فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر |#دوره_آموزشی
🔘افتتاحیه دوره سواد رسانه ویژه دختران
▪️استاد وظیفهمند
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘شبکههای اجتماعی، طرحی هوشمندانه برای اتلاف وقت شما
▪️موبایل و شبکههای اجتماعی بهعنوان یک سرگرمی بهظاهر بیخطر میتواند به اعتیاد تبدیل شود: «ازآنجاییکه شبکههای اجتماعی سرگرمکننده هستند، میتوانند تأثیر بسزایی بر روی مغز گذاشته و باعث اعتیاد شود. نکته قابلتوجه آن است که اعتیاد به شبکههای اجتماعی سنوسال نمیشناسد.»
▫️جالب است که بدانید، هدف اصلی شبکه های مجازی مثل اینستاگرام نگه داشتن شما برای زمان بیشتر در آن برنامه هست. میپرسید چرا؟ چون هرچه شما بیشتر در این شبکه ها وقت بگذرانید، آن ها فرصت بیشتری برای کسب درآمد دارند، و پول بیشتری از تبلیغ هایی که به شما نشان میدهند به جیب میزنند!
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘سیاه و سفیدِ «به افق فلسطین»
▫️نقد فعالان سیاسی و فرهنگی جبهه انقلاب به رویکرد برنامه «به افق فلسطین» پر بیراه نیست؛ چرا که بعضی مهمانان با سوءاستفاده از فرصت، نظام اسلامی را زیر سؤال بردند، اما همین مسئله دستکم از یک جهت میتواند در بلند مدت به سود جبهه انقلاب تمام شود.
▫️کمترین سود این رویکرد پاسخ عملی به این شبهه است که جریان انقلابی به دنبال تکصدایی و حذف مخالفان از عرصه رسانهای نیست؛ به ویژه اینکه این برنامه از شبکهای پخش میشود که معروف به شبکه انقلاب اسلامی است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘راهنمای دیلیت اکانت تلگرام از طریق گوشی و اپلیکیشن
▪️دقت کنید که شما فقط میتوانید اکانت خود را در وب سایت تلگرام حذف کنید و تلگرام توصیه میکند در صورت امکان این کار را با گوشی انجام ندهید. با این حال این صفحه از داخل اپلیکیشن تلگرام نیز قابل باز شدن است، هر چند تعداد مراحل آن کمی بیشتر خواهد بود:
▪️روی گزینه « Settings (تنظیمات)» بزنید و « Telegram FAQ (سؤالات متداول تلگرام)» را انتخاب کنید.
▪️هنگامی که در بخش سؤالات متداول قرار گرفتید، بخش با عنوان « Your account (حساب شما)» را پیدا کنید.
▪️روی «Delete your Telegram account (حذف اکانت تلگرام شما)» بزنید.
▪️بر روی لینک deactivation page کلیک کنید. پس از آن به وبسایت تلگرام هدایت میشوید، جایی که از شما خواسته میشود شماره تلفن خود را وارد کنید و Next را بزنید.
▪️سپس یک کد تایید در اکانت تلگرام خود دریافت میکنید و یک فیلد جدید باز میشود که باید کد را وارد کنید و Sign In را بزنید.
▪️در ادامه گزینه «Delete My account (حذف حساب)» را انتخاب کنید.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#نقد_انیمیشن | #اختصاصی
🔘رویا شهر، منجی یا قهرمان
▪️"رویاشهر" جدیدترین اثر مرکز انیمیشن "سوره" به تهیهکنندگی "مصطفی حسنآبادی" و نویسندگی و کارگردانی "محسن عنایتی" یکی از انیمیشنهای حاضر در دوره چهل و دوم جشنواره فیلم فجر میباشد.
▫️پسری به نام"آرات" دوست دارد مانند پدر فقید خود قهرمان شهر شود و برای حل مشکل رویاشهر و به دست آوردن منبع انرژی (گوی) به شینا شهر میرود. در این سفر او به حقایقی پیرامون رویاشهر و شیناشهر و پدر خود دست پیدا میکند که باعث برهمخوردن تصورات خودش و مردم رویاشهر نسبت به دانستههایشان میشود.
