▫️امروز یک ساعتی با حدود بیست زوج جوان طلبه تهرانی بودم...خوشحالم حتی شده در حد همین یک ساعت، برای سواد رسانه ای طلاب تازه ازدواج کرده اهمیت قائل شده بودند.مجری برنامه، مرکز خدمات حوزه تهران بود.
جمع بسیار خوب و فرهیخته ای بود و امیدوارم رژیم مصرف رسانه ای از همین ابتدا در روابطشان نهادینه شود.
▫️قرار شد موبایل شیشه ای داشته باشند و اما از زندگی شیشه ای پرهیز کنند.
پ.ن:
موبایل شیشه ای: موبایلی که همسر، رمزهایش را بلد است!
زندگی شیشه ای: زندگی که دائما در معرض تماشا و پسند دیگران است.
▫️اینجا قم و زندگی با اندکی طعم احتیاط جریان دارد...مشکلات در رسانه ها ضریبی بالاتر از اندازه واقعی می گیرند...امیدوارم بعدا معلوم نشود که اعلام شروع کرونا از قم بازی سیاسی بوده، مثل خود کرونا که بیشتر ویروسی سیاسی و تجاریست تا رخدادی پیش بینی نشده و طبیعی.
پروفسور کرمی- کرونا در قم.ogg
1.42M
⚠️⚠️ همشهری های قمی گوش کنید!
🔻🔻اظهار نظر شخصی که به نام پروفسور کرمی نامیده شده در خصوص کرونا در قم / سوداگران کرونا چه کسانی هستن؟
سایت اختصاصی دکتر کرمی جهت بررسی، از مخالفین جدی و پرمناقشه محصولات تراریخته در ایران 👇
http://www.dralikarami.com
✔️ @savad_resaneh1
هدایت شده از خانهی طراحان انقلاب اسلامی
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | مالکوم ایکس
⚪️ روایت زندگی مالکوم ایکس، رهبر مسلمانان سیاهپوست در آمریکا و نحوه شهادتش
21 فوریه، سالروز شهادت مالکوم ایکس در سال 1965
▫️ خانهطراحانانقلاباسلامی
@khattmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ماسک گیرتان نیامد اصلا نگران نباشید !
این ۱۵ ثانیه شما را از ماسک بی نیاز می کند و می توانید روزی چند بار ماسک یکبار مصرف برای خود و عزیزان خود بسازید !
✔️ @savad_resaneh1
🔭 تقلب در انتخابات؟
🔍حسین دارابی
بعضیا شاید شک داشته باشن که از کجا معلوم که این نتایج درست باشه، شاید تقلب کنن، گزینه های خودشون رو بیارن سر کار و این حرفا، ولی دوتا نمونه برای شما مثال میزنم ببینید که اصلا اینطوری نیست
1_ عدم تغییر در میزان مشارکت:
ببینید، بنظر شما ایران نمیتونه مشارکت پایین رو دستکاری کنه تا آبروش در داخل و خارج از بین نره؟ بدون اینکه حق کسی ضایع بشه. یعنی تمام آرای نمایندههارو بشمارن دقیق بدون کم و کاست. ولی اخرش بگن مشارکت 65درصد بود، بیشتر از هردورهای. درحالیکه در مشارکت کوچیکترین دستکاری صورت نمیگیره و میگن حدود 42 درصد بوده، کمتر از هر دورهای. چون قرار نیست دروغ گفته بشه
2_ عدم دستکاری در آرا
نمونه بارز این مورد، انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بود که آقای روحانی با اختلاف 200هزار نفر از میزان رأی مورد نیاز (50درصد کل آرا) ، یعنی نیمدرصد آرا، برنده شد. اگه کسی دیگه گزینه اصلی نظام بود. میتونستن تو چهل میلیون رای 200هزار تارو جابجا کنن بره دور دوم. ولی اصلا به این مسائل فکر نمیکنن. چون قرار بر صداقته
بخاطر همین شما دیدید وقتی آقای روحانی گفت انتخابات اینجا تشریفاتی هست، انتصابات جای دیگه صورت میگیره، مقام معظم رهبری واکنش خیلی سختی نشون دادن که تو این شش سال بی سابقه بود، که فرمودن خود شما از این طریق انتخابات اومدی سرکار، دروغ نگو، بعد آیهای از قرآن رو بیان کردن که میفرماید: اَفی قلوبهم مرض؟ آیا در قلبهایشان مرض است؟
به زبون خودمون یعنی کرم داری؟ 😆
شاید تعجب کنید که رهبری که انقدر با رئیس جمهور مدارا میکنه، چرا ایندفعه مماشات نکرد. جوابش اینه که رهبری با کسی که ساختار قانونی، مخصوصا قانون اساسی این نظام رو خدشه دار کنه، برخورد میکنه. حالا هر کسی میخواد باشه...
