🔻خبر خوب مدیر شبکه کودک/ خداحافظی تبلیغات از شبکه کودک
محمد سرشار نوشت:
از فردا یکم آبان 98، شبکه کودک یک گام بلند دیگر را برای بهتر شدن و نزدیکتر شدن به الگوی #رسانه_مربی برمیدارد: شبکه کودک بدون تبلیغات بازرگانی!
از فردا آرزویی که شبکه کودک، خانوادهها و کارشناسان، دست در دست هم به دنبال آن بودند؛ محقق میشود و بنا به مصوبه شورای معاونان سازمان صدا و سیما و دستور معاون سیما، پخش آگهیهای بازرگانی از شبکه کودک متوقف خواهد شد.
الحمدلله رب العالمین. الحمدلله رب العالمین. الحمدلله رب العالمین.
دیشب به دفتر دکتر میرباقری رفتم و از ایشان بابت صدور این دستور مهم تشکر کردم. در گرماگرم این شادی بزرگ از تکتک عزیزانی که در فضای حقیقی و مجازی پیگیر حذف آگهیهای بازرگانی از شبکه کودک بودند؛ تشکر میکنم. مخصوصا قدردان زحمات مادران دغدغهمندی هستم که با هشتگ #پویا_بدون_تبلیغات به میدان آمدند؛ هر روز با سامانه 162 روابط عمومی صداوسیما تماس گرفتند و در هر فرصتی، صدای مطالبه بهحق خود را به گوش مسوولان رساندند.
شبکه کودک تلاش میکند مهمترین دستیار رسانهای خانواده در تربیت آیندهسازان تمدن نوین اسلامی باشد. ما برای بهتر شدن برنامه داریم و انشاءالله با حمایتها و دعاهای خیر خانوادهها، روز به روز، این پیشرفت را مشاهده خواهید کرد.
☑️ @Sh_Aviny
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مرزهای مجازی 💢
🔻حرف های صریح و شفاف کارشناس ارشد فضای مجازی درباره مرزبانی مجازی دولت.
🔻چرا ساختار فضای مجازی در کشور ما اصلاح نمی شود؟
#کهوند
#روشنگری
#جنبش_ردم
✅ با #بنیاد_ردم مربی سوادرسانه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️اولین مصاحبه سحر تبر بعد از دستگیری
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🔴 مارپیچ سکوت؛ قربانگاه آزادی اندیشه در شبکههای اجتماعی
✍🏻 #معصومه_نصیری
🔹نظریه مارپیچ سکوت خانم الیزابت نوئل نئومان یک نظریه مرتبط با چگونگی شکلگیری افکار عمومی است. بر اساس این نظریه؛ اگر افراد حس کنند از نظر فکری در اقلیت قرار دارند یا احساس کنند افکار عمومی در جهت فاصله گرفتن از فکر آنهاست، ترجیح میدهند سکوت اختیار کنند و هر چقدر اقلیت بیشتر سکوت کند، مارپیچ سکوت تشدید میشود. به عنوان مثال هنگامی که توزیع افکار و عقاید توسط رسانههای جمعی به عنوان فکرهای مسلط و رایج و غالب به طرزی پیوسته ارائه شود، حمایت از عقیده اقلیت به مرور ضعیف و گرایش به عقیده اکثریت بیشتر میشود و مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
🔺با این رویکرد اگر خانم یا آقای بازیگری(سلبریتی) برود کربلا، از خدا حرف بزند، از کشور آشکارا دفاع کند، شادی بعد از گلش فرق داشته باشد با سایرین و... چون با جریان غالب رسانه ای این گروه تفاوت دارد یا مجبور به سکوت میشود، یا کنار گذاشته میشود یا طعنه میشود تا جایی که از ابراز آنچه درست میداند، فاصله گرفته یا آن را کتمان کند.
🔹مارپیچ سکوت نوعی تمکین به جبر رسانه هاست که تعیین می کنند ما چگونه فکر کنیم، چگونه زندگی کنیم و اساسا چه کسی باشیم.
🔺مارپیچ سکوت در تناقض جدی با دموکراسی و آزادی اندیشه است. اگر گروه غالب به گونه ای رفتار کنند که اقلیت برای بیان نظر هزینه های سنگینی پرداخت کنند در واقع علی رغم ویترین آزادی و حق انتخاب، مجال بروز و ظهور را به سایر اندیشه ها ندادند و آنها را به حاشیه برده اند.
