eitaa logo
سرداران ورزمندگان عاشورایی
217 دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
14.3هزار ویدیو
101 فایل
(درحسرت روزهای جنگ)
مشاهده در ایتا
دانلود
ام الفتی وی شاعر و ادیب و سخنوری شیعی بود. پسر جوان ام الفتی در جنگ جمل از طرف امیرالمؤمنین علیه السلام قرآن به دست گرفت تا محاربین را دعوت به صلح کند. لکن دشمنان دست هایش را بریدند و سرانجام او را به شهادت رساندند. ام الفتی پس از این حادثه اشعار سوزناکی در حق فرزند خویش سروده است.
💢پاسخ زنان زیبا که فریب زیبایی شان را خورده اند در روز قیامت در محضر خداوند چیست؟ 🔹 امام صادق (علیه السلام): (روز قیامت) زن زیبا را که به خاطر زیبایی اش در فتنه افتاده است، و فریب زیبائی اش را خورده (و به بی حجابی و بی عفتی و گناه آلوده شده)، برای حساب می آورند. 💥 پس به خدا می گوید، خدایا، تو خود مرا زیبا خلق کردی و به سبب آن در فتنه افتادم. 💫پس حضرت مریم (سلام الله علیها)را حاضر می کنند و ندا داده می شود: آیا تو زیباتری یا مریم؟ ما او را در نهایت زیبائی آفریدیم، امّا او گناه نکرد. 📚بحارالانوار، ج ۱۲، ص ۲۴۱
کتاب زنان فرمانروا "و معرفی رساله‌ای درباره زنان حکومتگر در ایران" مؤلف: جهانبخش ثواقب ناشر: نوید شیراز 🔖در کتاب حاضر هیجده تن از زنانی که در سلسله‌های مختلف حکومت در ایران به سلطنت رسیده بودند معرفی شده‌اند. این نوشتار از رساله‌ای خطی که با بعضی منشات و نامه‌ها، رسالات و مطالب تاریخی دیگر همراه است نسخه‌برداری شده و در کتابخانه‌ی مجلس به شماره‌ی 2675 از مجموعه نسخه‌های خطی نگهداری می‌شود. 🔖نگارنده‌ی این اثر هیجده نفر از زنانی را که در سلسله‌های دیالمه، اتابکان سلغری، ملوک خلج، کیانیه، قراختائیان، ساسانیان، مغول، صفویه، قاجاریه، اتراک، عباسیان و سلاجقه به سلطنت یا حکومت رسیده‌اند، بدون ترتیب توالی تاریخی، نام برده و برای هریک شرح مختصری از احوال ایشان نوشته است. 🔖گردآورنده‌ی این مجموعه نجف‌قلی استرآبادی متخلص به نصرت است که در دوره‌ی قاجاریه، سده‌ی سیزدهم هجری، بسر می‌برده و این مجموعه را در همین دوره فراهم آورده است. 🔖در این نوشتار زندگی و حکومت زنانی هم‌چون: سیده، ملکه ترکان؛ ترکان خاتون؛ سلطان رضیه؛ همای = خمانی؛ پادشاه خاتون؛ آزرمی‌دخت، ساتی بیک، پریخان خانم، مهد علیا خیرالنسا بیگم، تاجلی بیگم، مهد علیا ملک جهان خانم، مادر شاپور ذوالاکتاف، خنک خاتون، خیزران؛ مادر مقتدر؛ ابش خاتون، پرداخته شده است.
ام جعفر خطیب ام جعفر در شهر بغداد به دنیا آمد و یکی از زنان فاضل شیعه است. او به همراه برادرش شیخ عبدالکریم خطیب به شهر نجف اشرف مهاجرت کرد. وی همسر دوم شیخ زهیر حسون است. ام جعفر نزد برادر و همسرش تلمذ کرد و آیت الله العظمی مرعشی به وی اجازه روایت داد.
مرضیه دباغ ♻️خانواده زمان طاغوت با خانواده امروزی قابل قیاس نیست ولی می توان گفت اگر خانم ها و مادران خانواده سطح دینی، فكری، علمی و عملی اسلامی را در خود و خانواده پیاده كنند فرزندان خانواده هیچ گاه دچار مشكل نمی شوند.
6⃣⬅️جامه بهشتی از ابن جوزی نقل شده است: در هنگام زفاف فاطمه علیها السلام (بعد از دادن جامه عروسی خود به فقیر) جبرئیل به محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله آمده، عرض کرد: یا رسول الله! پروردگارت سلام می رساند، و مرا نیز فرمان داده که به فاطمه سلام برسانم و برای فاطمه جامه ای از دیبای سبز از جامه های بهشتی فرستاده است. فاطمه بعد از پوشیدن لباس نزد پدر آمد، حضرت با عبای خود، و جبرئیل با بال های خود آن جامه را پوشاندند تا نور آن باعث آزار دیدگان نشود. قاضی نورالله حسینی، احقاق الحق، طهران، مکتبة الاسلامیة، ج 10، ص 401.
📌امروز زن مسلمان در کشور ایران، یک موجود سرافراز و عزتمند است. هزاران وسیله‌ی تبلیغی، بمباران خبری میکنند... 🔅 برای اینکه این واقعیت را واژگون جلوه بدهند؛ اما حقیقت این است. امروز مؤمن‌ترین و انقلابی‌ترین زنان ما... 🔸زنان تحصیلکرده‌ی ما هستند. امروز زنان ما، زنان تحصیلکرده‌ی ما، زنان جوان ما در پیچیده‌ترین آزمایشگاهها و مراکز... 📍 علمیِ تجربی و انسانی حضور دارند و فعالند. فعالترین زنان ما در زمینه‌ی سیاسی، در زمینه‌ی علمی... 🔹 در زمینه‌ی مدیریتهای اجتماعی، زنان مؤمن و انقلابی ما هستند؛ دارای تحصیلات خوب، دارای اندیشه‌ی عمیق. 🔖۱۳۹۱/۰۴/۲۱
تأسیس اولین حوزه علمیه خواهران توسط بانوی گیلانی 💢بانو صفری در مشهد از محضر آیات عظام وحید خراسانی، فلسفی، میلانی و حاج حسن قمی به تعلیم علوم دینی و اسلامی پرداخت. در دوران اختناق حکومت طاغوت تصمیم گرفت با تکیه بر اموال شخصی خویش، اولین حوزه علمیه «عصمتیه» خواهران را در ایران تأسیس نماید. 💢حوزه‌ای که خود مقدمه‌ای شد برای تأسیس بیش از ۳۵ حوزه علمیه دیگر در سراسر ایران در شهرهایی همچون تهران، مشهد، نیشابور، اهواز، ساری، بابلسر، یزد، بوشهر، سمنان و … و حتی فراتر از مرزهای جغرافیایی در کشور بحرین هم توسعه یافت. 💢بانو صفری پس از طاهایی، دومین پیشکسوت تأسیس حوزه‌های علمیه خواهران کشور بوده است.
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🎥 این کلیپ را حتماً ببینید، خیلی جالب است. 👈🏻گاهی اوقات افرادی را می‌بینیم می‌گویند، مقام معظم رهبری را قبول نداریم یا ولی فقیه را قبول نداریم . 👆🏻هم ببینید و هم برای کسانی بفرستید که با رهبری مشکل دارند، ولی اهل‌بیت علیهم السلام را دوست دارند.
چوب خدا شاید صدا نداشته باشه... اما درد داره پس حواست به دلی که شکوندی باشه چون خدا حواسش هست...
‌ یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگران فهماند نمی شود گفت آدم را مسخره می کنند... 👤 صادق هدایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به دنبال خدا نگرد خدا در بيابانهای خالي از انسان نيست خدا در جاده هاي بي انتها نيست به دنبالش نگرد ❤️خدا در دستيست كه به ياري ميگيری ❣در قلبيست كه شاد ميكني و در ❤️لبخنديست كه هديه ميكنی