eitaa logo
سرداران ورزمندگان عاشورایی
218 دنبال‌کننده
23.2هزار عکس
14.8هزار ویدیو
102 فایل
(درحسرت روزهای جنگ)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚👆👆مدیون شهداء هستیم. 🔷خدا لعنت کند هر شخصی که به این ملت و به این نظام خیانت کند *ما برای ایران خون دلها خورده ایم* بهترین جوانان را تقدیم اسلام عزیز کرده ایم. امام راحل فرمودن مواظب ومراقبت بکنید تا انقلاب بدست نااهلان ونامحرمان نیفتد .
7⃣⬅️اسوه و الگو برای زنان عالم: به‌دنبال تصفیه نفس و تزکیه روح، ویژگی‌هایی در شخصیت مریم پدیدار شد که مورد خطاب و وحی الهی قرار گرفت و هم صحبت با ملائکه شد. خداوند شخصیت مریم را در آخر سوره تحریم بدین‌سان بیان می‌کند که مریم دختر عمران، نمونه کامل یک فرد با ایمان بود که روحش پاک بود و ما روح خود را در آن دمیدیم. او سخنان خدای خود را تصدیق کرد و از بندگان فرمانبردار خدا گردید و به آنجا رسید که خداوند او را نمونه‌ای برای همه مؤمنان اعم از زن و مرد قرار داد. این شخصیت معنوی نه تنها در اعتقاد، بلکه در گفتار و رفتار و اعمال نیز تسلیم محض الهی می‌شود. 📚عبدوس، محمدتقي و محمد محمدي اشتهاردي (1386) آموزه‌هاي اخلاقي- رفتاري امامان شيعه، قم: بوستان كتاب. حضرت سلام الله علیها
کتاب زنان اسوه (حمیده مادر گرامی امام کاظم علیه السلام) اثر✍محمداصغرنژاد ♻️مادران ائمه، از جمله انسان‏های تأثیرگذار در عصر ائمه: به شمار می آیند و از آنجا که مصداق بارز «ارحام مطهره» هستند، جایگاه بسیار والایی دارند. در این میان، بررسی زندگانی بانو حمیده، مادر امام کاظم (علیه السلام) از آن روی که امام باقر(علیه‌السلام) و امام صادق (علیه السلام) در مورد وی سخنان مهم و ارزشمندی داشته اند، و نیز از آن جهت که در سایۀ آشنایی با تاریخ زندگی او می توان بخش هایی از تاریخ اسلام را با نگاهی نو مرور کرد ضرورت و اهمیت ویژه ای دارد. نوشتار حاضر، افزون بر واکاوی روایات مربوط به بانو حمیده و آشنایی با ویژگی های شخصی و شخصیتی و جایگاه این بانو در خاندان امامت، به بررسی نقش اجتماعی ایشان با توجه به گزارش­های موجود در دوران زندگی امام صادق (علیه السلام) و امام کاظم (علیه السلام) پرداخته است. مهم ترین این گزارش ها مواردی است که حاکی از وکیل قرار دادن این بانو برای ادای حقوق مردم مدینه و ارجاع امام صادق (علیه السلام) به ایشان برای پاسخ گویی به سؤال فقهی و نیز وصی قرار گرفتن وی از سوی امام صادق(علیه السلام) است.
ام اسحاق ♻️جاریه محمد بن موسی بن محمد بن علی موسی الرضا علیه السلام از زنان بزرگوار جهان تشیع است. ♻️ وی در کنار آرامگاه حضرت معصومه علیها السلام و زیر گنبد آستانه ایشان (داخل ضریح) در قم مدفون است. ♻️ همسرش از نخستین سادات رضوی است که در سال 256 از کوفه به قم هجرت کرد و در آنجا دار فانی را وداع گفت.
🔴امام غصه می‌خورد که چرا زن انقلابی فرمانده نیست و فرمانبر است 🔹معصومه چلیپا جانباز ۷۰% درصدی مبارزات انقلاب است که به علت شکنجه‌های سنگین ساواک در زندان به جانبازی هفتاد درصد می‌رسد. ایشان در ۱۳ سالگی ازدواج کرده و صاحب ۴ فرزند میشوند اما در زیر شکنجه بینایی یک چشم خود را از دست می‌دهد اما همچنان بیش از نیم قرن با همسر وفادارش زندگی میکند و وقتی هم به خاطر مجروحیت‌هایش توان بسیاری از امورات زناشویی را نداشته و اصرار برای زن گرفتن همسرش داشته با مخالفت از سوی همسرش مواجهه می‌شود. 🔻خانم چلیپا که از سال ۵۷ تاکنون بیمار هستند ولی با بدن جانباز در راه آرمان های انقلاب بازهم جان را فدا میکنند، وقتی به دیدار با امام خمینی(ره) می‌روند امام به ایشان می‌فرمایند:" غصه من این است که تو یک زن جوان فرمانبر هستی ای کاش فرمان بده بودی." ⏪به نظر می‌رسد هیچ وقت نمی‌شود امام ودیدگاهش نسبت به حقیقت زن را عمیقا شناخت ودرک کرد، فقط امام است که می‌داند چگونه از درک عظمت دامن مطهر معصومه‌ها می‌شود به معراج رفت و از معراجیان شد و باز فقط امام است که غصه می‌خورد چرا نباید زن انقلابی که با وجودش به مبارزه با ظلم برخاسته فرمانده و حرکت آفرین نباشد. این حرفها واقعا در قواره اندیشه‌های والای امام است. منبع: فارس، کافه تاریخ ✍عالیه سادات @sardarbakery
ویژگی های شخصیتی بانو حمیده 1⃣⬅️ نقش بانو حمیده در اوضاع سیاسی - اجتماعی عصر امام صادق (علیه السلام ) بررسی اوضاع سیاسی - اجتماعی در زمان حضور بانو حمیده در مدینه را باید از حدود سال ١٢٧قمری یعنی یک یا دو سال پیش از تولد امام کاظم (علیه السلام) به بعد پی گرفت. از آنجا که هیچ تاریخی در مورد زمان رحلت این بانو در دست نیست ، سقف مشخصی برای این زمان نمی توان در نظر گرفت. تنها به صورت قطعی می توان تا زمان تولد امام رضا (علیه السلام) یعنی سال ١٤٨قمری دانست. به این دلیل که بر اساس گزارشی ، بانو تا آن زمان قطعا در قید حیات بوده است. در این مدت خلفایی چون مروان بن محمد معروف به مروان حمار (١٢٦-١٣٢ق)، سفاح (١٣٢-١٣٧ق) و منصور دوانیقی (١٣٧ -١٥٨ق) اولین خلفای عباسی خلافت کردند که جملگی با خاندان امامت رابطه مناسبی نداشتند و دشمنی می ورزیدند. ابتدای ورود بانو به مدینه ، هم زمان با اواخر حکومت مروانیان و آغاز خلافت عباسی بود. در حقیقت این بانو پنج سال پایانی حکومت مروانیان را مشاهده نمود و بقیه عمر را در عصر خلافت عباسیان زیست. از آن جا که تبلیغات و مبارزات سیاسی عباسیان که از سال ١٠٠ ق. به صورت پنهانی رسمیت یافته بود. از سال ١٢٩ ق. شکل نظامی به خود گرفت و در سال ١٣٢ ق. به پیروزی رسید، فکر مروانیان را از یک سو و عباسیان را از سوی دیگر مشغول کرده بود. در این سال ها آرامش نسبی در خاندان امامت حاکم می شد. از این رو، امام صادق (علیه السلام) فرصتی یافتند تا شیعیان را از نظر فکری و فرهنگی، رشد دهند و با انواع علوم آشنا سازند و به نظر می رسد فشارهای سیاسی بر خاندان ولایت در این برهه کاهش یافته بود. گفته شده آزادی نسبی ، تنها در دهه سوم قرن دوم هجری وجود داشته که حتی در همان دهه نیز فعالیت های امام صادق (علیه السلام) و شیعیان ایشان تحت کنترل بود، اما پیش از آن بنی امیه و پس از آن منصور، شدیدترین فشارها را علیه شیعیان اعمال کردند. در یک تحلیل، دوران امام صادق (علیه السلام) دوره بروز فتنه ها، جنگ ها و جنبش های سیاسی درگیر با یکدیگر و نیز دوره ظهور گرایش های مذهبی و نحله های گوناگونی بود نظیر غلات، ملحدان، زندیقان و شکاکان. 📚یعقوبی، تاریخ‌یعقوبی، ج٢، ص٢٩٨. 📚 گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ص ٩٦، ١٣٩٠.
آزادی زن در دو اندیشه: در اندیشه الهی، زن با خودسازی، انسان سازی و تاریخ سازی برای آزادی خود و دیگران از هرچه مانع کمال انسانی است تلاش می کند. در اندیشه غیرالهی، زن با جلوه گری، شهرت طلبی و قدرت طلبی برای آزادی از هرچه که مانع لذت هایش میشود، تلاش می کند. ناهید از فعالان انقلابی در غائله کردستان بود که ها بخاطر همکاری با سپاه هنگام بازگشت از درمانگاه درحالیکه بیمار و تبدار بوده اسیرش کرده و با سر تراشیده و دستانی بسته در چند روستا گردانده بوده و گفته بودند: آزادت نمی‌کنیم مگر اینکه به خمینی توهین کنی. ناهید سنگینی و درد ناشی از برخورد سنگ با پیکرش را بیشتر تحمل می‌کرد تا سنگینی حرفی نادرست و قبول کج گویی های قومی نادان درباره امام و آرمانش را. پدرش اهل سنت و در جبهه، رزمنده بود. مادر باردارش که شب و روز تهدید می‌شنید در به در در روستاها دنبال دخترش می‌گشت. چند نفر از او پول گرفته بودند تا ناهید را آزاد کنند ولی دیگر خبری از آنها نمی‌شد. مردم روستا در شرایطی که کسی جرات حرف زدن نداشت به وضعیت شکنجه وحشیانه این دختر اعتراض کرده بودند. ۱۱ماه بعد پیکرش را با سری تراشیده و شکسته و بدنی کبود و زنده به گور شده، در سنگلاخ‌های اطراف روستای هشمیز پیدا کردند. شمسی از اعضای کومله که در بازرسی‌های زمان جنگ در حال خرابکاری دستگیر شد. او خودرا ازشکنجه‌گران کومله معرفی می کند که تنها دریک عملیات ۱۳رزمنده ایرانی را شهید و ۱۱نفر را مجروح کرده و پوست چند رزمنده را زنده زنده کنده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دلیل اصلی تغییر نگاهم به خاطر فرزندانم بود مادرانگی رو یک دانشگاه میدانم💪
همیشه در برابر درخواست مردم دست رو چشم میذاشت..