🔰 آرايش احزاب و گروههاي سياسي در آستانه انتخابات 1402
💢 الف. وضعيت شناسي اردوگاه اصولگرايان
🔹🔸1ـ چالشها و دغدغهها
1.1. تشتت و واگرايي
1.2. تضعيف پايگاه اجتماعي
1.3. آسيب پذيري از فتنه سال 1401
1.4. ضعفها و ناکارآمديهاي مجلس اصولگرا
1.5. ضعفهاي دولت انقلابي
🔹🔸 2. قوتها و فرصتها
2.1. پايگاه راي در ميان نيروهاي ارزشي
2.2. در اختيار داشتن مجلس و دولت
2.3. عملکرد مثبت مجلس انقلابي
2.4. عملکرد دولت انقلابي
2.5. در اختيار داشتن نيروهاي مومن و انقلابي
2.6. شبکه جهادگران جهاد تبيين
🔹🔸 3. راهبردهاي انتخاباتي و اضلاع اصولگرايي
راهبرد اول: ائتلاف حداکثري و حضور با ليست واحد
راهبرد دوم: ائتلاف حداقلي و حضور با چند ليست
🔹🔸 4. تاکتيکهاي انتخاباتي – اقدامات عملياتي
4.1. تلاش براي وحدت و ائتلاف
4.2. تلاش براي پاسخگويي و ارائه کارنامه
4.3. بازخواني گذشته رقيب سياسي و مقايسه کارنامهها
4.4. رمزگشايي از راهبرد دشمن براي تحريم انتخابات
💢 ب. وضعيت شناسي اردوگاه اصلاحطلبان
🔸🔹1. چالشها و دغدغهها
1.1. چالش هويت (ابهام در هويت اصلاحطلبي)
1.2. چالش مرزبندي (ابهام در مرزهاي اصلاحطلبي)
1.3. چالش استحاله و دگرديسي
1.4. چالش مقبوليت (از دست دادن پايگاه اجتماعي)
1.5. چالش کارآمدي (کارنامه ضعيف و غيرقابل دفاع)
1.6. چالش انسجام و همگرايي (ناکامي و ناتواني در مديريت واحد اردوگاه اصلاح طلبي)
1.7. چالش رهبري
1.8. چالش راديکاليسم
🔸🔹2. قوتها و فرصتها
2.1. توانايي همگراسازي و وحدت درون اردوگاهی
2.2. اتخاذ ژشت اپوزيسيون و بيرون بودن از حاکميت
2.3. در اختيار داشتن رسانه
2.4. در اختيار داشتن فضاي مجازي
2.5. ظرفيت سلبريتيها
2.6. آشنايي با ادبيات نسل جوان
2.7. استفاده ابزاري از شعارهاي فمينيستي و زنان
2.8. استفاده ابزاري از شعار مخالفت با فيلترينگ
🔸🔹3. راهبردهاي انتخاباتي و اضلاع اصلاحطلبي
راهبرد اول: قهر و تحريم انتخابات (سياست خانه – خيابان)
راهبرد دوم: مشارکت مشروط
راهبرد سوم: مشارکت (عبور از سياست خانه – خيابان)
🔸🔹4. تاکتيکهاي انتخاباتي – اقدامات عملياتي
4.1. چشم طمع به اغتشاشات و فشارهاي خياباني
4.2. تخريب جريان رقيب و اتهام خالصسازي
4.3. تخريب دولت و مجلس انقلابي
4.4. فشار به شوراي نگهبان
4.5. لابيگري و براي تاييد صلاحيت
4.6. بازي با مهرههاي سفيد
4.7. فعالسازي جدي حوزه شهرستانها
4.8. سناريوي رقيب هراسي
4.9. دو قطبي سازي
4.10. نااميد کردن و نااميد جلوه دادن مردم
4.11. متهم کردن نظام به حذف اصلاحطلبان
4.12. پرچمداري ميانه روها و خط وسط
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مشارکت_سیاسی
#غرب_اهواز
🔰 بیشتری و کمترین رای را چه کسانی از آن خود کردهاند
🔹در مجلس نخست شورای اسلامی فخرالدین حجازی با کسب یک میلیون و ۵۶۸ هزار و ۷۵۹ رای یعنی ۷۳.۵ درصد، بیشترین و مهدی شاه آبادی با کسب ۶۸۴ هزار و ۷۲۲ رای یعنی ۴۸.۹ درصد، کمترین آرا را به خود اختصاص داده است.
🔹علی اکبر هاشمی رفسنجانی در مجلس دوم یک میلیون و ۸۹۱هزار و ۲۶۴ رای یعنی با ۸۱.۹ درصد بیشترین و علی اکبر ناطق نوری با کسب ۳۳۰ هزار و ۸۵۹ رای با ۵۰درصد، کمترین آرا را به خود اختصاص دادند.
🔹در انتخابات مجلس سوم شورای اسلامی در تهران، اکبر هاشمیرفسنجانی برای بار دوم بیشترین رای را به دست آورد. یک میلیون و ۲۹۴ هزار و ۴۱۹ نفر از واجدان شرایط یعنی ۸۲ درصد رای دهندگان به وی رای دادند و ابوالقاسم سرحدیزاده ۱۸۲ هزار و ۲۳۰ رای یعنی ۵۱.۹ درصد را کسب کرد.
🔹علیاکبر موسوی حسینی در انتخابات چهارمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران ۹۳۷ هزار و ۳۰۲ یعنی ۵۵ درصد آرا را به خود اختصاص داد و محمود صابر همیشگی با کسب ۳۳۴ هزار و ۸۱۷یعنی ۳۲.۶درصد آرا کمترین رای از مردم تهران را گرفت و به مجلس راه یافت.
🔹علی اکبر ناطق نوری در انتخابات دور پنجم مجلس شورای اسلامی از تهران ۸۷۹ هزار و ۸۹۳ رای یعنی ۳۵.۹ درصد آرای مردم تهران، بیشترین و فاطمه کروبی با کسب ۸۳ هزار و ۷۹۲ رای یعنی ۳۰درصد کمترین رای را به دست آورد.
🔹محمدرضا خاتمی در دور ششم مجلس شورای اسلامی یک میلیون و ۲۲۶ هزار و ۴۱۸ رای یعنی ۵۵.۶ درصد آرا بیشترین میزان رای و علیرضا محجوب در این دور ۶۴۵ هزار و ۶۵۰ یعنی ۲۹ درصد، کمترین آرا را به خود اختصاص دادند.
🔹غلامعلی حدادعادل به در دوره های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی به ترتیب با اخذ ۸۸۸ هزار و ۲۷۶ رای یعنی ۴۵.۵ درصد، ۸۴۴ هزار و۲۳۰ رای یعنی ۴۹.۴۸ درصد و یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۸۰۹ رای یعنی ۵۳.۳۳ درصد بیشترین آرا را بین نمایندگان حوزه انتخابیه تهران کسب کرد و در این سه دوره به ترتیب سهیلا جلودارزاده با کسب ۳۰۷ هزار و ۶۱۸ رای یعنی ۱۴.۵۷ درصد، بیژن نوباوه وطن با کسب ۵۳۷ هزار و ۱۷۲ رای یعنی ۳۰.۸۵ و حسین نجابت با کسب ۲۵۴ هزار و ۷۰۳ رای یعنی ۲۲.۴۱ کمترین میزان آرای مردم تهران را به دست آوردند.
🔹محمدرضا عارف در دور دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۶۰۸ هزار و ۹۲۹ رای یعنی ۴۹.۵۵ درصد، بیشترین و غلامرضا هاشم زایی یک میلیون و ۷۸ هزار و ۸۱۷ رای یعنی ۳۳.۲۲ درصد، کمترین میزان را کسب کرده است.
🔹 اما در دور یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف با کسب یک میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۸۷ رای بیشترین و عزت الله اکبری تالارپشتی با کسب ۶۴۲ هزار و ۲۱۴ رای کمترین میزان را به خود اختصاص دادند.
💢با احتساب این آمار، اکبرهاشمی رفسنجانی با یک میلیون و ۸۹۱ هزار رای بیشترین و فاطمه کروبی با ۸۳ هزار و ۷۹۲ رای کمترین میزان آرای مردم تهران را در ۱۱ دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به خود اختصاص دادهاند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مشارکت_سیاسی
#جهاد_تبیین
#غرب_اهواز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قابی معنادار از کنار هم قرار گرفتن جناحهای مختلف سیاسی در دیدار رئیس جمهور با جناح های مختلف سیاسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#جهاد_تبیین
#مشارکت_سیاسی
#غرب_اهواز
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 گاهی یک رأی هم مؤثّر است
🍃🌹🍃
🔻گاهی یک رأی هم مؤثّر است؛ هیچکس نگوید رأی منِ تنها چه تأثیری دارد. گاهی یک رأی یا چند رأی، در سرنوشت یک کشور اثر میگذارد.
🔸شما میتوانید با رأی دادن خودتان، شخص مؤمنِ صالح را به مجلس بفرستید.
🔹آن کسی که به مجلس رفت، در هنگامه ی حسّاس آنجایی که رأی یک نماینده میتواند سرنوشت کشور یا یک قشر، یا سرنوشت اقتصاد را معیّن کند رأی او کارساز خواهد بود.
🔺لذا هیچوقت کسی نگوید که رأی من چه تأثیری دارد.
📚 بیانات در دیدار کارگزاران حج، ۱۳۷۸/۱۱/۲۶
#انتخابات | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ملاحظات و بایسته های تحلیلی مواجهه با عملیات تروریستی #کرمان
▪️◾️▪️
✅ ملاحظات تحلیلی:
د) استیصال یا قدرت: نکته تحلیلی دیگری که باید در مواجهه با مخاطب در نظر گرفت این است که حادثه تروریستی پدید آمده نه از سر قدرت و حاصل توان عملیاتی عاملان آن است؛ بلکه آن را میتوان حاصل استیصال و ضعف دانست؛ لذا چنین حادثه تروریستی برای سرپوش گذاشتن بر این استیصال قلمداد میگردد.
ه) انتقام قطعی در وقت مقتضی: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند « چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت.» لذا #انتقام از عاملان و آمران این عملیات سبوعانه قطعی خواهد بود.
#شهیدالقدس | #کرمان_تسلیت
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بصیر || عادل حمیدی نسب
🔍 ملاحظات و بایسته های تحلیلی مواجهه با عملیات تروریستی کرمان
♦️ضمن عرض تسلیت و تعزیت بابت عملیات تروریستی کرمان نکات و بایسته های تحلیلی ذیل جهت استفاده تهیه و تنظیم گردیده است
📍ملاحظات تحلیلی
الف ) مقطع زمانی عملیات تروریستی
از حیث بازه زمانی، حادثه تروریستی کرمان را میتوان در چند نکته تجزیه و تحلیل نمود
1⃣ حادثه تروریستی همزمان با سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به عنوان پرچمدار مبارزه با داعش صورت پذیرفت. این یک نکته قطعی و پذیرفته شده است که نیروهای تکفیری و عاملان و آمران اصلی این حادثه تروریستی کینه بسیاری از این سردار شهید بعنوان پرچمدار مبارزه با تکفیر و تروریسم داشته باشند.
2⃣ از سویی این عملیات تروریستی در زمانی صورت میپذیرد که نیروهای تکفیری درون منطقه توان عملیاتی و قدرت سابق خود را به واسطه مجاهدتهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم از دست داده و صرفاً بتوانند دست به عملیاتهای کور علیه مردم بی گناه بزنند.
3⃣ مقطع زمانی سومی که باید مدنظر قرار بگیرد همزمانی این حادثه تروریستی به ایام انتخابات و شکست پروژه امنیتی سازی کشور در سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ است. دشمن تلاش دارد تا با امنیتی سازی کشور و ایجاد التهاب، فضای عمومی جامعه را از حالت عادی خارج و امنیت عینی و ذهنی جامعه را مختل سازد یکی از علل تاکید بر امنیت به عنوان یکی از چهار اصل راهبردی انتخابات اسفند ماه _از سوی رهبر معظم انقلاب_ همین نکته می تواند باشد.
4⃣ مقطع چهارمی که باید از حیث زمانی در نظر گرفت این است که رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی با شکست غیر قابل ترمیم _به تعبیر رهبر معظم انقلاب_ مواجه شده است.
ب) عاملان حادثه تروریستی
در شرایط فعلی عامل حادثه تروریستی مشخص نشده است؛ لذا باید منتظر نظر نهایی نهادهای امنیتی ماند تا پیرامون نحوه انجام این حادثه تروریستی و عوامل دخیل آن نظر داده شود. اما به عنوان نکته تحلیلی دو عامل را میتوان در حوادث تروریستی پدید آمده در ایران مدنظر داشت
▪️ عامل مباشر: در اینجا عامل مباشر به معنای نیروی حاضر در عملیات تروریستی تعریف می شود. تجربیات سالهای اخیر نشان می دهد که معمولاً از نیروهای تکفیری و تروریستی جهت انجام چنین عملیات وحشیانهای استفاده میگردد.