▪️این انیمیشن داستان قابل قبولی ندارد تا آنجا که به صورت غیر حرفهای و ناگهانی داستان را با منجی پیوند میزند. این انیمیشن با توجه به اینکه برای کودکان ساخته شده است برای اینکه به موضوع منجی بپردازد باید از داستان منسجمتری برخوردار میبود و برای پرداختن به موضوع منجی در طول داستان کاشتهای صورت میگرفت، نه اینکه به صورت ناگهانی و بدون مقدمه شاهد حضور منجی باشیم و فقط شخص بدون سایهای را مشاهده کنیم که در طول داستان اثری از آن را ندیدهایم.
▫️این فیلم متاسفانه برای جلب نظر کودکان و خنده گرفتن از مخاطبین دست به دامن شوخیهای سخیف و تیکههای اینستاگرامی میشود و هیچگونه خلاقیتی از خود نشان نمیدهد. این شوخیها شاید امسال و دو الی سه سال آینده جواب بدهد ولی این شوخیها تاریخ انقضا دارند و بعد مدتی بیمزه خواهند بود و پاسخگوی مخاطب نیستند.
▪️کاش اگر قرار بود این انیمیشن به بحث منجی بپردازد داستانی داشت که از ابتدا برای حضور منجی طراحی میشد و یا کلاً به بحث منجی نمیپرداخت. زیرا پرداختن به منجی آن هم برای کودکان نیازمند داستانی قویتر و کودکانهتر و مفهومتر میباشد.
✍️نویسنده: محسن بنیاحمدی(مسئول کار گروه رسانه معاونت تبلیغ)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری |#دوره_آموزشی
🔘 دوره سواد رسانه ویژه دختران
▪️مدرس: مصطفی گودرزی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘آیا می دانید :
▪️جمهوری اسلامی ایران تنها دارنده تکنولوژی حافظه های جانبی رایانه های رومیزی و همراه در خاورمیانه است .
شرکت فدک با نام اختصاری FDK با تولید حافظه های جانبی رایانه های شخصی در سری های تک کانال و دو کانال و در رده بندی DDR3,DDR4,SSD ,M2 توانسته است انحصار این حافظه ها را که در اختیار چند شرکت است شکسته و بومی سازی کند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘نبرد اپل و گوگل برای تسلط مرورگرها در آیفون(بخش دوم)
▪️اپل امنیت مرورگر سافاری را به رخ رقیب میکشد
▫️اپل اقدامات متعددی را برای به چالش کشیدن سلطه گوگل در این زمینه انجام داده است. یکی از این اقدامات، راهاندازی کمپینهای تبلیغاتی گسترده برای سافاری با تمرکز بر روی حفظ حریم خصوصی کاربران است. اپل در این تبلیغات، به نقاط قوت امنیتی سافاری، اشاره میکند و کاربران را به استفاده از مرورگر خود تشویق میکند.
▪️علاوه بر این، اپل در حال توسعه و ارتقای قابلیتهای جستجوی خود در سافاری است. این شرکت در تلاش است تا با ارائه تجربهای دقیقتر و کارآمدتر از جستجو، کاربران را به استفاده از سافاری به جای گوگل ترغیب کند.
▫️گوگل احتمالاً هوش مصنوعی را اهرم فشار خواهد کرد
▪️از سوی دیگر، گوگل نیز دست روی دست نگذاشته و برای حفظ موقعیت خود در بازار مرورگرهای آیفونها تلاش میکند. این شرکت با ارائه بهروزرسانیهای جدید و اضافه کردن قابلیتهای نوآورانه به کروم، در حال ارتقای تجربه کاربری در این مرورگر است.
▫️علاوه بر این، گوگل در حال سرمایهگذاری هنگفت در زمینه هوش مصنوعی است و امیدوار است با استفاده از این فناوری، بتواند قابلیتهای جستجوی مرورگر کروم را به طور قابلتوجهی ارتقا دهد و کاربران بیشتری را به سمت این مرورگر جذب کند.