✔️ @savad_resaneh
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 در حالی که رسانههای ضدانقلاب با استناد به تصاویر امروز رهبر انقلاب اسلامی در جلسه درس خارج فقه، فاصله بین آیتالله خامنهای و طلاب درس را به دلیل شیوع کرونا غیرعادی و ناشی از ترس خواندند، بررسی تصاویر دورههای مختلف این جلسه نشان میدهد که سبک چینش این رویداد همواره به همین شکل است.
🆔 @YjcNewsChannel
▫️ همیشه همین بوده...مشکلات در رسانه ها ضریب می گیرند، ضریبی خیلی بیشتر از اندازه واقعی شان
▫️استرس و هراس افکنی فقط منجر به مشکلاتی بدتر از خود کرونا خواهد شد مثل همین نایاب شدن ماسک ها و ...
▫️بازم خوبه مرور کنیم که چرا این ویروس تونست اینقدر مردم جهان رو بترسونه؟! آیا بجز رسانه های خاص می تونستن چنین هراس افکنی گسترده ای رو راه بندازن؟! چرا باید رسانه های آمریکایی رو به جهت تضعیف اقتصاد چین در خط مقدم این عملیات رسانه ای ندانیم؟!
@savad_resaneh1
🔺بزرگترین دروغی که درباره "کرونا" به مردم ایران، چین و جهان گفتهاند!
✍ زینب بهرامی- دانشجوی بخش اپیدمیولوژی مهندسی محیط زیست و سلامت دانشگاه کیوتوی ژاپن:
"من پزشک نیستم؛ رشتهام اپیدمیولوژی، علم آمار و تحلیل دادههای وضعیت سلامت و بیماری در یک جامعه و جهان، بهخصوص بیماریهای همهگیر و شایع است؛ پس من اطلاعات پزشکی در مورد ماهیت و عملکرد کرونا ندارم اما میخواهم از دریچه رشته خودم در موردش صحبت کنم.
البته برای این یادداشت، مشورت کاملی با یک پزشک متخصص کردم که این روزها بیمارستانش میزبان افراد مشکوک به کرونا و بیماریهای ویروسی است همچنین گزارشهای دکتر تاکایاما را خواندم که بهعنوان پزشک داوطلب به کشتی تفریحی پر از افراد آلوده به کرونا رفته است.
دانشگاه ما همکاری نزدیکی با سازمان CDC آمریکا (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها) دارد؛ این سازمان تقریباً مادر علم اپیدمیولوژی و تهیهکننده مفاد درسی و تحقیقاتی رشته سلامت عمومی است و من اطلاعات یادداشت را از وبسایت این سازمان میگذارم.
طی حدود ۲ ماهی که ویروس کرونا مطرح شده، شهر بزرگ ووهان قرنطینه شده و طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، چند دههزار نفر به این ویروس آلوده شدهاند اما تعداد کشتهها در کشور یک میلیارد و نیمی چین، کمتر از ۲۵۰۰ نفر و در سراسر جهان، بسیار بسیار پایین است. (دکتر توموکی گفت تعداد زیادی از فوتیهای چینی بهخاطر ضعف نبوده است بلکه استرس و وحشت بسیار بالا سیستم ایمنی بدن افراد را از کار انداخته بود!) البته بسیاری از کشورها از جمله ژاپن، سعی میکنند بهخاطر حفظ منافع اقتصادی، آمار و اطلاعات دقیق به افکار عمومی ندهند.
پس طبق گزارش CDC و WHO چنین ویروس کشنده و پرسروصدایی در بالاترین آمار، در کل چین و جهان، کمتر از ۲ هزار کشته داشته است، تا اینجا را قبول دارید؟
حالا برویم سراغ آنفلوآنزا؛ بهنظر شما ویروس آنفلوآنزا فقط در سه ماه اخیر، در کشور آمریکا چند کشته داشته؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ پنجهزار نفر؟ خیر!
طبق گزارش CDC آمریکا در چند ماه اخیر، فقط و فقط در کشور ۳۳۰ میلیونی آمریکا، چند ده میلیون مبتلا و بین ۱۲ تا ۱۶ هزار مرگ بهدلیل ابتلا به آنفلوآنزا ثبت شده است!
میدانستید کشتههای آنفلوآنزا از هر طیف سنی هستند اما کشتههای کرونا، طبق گزارش دکتر تاکایاما، فقط یک درصد از افراد مسن و دارای بیماریهای زمینهای را شامل میشود؟
میدانستید احتمال ابتلای شما به آنفلوآنزا و خداینکرده مرگ، با تماس با یک آمریکایی، در مقایسه با ابتلا به کرونا و تماس با یک چینی یا هر فرد آلوده، چند ده برابر است؟
اما با وجود این، آیا پروازهای آمریکا محدود شدند؟ آیا آمریکا قرنطینه شده است؟ آیا کسی جرأت اعتراض به این وضعیت را دارد؟!
بهگفته دکتر توموکی(همکارم)، رسانههای دنیا حواس مردم را به کرونا منعطف کردند و مردم خطر بزرگتر و جدیتر آنفلوآنزا را بهکلی فراموش کردند!
آیا میدانستید اقتصاد چین آنقدر بزرگ و قوی است که اگر زمین بخورد، علاوه بر باز شدن راه برای غرب، بسیاری از اقتصادهای آسیا، از جمله همین ژاپن را به ورشکستگی و نابودی میکشاند؟ مردم و دولت ژاپن تازه متوجه خطر شدهاند و سعی میکنند هیجان کاذب کرونا را کنترل کنند، گرچه خیلی دیر است؛ آمار توریستهای چینی در تمام دنیا و ژاپن، سقوط کرده است و این یعنی زنگ خطر جدی؛ بازیهای المپیک برای ژاپن، بهدلیل نبود چین، پر از خسارت و ضرر خواهد بود.
اما علت مرگومیر آنفلوآنزا در آمریکا چیست؟ مگر این بیماری دارو ندارد؟ دارد! اما چون آمریکا یکی از بدترین سیستمهای خدمات پزشکی و بیمهای در جهان را دارد و هزینههایی مثل استفاده از آمبولانس آنقدر قیمت وحشتناکی دارد که گاهی برای خانوادهها، مرگ عزیزان، راحتتر از استفاده از آمبولانس و خدمات بیمارستانی است!
آمار CDC آمریکا را دوباره نگاه کنید! و وعدههای کاندیداهای آمریکایی برای ارائه خدمات پزشکی و «بیمه برای همه»(!) در صورتی که در چین کمونیستی، تمام مردم بدون استثنا تحت پوشش بیمه هستند! قویاً اعتقاد دارم کشور چین و کلاً مردم دنیا در بحث بیماری کرونا، دچار یک بازی سیاسی ــ اقتصادی بسیار کثیف آمریکا شدهاند."
▫️ tn.ai/2209150
✔️ @savad_resaneh1
تین تین یا همان تن تن خودمون، ۵۰ سال پیش در شهر ووهان چین همچین لباسی به تن داشته....
×Princess Shaya👑🇸🇪×
@savad_resaneh1