🔹یکی از مجریان خوشنام و معروف تعریف میکرد اگر زیارت رفته باشد و عکس بگذارد، موج کامنت های دشنام را دریافت میکند و اگر روزی فضای متفاوتی را به اشتراک بگذارد، همان کامنت های ناسزا تبدیل به محبت و ابراز لطف میشود. او بدون اینکه بداند مارپیچ سکوت چیست نگران بود که در اثر این واکنش ها ممکن است اگر زیارت رفت عکسی منتشر نکند. به او گفتم این یعنی مارپیچ سکوت.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از شعاع🇱🇧🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 در اینترنت امنیت به معنای واقعی وجود ندارد. اما عقل سالم به انسان امر می کند که اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی خود را به احدالناسی ندهد به ویژه اگر آن شخص یا نهاد دشمنش باشد.
👈 این کلیپ رو ببینید تا متوجه شوید وقتی از امنیت نداشتن ابزارهای صهیونیستی مثل تلگرام حرف می زنیم دقیقاً یعنی چی!
✨ یکی از دسترسی های تلگرام، دسترسی و استفاده از دوربین است که داخل تنظیمات گوشی همراه تان میتونید ببینید. این گوشی Vivo کار رو ساده کرده! تازه گوشی چینی است. Vivo تلفن همراهی با دوربین سلفی پاپ آپ است. با دوربین جلوی معمولی و مرسوم متوجه کنترل شدن دوربین ها نمیشیم ولی این گوشی به راحتی ما رو متوجه جاسوس ها می کند!
♦️ شرح در کلیپ
#تلگرام_ناامن
#فضای_مجازی
🆔 @mg1357
#نشر_دهید
انتقادهای تند مجری تلویزیون از فیلتر تلگرام در برنامه زنده
این درست است که پول توی جیب فیلترشکنسازها بریزیم و از کشور خارج شود و بچههای ۱۰-۱۲ساله به محتوای مستهجن دسترسی داشته باشند؟
نمیشود در این تصمیم [وزارت ارتباطات مبنی بر عدم برخورد فنی با فیلترشکنها و پروکسیها و VPN های رایگان و سپس غیر رایگان]، تجدیدنظر شود؟
این درست است که فردی بدون اطلاع کافی از توانمندی پیامرسان داخلی و عوامل اصلی عدم وقوع کامل مهاجرت و رشد استفاده از VPN در رسانه ملی اظهار نظری بر خلاف منافع ملی داشته باشد و تجدیدنظر در فیلترینگ را مطالبه کند
تاکید بر ایرادات در برخورد قضایی با VPN پولی که ناشی از نقص قانون است، انحراف ذهن از وظیفه اصلی وزارت ارتباطات در برخورد فنی با VPN اعم از پولی و به ویژه رایگان است.
حداقل کار جلوگیری از گوگل پلی، منشا اصلی VPN مورد استفاده اکثر افراد جامعه است اما...
بسیجیان با بصیرت با دست خالی مقابل هجوم ناجوانمردانه دشمن در فضای مجازی ایستاده اند و نه تنها مهمات دریافت نمی کنند، بلکه زیر هجمه بمباران تبلیغاتی داخلی و خارجی ترور شخصیت می شوند...
🆔@Dr_javidnia
💠💠 نمونههایی از برخورد پیامبر با مزدوران جنگ نرم یهود
1⃣ ابوعفک ؛ عصماء بنت مروان ؛ کعب بن اشرف
یکی از برخوردهای پیامبر (ص) دستور قتل ابوعفک، #شاعر_یهودی، است که پیامبر را هجو نموده بود و سالم بن عمیر این دستور را در سال دوم هجری اجرا کرد.
2️⃣ دیگری دستور قتل عصماء بنت مروان، #شاعره_یهودی، است که اشعاری علیه پیامبر و اسلام سرود و آن حضرت دستور قتل او را صادر کرد. بنا به قول مشهور، عمیر بن عدی در 24 رمضان سال دوم هجری این حکم را اجرا کرد و او را به قتل رساند.
❎ علت اصلی برخورد پیامبر با این دو نفر، #تبلیغ بر ضد اسلام و #تحریک و #تهییج دشمنان برای مبارزه با دولت نوپای اسلامی بود. (نکته قابل توجه آنكه در زمان قدیم شعر و مجالس شعر و شاعری کار رسانههای تبلیغاتی امروز را میكرد. و گاه یک شعر سالیان سال بر روی زبانها میگشت. بقول آیتالله فاطمینیا گاه با یک بیت شعر جنگ برپا میشد و گاه بایک بیت شعر جنگی كه سالها ادامه داشت، به صلح میانجامید!) ابوعفک در اشعاری میگفت:
✍️ مدتها زندگی کردم و جمعی را باوفاتر از اوس و خزرج ندیدم که کوهها را به لرزه درآوردند و سستی در آنان راه ندارد؛ اما سواری [پیامبر (ص)] نزد آنان آمد و به اسم حلال و حرام، میان آنان جدایی افکند. ای قوم من! اگر خواهان عزّت و پادشاهی بودید، بهتر بود از «تُبّع» پیروی میکردید.
3⃣ کعب بن اشرف، که در میان یهودیان جایگاه بلندی داشت، دائم به #فتنهانگیزی علیه مسلمانان دست میزد و پیامبر همواره تحمل مینمود، تا اینکه #فتنهگری او از حد گذشت. به همین دلیل، پیامبر فرمود: کیست که شرّ او را کم کند؟ محمد بن مسلمه داوطلب شد و به همراه ابونائله و سه تن دیگر از اوسیان، شبانه او را به قتل رساندند.
4⃣ أبورافع سلّام بن أبیحقیق
ابورافع سلّام بن ابی حقیق یکی از عناصر خطرناک #یهود و از قبیله #بنینضیر بود و همراه آنان به #خیبر کوچ کرد. اینبار خزرجیان از پیامبر دستور قتل ابورافع، این عنصر خطرناک و فتنهانگیز، را گرفتند.
آن حضرت دستور صادر نمود، مشروط بر اینکه متعرّض زن و فرزندانش نشوند. پنج تن از آنان به نامهای عبداللّه بن عتیک، عبداللّه بن انیس، مسعود بن سنان، ابوقتاده و خزاعی بن اسود به راه افتاده، شبانه به خانه ابورافع رفتند و با ترفندی او را به قتل رساندند.
❎ مهمترین جرمی که علت قتل او به شمار میآید، #تحریک مشرکان و یهودیان برای برپایی جنگ «احزاب» و همراهی با حیی بن اخطب، کنانة بن ربیع بن ابیحقیق و برخی دیگر از یهودیان بود. به طور مسلّم، او از آن به بعد نیز آرام نمینشست.
🔺 ضرورت مقابله با شخصی مانند ابورافع زمانی بیشتر روشن میشود که بدانیم او با وجود یقین و اعتراف به پیامبری رسول اکرم (ص) چنین #فتنهانگیزی میکرد. واقدی گزارش کرده است:
✍️ سلّام بن ابی حقیق میگفت: ما به محمد #حسادت میورزیدیم؛ چون پیامبری از میان فرزندان هارون بیرون رفت، و حال آنکه او فرستاده خداست.
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🚨 بررسی ابعاد فقهی معضلی به نام تلگرام منتسب به دفتر رهبری
👈 آیا می توان حرمت تلگرام را با استناد به عملکرد برخی از افراد در دفتر مراجع، نفی کرد؟
1⃣ ما دو چیز داریم، فعل مرجع تقلید و قول وی. نه قول مرجع تقلید حجت است و نه فعل ایشان. بلکه تنها قول یا فعل وی که به قصد ابراز فتوای ایشان باشد، برای مقلدین حجت است.
👈 بنابراین، تفکیک بین قول مرجع تقلید در مقام بیان فتوا، که حجت است و بین دیگر اقوال و افعال وی، ضروری است و تنها #فتوای ایشان حجیت شرعی برای مقلدین می آورد.
2⃣ #فعل مرجع به ویژه اگر حاکم باشد، ممکن است ناشی از موارد زیر باشد و لذا برای مقلدین، حجت نیست:
آ. شرایط مصلحتی خاصی؛
ب. موجبات حکم ثانوی؛
ج. سهو در تطبیق حکم بر مورد یا اشتباه در عمل که برای مرجع، احتمال حالت ج ، کمتر است.