▪️در نهایت، در این نبرد، این کاربران هستند که با انتخاب خود، برنده نهایی را مشخص خواهند کرد. عواملی مانند سرعت، امنیت، حریم خصوصی و کارایی، از جمله فاکتورهای مهمی هستند که کاربران به آن توجه دارند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
صوت نقد و بررسی انیمیشن درون و بیرون.mp3
11.73M
#دکوپاژ | #صوت
💢تحلیل وبررسی انیمیشن «درون و بیرون»
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
🔻آقای حمید قائمی مهر
🔻آقای محمدمحسن بنی احمدی
🔻آقای رضا نصیری
🔗مشاهده نسخه تصویری و با کیفیت
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
#خبر | #باز_نشر
🔘فراخوان دهمین جشنواره هنر آسمانی
▫️معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه برگزار می کند: دهمین جشنواره هنر آسمانی
▫️رشتههای هنری در «نظام جامع هنر حوزههای علمیه» به دو شاخه اصلی «هنرهای ادبی» و «هنرهای صوتی-تصویری» تقسیم شدهاند؛ از آنجا که نهمین جشنواره هنر آسمانی (سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲) به هنرهای ادبی «شعر، داستان و پژوهش هنر» پرداخته شده بود، دهمین جشنواره هنر آسمانی به هنرهای «تجسمی، نمایشی و آوایی» اختصاص مییابد؛ این هنرها به ۳ رشته اصلی و ۲۴ گرایش تخصصی تقسیم میشوند. این رشتهها و گرایشها عبارتند از:
▪️هنرهای تجسمی:
طراحی، نقاشی، گرافیک، تصویرسازی،خوشنویسی، «نستعلیق،ثلث و نسخ»، عکاسی، نگارگری، معماری، کاریکاتور، حجمی و مفهومی.
▪️هنرهای نمایشی:
تهیهکنندگی، کارگردانی، بازیگری، فیلمنامه، نمایشنامه، بازینامه، و در قالبهای: مستند، فیلم کوتاه، فیلم بلند، فیلم داستانی، انیمیشن، نماهنگ و کلیپ
▪️هنرهای آوایی:
تواشیح، سرود، صوت و لحن، قرائت قرآن، مرثیهخوانی، مناجات خوانی، ادعیه خوانی، نغمه و سخنرانی (خطابی، محاورهای و کلاسی)
🌐لینک ورود
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘آقای مدیری، جای استفراغ در سینما نیست!
▪️«ساعت۶صبح» فیلمی که فیلم نیست و نهایتا یک استفراغ سیاسی است! فیلمی که نه جهان دارد، نه داستان دارد و نه شخصیت(درام پیشکش) نه تدوین درست.
▪️فقط آمده تا چند فحش آبدار به حکومت و نماد آن(پلیس) بدهد تا عقده سال۴۰۱ خود را خالی کند و برود. آن قدر آش ۶صبح شور است که دل مخاطبین خاکستری را هم میزند.
🔳آقای مدیری!
▪️پلیس برای گزارش مردمی، حق ورود به منزل مورد گزارش را ندارد و فقط از آیفن و یا با فراخواندن دم درب نهایتا تذکر میدهد؛ نه اینکه با لگد! به درب بزنند و تهدید به شکستن درب کنند و وارد شوند. در صورت مشکوک شدن بایستی با هماهنگی و دریافت حکم ورود کنند.
▪️جناب مدیری لطفا بفرمایید در سکانس ورود شما به آپارتمان دقیقا چه کسی گروگان گرفته شده بود؟! که تک تیرانداز، گروه ضدخرابکاری و نوپو! را وارد کردید؟ موضوعی که خنده حضار را نیز به همراه داشت؟
▪️بازی کاریکاتوری و آماتور خود را نیز به این عریضه اضافه کنید.
▪️مدیری با خود گفته بود اگر کارکتر دختر مهاجر از ایران و دوستانش را برای مخاطب دوست داشتنی کند و پلیس را مانع خوشی آنان قراردهد، میتواند انتقام خود را از حکومت بگیرد! که متاسفانه با پرداخت ضعیف و آماتور خود، هم در شخصیت پردازی، هم در روایت و هم در تدوین و هم در بازی بد خود، این کار راهم نتوانست بکند.