▪️ عامل اصلی: اما سطح تحلیلی را میتوان فراتر در نظر گرفت و عامل ذاتی و علت العلل همه حادثههای تروریستی در منطقه را استکبار جهانی و صهیونیسم _ به علت دخیل بودن در ایجاد تفکر و ساختارهای تکفیری و راهبری آنها _ دانست.
ج)هدف از عملیات تروریستی کرمان
این نکته را در مشخص شدن هدف عملیات تروریستی باید در نظر گرفت که هدف عملیات تروریستی با عاملین آن یک در هم تنیدگی دارند؛ لذا با توجه به قطعی نبودن عامل عملیات تروریستی میتوان اهداف ذیل را از حیث قرائن موجود برای این حادثه مد نظر داشت
🔺 القای شکست اقتدار جمهوری اسلامی و درهم شکستن اقتدار نهادهای امنیتی کشور
🔺 شبهه آلود کردن فضای عمومی و دامن زدن به امنیت روانی جامعه با هدف القای ناکارآمدی نهادهای امنیتی
🔺 امنیتی کردن فضای ایران خصوصاً پس از شکست پروژه تداوم آشوب در سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ و در پیش بودن انتخابات اسفندماه
🔺سرپوش گذاشتن بر شکست استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و نیروهای تکفیری در مواجهه با نظام اسلامی در مدت اخیر خصوصاً در عملیات طوفان الاقصی
🔺 بحران زایی از سوی عاملان ذکر شده با هدف فرار از بحران موجود برای آنها.
د ) استیصال یا قدرت
نکته تحلیلی دیگری که باید در مواجهه با مخاطب در نظر گرفت این است که حادثه تروریستی پدید آمده نه از سر قدرت و حاصل توان عملیاتی عاملان آن است؛ بلکه آن را میتوان حاصل استیصال و ضعف دانست؛ لذا چنین حادثه تروریستی برای سرپوش گذاشتن بر این استیصال قلمداد میگردد.
ه) انتقام قطعی در وقت مقتضی: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند « چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت.» لذا انتقام از عاملان و آمران این عملیات سبوعانه قطعی خواهد بود.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
هدایت شده از نسرا غرب اهواز -سواد رسانه
فرزند نامشروع . . .
داعش ؛ عنصر دست ساز آمریکا و اسرائیل.
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
🔰نهضت سواد رسانه خوزستان _ غرب اهواز
🆔️
https://rubika.ir/nasra_gharb_ahvaz
https://eitaa.com/nasra_gharb_ahvaz
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آقای زیباکلام، لجبازی چرا؟
🍃🌹🍃
🔻در حادثه تروریستی کرمان، زیباکلام استدلال کرده که حادثه تروریستی نمیتواند کار صهیونیستها باشد؛ چون «اسرائیل آدم عادی نمیکشد!» اما کمی آن سوتر خبرنگار آمریکایی منتقدانه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را بهگ گوشه رینگ میبرد که وقتی شما علیه مصدق کودتا کردید، هواپیمای مسافربری ایران را ساقط کردید و... چگونه باور کنم که ترور کرمان طراحی شما نیست؟ این مطلب محلی برای مقایسه این دو رویکرد نیست؛ بلکه صحه بر این مطلب است که اگر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۴ فرمودند: «روشنفکری در ایران بیمار متولد شد.» این بیماری هنوز در وجود برخی روشنفکر نماهای ایرانی وجود دارد.
🔸این رویه نه فقط در موضعگیریهای سیاسی زیباکلام دیده میشود؛ بلکه برای نمونه در صفحه ۲۶ اثرش پیرامون رضاشاه به سادگی از همه متون تاریخی گذر میکند تا بگوید اصلاً رضاشاه انگلیسی نبود. این لجبازی یا به قول اروپاییها کاتولیکتر از پاپ شدن در حالی است که «یحیی دولتآبادی» در صفحه ۳۴۳ حیات یحیی خاطرهای نقل میکند که شخص رضاشاه در جلسهای در منزل مصدق اعتراف میکند و میگوید: «من را انگلیسیها سر کار آوردهاند.» جلسهای که «حسین مکی» در کتابش آن را روایت کرده است؛ لذا روایتی متواتر محسوب میشود.
🔹البته این صرفاً رویکرد کسی، مانند زیباکلام نیست؛ نویسندگانی با سطوح بالاتر، مانند «عبدالکریم سروش» نیز چنین رویکردی دارند. سروش سالها قبل هنگامی که در مباحثه با فرد عالمی، مانند آیتالله سبحانی به در بسته خورد، بلافاصله برای منحرف کردن مطلب، متن «دولت احمدی، معجزه سبحانی» را نوشت و آیتالله سبحانی را به این متهم کرد که احمدینژاد او را مجبور به نوشتن مطلب کرده است. یا در پاسخ «محمود دولتآبادی» او را به غارنشینی متهم کرد و هتاکانه نوشت: «به جستوجو برآمدم که قصه چیست و محمود دولتآبادی کیست؟ خبر آوردند خفتهای است در غاری نزدیک دولتآباد که پس از ۳۰ سال ناگهان بیخواب شده و دست و رو نشسته به پشت میز خطابه پرتاب شده و به حیا و ادب پشت کرده است.»
🔺زیباکلام، سروش و... را نباید از دریچه موضعگیریهای سیاسیشان دید، بلکه آنها را باید تداوم روشنفکران بیماری دید که به جای حل مسئله و ارائه راهکار مینشینند، غر میزنند، پز روشنفکری میدهند و...؛ دریغ از یک مثقال ارائه راهکار. اینکه در مقابل این قمپز در کردنها چه باید کرد سؤلی است که از زمان طالبوف و آخوندزاده تا به امروز مطرح بوده و بی جواب مانده است؛ هر چند که باز برمیگردیم به بیانات مقام عظمی ولایت که فرمودند: «من بارها گفتهام که روشنفکری در ایران بیمار متولد شده است.»
✍ یعقوب ربیعی
#شهیدالقدس | #کرمان_تسلیت
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از نسرا غرب اهواز -سواد رسانه
🔴 پـــــــــخــــــــــــــش زنـــــــــده
◽️ نشست روشنگری و جهاد تبیین
◾️ قرارگاه شهید آرمان علی وردی
🎙 با حضور و سخنرانی:
سرهنگ پاسدار دکتر شهریاری
🪧 زمـــان:
دوشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۲ ؛ رأس ساعت ۱۸:۱۵
📍 پخش زنده بصورت متمرکز از کانال های :
💠 نسرا (نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی) غرب اهواز
🌐 https://eitaa.com/nasra_gharb_ahvaz
💠 دسته سواد سیاسی (مدیران طرح ثامن) غرب اهواز
🌐 https://eitaa.com/savadesiasi
💠 رسانه محله محور منطقه کیانشهر اهواز
🌐 https://eitaa.com/resane17
حوزه امام خامنهای(مدظلهالعالی) ۱۷ شهری کیانشهر
🕹 https://eitaa.com/hozeh17
💠 رسانه مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) کیانشهر
🌐 https://eitaa.com/masjed_amiralmomnin
#⃣ #آرمان_ایران #جهاد_تبیین #جنگ_روایت_ها
#آرمان_علی_وردی #روشنگری #بصیرتی
هدایت شده از نسرا غرب اهواز -سواد رسانه
🔴 پـــــــــخــــــــــــــش زنـــــــــده
◽️ نشست روشنگری و جهاد تبیین
◾️ قرارگاه شهید آرمان علی وردی
🎙 با حضور و سخنرانی:
سرهنگ پاسدار دکتر شهریاری
🪧 زمـــان:
دوشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۲ ؛ رأس ساعت ۱۸:۱۵
📍 پخش زنده بصورت متمرکز از کانال های :
💠 نسرا (نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی) غرب اهواز
🌐 https://eitaa.com/nasra_gharb_ahvaz
💠 دسته سواد سیاسی (مدیران طرح ثامن) غرب اهواز
🌐 https://eitaa.com/savadesiasi
💠 رسانه محله محور منطقه کیانشهر اهواز
🌐 https://eitaa.com/resane17
حوزه امام خامنهای(مدظلهالعالی) ۱۷ شهری کیانشهر
🕹 https://eitaa.com/hozeh17
💠 رسانه مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) کیانشهر
🌐 https://eitaa.com/masjed_amiralmomnin
#⃣ #آرمان_ایران #جهاد_تبیین #جنگ_روایت_ها
#آرمان_علی_وردی #روشنگری #بصیرتی
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
🗳 امامخامنهای مدظلهالعالی: #انتخابات در یک روز انجام میگیرد، امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🍃🌹🍃
#شهید_القدس | #کرمان_تسلیت
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb