نقش خواص درتضعیف حکومت حضرت علی علیه السلام – قسمت اول:
یکی ازضروریات جامعه امروز،مطالعه زوایای حکومتی حضرت علی علیه السلام است . زیراحاکمیت فعلى ما هم برپایه اسلام مبتنى است ومشکلات حکومت علوى، چه درقلمرومسایل اقتصادى وچه سیاسى وفرهنگى، به شدت شبیه مشکلات حکومتى مامی باشد.این تشابهات رادرچندمحورمی توان موردملاحظه قرارداد:
۱- اگردرجامعه ما شبهات فرهنگى ودینى وگرایش هاى التقاطى رواج یافته ، درعصرحضرت على علیه السلام نیزچنین بوده ، لذا عصرحکومت على علیه السلام به عصرشبهه افکنى وتأویل آیات قرآن وسنت پیامبراکرم صلى الله علیه وآله نام گرفته است، چنان چه عمّاریاسردرصفین، خطاب به سپاه معاویه فرمود :
» نَحْنُ ضَرَبْناکُمْ عَلی تَنْزِیْلِه فَالْیَوْمُ نَضْرِبُکُمْ عَلی تَأوِیلِهِ » (مروج الذهب ، ج2، ص 391)ما دیروزبرسرتنزیل قرآن با شما مى جنگیدیم وامروزبرسرتأویل آن با شما مى جنگیم .
۲- اگردرزمان ما نسل دوم و سوم انقلاب به رشد و بلوغ اجتماعى رسیده و تقریباً بخش عظیمى از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است و از فلسفه انقلاب اسلامى و حوادث روزهاى آغازین آن و جنگ تحمیلى کم اطلاع هستند، در عصر حاکمیت مولى على علیه السلام نیز وضع به همین ترتیب بود ؛ یعنى بسیارى ازمسلمانان و سپاهیان جهان اسلام از تابعین به شمار مى آمدند. کسانى که نه پیامبر اسلام صلى الله علیه وآله را دیده و نه با سنت مقدس آن حضرت آشنا بودند، نه على علیه السلام و اهل بیت علیهم السلام را درست شناخته و نه از قدر و منزلت و علم و معرفت آن ها اطلاع کافى داشتند. بلکه تنها با قرآن ، آن هم در حدّ قرائت آشنا بودند. از همین رو، به آسانى فریب خدعه منافقین را مى خوردند. چنان چه بسیارى از کسانى که در صفین ، دست از حمایت على شسته و فریب قرآن هاى بر سر نیزه لشکر معاویه را خوردند ، جزو قرّاء کوفه به حساب مى آمدند .
۳- اگرامروزانقلاب ما ازسوى دشمن خارجى ومنافقان وخودباختگان داخلى تهدید مى شود، درعصرحاکمیت على علیه السلام نیز چنین بوده است ؛ از یک سو، حضرت درگیر منازعه با افرادى چون طلحه ، زبیر،عایشه و سعد وقاص ها بودند، که روزى در جبهه حق مى رزمیدند و در عصر نبوت داراى سوابق درخشانى بودند ، ولى پس از پیامبر صلى الله علیه وآله ، دست از ارزش ها کشیدند و از سوى دیگر، با حزب طلقا و بنى امیه درگیر بودند که هیچ گاه اسلام را نپذیرفته و همواره کمر همت به نابودى اسلام و هدم سنت نبوى صلى الله علیه وآله بسته بودند.آنان درحقیقت مانندآمریکا،این شیطان بزرگ ودشمن کینه توز
انقلاب ، خارج ازحجازوعراق، درگوشه اى ازجهان اسلام وازطریق پایگاه هاى خود ، براى فروپاشى وانهدام بنیان حکومت دینى و تبدیل خلافت به سلطنت تلاش مى کردند .
۴- اگر امروز، آهنگ بحران ناامنى و تفرقه به عنوان دو خطر بزرگ و بنیان کن به گوش مى رسد و رهبر معظم انقلاب ، همواره مسؤولان و گروه هاى سیاسى را به پرهیز از بروز این خطرها دعوت مى کنند ، در دوران خلافت مولى علیه السلام نیز شرایط سیاسى به همین صورت بود . به طورى که دو جنگ جمل و نهروان، محصول نفاق و تفرقه و جنگ صفین و غارت هاى راهزنان شام در حجاز و یمن نماد بارز ناامنى به شمار مى آمدند .
✾🍃🌸🍃✾••┈┈
کانال حسینیه مجازی سردارسلیمانی
https://eitaa.com/sardarfarmandehe
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙️ رهبر انقلاب: آن متوهم خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده! آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده است...
✏️آن متوهم خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده؛ آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده است. صدام هم به خیال اینکه ایران ضعیف شده، حمله را شروع کرد. ریگان نیز به تصور ضعف ایران، آن کمکهای آنچنانی را به رژیم صدام انجام داد.
✏️آنها و دهها متوهم دیگر به درک واصل شدند و رژیم اسلامی روزبهروز رشد پیدا کرد. من به شما عرض میکنم این تجربه این بار هم به فضل الهی تکرار خواهد شد. ۱۴۰۳/۱۱/۳
⚙️ #بسته_خبری #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
💻 Farsi.khamenei.ir
حوثیهای یمن اعلام کردند که خدمه ۲۵ نفره کشتی باری "گالکسی لیدر" را پس از تصرف این کشتی آزاد کردهاند. این آزادی با وساطت عمان و هماهنگی با حماس صورت گرفته است. به گزارش شبکه "ABC News"، عمان نقش اصلی را در این مذاکرات ایفا کرده است و هواپیمای نیروی هوایی سلطنتی عمان امروز وارد یمن شد، خدمه را سوار کرد و بلافاصله به پرواز درآمد. اعضای خدمه شامل ملوانانی از کشورهایی همچون فیلیپین، رومانی و مکزیک بودند
روز دوشنبه، حوثیها اعلام کردند که از این پس در دریای سرخ فقط کشتیهایی را هدف قرار خواهند داد که با اسقاطیل در ارتباط باشند. این تصمیم پس از اعلام آتشبس در غزه گرفته شد. آنها همچنین تاکید کردند که اگر تمامی مراحل آتشبس به طور کامل اجرا شود، حملات علیه کشتیهای اسقاطیلی متوقف خواهد شد.
✍مرد شمایید کشورهای عربی حتی بلد نیستند اداشو در بیارن
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رجز آیت الله خامنه ای:
آینده نشان خواهد داد
چه کسی ضعیف شده
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺لعنت به هرکی که باعث شدن
آقا بفرمایند "من شرمنده شدم"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشارۀ صبح امروز رهبر انقلاب به حضور سال گذشتۀ شهید رئیسی در نمایشگاه توانمندیهای تولید داخلی
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با هر کلمه این خبر باید دو بار نعوذ بالله بگین!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه شب زیارتی سید الشهدا علیه السلام
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب جمعه ساعت یک و بیست دقیقه به وقت حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه بیاد شهدا
♦️ از سفیدشویی ترامپ تا حمله به رقبای داخلی پردهای از نمایش ظریف در داووس!
🔸ظریف در گفتوگویی در اجلاس سالانه
مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس، با تکرار رویه اشتباه خود، بار دیگر مسائل داخلی کشور را در نشستی بینالمللی مطرح کرد.
🔸محمدجواد ظریف، در شرایطی که مبتنی بر قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، به شکل غیرقانونی در منصب معاون راهبردی رئیسجمهور مشغول به فعالیت است، بار دیگر سخنانی خارج از عرف را به زبان آورده و فرصتی دیگر را برای سوءاستفاده بیگانگان فراهم ساخته است.
🔸ظریف اینبار نیز با تکرار رویه اشتباه و تأملبرانگیز بیست ساله خود، در اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس در گفتوگوی خود با فرید زکریا برنامهساز و تحلیلگر سیاست خارجی، مجددا مسائل داخلی را به دستاویزی برای حمله به رقبای خود در نشستی بینالمللی بدل ساخت.
🔸ظریف که پیش از این بیاطلاعی، نابلدی و ناآگاهی خود نسبت به ساختار تصمیمگیری و سیاست آمریکا را در دوران برجام و در زمان جدال توئیتری با تام کاتن نشان داده بود و در شرایطی که طیف برجامی در دوران دولت روحانی، ترامپ را مزاحم برجام مینامیدند، این بار اقدام به سفیدشویی از ترامپ کرده است.
🔻او در حال سفیدشویی از کسی است که یکی از بزرگترین جنایتهای ممکن را با ترور و به شهادت رساندن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی رقم زد.
🔸اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در مجمع جهانی اقتصاد و دیگر نشستهای بینالمللی بار دیگر نشاندهنده روند اشتباه و پر از چالش او در مواجهه با مسائل داخلی ایران در عرصه بینالمللی است. او نهتنها در گذشته بلکه در دورانهای مختلف، از زمانی که در مسئولیتهای حساس دولت قرار داشت، مسائل داخلی کشور را در قالب اظهاراتی به دستاویزی برای نقد سیاستهای داخلی و حمله به رقبا تبدیل کرده است. این رفتارهای ظریف بهویژه در زمانهایی که روابط ایران با دیگر کشورها حساس و پیچیده بوده، به بیگانگان فرصتی داده است تا از اختلافات داخلی ایران بهرهبرداری کنند.
🔸اینگونه اظهارنظرها علاوهبر ایجاد شکاف داخلی، در عرصه بینالمللی نیز باعث میشود که ایران نتواند سیاستهای خود را با یکپارچگی و انسجام پیش ببرد. علاوهبر این، ادعاهای ظریف در مورد تفسیر متفاوت خود از قانون و رفتارهای غیرقانونیاش، نشاندهنده گردنکشی در برابر اصول حاکمیتی و قانون مصوب کشور است. این نوع اقدامات که حتی در نشستهای بینالمللی مطرح میشوند، به نظر میرسد که هدفی جز تضعیف حاکمیت قانونی و ایجاد بحران در داخل کشور ندارند.