▪️حال میتوان بهتر درک کرد که چرا با رفتن خشایار الوند و فاصله گیری قاسمخانیها، مدیری چرا دیگر مدیری سالهای قبل صداوسیما نیست.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری | #نقد_فیلم
💢 اکران خصوصی، تحلیل و بررسی فیلم سینمایی شورعاشقی
👤باحضور:
▪️استاد علی قهرمانی
▪️خانم سیده زینب موسوی
▪️و جمعی از بازیگران فیلم
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
34.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #اختصاصی
🔘روایتها و انگاره سازی
▫️انگاره سازی رسانهای و برساخت سازی به عنوان یک تکنیک، موضوعی میان رشتهای است که به کمک یافتههایی از علومی مانند؛ جامعه شناسی، روان شناسی، رسانه و علوم ارتباطات جمعی، تولید، نشر و باز نشر میگردد.
▫️تلقین و القاء و تکرار و تکرار در ابعاد وسیع یکی از تکنیکهای مهم در انگاره سازی است. رسانهها و شبکههای اجتماعی نوین با انگاره سازی، زشت را زیبا و زیبا را زشت نشان میدهند.
👤استاد علی قهرمانی
🌐نسخه با کیفیت
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر | #مستند
🔻به زودی …
💢اکران:
📹مستند«از خانه تا مشایه»
(روایتی زنانه از پیاده روی اربعین)
▪️تهیهکننده: دکتر رفیعالدین اسماعیلی
▪️نویسنده و کارگردان: مصطفی گودرزی
با همکاری:
دکتر حسن فرج نژاد
دکتر دانیال بصیر
حجت الاسلام اسفندیار
دکتر فاطمه نعمتی
دکتر مرضیه مینایی پور
دکتر معصومه طباطبایی
سرکار خانم بهاره فلاح
آقایان: میلاد پورعسگری، میثم شهردمی، محسن عبدالهی، رضا لطفی، حسین مزینانی،
مهدی غفاری
و
موسسه شناخت
انجمن سوادرسانه طلاب
رسانه اندیشه و آگاهی فکرت
کانون مدادالفضلا
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
🔘سواد رسانهای ابزاری در جهت حمایت از حقوق زنان / توانمندی زنان در تولید گفتمان سازی از طریق رسانه و اینترنت
▪️امیر نعیمی در مطلبی برای اندیشکده رهیافت نوشت؛
▪️اساساً زنان بیش از گروه مردان نیاز دارند در مقابل سیل انبوه تولیدات رسانه ای که روزانه به سوی آنها سرازیر میشود مجهز به مهارتی تحت عنوان سواد رسانهای انتقادی باشند تا این مهارت بتواند به آنها در ایجاد تصمیمگیری های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کمک کند. سواد رسانه ای این امکان را فراهم می کند تا زنان بتوانند در مقابل عرضه شدگی رسانه ها هر آنچه که به او عرضه می شود را مدیریت و کنترل کند.
▪️زنان از طریق رسانه و اینترنت می توانند تجربیات، باورها، احساسات و ارزش ها و خواسته های ذهنی خود را به دیگران ارائه دهند. فضای سایبر به دلیل نداشتن موانع و محدودیتهایی که در فضای واقعی در عرصه جامعه برای زنان وجود دارد، می تواند ممتد و مکمل فضای واقعی آن ها باشد.
▪️اینترنت می تواند فرصت لازم برای صداهای مختلف را ایجاد کند، این صداها در صورت تاثیرگذاری باعث شکل گیری گفتمان خواهند شد همانگونه که برخی از جریان های حقوق زنان از این ابزار در راستای پیش برد اهداف خود بهره جسته اند.
🔗متن کامل:https://ihkn.ir/?p=38058
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘شهادت حضرت علی بن حسین امام زین العابدین علیهالسلام تسلیت باد🖤🏴
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام