eitaa logo
سردار
64 دنبال‌کننده
574 عکس
577 ویدیو
99 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 مهمترین چیز یک زن یعنی مادر شدن رو ازش گرفتند و به جای فرزندی از جنس خودش، سگی رو در آغوشش قرار دادند تا هر چه بیشتر زن را به بردگی بکشند و نام این کارشون رو گذاشتند حق برابری بین زن و مرد ▪️ این هدیه شعار زن، زندگی، آزادی است که برای زنان به ارمغان آورده‌اند 🤨
🇮🇷 🖼 | زمانه اقتدار 🍃🌹🍃 🔹«اقتدارِ فلسطین» و «انفعالِ صهیونیست‌ها» به روایت رهبرمعظم انقلاب
🇮🇷 📝 واکنش وزارت خارجۀ آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین 🍃🌹🍃 🔻بیانیۀ سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا: به واشنگتن اطمینان خاطر داده شد که تمامی اقدامات صورت‌گرفته با رعایت قوانین محافظت از حقوق و آزادی‌های تمامی افراد در آلبانی انجام شده است. 🔺ما از حق دولت آلبانی برای تحقیق دربارۀ فعالیت‌های غیرقانونی احتمالی در خاک خود حمایت می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 چرا خون شهدا رو به ربط می دید؟!! اون ها برای دفاع از وطن رفتن همین... 🍃🌹🍃 🎙خانم اسلاملو- نویسنده و پژوهشگر در حوزه زن و خانواده |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 یک سوال از رئیس جمهور: اگر به دو سال قبل برگردیم بازهم رئیس‌جمهور می‌شوید؟
🇮🇷 📝 قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبرمعظم انقلاب 🍃🌹🍃 🔻خانواده شهید مجید قربانخانی به همراه تعدادی دیگر از خانواده شهدای مدافع حرم در فهرست میهمانان ویژه‌ای قرار داشتند که صبح روز سه‎شنبه ۳۰ خرداد مصادف با اول ذی‌حجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره) میهمان رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بودند. 🔸در این دیدار خانواده شهید قربانخانی درخواست کردند تا خطبه عقد دخترشان زینب قربانخانی توسط رهبر معظم انقلاب جاری شود. 🔹رهبر معظم انقلاب بعد از جاری شدن خطبه عقد دعا کردند این زوج زندگی شیرینی داشته باشند: «باهم بسازید، صفا و صداقت داشته باشید تا زندگی‌تان شیرین باشد.» 🔺پس از قرائت خطبه عقد، پدر شهید قربانخانی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخواست کرد تا از مادر شهید بخواهند تا لباس مشکی خود را عوض کند؛ درخواستی که با پاسخ مثبت ایشان روبه‌رو شد: «لباس مشکی را عوض کنید. ما چشم حقیقت‌بین نداریم و نزدیک‌بین هستیم. اگر چشم حقیقت‌بین داشتیم و جایگاه شهدا را در آن دنیا می‌دیدیم قطعاً برای آنها خوشحالی و شادی می‌کردیم و عزا نمی‌گرفتیم.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 میدونید قراره سال ۱۴۰۵ چه اتفاقی بیفته؟!🤔 🍃🌹🍃 🔸جمله معروف " رژیم‌صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نمیبینه" شنیدید؟ اما جواب اونام شنیدید که طبق تحقیقات گفتن، نگران نباشید، ایران خودشم ۲۵ سال اینده را نمی بینه⁉️😳 ❌ حالا ادامه ماجرا را در کلیپ ببینید 🧐
🇮🇷 📝 داستانی عجیب از جوانی که نماز نمیخواند. 🍃🌹🍃 🔻خاطره‌ای از آیت الله حق شناس از زبان استاد حسینی قمی 🔻می فرمودند: یک وقت یک جوانی از تهران به من نامه نوشت که یک گرفتاری در زندگی دارم. شما دعا کنید گرفتاری من برطرف شود. من رفتم حرم حضرت معصومه دعا کردم ولی شب خواب دیدم این جوان دارد سینه می زند. خدمت آیت الله العظمی بهجت رفتم و گفتم: چنین داستانی است و جوانی به ما التماس دعا گفته و خواب دیدم که سینه می زند. مرحوم آیت الله العظمی بهجت فرمودند: اینکه در خواب سینه می زند نشانه اضطرار است. باز هم شما برایش دعا کنید. دوباره به حرم رفتم و دعا کردم، از یک جایی به ما گفته شد: ما مشکل این را برطرف می کنیم، ولی به او بگویید: این دوباره نماز بخواند و اگر نماز خواندن را شروع نکند دوباره گرفتارش می کنیم! 🔸مرحوم آقای حق شناس فرمود: که نامه نوشتم و گفتم قصه این است. دعای اول و خواب و دعای دوم و این هم آخرش. این جوان نوشته بود: تعجب هستم شما از کجا فهمیدید. پدر و مادر من نمی دانند من نماز نمی خوانم. به من می گویند: نماز بخوان، در اتاق می روم و در راه می بندم و یک والضالین می گویم و پدرم قربان صدقه من می رود! 🔺جوان عزیز! گاهی گرفتاری هایی که در زندگی داریم بخاطر همین چیزهاست. اگر ما گرفتار بودیم الزاماً گرفتاری ما بخاطر ترک یک واجب و انجام یک گناه است و خودمان می توانیم در مورد خودمان قضاوت کنیم.
