8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
سوره نساء آیه ۱۹
متاهل ها و مجرد ها
این ویدیو رو ببینند!
#زندگی_بی_دغدغه
چگونه؟؟؟👇
چیزی را که واقعا نیاز ندارید، نخرید. پیش از خرید هر چیز این دو سوال را از خود بپرسید: ۱- آیا واقعا به آن نیاز دارم؟ ۲- آیا می توانم این خرید را به هفته، ماه یا سال آینده موکول کنم؟ اگر با خود صادق باشید، متعجب خواهید شد از اینکه بسیاری مواقع می توانید خرید خود را به تاخیر بیندازید، یا به کلی از آن صرف نظر کنید. بدین ترتیب متوجه خواهید شد که مبالغ فراوانی ذخیره می شود و علاوه بر آن در می یابید که توانسته اید به آنچه قبلا داشته اید، اکتفا کنید.
معنای زنده بودن من با تو بودن است
آن لحظه ای که
بی تو سرآید
مرا مباد.
#عزیزم_حسین
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
" فرشتهای که امام حسین (ع) شفاعتش کرد 💛👌🎊
#عزیزم_حسین
#حسین_جانم
چه داند آنکه ندارد خبر زِ عالم عشق
که با خیالِ تو بودن چه عالمی دارد...✨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد حسین بن علی باد مبارک🌺
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین💐
کربلا نصیبتون🤲🤲🤲
#ترشی_کلم_بروکلی
❇️مواد لازم
کلم بروکلی : ۱ کیلوگرم
فلفل قرمز نکوبیده : ۲ عدد
سیر : ۳ حبه
سرکه سفید : به مقدار لازم
آب جوشیده : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
شوید : به مقدار لازم
🥦طرز تهیه
1. ابتدا کلم بروکلی را خوب بشویید تا هیچ حشره ای لابلای گلهای آن وجود نداشته باشد. ( برای خارج کردن حشرات و کرم احتمالی حدود ۳_۴ دقیقه کلم را داخل آب جوش بگذارید)
2. کلم ها را خرد کنید و بگذارید خوب خشک شود.سیر را پوست بگیرید و خرد کنید.فلفل قرمز را ریز خرد کنید.
داخل ظرفی آب جوشیده سرد شده، نمک و سرکه را مخلوط کنید.
3. کلم ها را داخل شیشه ای تمیز بریزید لابلای آن کمی شوید و سیر و فلفل بگذارید.روی کلم ها مخلوط آب و سرکه بریزید تا حدی که کاملا روی کلم ها را بپوشاند.درب شیشه را محکم ببندید تا ترشی هوا نکشد سپس در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد و آماده شود.معمولا بعد از ۱۰ روز ترشی آماده میشود.