👈 چون در هنگام #فتوا تمرکز کاملی حاکم است، ضریب خطای ناشی از سهو، اندک و معفوّ (قابل چشم پوشی) است بنابراین #فتوای مرجع، حجت شرعی است.
3⃣ حال، به فرض این که فعل مرجع تقلید، الزاما حجیت داشته باشد، هیچ دلیلی نداریم که فعل دفتریان و زیردستان مرجع، حجت باشد. پس باید بین قول و فعل مرجع تقلید و قول و فعل دفتر ایشان تفکیک کرد.
4⃣ ما یک چیز داریم به اسم استدلال که حجت است و یک چیز داریم به اسم استبعاد (یعنی بعید است که چنان باشد) که حجت نیست. استبعاد یعنی شبهه. هیچ گاه نمی توان استدلال درست را به سبب شبهه (استبعاد) رد کرد.
5⃣ یکی از استدلالهای حرمت تلگرام:
👈 آ. خرید و یا استفاده از کالای صهیونیستی قانونا جرم و شرعا حرام است.
👈 ب. تلگرام کالای صهیونیستی است.
✅👈 اگر کسی بخواهد حرمت استفاده از تلگرام را نفی کند باید یکی از مقدمات فوق را رد کند؛ به علاوه استدلالهای متعدد دیگر (نفی سبیل، کمک به دشمن حربی و ...) را نیز ابطال کند.
✅👈نمی توان با استناد به کار دفتری های رهبری (که حجت شرعی تولید نمی کند) فتوای خود رهبری را از کار انداخت! به عبارتی دیگر، نمی توان با سرباز رهبری، خود رهبری را کیش و مات کرد!
____ ه 🍃🌻🍃ه ____
🌍 مرجع ابردانش و فقه استراتژیک
🌈 @abarpardaze
🆔 @seraaj
🔴 نگاهی به یک نقطه ضعف بزرگ رسانهای
✍🏻 #معصومه_نصیری
🔺با نگاهی به اخبار، تصاویر و فیلمهای ارسالی از ناآرامیها در لبنان و عراق، کشورهایی که به لحاظ موقعیت و تحولات برای جمهوری اسلامی ایران بسیار دارای اهمیت هستند، درخواهیم یافت اکثر آنها دریافت شده از رسانههای خارجی چه عراقی و لبنانی و چه سایر کشورها هستند. این در حالی است که رسانههای کشور در سالهای نه چندان دور نسبت به اعزام عکاس و خبرنگار به محل رویدادها اقدام میکردند و مخاطب ایرانی رخداد را با روایت رسانهای ایران دریافت میکرد.
🔹روزگاری شعار ما «ایران به روایت ایران» بود و در گام بعد بنا بود «جهان به روایت ایران» را داشته باشیم. بنا بود مخاطبان جهان را در دریچه لنز و قلم خبرنگاران ایرانی ببینند و بخوانند. اما امروز بغل گوشمان اتفاقاتی درحال وقوع است که روایت ایران در انعکاس رسانهای آن نقشی ندارد. ما این اتفاقات را با روایتی غیرایرانی دریافت میکنیم و این یعنی نقطه ضعفی بزرگ برای دستگاه رسانهای یک کشور.
🔺وقتی جنگ افغانستان رخ داد بر سر اینکه چه کسانی برای تهیه عکس و خبر اعزام شوند و کدام رسانه اخبار و تصاویر اختصاصی دارد، مسابقه بود ولی امروز ما ناچار به خوانش اخبار ترجمه شده و تحلیلهای متکی بر همین اخبار هستیم. در بخش عکس رسانههای کشور هم اثری از تصاویر اتفاقات این کشورها نیست.
🔹و در پایان اینکه اگر بسیاری از رسانههای دنیا برای اکثر اتفاقاتی از این دست خبرنگار و تصویربردار اعزام میکنند تلاشی است برای غالب کردن روایتشان و اینکه ما از این مهم غافلیم یعنی باید تن دهیم به دست به دست شدن محتواهایی که ممکن است به شکاف بین ملت ایران و عراق دامن زند؛ همان چیزی که در پس پرده اتفاقات این کشور وجود دارد.
💢به امید روزی که جهان به روایت ایران محقق شود و رسانه به معنای دقیق کلمه رسانه باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f