39.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 آواربرداری دولت ادامه دارد ... 🍃🌹🍃 ❌ حدود دو سال از آغاز فعالیت دولت می گذرد. در این روزها، رسانه های اصلاح طلب تلاش می کنند این سوال را در اذهان مردم و حتی انقلابی ها ایجاد کنند که این دولت چه کاری در حوزه عمرانی انجام داده. این کلیپ رو بفرست برای اونهایی که ازت سوال می پرسن!
🇮🇷 📝 از دیپلماسی اقتصادی تا سفره مردم 🍃🌹🍃 🔻یکی از نقاط قوت دولت افزایش تحرک در عرصه دیپلماسی و تنوع سبد ارتباط با کشورهاست؛ برای مثال راه‌اندازی کریدور شمال به جنوب می‌تواند در آینده ایران را به مسیر جایگزین کانال سوئز برای برخی کشورها تبدیل کند. 🔸تبدیل ایران به هاب گازی و غلات می‌تواند دو مشکل دیرین ما یعنی کمبود انرژی و غلات را حل کند. در کنار آنچه گفته شد پیگیری اموراتی که در سفر به آمریکای جنوبی مانند پالایشگاه و کشت فراسرزمینی انجام شد مایه امیدواری است و می‌تواند موجب بازارسازی نفت و تأمین مایحتاج کشور مانند ذرت، سویا و... گردد. 🔹اما دو نکته‌ای که باید مدنظر قرار بگیرد این است که: 🔻تناسب بین کار بنیادین و فعل روزمره: ممکن است در هر دولت کارهای زیربنایی صورت پذیرد که اثرات آن در آینده قابل مشاهده باشد اما آنچه وجود دارد این است که جامعه اسیر واقعیت‌های آنی و شرایط فعلی جامعه است و باید برای شرایط فعلی در کنار برنامه‌ریزی‌های آینده‌محور تلاش صورت پذیرد. بر این اساس، رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «شما که امروز چه در زمینه نفت، راه، صنعت، کشاورزی و چه در زمینه بازرگانی و... تلاش می‌کنید، کارهای ماندگاری انجام می‌دهید که بالاخره سه، پنج یا ده سال دیگر در زندگی مردم منعکس خواهد شد و مردم نتیجه کار شما را بلاشک در سفره، خانه و جیب خودشان حس خواهند کرد؛ لیکن این کارها علی‌العجاله کارهای بلندمدت و سازنده قواره کلی کشور است. اما نوع کار دوم، کارهای روزمره است که به نظر من ظرافتش بیشتر از کارهای اساسی و بنیادی است.» لذا باید بین کارهای زودبازده و تأثیرگذار در معیشت و امید مردم و اقدامات اساسی و بنیادین دیربازده تناسب برقرار نمود. 🔹تناسب بین احساس و عمل: برای مسئله امیدآفرینی می‌توان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. در واقع در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» اعم از بنگاه‌های خبری تا فرد رسانه‌هاست. 🔸طبیعتا اگر هر کدام از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت. چه اینکه اگر کاری شود بدون پیوست رسانه‌ای، مردم آن را آن‌گونه که باید نخواهند دید؛ همان‌طور که اگر کاری انجام نشود و رسانه گزارشی غیرواقعی از آن رویداد را بازنمایی کند، خروجی ندارد جز رشد بی‌اعتمادی. 🔺لذا امروز دولت در مسیر امیدوار‌کننده‌ای قدم برداشته که احساس آن در کف جامعه مقدمات و الزاماتی دارد که باید برای آن تلاش و برنامه‌ریزی صورت پذیرد. ✍🏻یعقوب ربیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 مراسم عروسی هشتمین پسر یکی از خاخام های رژیم‌صهیونیستی؛ به چندتا نکته توجه کنید 🍃🌹🍃 1⃣ همه‌ي مهمان‌ها لباس مشکی و یکدست پوشیدن، ولی برای ما مسلمانها میگن که رنگ مشکی چادر، رنگ دلمردگی و افسردگی هست و باید متنوع و شاد بپوشیم! 2⃣ چهره ی عروس پوشیدس و حجاب کامللللل داره! 3⃣ هشتمین فرزند، یعنی به بها میدن اما برای ایرانیها نسخه‌ی نگهداری سگ و گربه میپیچن! 4⃣ هیچ زنی با آرایش و ادا و اطوار اون وسط پیداش نیست این یعنی و ❌ اینها دشمنان اصلی ما هستن که مدیریت رسانه های مخالف ایران را برعهده دارند و برعکس آنچه را برای خود میخواهند برای ما تجویز میکنن مسلمان باید زیرک باشه و دوست و دشمن اصلی را بشناسه.