🔸در نهایت، این روند تکراری ظریف که مسائل داخلی کشور را به سوژهای برای حمله به دیگر مسئولان و رقبای داخلی تبدیل میکند، نهتنها به منافع ملی آسیب میزند، بلکه تصویر کشور را در عرصه بینالمللی نیز خدشهدار میکند.
🖋کیهان
📤پاسخگویان:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/5101
نقش خواص درتضعیف حکومت حضرت علی علیه السلام – قسمت دوم
علل و عوامل شکست حکومت امیرالمؤمنین علیه السلام:
۱- بى تردید مى توان گفت : سه جنگ خونین و محنت زاى جمل ، صفین و نهروان، که در فاصله ها زمانى بسیار کوتاه به وقوع پیوست ، ضربه سنگینى بر اقتدار حکومت حضرت علیه السلام فرود آوردند ، به طورى که اگر این جنگ هاى فرساینده و پر دردسر و تفرقه انگیز نبود ، قطعاً وضع حکومت حضرت به مراتب بهتر از آن مى شد که ما در تاریخ با آن روبه رو هستیم . ولى آیا مى توان گفت : صرفاً بروز این جنگ ها ، موجب فروپاشى حکومت حضرت على علیه السلام شد ؟
قطعا، پاسخ این پرسش منفى است ؛ زیرا جنگ جمل با پیروزى سپاه حضرت على علیه السلام و جنگ صفین نیز پس از یکصد و ده روزه مبارزه به امضاى سند تحکیم و حکمیت منتهى گردید . جنگ نهروان نیز با پیروزى قاطع سپاه حضرت على علیه السلام و با بیش ترین تلفات خوارج و کم ترین شهید ازاصحاب آن حضرت به پایان رسید . بنابراین، نمى توان پذیرفت که جنگ هایى که چنین نتیجه اى پیروزمندانه به دنبال داشته اند ، موجب فروپاشى حکومت آن حضرت شده باشد . از این رو، باید به دنبال علل دیگرى رفت و راز سست شدن بنیان حکومت على علیه السلام را در جاى دیگر جستوجو نمود .
۲- با دقت درفرازهاى مختلف حکومت حضرت به روشنى به دست مى آید ، تا زمانى که مردم ازحضرت على علیه السلام حرف شنوى داشتند ومطیع فرامین آن حضرت بودند ، همواره على علیه السلام پیروزبوده واقتدارحاکمیتش محفوظ مانده بود . عقب نشینى وشکست وناکامى ازروزى آغاز گردید که مردم دست از تبعیت ازامامشان برداشته وازاطاعت ایشان سرباززدند .
ضعف و ناتوانى حکومت ، زمانى نمایان گردید که مردم از آن حضرت جدا شدند و در این میان ، آن چه موجب موفقیت معاویه در جنگ صفین شده بود و توانسته بود جلوى حملات مالک اشتر را بگیرد و آتش بس را بر على علیه السلام تحمیل نماید، جدایى بیست هزار نفر از شمشیرزنان سپاه على علیه السلام از لشکریان اسلام بود ، نه ساز و کار جنگى و یا حملات سپاهیان دشمن !
با تأمل و دقت در تاریخ و درنگ در زمان آغاز غارت هاى معاویه در قلمرو حاکمیت على علیه السلام به روشنى به دست مى آید که تجاوز و حمله راهزنان شام به جان و مال و ناموس شیعیان على علیه السلام درست مقارن بروز تفرقه در میان سپاهیان حضرت على علیه السلام و نافرمانى سپاهیان اسلام از آن حضرت بوده است.
بنابراین، شایسته است پیش از بروز جنگ ها، پدیده شوم عصیان گرى و سستى و کاهلى یاران على علیه السلام را در پیروى و فرمان برى از آن حضرت ، عامل انحطاط و از دست رفتن اقتدار حکومت ایشان بدانیم و به دنبال عواملى که موجب جدایى مردم از على علیه السلام گردید، باشیم .
دست هاى ناپاکى بودند که در میان صفوف به هم پیوسته یاران حضرت ، تخم نفاق و تفرقه پاشیدند و موجب بروز اختلافات و تفرقه میان شیعیان آن حضرت شدند .
به راستى چه حادثه اى رخ داد که از پى آن جمعیت انبوهى که سال ۳۵ هجرى گرداگرد حضرت را گرفته و با اصرار تمام ، آن حضرت را وادار به پذیرش خلافت نمودند ، به طورى که حضرت در این باره مى فرماید : « ازدحام مردم که هم چون بال هاى کفتار به سویم مى آمدند ، مرا به قبول خلافت واداشت، آنان از هر طرف مرا احاطه کردند به طورى که نزدیک بود حسن و حسین زیردست و پا له شوند، پهلوهایم در هم فشرد، مردم هم چون گوسفندانى (گرگ زده که دور چوپان جمع مى شوند) گرد من جمع شدند» (نهج البلاغه ، خطبه 3)
✾🍃🌸🍃✾••┈┈
حسینیه مجازی سردار سلیمانی
https://eitaa.com/sardarfarmandehe
🇮🇷 🌹