را می دهد که با طلبکاری مذاکره کنند؛ ضمن این که معادلات قدرت در این چند ساله، به نفع ایران تغییر کرده است.
♦️با وجود موضع ضعف غرب، امپراتوری رسانه ای آن، عملیات روانی سنگینی را ظرف چند ماه اخیر به اجرا گذاشته تا مجددا توافق بد و به هر قیمت را نیاز و مصلحت ایران جا بزند. به هر میزان از سه خط قرمز ایران عقب نشینی شود، ریسک تکرار خسارت های برجام و یا حتی بیشتر از آن، بالاتر خواهد رفت.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
چشم انداز توافق را
خطوط قرمز روشن می کند -۲
🔹توافق بدون لغو موثر و پایدار تحریم ها (گرفتار شدن در بازی تقسیم تحریم ها به هسته ای و غیر هسته ای)، بدون اخذ تضمین معتبر (با تعبیه تضمین جبرانی، مانند نگهداری مواد غنی شده در ایران تحت مراقبت آژانس)، و بدون بسته شدن قطعی پرونده موسوم به پی ام دی، فاجعه دوباره ای را بر پایه برجام رقم می زند.
♦️افق چنین توافقی روشن است: آمریکا بلافاصله مجددا عضو برجام می شود و به مکانیسم ماشه (امکان احیای خودکار تحریم های سازمان ملل) دسترسی پیدا می کند. قیمت نفت هم با سقوط حداقل 20 دلاری رو به رو می شود که در بحران انرژی و بحران اقتصادی حاصل از آن، روزنه تنفس برای غرب است.
🔹سپس و بلافاصله، شُل کن- سفت کن های آمریکا در موضوع تحریم ها (با بهانه جویی های هسته ای و غیر هسته ای) از سر گرفته می شود و مطالبه این که اگر ایران می خواهد فشار تحریم ها برداشته شود، باید درباره منابع دیگر قدرتش مذاکره کند و امتیاز بدهد.
♦️آنها فعلا و تا مدتی که نیاز به عرضه نفت ما برای کاهش قیمت داشته باشند، در مقابل اصل صادرات آن کارشکنی نمی کنند؛ اما در حالی که حداقل بیست درصد درآمد نفت ما به خاطر نزول قیمت کاهش یافته، در مقابل دسترسی به درآمد آن و استفاده از شبکه های مالی و بانکی جهانی سنگ اندازی خواهند کرد.
🔹کارشکنی مشابهی، بر سر راه سرمایه گذاری در ایران یا تجارت با ایران صورت خواهد گرفت. اینها غیر از شیطنت های جدیدی است که قرار است در کنگره آمریکا از طریق اتفاق نظر دو حزبی مبنی بر فشار دائمی بر ایران اتفاق بیفتد.
♦️در چنین چشم اندازی که می تواند ظرف دو ماه پدید آید، اگر خط قرمزهای بازدارنده ایران رعایت نشده باشد، چه می توان کرد؟ می توان دوباره آمریکا را از برجام بیرون کرد؟ یا می توان دستاورد های مهم و پیشرفت های هسته ای به دست آمده طی دو سال خیر را که واگذار یا از هم گسیخته می شوند، برگرداند؟
🔹ما امروز در مقایسه به هفت سال قبل، در موضع قدرت هستیم و فشار های تحریمی را تا حدود زیادی از سر گذرانده ایم. مقامات آمریکایی بارها به شکست فاحش فشار حداکثری اعتراف کرده اند. نباید اجازه داد دشمن و خط نفوذ، معادله موجود را تحریف کنند. توافق نکردن، بهتر از توافق بد است.
@IMANI_mohammad
.
♦️نگرانی شاباک از خشونت
و آشوب در انتخابات اسرائیل
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3639
@IMANI_mohammad
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽باید،مدیران ناکارآمد از بلندگوی هیئت بترسند...
✍سخنرانی حجت الاسلام #حمید_رسایی در مراسم دهه اول محرم ۱۴۰۱ شمسی #هیئت_مدافعان_ولایت
پ ن: از مخاطبین گرامی بابت ضعیف بودن صوت سخنرانی،پوزش می طلبیم.
#مطالبه_گری
➖➖➖➖
🚩 #هیئت_مدافعان_ولایت
🔸جوانان عاشورایی شهرگلستان
👇🏻👇🏻👇🏻
@MV1396