فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حمله هوایی اسرائیل امروز منطقه نزدیک مهدکودک الامان در شمال غزه را هدف قرار داد.
🔹صحنه به سرعت از شادی کودکان به وحشت تغییر کرد!
#نشر_حداکثری_با_شما
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
هدایت شده از محمدرضا میرشمسی
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی به مردمت متهعد شدی این کمترین کاریست که موظف به انجام آن هستی.
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دل آرام نشود جز به نگاهت آقا ❤️❤️
مپسند عمر گذشت و امضا بشهادت اقا ❤️
اللهم عجل الفرج مهدی زهرا س
هدایت شده از خبرچین
علم آزاد وجود ندارد
در پاسخ به پرسش یکی اساتید دانشگاه که از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص صحبتهای وزیر علوم در جشنواره فارابی پرسیده بود آقای خسرو پناه پاسخ داد . متن کامل پرسش و پاسخ از کانال نامبرده تقدیم مخاطبان عزیز میشود
بسمه تعالی
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی سلام علیکم
بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه و حاضر در جشنواره فارابی، مطالب مختلفی از جمله لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی و نیز سیاست های حجاب و فیلترینگ از دکتر سیمایی صراف وزیر علوم شنیدم، آیا شما موافق تغییر سیاست های مصوب علم و فرهنگ در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستید؟
پاسخ: علیکم السلام و به نام حکیم مطلق
بنده مطالب وزیر محترم در این زمینه را استماع کردم و ملاحظاتی به شرح ذیل ارائه می کنم.
اول: وزیر علوم بهتر بود با روش علمی نمره پدیده های علم و فرهنگ را از مراکز معتبر رصدی بدست می آورد و به کلی گویی بسنده نمی کرد.
دوم: موفقیت یا عدم موفقیت یک سیاست، تنها از خروجی موفق یا ناموفق مساله بدست نمی آید. گاهی سیاستی، دقیق نوشته شده اما قانون درستی مبتنی بر آن سیاست مصوب نشده و گاهی سیاست و قانون درستی نوشته شده، دستگاه اجرایی آن مصوبات را به آیین نامه اجرایی تبدیل نکردند و یا کارگزاران ترک فعل کردند.
پس سخنان وزیر محترم علوم، گرفتار مغالطه انتساب است.
سوم: آری اگر محرز شود به نتیجه نرسیدن یک سیاستی، مستند به نادرست بودن آن سیاست است، باید سیاست را تغییر داد اما تغییر سیاست نباید به معنای تغییر ارزش ها و اهداف باشد.
حراست از فرهنگ اسلامی و رشد علم و فن آوری، یک ارزش تمدنی است که نباید از آنها عدول کرد.
چهارم: سطوح سیاست ها در کشورها، یکسان نیست سیاست های کلان و بسیاری از سیاست های تقنینی و قضایی و اجرایی در کشورها به راحتی تغییر پذیر نیست و سیاست های متغیر و معطوف به امور جزئی، تغییر می کنند آن هم نه سالانه که وزیر علوم بدون ذکر منبع علمی، ادعا کرده است.
پنجم: توصیه ایشان به موسسه ها، توصیه خوبی است و شورای عالی هم از دستاوردهای سیاستی این موسسه ها استقبال می کند و لکن نباید به بیان توصیه در جشنواره فارابی بسنده شود و باید ابلاغ کند تا ماموریت دستگاهی تلقی شود.
ششم: بکارگیری مفاهیم شعاری مانند صدای رسای علم آزاد، پژوهشهای اصیل و غیر سفارشی در کنار میز خطابه، مطالب را از خطابه به برهان بدل نمی سازد. فلسفه علوم انسانی و تاریخ علوم انسانی نشان داده است که علم مبتنی بر شواهد محض و علم آزاد وجود ندارد و وجود نداشته است. تفسیرهای مبتنی بر بنیان های نظری بر فهم داده های تجربی و سپس نظریه ها و بعد سیاست ها اثر می گذارد. (لطفا دقت شود).
هفتم: شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا خانه گفتگوی آزاد را مصوب کرده و بهتر است موضوعات مختلف حکمرانی از جمله قانون فیلترینگ و لایحه حجاب در آنجا به بحث گذاشته شود.
هشتم: پیشنهاد بنده به همه حکمرانان کشور از جمله وزیر علوم این است که درباره حکمرانی (الحوکمه و governance)، مطالعه علمی و فنی داشته باشند یا از صاحب نظران این دانش استفاده کنند، آنگاه در باب سیاست گذاری و حکمرانی سخن برانند و با مطالب غیر علمی و غیر تخصصی، چالش های جدیدی در حوزه علم و فرهنگ کشور ایجاد نکنند.
موفق و موید باشید.
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
🆔 @khosropanah_ir
🇮🇷@khabarchiyn
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️ آفتاب شب یلدای همه💚
♥️گریه ی پشت تمنای همه💚
💐اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّکَ الفَرَج
💐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم
هدایت شده از محمدرضا میرشمسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌹🌸
فرخندهمیلاد باسعادت
یگانه هستی
صدیقهکبری
#فاطمهزهرا سلاماللهعلیها را
بهپیشگاه
#بقیةاللهالاعظم عجلاللهتعالیفرجه
وهمهشیعیانشان
تبریکعرضمینماییم
🌸🌹🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 عجیب به دلم نشست
🔸شاید رزق امروزمون دیدن این کلیپ
السَّلٰام_عَلَیْک_یٰا_ابٰاصٰالِح_الْمهدٓی
جارچی