eitaa logo
خانم!سرزنده باش...😎
3.4هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
5.1هزار ویدیو
5 فایل
☀️من بهارم کارشناس ارشد علوم قرآنی 😌👋 ☀️اینجا قراره کلی ترفندهای خانومانه یاد بگیریم🧕 ❌کپی از پست هایی که فیلم برداری از باغ یا محصولات خودمه، ممنوع و راضی نیستم‌❌ 💥 ارتباط با مدیر 👇 @tarh_honar 💥 تبلیغات👇 https://eitaa.com/tabliq_sarzendeh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. بفرمایید اینم آش رشته به نیت امام حسین(ع) برای زائرامون😍 کاش میشد نفری یه کاسه از این آش خوشمزه براتون میآوردم💚🌸 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیما خیلی خوب بود عصر که میشد... عصرها خوردن هندونه یا خربزه دورهمی هایمان برقرار بود میگفتیم و میخندیدم خلاصه که دلها خوش بود خوش بودیم... https://eitaa.com/sarzendehbash .
هرگز با شکم خالی خربزه نخورید خوردن خربزه بصورت ناشتـا و با شکم خالی موجب بروز سوء هاضمه، گرفتگی های شدید عضلات، فلج و تب صفراوی میشود بهترین زمان مصرف خربزه میان دو وعده غذای اصلی می‌باشد. ‌➣
مرد خسیسی خربزه‌ای خرید تا به خانه برای زنِ خود بِبَرد. در راه به وسوسه افتاد که قدری از آن بخورد، ولی شرم داشت که دست خالی به خانه رود. عاقبت فریب نَفس، بر وی چیره شد و با خود گفت: قاچی از خربزه را به رسم خانزاده‌ها می‌خورم و باقی را در راه می‌گذارم، تا عابران گمان کنند که خانی از اینجا گذشته است و چنین کرد. البته به این اندک، آتش آزِ او فرو ننشست و گفت گوشت خربزه را نیز می‌خورم تا گویند خان را چاکرانی نیز در مُلازِمت بوده است و باقی خربزه را چاکران خورده‌اند. سپس آهنگ خوردن پوست آن را کرد و گفت: این نیز می‌خورم تا گویند خان اسبی نیز داشته است! و در آخر تُخم خربزه و هر آن چیز که مانده بود را یکجا بلعید و گفت: اکنون نه خانی آمده و نه خانی رفته است @Tarh_honar .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ابرها می‌آیند و ممکن است در پس آن‌ها بارش بارانی سهمگین یا طوفانی بزرگ باشد، اما همه این‌ها زمینه ساز رنگین کمان زندگی ما هستند.☺️🌈 یادم رفت بگم این درختی که تو تصویر می بینید درختِ عنابه که میوه اش در حال رسیدنه😍 @Tarh_honar .
. بریم یه شام خوشمزه و راحت آماده کنیم😋 .