12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وصیتنامه_شهدا
وصیتنامه صوتی شهید محسن حججی
خطاب به خانوادهاش
پسرم سعی کن جوری زندگی کنی که خدا عاشقت بشه. اگر خدا عاشقت بشه، خوب تو رو خریداری میکنه! ....
این بخشی از وصیت شهید محسن حججی، جوان دهه هفتادی و از شهدای مشهور مدافع حرم است که قبل از شهادت، یک وصیتنامه صوتی برای همسر و فرزند دوساله خود به یادگار گذاشته است. بخشهایی از این وصیتنامه عارفانه را با صدای خود شهید در بالا ملاحظه میکنید.
#معرفی (۸۴) #شهید
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#کتاب
ستارهها چیدنی نیستند
به قلم محمدعلی حبیباللهیان
این کتاب روایتگر یک داستان واقعی است که نویسنده آن را پرورش داده و به شکل یک داستان جذاب در آورده است. شخصیت اصلی داستان، یک دختر آمریکایی به نام سارا است که به عنوان یک فعال حقوق زنان به فعالیتهای فمنیستی مشغول است. اما در حین انجام یک پروژه جدید درباره حجاب، با سوالات زیادی روبرو میشود که ذهن او را درگیر نموده و او را در پی کشف حقیقت میکشاند. تا اینکه سر از مرکز مطالعات اسلامی نیویورک در میآورد...
این کتاب تاکنون نزدیک به ۳۰ بار تجدید چاپ، و نسخه صوتی رایگان آن نیز منتشر شده است.
#معرفی (۸۵)
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#کتاب #سبک_زندگی
رساله حقوق امام سجاد (ع)
با ترجمه و شرح علیمحمد حیدری نراقی
رسالهای منتسب به امام سجاد (ع) که در آن به ۵۱ مورد از حقوقی که رعایت آنها واجب است، اشاره شده:
از حق خدا بر انسان، حق انسان بر خودش، و حق اعضای بدن! گرفته،
تا حق پدر و مادر، همسر، فرزند،
و حتی کسی که به انسان بدی کرده!!👆
حدیث شریفی که حقیقتا یک سند افتخاره، و میتونه دید انسان رو نسبت به دنیا عوض کنه!
اطلاعات بیشتر
در مقابل اعضای بدن چه وظیفهای داریم؟
توضیحات بیشتر درباره رساله
#معرفی(۸۶) #متون_دینی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #مستند
اعتراف به نقش آمربکا در تاسیس گروههای تروریستی
در این کلیپ کوتاه ۲ دقیقهای، هیلاری کلینتون (وزیر امور خارجه اسبق آمریکا) روند ایجاد گروههای تکفیری و تروریستی در پاکستان و افغانستان و حمایت گسترده آمریکا از آنها را تشریح میکند.
او به صراحت اعتراف میکند که آمریکا برای مبارزه با شوروی سابق، سازمانهای تروریستی نظیر القاعده را تاسیس و از آنها به عنوان نیروهای نیابتی آمریکا در منطقه، حمایت مالی و تسلیحاتی کرده است.
#معرفی (۸۷) #سیاست #داعش
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ابزار #خود_مراقبتی
بشقاب
اگر مبتلا به اضافه وزن یا چاقی هستید، نیازی به رژیمهای سخت غذایی نیست! این رژیمها جدای از دشواری و ضررهای احتمالی، به علت ایجاد خستگی در فرد پایداری چندانی ندارند!
در عوض بهتر است میزان غذایی که میخورید را به صورت روزانه پایش و کنترل کنید. تحمل این نوع رژیم غذایی بسیار راحتتر است و کمخوری را برای شما به یک عادت تبدیل میکند. در نتیجهُ پس از رسیدن به وزن مطلوب هم میتوانید آن را برای مدت طولانی حفظ کنید!
برای موفقیت بیشتر در این مسیر میتوان از برنامه کالریشمار بشقاب استفاده نمود که با داشتن محیطی کاربرپسند، نسبت به بیشتر برنامههای مشابه کمهزینهتر است و شخصا کارایی آن را تجربه کردهام!
بشقاب قد و وزن شما را دریافت نموده و میزان کالری روزانه برای کاهش وزن یا ثابت ماندن آن را مشخص میکند. شما آنچه در طول روز میل میکنید را در آن ثبت میکنید و برنامه مراقب است که میزان کالری دریافتی شما از حد مشخصی بیشتر نشود.
#معرفی (۸۸) #سبک_زندگی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
Seir-e-Tahavol.pdf
190K
#مقاله | #فلسفه_علم
سیر تحول از علوم رشتهای تا علوم میانرشتهای
دکتر مهدی گلشنی، ۱۳۹۷
در جهان قدیم، همه علوم در زیر یک چتر واحد فلسفی قرار داشت. دانشمندانی نظیر بوعلی، ابوریحان و یا خواجه نصیر به صورت همزمان، فیلسوف، ریاضیدان، فقیه، پزشک و یا مهندس بودند و جهان را از یک دریچه جامع مینگریستند. اما به تدریج با رشد تجربهگرایی (که تنها برای یافتههای حسی اعتبار قائل بود) و پیچیدهتر شدن علوم (که منجر به تخصصگرایی شد)، این چتر واحد از میان رفت و با نسلی از دانشمندان مواجه شدیم که تنها در یک زمینه خاص متخصص بودند، اما در سایر زمینهها چیزی نمیدانستند و فاقد هرگونه نگاه کلگرایانه به عالم بودند. این وضعیت هنوز هم تا حد زیادی ادامه دارد!
اما از اواخر قرن بیستم با رشد فلسفه علم و روشن شدن کاستیهای علوم تجربی، این روند تا حدی تغییر پیدا نمود و دانشگاههای مختلف (به ویژه دانشگاههای تراز اول جهان) با تعریف علوم میانرشتهای و حتی دورههای مشترک فلسفه و علم سعی در ترمیم این وضعیت نمودند.
دکتر مهدی گلشنی فیزیکدان برجسته ایرانی و استاد فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در این مقاله ارزشمند این روند را به صورت کاملا مستند بررسی و تبیین کرده است.
معرفی (۸۹) #دکتر_گلشنی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee