معرفی منابع و ابزارهای مفید
#باز_نشر | #فلسطین
روز نکبت
و روند اشغال فلسطین
متاسفانه ماهیت مسئله فلسطین برای بسیاری از هموطنان به درستی تبیین نشده و بسیاری از مردم آگاهی درستی از نحوه اشغال فلسطین ندارند!
در حالی که تنها یک بار مشاهده نقشه فلسطین اشغالی بسیاری از حقایق گفته نشده برای نسل جوان را روشن خواهد کرد!
لطفا بسته کامل معرفی روز نکبت و روند تاریخی اشغال فلسطین را مجددا ملاحظه و در صورت امکان منتشر نمایید.
#طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
معرفی منابع و ابزارهای مفید
#فیلم | #پویانمایی سینمایی بازمانده به کارگردانی مرحوم سیفالله داد ماندگارترین فیلم در خصوص مسئله
#باز_نشر | #فلسطین
فیلم سینمایی و پویانمایی بازمانده
مرحوم سیفالله داد در یک فیلم داستانی کمنظیر، نحوه اشغال فلسطین و جنایتهای این رژیم اشغالگر را با هنرمندی هرچه تمام به تصویر کشیده است.
لطفا بسته کامل معرفی بازمانده (و پویانمایی آن) را مجددا ملاحظه و در صورت امکان منتشر نمایید.
#طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
22.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #فلسطین
تقلای دکتر یوسف اباذری (استاد دانشگاه تهران)
برای تفهیم مسئله فلسطین
❓چرا فلسطین با رژیم صهیونیستی صلح نمیکند و کنار نمیآید؟ آیا این همه هزینه انسانی برای باز پسگیری فلسطین غیرمنطقی نیست؟
پرسشی که چندان منطقی به نظر نمیرسد؛ چرا که اساساً چیزی به نام صلح در دستور کار این رژیم نیست! که اگر میبود، سالها مذاکره برای سازش توسط گروههای مختلف فلسطینی به نتیجه میرسید!
اما بیایید از یک زاویه دیگر هم به این مسئله بنگریم👇
🔸آیا اساساً رژیمی که برای ایجاد ناامنی در منطقه غرب آسیا، و بر پایه توسل به خشونت، زور و اشغالگری به وجود آمده تا منافع حامیان غربی خود را تامین کند و دقیقا با حمایت و پشتگرمی آنان، همه قواعد شناخته شده بینالمللی را زیر پا میگذارد و کسی هم مانع او نیست، انگیزهای برای صلح دارد که به آن دل خوش کنیم؟!
🔹آیا از رژیمی که با توسل به زور ۸۵ درصد از خاک یک ملت را اشغال نموده و با شهرکسازیهای مداوم (و بر خلاف قطعنامههای سازمان ملل) آن را گسترش میدهد، و رویای نیل تا فرات را در سر میپروراند، و به برتری نژادی هم عمیقاً معتقد است، میتوان انتظار صلح داشت؟!
🔸و آیا میتوان با رژیمی که دو میلیون انسان بیگناه را برای سالیان متمادی در زندانی به نام غزه محاصره کرده و حتی آب بر آنان میبندد، و از کشتن کودکان و زنان بیگناه و استفاده از هر نوع سلاح ممنوعه در جلوی چشم جهانیان باکی ندارد، مذاکره کرد و به زندگی مسالمتآمیز در کنار آنان امید داشت؟!
#معرفی (۱۳۵) #طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
معرفی منابع و ابزارهای مفید
#کلیپ | #فلسطین تقلای دکتر یوسف اباذری (استاد دانشگاه تهران) برای تفهیم مسئله فلسطین ❓چرا فلسطین با
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓✅
#پیوست | معرفی (۱۳۵)
با این دیو جنایتکار چه باید کرد؟!
آیا راهی جز مبارزه هست؟!
@sarcheshme_danaee
معرفی منابع و ابزارهای مفید
#مناظره با موضوع: #سیاست رونمایی از مستند وداع با اسلحه و مناظره علی علیزاده با صادق زیباکلام با م
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند | #فلسطین
وداع با اسلحه
معرفی از @sabeti (با تلخیص و اندکی ویرایش)
یکی از اشکالات دستگاههای تبلیغاتی جمهوری اسلامی این است که تنها در روز قدس به مساله مهم فلسطین و اشغالگری صهیونیستها میپردازد؛ آن هم به صورت کاملاً کلیشهای! یعنی اگر در چند روز مانده به روز قدس، تلویزیون و رسانههای رسمی را دنبال کنید، جز فیلم سینمایی بازمانده و چند سخنرانی و بیانیه کلیشهای دیگر، بعید است حرف جدیدی بشنوید! در حالی که این موضوع یکی از مهمترین رخدادهای تاریخ معاصر است.
اخیرا مجموعه سفیر فیلم مستندی با عنوان وداع با اسلحه تهیه نموده که در عین روایت تاریخ، از روندی پرکشش و جذاب برخوردار است. مستندی که با تمرکز بر داستان زندگی پر فراز و فرود یاسر عرفات، هم تاریخ فلسطین و هم تاریخ جنایتهای اسراییل را مرور نموده و از همه مهمتر نشان داده است که چرا مذاکره، راه حل مفیدی برای مسئله فلسطین نیست؟
پیشنهاد میکنم اگر به دنبال حرف جدیدی درباره مسئله فلسطین و اسراییل هستید، وقت بگذارید و با تمرکز این مستند را ببینید. چون هم روایت تاریخ است و هم قدرت تحلیل شما را افزایش میدهد.
جهت مشاهده این مستند به اینجا مراجعه کنید.
#معرفی (۱۳۶) #طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
.
#تحلیل | #فلسطین
♻️ «طوفان الاقصی»؛ به چه قیمتی!؟
✍ تحلیلی از علی نادری
❓آیا حماس تبعات حمله خود به اسرائیل را نمیدانست؟ پس چرا حمله کرد؟ چرا جمهوری اسلامی با جلو انداختن حماس، مردم غزه را قربانی اهداف منطقهای خود کرده است؟ اصلا چه لزومی دارد که از عملیات حماس دفاع کنیم؟ به نظرم اینها سوالات مهم این روزهاست!
اگر بخواهیم برای این سوالات پاسخی بیابیم، به نظرم گفتگوی چالشی کریستین امانپور در CNN با حسام زملط سفیر دولت خودگردان فلسطین یکی از بهترینهاست.
حسام زملط از چهرههای بسیار نزدیک به محمود عباس، جنبش فتح و دولت خودگردان فلسطین است. و میدانیم که شیوه فتح با شیوه گروههایی مثل حماس، حزبالله لبنان و جهاد اسلامی برای مقابله و یا تعامل با اسرائیل بسیار متفاوت است.
فتح سال ۱۹۹۳ و بعد از قرارداد اسلو، سلاح را بر زمین گذاشت و راضی شد که نه ۴۷ درصد زمینهای سرزمین خودش (بر اساس بیانیه ۱۹۴۷)، که ۲۲ درصد زمینهای فلسطین را بر اساس توافق ۱۹۶۷ با مذاکره در اختیار بگیرد و به همزیستی مسالمت آمیز با اسرائیل تن دهد.
در قرارداد اسلو پای این برگه را هم امضا کرد و قرار شد کرانه باختری، باریکه غزه و قدس شرقی را در اختیار بگیرد و از دعوا کنار بکشد!
اینها خیلی فرق داشتند با حماس، جهاد، و حزب الله که اساسا موجودیت اسرائیل را نامشروع میدانستند و میگفتند کل سرزمین فلسطین برای ماست و باید با این اشغالگر جنگید و زمین را آزاد کرد.
طبیعتا این ایده، یعنی گفتگو و کنار آمدن، پشتیبانانی در منطقه هم داشت. از مصر انورسادات به بعد گرفته تا عربستان سعودی و اردن و بلوک کشورهای همراه با سعودی.
نتیجهاش هم این بود که هر بار گروههای مقاومت وارد درگیری نظامی با اسرائیل میشدند، این گروه و همراهانش در منطقه یا کنار میکشیدند و در مقابل جنایات سکوت میکردند، یا حتی چراغ خاموش با اسرائیل همجهت میشدند تا این برهمزنندگان صلح را هر طور که شده گوشمالی دهد!
نمونهاش رفتار این بلوک سیاسی در جنگ ۳۳ روزه با حزب الله، و در جنگ ۲۲ روزه با حماس و جهاد است که عملا پشت آنها را خالی کردند.
حسام زملط یکی از چهرههای اصلی جریان صلح و سازش است، نماینده دولت خودگردان در امریکا بوده، مشاور محمود عباس و حالا نماینده آنها در لندن.
اما حالا همین چهره خیلی محکم از اقدام حماس دفاع میکند! هم در CNN و هم در کفتگو با BBC! 😳😳
🔹استدلالش چیست؟
میگوید ما با اسرائیل صلح کردیم. با هم قرارداد بستیم و توافق کردیم، ما که حماس نبودیم، بودیم؟ آنها را قبول هم نداشتیم. آمدیم پای توافق.
اما همان زمینهای توافق شده، همان ۲۲ درصد را هم اسرائیل کامل به ما نداد! این به کنار، هر روز در همان زمینها شهرکهای جدید ساخت. غزه را هممحصور کرد تا حیاتش را بگیرد. روزانه از فلسطینیها بازداشت کرد و آنها را کشت. امریکا حتی یکبار اجازه نداد علیه این پیمانشکنی در شورای امنیت اجماعی صورت بگیرد. او هر روز بیشتر پیشروی کرد و غرب هم از او حمایت کرد!
مگر غزه دیگر چیزی برای از دست دادن دارد؟ دو میلیون مردمش ته خط هستند و به نقطه جوش رسیدهاند! چرا علیه اسرائیل اقدام نظامی نکنند؟!
ازآن طرف، کشورهای منطقه یکی یکی پشتشان را خالی کردند و به سمت عادی سازی روابط با همین اسرائیل پیمانشکن ظالم و همین نتانیاهو پیش میرفتند!😔
او میگوید حتی دادگاه بین المللی لاهه نیز به شکایت ما رسیدگی نکرد! این مردم ته خط هستند، آنها را از چیزی نترسانید!
اسرائیل در ظلم آنقدر زیادهروی کرده که دیگر جایی برای سکوت سازشکارترین و اهل صلحترینها هم باقی نگذاشته است! این را حتی عربستان سعودی هم در بیانیهاش مطرح کرد.
اینها را برای کسانی مینویسم که میگویند مگر حماس نمیدانست اسرائیل چگونه پاسخ میدهد، یا آنهایی که میگویند حماس را جمهوری اسلامی پیش انداخت تا موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تثبیت کند!
🔸نخیر!
ماجرای طوفان الاقصی ماجرای هیچکدام از اینها نیست!
تصمیم ملتی است که همه راهها را رفته، صلح کرده، ظلمکشیده، نادیده گرفته شده و حالا قیام کرده است!
ممکن است تبعات این قیام به لحاظ راهبردی به سود جمهوری اسلامی هم باشد، اما تصمیمش با خود آنها بوده! آنها از ظلم زیاد به ستوه آمدهاند و قیام کردهاند!
مگر میشود این مظلومیت بزرگ را دید و هیچ نگفت؟ و یا گوشهای نشست و به قیام این ملت علیه ظلم بیپایان ایراد گرفت؟
🔹لا یحب الله الجهر بالسوء الا من ظلم
#معرفی (۱۳۷) #طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#بریده_مقاله | #بریده_کتاب
نسبت ذهن و حیات با ماده
پیش از این مقالهای به نام اصالت روح و کتابی به نام خداباوری و دانشمندان معاصر غرب (اثر دکتر مهدی گلشنی فیزیکدان برجسته و بنیانگذار فلسفه علم در ایران) را معرفی کردیم.
بخشهای جالبی از این مقاله که به نسبت روح و حیات با ماده مربوط است (و در #کتاب یاد شده نیز توضیح داده شده است) را در تصاویر بالا مشاهده میکنید.
#معرفی (۱۳۸) #دکتر_گلشنی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
خوانش توحیدی از نظریات علمی.pdf
378K
#مقاله | #فلسفه_علم
امکان خوانش توحیدی از نظریات علمی
دکتر سید مهدی بیابانکی
دکتر سید مهدی بیابانکی (دکتری فلسفه علم از دانشگاه شریف و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان) در این مقاله ارزشمند نشان میدهد که نظریات علمی را میتوان در بستر یک متافیزیک توحیدی تفسیر نمود و بنابراین #دین میتواند بر فهم علمی ما از جهان موثر باشد.
نویسنده در ابتدا نشان میدهد که نظریات علمی واجد نوعی متافیزیک هستند که به عنوان چهارچوبی برای علم عمل نموده و امکان تفسیرهای مختلف از یک نظریه را فراهم میکند. سپس نشان میدهد که این متافیزیک میتواند براساس یک هستیشناسی توحیدی شکل بگیرد.
ادعای نویسنده این است که هیچ یک از نظریات علمی در یک خلاء متافیزیکی شکل نمیگیرند؛ بلکه بر مبنای مجموعهای از فرضهای متافیزیکی مشخص استوارند. همچنین علیرغم طرح ۴ چالش اساسی (چالش تبیینی، روشی، منطقی، و علمی) توسط برخی از فلاسفه، خط سیر استدلالی هیچ یک از آنها نمیتواند ناممکن بودن این نوع از متافیزیک را نشان دهد.
(۱۳۹) #فلسفه_و_منطق
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلسطین
چرا اسرائیل به این راحتی جنایت میکند؟!
گیدیئن لِوی، روزنامهنگار اسرائیلی
🔸صهیونیستها خود را قوم برگزیده و برتر از دیگران میدانند!
🔹اسرائیل تنها اشغالگری است که خود را قربانی (و بلکه تنها قربانی) میداند!!
🔸 صهیونیستها از اهالی فلسطین انسانیتزدایی نموده و اصلا آنها را بشر نمیدانند که بخواهند حقوق بشر را در مورد آنها رعایت کنند!
همان تکبر و خودبرتربینی که عامل سقوط شیطان بود، صهیونیستهای نژادپرست را نیز اینچنین از دنیای انسانیت خارج کرده است!!
#معرفی (۱۴۰) #طوفان_الاقصی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee