eitaa logo
سرداران ورزمندگان عاشورایی
218 دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
14.5هزار ویدیو
102 فایل
(درحسرت روزهای جنگ)
مشاهده در ایتا
دانلود
آنانڪہ غمٺ‌ بجان خࢪیدند حسین.. یڪباࢪه دل از جہان بࢪیدند حسین..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید زندگی کرد و شهید شد، سعادت را نه تنها در چهره اش بلکه در نگاهش میتوان دید
اگر می‌خواید تاثیرگذار باشـید، اگر می‌خواید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید، ما راهـی جز اینکه یک شــهید زنـــده در این عصر باشیم نداریم... _ شهید احمـد کاظمـی _
همسر شهید مازندرانی: لحظه‌ای دست از مقاومت برابر ظلم برنمی‌داریم. 📌همسرم همواره می‌گفت اگر شهید شدم محکم و استوار باش و در مراسم ختم هرگز ناراحتی و گریه نکن تا دشمنان از این رفتار خوشحال نشوند. 🔸شهید حمید مازندرانی بسیار آرزوی شهادت داشت و خوشحالم که به آرزویش رسید. 🔹دشمنان بدانند با شهادت همسر، فرزندان و برادرانمان هرگز دست از مقاومت، ایستادگی و مبارزه در برابر ظلم برنمی‌داریم و تا آخر ایستاده‌ایم. ▪️ملت ایران تا آخرین توان خود از مظلومیت مردم غزه حمایت می‌کنند.
📌 وفات "محیی الدین عربی" 🔹ابن‌ عربی‌ در ۲۷ رمضان‌ ۵۶۰ق‌ در شهر مُرسیه‌، در جنوب‌ شرقی‌ اندلس‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود. برخی معتقدند در تاریخ عرفانی اسلامی، کسی در گستردگی اطلاعات، فراوانی استادان و بسیاریِ تعداد نوشته به پای وی نمی‌رسد. ♦️وی بر اثر تلاش فراوان، توانست از محضر استادان سرشناس زمان خود بهره برد و از آنان اجازه نقل حدیث بگیرد که شمار آنها به ۷۰ نفر می‌رسد. او توانست نظام فکری جداگانه و ویژه ایجاد کند که هنوز هم محور بینش‌های عرفانی در جهان اسلام است. برخی، تعداد نوشته‌های وی را ۸۴۸ کتاب و رساله دانسته‌اند. 🔶 شایان‌ ذکر است‌ که‌ با توجه‌ به‌ استادان‌ ابن‌ عربی‌ و دانش‌هایی‌ که‌ آموخته‌ بود، دیگر جای‌ شگفتی‌ نیست‌ که‌ وی‌ از آغاز جوانیش‌ سرشناس‌ شده‌ باشد. درباره گستردگی‌ دامنه معلومات‌ وی‌ گفته‌ شده‌ است‌ که‌ «وی‌ در هر فنی‌ از اهل‌ آن‌ فن‌ آگاه‌تر است‌» و انبوه‌ نوشته‌های‌ وی‌ بر این‌ حقیقت‌ گواه‌ است‌. 🔺امام‌ خمینی از محیی‌الدین ابن‌ عربی به عظمت یاد کرده و با عناوینی مانند شیخ کبیر و شیخ عارف از او نام‌ برده است. ابن‌ عربی‌ در ۲۸ ربیع الثانی‌ ۶۳۸ق در دمشق‌، و در ۷۸ سالگی‌ درگذشت‌ و همانجا به‌ خاک‌ سپرده‌ شد.
📌اعدام طیب حاج‌رضایی و برادرش توسط حکومت پهلوی 🔸طیب حاج‌رضایی کارش بارفروشی بود. او انسانی جوانمرد با منش لوطی و مشتی‌گری بود. بار خود را بر دوش کسی نمی‌گذاشت و بامحبت و مردم‌دار بود. طیب دارای اعتقادات مذهبی‌ بسیار قوی ، خصوصا نسبت به امام حسین علیه‌السلام بود و قداست و علاقه خاصی به محرم و عزاداری سرور شهیدان داشت. 🔹طیب و اسماعیل از بارفروشان میدان بار تهران بودند که در برپایی قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ نقش مؤثری داشتند. رژیم با معرفی، محاکمه و اعدام این دو برادر قصد داشت تا قیام بزرگ مردمی برخاسته از اعتقادات مذهبی را یک جنجال وابسته به بیگانه نشان دهد و عاملان آن را مشتی فرصت طلب و قلدر معرفی نماید که به شکست رسید. 🔺 طیب و برادرش اسماعیل، به مدت ۵ ماه در زندان رژیم پهلوی زیر شکنجه‌ها مقاومت کردند. پایمردی آنان به حدی بود که شهادت را بر عفو شاه خائن ترجیح دادند. اسماعیل برادر طیب در ذیل ورقه دادگاه چنین نوشت: اگر صد سال زندگی کنم، مرگ به این سعادتمندی نخواهم داشت چرا تقاضای عفو کنم و از این سعادت درگذرم؟ 🔻طیب هم حاضر نشد از راه جدیدی که انتخاب کرده بود جدا شود و علیه نهضت اسلامی موضعی بگیرد. به همین دلیل نیز وی به همراه برادرش اسماعیل، در دادگاه نظامی به اعدام محکوم و در یازدهم آبان ۱۳۴۲ تیرباران شدند.
📌 صدور حکم تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی 🔹 در سال ۱۳۰۹قمری ، ناصرالدین شاه در سفر خود به اروپا در اثر ولخرجی‌های زیاد پول‌هایش تمام شد. لذا امتیازی را در مورد توتون و تنباکو به مشاور نخست وزیر انگلیس «ماژور تالبوت» واگذار، و در مقابل ۲۵ هزار لیره دریافت کرد. طبق قرارداد، کمپانی«رژی» باید سالانه ۱۵ هزار لیره به صندوق دولت ایران واریز می‌کرد و در مقابل، کشت و فروش توتون و تنباکو را در انحصار خود می‌گرفت. 🔻 با عقد این قرارداد، مردم شهر‌های مختلف به رهبری روحانیت، به مخالفت با آن پرداختند.مردم در شیراز، به رهبری «فال اسیری»؛ در تبریز به رهبری«آقامجتهد»؛ در اصفهان، به رهبری «آقانجفی» و در تهران به رهبری«میرزای آشتیانی» اعتراضاتی برپا کردند که با سرکوب دولت مواجه شد و عده‌ای از علما تبعید شدند. 🔸 میرزای شیرازی تلگرافی به نزد شاه فرستاده و از او خواست کسانی را که تبعید کرده بازگرداند.در مورد قرارداد نیز مخالفت خود را ابراز کرد. اما شاه اعتنایی نکرد. لذا میرزا فتوای تاریخی خود را در ۱ جمادی الاول صادر کرد:«الیَوم استعمال توتون و تنباکو باَیّ نَحوٍکان، در حکم محاربه با امام زمان (عج) است». با صدور این فتوا جنبش عظیمی به راه افتاد تا آنجا که حتی در حرم‌سرای ناصرالدین شاه قلیان‌ها را شکستند. این جریان ادامه یافت تا در ۲۳ جمادی الاولی ۱۳۰۹ اعلانی در کوچه و بازار زده شد که:«بر حسب حکم جناب میرزای شیرازی، اگر تا ۴۸ ساعت دیگر امتیاز دخانیات لغو نشود یوم آتیه جهاد است،مردم مهیا شوید».لذا شاه مجبور شد امتیاز را لغو کند.
🧕 حجابش مثال زدنی بود همواره چادر را حریم و ماوای خود می دانست تا آنجا که در شب بمب گذاری بعد از خوردن ترکش به سرش و در حالیکه دیگر رمقی نداشت و به زمین افتاده بود، دکتر بالای سرش می رود و اینگونه آن پزشک نقل می کند که: «بالای سرش رفتم در حالیکه این شهیده رمقی نداشت همین که متوجه نامحرم شد چادرش را دور خود جمع کرد وروی صورتش کشید. 💌| در سفر کانون در عید نوروز سال ۱۳۸۷ که برای سال تحویل به مشهد رفته بودند در شب فروردین ماه عهدنامه ای بین او و حضرت علی بن موسی الرضا(ع) بسته شده و او امضا کرده،که اینگونه است: « در زمانه ای که دل ها را دلیلی برای ماندن بر سر پیمان ها نیست، دلم بهانه عشق شما را کرده است، مولا! می خواهم وفاداری کنم، حرکت از من و برکت از شما. و این عهدی است ماندگار بین نجمه و امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) که در تاریخ ۰۳/۰۱/۱۳۸۷ و در حضور شهدا به امضا زیر تنظیم می گردد: ۱-نماز اول وقت ۲-احترام به پدر ومادر ۳-ادای امانت ۴-دوری از غیبت ۵-دوری از دروغ ۶-تلاوت هر روز قرآن ۷-درس خواندن ۸- کنترل نگاه آقا جان! قول می دهم در صورت عدم پایبندی به قراردادمان یکی از کارهای مورد رضایتمان را انجام دهم: صدقه، روزه، تلاوت قرآن شاهدان عهدنامه:۱-ستار العیوب عالمیان ۲-آقایم امام زمان(روحی فداک) ۳-شهید گمنام ۴-شهید محمد رضا نیازی امضاء تعهد امضاء طرف قرارداد علی بن موسی الرضا و او از تاریخ۳/۱/۸۷ تا ۲۴/۱/۸۷ که به شهادت رسید چه زیبا به عهد خویش وفا کرد و با شهدا همنشین شد. شهیده نجمه 🧕
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
៹ 🌱ŸŸوقایع شگفت انگیز پس از ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف🥀
دوستش دارم .. او امید روز های من است🧡 :))) - یا ایها العزیز ؛ 🍂اَلْلَّٰھُمـَّـ.؏َـجِّڸْ.لِوَلیِّٖـڪَ.اَلْفَــࢪَج
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داستان ملاقات خربزه‌ فروش با قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان ارواحنا فداه «»
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا در زمان جدایی بحرین هیچ کدام از روشنفکران و احزاب مهم در واکنشی به این واقعه مهم نشان ندادند