eitaa logo
کانال سرو
1.4هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
180 فایل
🌲این کانال نه صرفا یک کانال خبری و اطلاع رسانی ،بلکه کانالی درجهت #روشنگری و شبهه افکنی های فضای غبار آلود #مجازی می باشد. با نشر و ترویج مطالب روشنگرانه ، شما نیز گامی موثر در #جهاد_تبیین بردارید آیدی جهت ارائه‌ پیشنهادات و سوژه‌ها : 🆔 @sarve111
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | حاج قاسم سلیمانی: اینکه بچه حزب الهی‌ها فقط جمع خودشون، من و آدمای خودم،‌ من و رفقای خودم، من و مریدای خودم! مداح هستم با مریدهای خودم جمع بشیم که چی... اینکه نمیشه انقلاب را حفظ کردن! اینکه نمیشه جمهوری اسلامی را حفظ کردن! اینکه نمیشه اثرگذاری بر جامعه کردن!
‍ ♨️تفاوت غيبت و تهمت ✍️آیت الله ناصری: غیبت، این است که من اعمال و رفتار و کرداری انجام داده‌ام و نمی خواهم کسی بفهمد؛ اما کسي آن را افشا می کند. تهمت، این است که من کاری را نکرده‌ام، اما کسي آن را به من نسبت مي‌دهد و آبروی من را مي‌ريزد. فرق بین تهمت و غیبت، این است. غيبت، مطابق واقع است و دروغ نيست؛ اما آن کس كه انجام داده، نمی خواهد کسی بفهمد. تهمت، این است که کاری را نکرده است؛ اما به سبب حسادت، کینه، بخل يا ... آن را به او می بندند و می خواهند آبروی او را بریزند؛ پس تهمت، مطابق واقع نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️آبروی مومن مهم است نه مدیران مفسد و متخلف و بی‌تخصص و بی‌تعهد! 📍حفظ ارزش‌ها و منافع عموم جامعه، مهم‌تر از آبروی افرادی است که با فساد، مردم را نسبت به دین و نظام اسلامی بدبین می‌کنند!
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مقام پنتاگون: 📍خطر پهپادهای ایرانی از موشک‌های بالستیک این کشور بیشتر است 📍این پهپادها سلاح‌هایی ارزان با قدرت تخریب بالا هستند که رهگیری آنها نادر است...
♨️تودهنی به توئیت حسام آشنا
ما گوش به فرمان تو هستیم آقا ازگوشه چشمان تو میگیریم
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️حضور صمیمی شهردار تهران در پاتوق معتادان کارتون‌خواب 📍زاکانی: ما وظیفه داریم برای شما سرپناه بسازیم و نوکری شما را بکنیم؛ شهرداری موضوع بیماری شما را وظیفه خود می‌داند. در هفته گذشته چندین جلسه برای شما داشتیم. باید بعد از سم‎زدایی، مهارت بیاموزید و ما اشتغال شما را در شهرداری تضمین می‌کنیم تا بتوانید به زندگی برگردید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ✌️مردی که مطالبه ملت را جواب داد 🇮🇷نشرحداکثری،به‌عشق‌پدرموشکی‌ایران 🗓۲۱ آبان ۱۳۹۰ عروج شهدای موشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خواص شگفت‌انگیز انار کبابی؛ بهترین آنتی‌بیوتیک طبیعی
49.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️فیلم کامل مناظره تلویزیونی موافقان و مخالفان واکسن کرونا در گفتگوی شبکه۲ 📍مشاهده کیفیت بالاتر در لینک آپارات aparat.com/v/okNRP
کانال سرو
♨️فیلم کامل مناظره تلویزیونی موافقان و مخالفان واکسن کرونا در گفتگوی شبکه۲ 📍مشاهده کیفیت بالاتر در
♨️مناظره واکسنی امشب در تلویزیون 📍امشب در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو مناظره‌ای بین موافقان و مخالفان برگزار شد. 📍اول اینکه معلوم است که با آمدن دکتر جبلی انصاف و عقلانیت در صداوسیما افزایش یافته است که اجازه حضور مخالفین واکسن هم پس از یک سال داده شد. 📍اما اجرای مناظره به شدت ایراد داشت. خانم مجری (دکتر سیدی) که طرفدار سرسخت واکسن است به جای بی‌طرفی عملا با حرارت و تعصب تمام به نفع واکسن وارد بحث می‌شد. 📍در اقدامی عجیب هم در بین مناظره چند گزارش تصویری پخش شد که همگی در حمایت از واکسن بود! 📍امید است صداوسیما با رفع این اشکالات ضمن جلوگیری از تبلیغات یکطرفه، به روشن شدن همه ابعاد و واکسن آن کمک کند تا مردم با اختیار و چشم باز انتخاب کنند... ✍"قاسم اکبری"