eitaa logo
سواد مدیا
519 دنبال‌کننده
787 عکس
990 ویدیو
0 فایل
بدون سواد رسانه‌ای طعمه می شویم...⚠️ کاری خودجوش برای گسترش سواد تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) ✅‌ «دارنده مدال طلای المپیاد سواد رسانه‌ای» 🔰انتشار از طریق بازارسال(فوروارد) بلامانع. پیشنهاد و انتقاد: https://eitaa.com/Vatanamlran
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سواد مدیا
نقد و بررسی کیپاپ و بی تی اس k-pop ، BTS👇
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟨 نقد و بررسی کیپاپ و بی تی اس 3⃣ (k-pop ، BTS) 📌قسمت سوم: آنچه کمپانی ها دیکته می کنند؛ پشت پرده ی رفتارهای نایس و مخاطب پسند این گروه 🔺موج کره ای یا هالیو چیست؟ 🔻چرا طیف وسیعی از دانش آموزان ، جوانان و نوجوانان به این موج وابسته اند؟ 🔺مزایا و معایب این وابستگی چیست؟! 📌 اگر جوان، نوجوان و دانش آموزید و یا اگر دختر و پسر نوجوان و جوان دارید، لازمه که حتما این سری از مباحث که در چند قسمت تنظیم شده رو دنبال کنید تا چشم بسته و بدون اطلاع گرفتار نشید... 💫برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📕📒📕 📕برای بچه هامون داستان بخونیم و...⬇️⬇️ 🔹علی از مدرسه برگشت و سریع ناهارش را خورد و نشست پشت کامپیوتر تا بازی جدیدی را که از دوستش گرفته بود نصب کند. بعد از آن غرق بازی شد و زمان را فراموش کرد. او علاقه ی زیادی به این بازی ها داشت و همیشه همه چی را فراموش می کرد. با صدای زنگ آیفون علی به خودش آمد ساعت 6 غروب بود و او نزدیک 4 ساعت بی وقفه پشت کامپیوتر نشسته بود. در را باز کرد، پدرش بود. پدر با دیدن علی سرش را تکان داد و گفت: باز که چشم هایت قرمز شده، حتماً بازم داشتی بازی می کردی؟ 🔸علی سرش را پایین انداخت و با خجالت گفت: بله! علی از پدرش خجالت کشید چون چندین بار به پدرش قول داده بود که از کامپیوترش درست استفاده کند. علی به اتاقش رفت و کامپیوترش را خاموش کرد. بعد به آشپزخانه رفت و یک چایی برای پدرش ریخت. مادر علی خانه نبود او به شهرستان به دیدن پدر و مادرش رفته بود. 🔹علی خیلی تکلیف داشت که باید انجام می داد. اما او خیلی خسته بود و نمی توانست تمرکز کند. وقتی علی داشت تکلیف ریاضی اش را می نوشت خوابش برد و تکالیفش نیمه کاره ماند. فردا علی آماده شد که به مدرسه برود اما کمی استرس داشت چون تمام تکالیفش را نصفه نیمه کاره انجام داده بود. زنگ اول ریاضی داشت. معلم از علی خواست که مسئله ها را حل کند ولی علی آن ها را بلد نبود. معلم از علی خواست تا دفترش را بیاورد و متوجه شد که علی مسئله ها را حل نکرده معلم ریاضی به نشانه ی تاسف سرش را تکان داد و گفت: علی! چرا چند وقتیه تکالیفت را انجام نمی دهی. اگر این طوری پیش بری حتماً امتحاناتت را خراب می کنی. 🔹علی در همه ی درس هایش افت کرده بود. یک روز مشاور مدرسه از او خواست تا به اتاقش برود. او از علی پرسید: علی! چرا به تکالیفت اهمیت نمی دهی. علی گفت: من اصلاً وقت نمی کنم آن ها را انجام بدهم. مشاور: می شه ازت بخواهم بهم بگی وقتی به خانه می ری چه کارهایی انجام می دی تا شاید اینجوری بتونیم اشکال کار را پیدا کنیم و با هم یک برنامه ریزی خوب بکنیم. علی گفت: اول ناهار می خورم بعد می رم سراغ کامپیوترم تا کمی بازی کنم، اما نمی دونم چی می شه که ساعت ها می گذره. بعد که می خوام تکالیفم رو بنویسم آ نقدر خسته ام که نمی تونم. 🔸بعد مشاور لبخندی زد و گفت: عزیزم بهتر نیست وقتی می ری خونه کمی استراحت کنی و بعد تکالیفت رو انجام بدی و زمان استراحتت سراغ بازی بری. البته حتماً باید برای خودت وقت بذاری مثلاً نیم ساعت هر روز. تا اینجوری به همه ی کارهات برسی. علی گفت: من همیشه می خوام کم بازی کنم اما نمی دونم چرا نمی شه؟ مشاور: تو باید اول به خودت قول بدهی و بعد یک ساعت را کوک کنی تا بهت خبر بده که زمان بازی تمام شده و تو کارهای مهم تری هم داری. این روش را امتحان کن و نتیجه را به من خبر بده. اون روز علی وقتی به خانه آمد تمام کارهایی را که مشاورش به او پیشنهاد داد انجام داد. فردا صبح وقتی بیدار شد برای رفتن به مدرسه استرس نداشت چون تمام تکالیفش را انجام داده بود.... ✅ برای بچه هامون داستان بخونیم و سواد رسانه‌ای را بهشون یاد بدیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
سواد مدیا
📕📒📕 📕برای بچه هامون داستان بخونیم و...⬇️⬇️ 🔹علی از مدرسه برگشت و سریع ناهارش را خورد و نشست پشت کا
این داستان رو می تونیم امشب برای بچه ها بخونیم و برای شب‌های بعد از استعداد مون استفاده کنیم و مطالب مربوط به سواد رسانه‌ای رو در قالب چنین داستان هایی به کودکان یاد بدیم... اگه داستان جالبی به ذهنتون رسید می تونید بفرستید تا بذاریم تو کانال تا دیگران هم استفاده کنند😊👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢امام صادق (ع) خطاب به افراد با ایمان در آخرالزمان فرمودند: آیا می دانید آنان که با در انتظار حضرت مهدی (عج) هستند و در بدترین شرایط می کنند از آزار ها و سختی ها و ترس و ناملایمات بسیاری می بینند ، آنها روز قیامت از پیـــروان راستین ما هستند و به ما نزدیکترند.💚 📙احمد، مسند، ج٢، ص٣٩٠ 🌹 ┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨در زمین دشمن بازی نکنیم! ♻️ حفظ حقوق ملت ایران با کمترین میزان تنش زایی در منطقه ⚠️ جریاناتی مشکوک در دو سوی مرز به‌دنبال ایجاد درگیری میان ایران و طالبان هستند. در داخل عده‌ای در پوشش انقلابی‌گری هم‌آوای غرب‌گراها شده وبا متهم کردن نظام به مماشات پازل سرویس‌های غربی را تکمیل می‌کنند... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
⁉️ آیا می دانید پیشرفت تحصیلی دانش آموزانی که به طور مداوم از موبایل یا تبلت استفاده می کنند ، ضعیف تر از سایر دانش آموزان است؟! ✅ پس تا دیر نشده برای استفاده ی کودکان از این قبیل وسایل برنامه و قانون بگذاریم... ⚠️ ممکنه با دیدن این کاریکاتورها لبخند بزنیم؛ ولی واقعا خطر جدیه! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
♻️♻️♻️ 📗 فرهنگ و سواد رسانه ای، دانشی برای جلوگیری از شستشوی مغزی! 📌سواد رسانه ای نه تنها مهم است، بلکه بسیار حیاتی است. در واقع تفاوت در این است که آیا شما ابزاری برای رسانه های جمعی هستید و یا اینکه رسانه های جمعی ابزاری برای شما هستند. (لیندا الربی – روزنامه نگار آمریکایی) 🔺این روزها همین یک گوشی موبایل کوچک، تبدیل به دنیای ما شده و زندگی ما به شدت تحت تاثیر آن است! ما از طریق این موبایل و از طریق رسانه های دیگر در حال بمباران اطلاعاتی هستیم. صبح ها که از خواب بیدار می شویم اولین کاری که انجام می دهیم چک کردن گوشی موبایل و چرخ زدن در شبکه های اجتماعی است. با چک کردن هر کدام از این رسانه‌ها با سیلی از اخبار ناگوار مواجه می شویم. ناگهان حالمان از دیدن این خبرها بد می شود و روزمان را با استرس و دلشوره عجیبی شروع می کنیم و ادامه ماجرا…  🔻این داستان چند خطی کوتاه شاید برشی از زندگی هر کدام از ما باشد. داستانی هولناک از زندگی فردی که سواد رسانه ای کافی ندارد و ذهن و روانش را به دنیای طوفانی رسانه ها سپرده است... 📌واقعیت این است که: 🖊 “رسانه ها به شما تلقینات غیر واقعی و جهت دار می کنند” 🖊“رسانه ها باعث اعتیاد شما می شوند” 🖊“رسانه ها می توانند شما را به حقیقت نزدیک و یا از حقیقت دور کنند” 🖊“رسانه ها پشت پرده های عجیب و غریبی دارند” 🖊“رسانه ها دروغ های شاخداری به شما می گویند” و… 🔊 اگر ما سواد رسانه ای کافی نداشته باشیم در دام هایی که رسانه ها برای ما پهن کرده اند گرفتار شده و متاسفانه دچار شستشوی مغزی می شویم! ♻️ اما جای نگرانی نیست. شما می توانید سواد رسانه ای را مانند هر سواد دیگری بیاموزید. سواد رسانه ای به شما کمک می کند تا بتوانید اخبار درست و نادرست را از هم تشخیص دهید، اجازه ندهید که شما را شستشوی مغزی دهند، داستان های جراحی شده و غیر واقعی را باور نکنید، به رسانه های درست و راستگو دسترسی پیدا کنید و به طور کلی ذهن و مغزتان را در اختیار خودتان داشته باشید! ❤️ به سواد رسانه‌ای خوش آمدید....😊 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 راهکارهای ارتقای سطح سواد رسانه ای در جامعه و خانواده 📌آیا می دونید فرزندان زیر دو سال ما تا چه حد مجازند از صفحات لمسی و نمایشی استفاده کنند؟! از دو تا شانزده سال چطور؟ و از شانزده سال به بالا چگونه؟! 📌آیا می دونید با کم شدن ارتباط کلامی، چشمی و عاطفی ما با کودکانمون، چه بلایی سرشون میاد؟! 🚨یادمون باشه فرزندان ما آنچیزی می شوند که ما عمل می کنیم، نه آنچیزی که ما می خواهیم...فقط هفت دقیقه و چند ثانیه، بسیار ضروری برای دانستن👌 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
🌱به امیـدِ دَم زیبـای وصـالِ رخ تو، زنده در سِیرِ جهانِ گذرانیم هنوز... 🌱تاکه توکِی بِرسی زین سفرِ دور و دراز حیف وصدحیف که ازبی خبرانیم هنوز... تعجیل در فرج مولایمان صلوات 🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔯 احمق‌ها ملت ایران را نشناختند! ⭕️ واکاوی برنامه ریزی دشمن برای اغتشاشات گذشته⬇️⬇️ 📌چه کسانی برنامه ریزی کردند؟ با پشتیبانی چه کسانی؟ 📌پیاده نظام چه کسانی بودند؟ چه اهدافی داشتند؟ 📌 نقش رسانه ها چه بود؟ و چرا ناکام ماندند؟ ⚠️ هشدار به مردم ایران: از کید دشمن غفلت نکنید! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 اعتراف اینترنشنال به بالا گرفتن اختلافات میان اپوزیسیون 🔺کارشناس اینترنشنال: افرایش این مدل تنش‌ها بیشتر ناشی از ناامیدی بسیار وسیع و عمیقی است که میان طرفین مختلف مخالف جمهوری اسلامی در خارج از کشور حاکم شده، ما از نظر روانشناسی سیاسی گرفتار شدیم؛ به حدی از تنش در میان اپوزوسیون رسیدیم که نمی توان به غیر از یک خودزنی جمعی به چیز دیگری تشبیه کرد... یه چند قطبی شدن شدید در بین اپوزوسیون دارد اتفاق می افتد... 👌چه شعار جالبی، دیگه زدن به سیم آخر: 📌 مرگ بر سه فاسد؛ مصی، اسی، مجاهد (مصی علینژاد، حامد اسماعیلیون، سازمان مجاهدین)🙊😆 خب ما هم که نظرمون همینه، چرا نمیاین تو تیم ما پس؟!🤪🤓 اللهم اشغل الظالمین بالظالمین آمین یا رب العالمین 🤲 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
👀 یک نکته از سواد رسانه‌ای: افراد بی هویت و پست را به شهرت نرسانیم. 📌بسیاری از افراد بی ریشه و لاابالی که گاهاً نیز رفتارهای احمقانه و ناهنجاری از خود بروز می دهند، در فضای مجازی فقط دنبال معروف شدن و افزایش شهرت خود هستند و ما نباید با دنبال کردن صفحات آنها و خواندن مطالب و تصاویر آنها و دادن نظرات، به آنها در رسیدن به این شهرت کاذب کمک کنیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍🖥✍🖥✍ ⁉️در دنیای دیجیتال چه کسی با سواد است؟! 📌اگر بخواهیم بدانیم در عصر دیجیتال جزو با سوادان محسوب می شویم یا خیر، ابتدا باید تعریف کوتاهی از سواد داشته باشیم: 📍سواد در مختصرترین تعریف توانائی خواندن و نوشتن است ولذا هر کس که در هر سطحی، قادر به خواندن و نوشتن متنی باشد می توان او را در سطحی از با سوادی ارزیابی و قرار داد... 📌اما در عصر اطلاعات و رسانه، این تعریف از سواد هرچند لازم ولی کافی نیست؛ در دنیای دیجیتال امروز سواد در مفهومی جدید و نیازمند به ارائه ی تعریف گسترده‌تری در بعد رسانه ای است که بسیار فراتر از توانایی خواندن و نوشتن و مبتنی بر قابلیت ها و مهارت های دیگری است...👇👇 📍 سواد رسانه‌ای علاوه بر توانایی معمول در سواد سنتی، توانایی تحلیل و ارزشیابی پیام‌ها و قدرت تولید و انتقال اطلاعات به دیگران در قالب‌های مختلف و با ابزار گوناگون را در انسان پدید می‌آورد. 📍این‌گونه از سواد؛ با توانمند کردن انسان بر درک نحوه‌ی کار رسانه‌ها و نحوه‌ی معنی‌سازی آنها، ماهیت و اهداف تولید پیام رسانه‌ها و تأثیرات و تکنیک‌های رسانه‌های گوناگون، او را از مصرف‌کنندگی صرف خارج کرده و در برابر اثرات رسانه‌ها مقاوم می‌سازد... 📍سواد رسانه‌ای در کنار آموختن خواندن ظاهر پیام‌های رسانه‌ای از رسانه‌های مختلف، می‌کوشد خواندن سطرهای نانوشتۀ رسانه‌های نوشتاری، تماشای پلان‌های به نمایش درنیامده و یا شنیدن صداهای پخش‌نشده از رسانه‌های الکترونیک را به مخاطبان بیاموزد... 📍در واقع، سواد رسانه ای بر خلاف تصور عوام، مقابله با رسانه ها نبوده و بلکه مدیریت محتوا و توانایی شناسایی سودمند ترین پیام ها و مناسب ترین آنهاست. بدین منظورکاربر و استفاده کننده از رسانه باید فعالانه در میان خیل ابزارهای رسانه ای و شبکه ها دست به گزینش رسانه ی مطلوب و انتخاب بهترین پیام بزند و لذا لازم است قبل از مراجعه به رسانه ای از ماهیت و کارکرد آن رسانه آگاهی گافی داشته باشد... 📌 کاربران همواره باید به عنوان کنشگری فعال، مهارت و توانایی های دیگری همچون ماهیت و کارکرد رسانه، انگیزه سنجی صاحبان رسانه، تحلیل روابط علی و معلولی در پیام و گزارش های دریافتی و توانایی تشخیص و شناسایی تحریف ها، کلیشه سازی ها، تفکیک و تحلیل تبلیغات و نقد هر یک را بخوبی کسب کنند و همواره با درک شناخت نیاز خود از خود سوال کنند که: ⁉️ از میان انبوه رسانه ها و شبکه های خبری و اطلاعاتی و نیز انبوه محتواهای تولید شده، کدامیک را برگزینند تا بیشترین منفعت و سودآوری را در راستای پاسخگویی به نیازشان، برای آن‌ها رقم زند... ⁉️حال با این تعاریف در عصر دیجیتال کدام یک از ما حقیقتاً با سوادیم؟! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
🔴 تکنیک تظاهر به بی طرفی⬇️⬇️ 🔹بسیاری از رسانه‌های خبری برای القای بی‌طرفی خود به مخاطبان و در نتیجه جلب اعتماد آنها از تکنیک تظاهر به بی‌طرفی استفاده می‌کنند. 🔸 در این تکنیک سخنان و دیدگاه‌های مخالفان به اشکال مختلف نظیر گزارش، مصاحبه و خبر منعکس می‌شود. به این ترتیب رسانه به خاطر اتخاذ یک موضوع بی‌طرف اعتبار بیشتری در بین مخاطبان خود کسب می‌کند. در کنار اعتبار به دست آمده از دل بی‌طرفی، رسانه مورد نظر با حفظ پوشش بی‌طرفی می‌تواند پیام‌های خود را به مخاطب القا کند و به هدف خود برسد. 🔹در این اصل ضمن اظهار بی‌طرفی و حفظ احترام مخالفان اقدام به پخش سخنان و نظرات مخالفان می‌کنند و به دنبال آن مطالب مورد نظر خودشان را القا می‌کنند... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اذعان تحلیلگر بی‌بی‌سی به ضعف دشمنان در برابر ایران 📌ملیحه محمدی تحلیلگر و فعال سیاسی در گفتگو با BBC: روندی که در خصوص سیاست خارجی ایران شاهدیم مثبت است. باید قبول کنیم که عقب‌نشینی در برابر غرب و آنچه غرب در آژانس انرژی هسته‌ای انجام می‌دهد درست نیست. ✅ هر چند استفاده از این کارشناسان در واقع به نوعی استفاده از «تکنیک تظاهر به بی طرفی» و برای موجه نشون دادن چهره ی این رسانه‌ها در مقابل مخاطبینشون هست، ولی در هر حال اظهارات این کارشناسان اقتدار ایران در عرصه ی بین الملل و در مقابل دشمنان رو هم نشون می‌ده... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀 یک نکته از سواد رسانه‌ای: ♻️ در تولید محتوا و یا بازنشر مطالب دقت کنیم ⬇️⬇️ 📌 هر گونه نوشتار، تصویر و یا نقطه نظر ما در خصوص موضوعات مختلف در واقع شناسنامه ما بوده و بیانگر شخصیت حقیقی ما است و دیگران بر اساس این نظرات و مطالب به قضاوت از شخصیت ما خواهند پرداخت، پس: ✅ در تولید محتوا و یا بازنشر مطالب بسیار دقت کنیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
♨️برکت در زندگی با زنده کردن یاد امام زمان ارواحنا فداه در دلها توجّه‌ دادن مردم به علیه السلام آثار وضعی در زندگی دارد؛ یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، خیر می بینی و عمر و زندگی برکت می کند؛ یعنی همین که توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را یا خودت را خدمت حضرت بقیة الله صلوات الله علیه، آثار وضعی خوبی دارد و زندگی را پربرکت می کند. |حجت‌الاسلام شیخ جعفر ناصری|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 شگردهای رسانه‌ای در علوم شناختی 9⃣1⃣ «تكنیك‌ حملات تدریجی_انعكاس مستمر» 💧تکرار و تکرار و تکرار... 💧آرام و آرام و آرام.... 💧عمیق و عمیق و عمیق... 🔸 این شیوه است که قطره برای سوراخ کردن سنگ استفاده می کند و در رسانه ها به نام شگرد «حملات تدریجی، انعکاس مستمر» شناخته می شود... 🔹برخی خبرها هستند که همیشه هستند و ظاهرا قرار نیست کار بزرگی انجام دهند، اما در طول سال ها این اخبار آرام ذهن مخاطب را به سمت و سوی دلخواه می برد. در سیاست هم این گونه است، از صداهای دهه 70 بشنوید تا همین حالا... این شگرد برای رسانه های قدیمی مانند بی.بی.سی و صدای آمریکا استفاده بیشتری دارد... ⚠️ شگردهای رسانه ‌های بیگانه برای تغییر ذهن مخاطب فارسی زبان هر روز بیشتر می ‌شود، شناختن و درک این جنگ شناختی قسمتی از سواد رسانه‌ای مورد نیاز امروز ایران‌مان است. بنابراین رسانه ‌ها تلاش می کنند مطابق اهدافی که دارند در این فرآیند دخالت کنند. ایجاد، تغییر یا تقویت باورها، از کارکردهای رسانه ها در همراه سازی مخاطبان است... 💫برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت‌های وطن پرستانه یک ایرانی در کانادا، صدای مجری «صدای آمریکا» را درآورد... تعدادی از افراد خودفروخته در مقابل پارلمان کانادا تجمع کردند تا نمایندگان این کشور را وادار کنند سپاه پاسداران را در لیست گروه‌های تروریستی قرار دهد. برخی از ایرانیان میهن پرستی که در کانادا حضور داشتند در مقابل این تجمع ایستادگی کردند. خبرنگار صدای آمریکا که برای گزارش در مقابل پارلمان کانادا حضور پیدا کرده بود، از صحبت‌های حق یکی از ایرانیان وطن پرست کلافه شد... ببینید، جالبه😊 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401
📡📡📡 🤯چگونه رسانه ها از دستاوردهای روانشناسی شناختی و روانشناسی رسانه برای دستکاری و تغییر ذهن مخاطب استفاده می کنند؟! 🔳امروزه رسانه های جمعی به روش های  گوناگون درصدد القای دیدگاه های خاص خود در تولیدات خود از رویدادها هستند. برای مثال در یک آشوب و درگیری, رسانه های خبری به مصاحبه با کسانی می پردازند که دیدگاه های رسانه مورد نظر را تامین می کنند. به این ترتیب، مخاطب با این تصور که تمامی آشوب طلبان همین دیدگاه را دارند، پیام های انعکاس یافته از سوی رسانه یاد شده را بدون چون و چرا و شک و تردید می پذیرد. 🔳 رسانه ها با تکنیک‌ های گوناگون، بسیار نرم، آرام و تدریجی، بینش مخاطب را تغییر می دهند به طوری که مخاطب در عمل متوجه تغییرات نمی شود و در نتیجه، به مقابله نیز برنمی خیزد. 🔳 یکی دیگر از بهره های رسانه های جمعی (همچون تلویزیون ها و ماهواره ها) از یافته های علوم شناختی و روانشناسی شناختی، استفاده از یافته های آنها برای معنی دادن به عبارات، کلمات و واژه های مورد استفاده در رسانه است. کلماتی که در یک پیام بکار می روند، دارای بار عاطفی مثبت یا منفی هستند و می توانند احساسات متفاوت را برانگیزانند. واژگان و نحوه انتخاب آنها بر احساس ها و اندیشه های افراد در جامعه تاثیر می گذارند. کلمات دارای قدرت اند. آنها تاثیر شگرفی روی ناخودآگاه دارند. ناخودآگاه بدون آنکه منظورمان را بداند، هرچه بگوییم یا به آن اعتقاد داشته باشیم ، ما را به همان سمت سوق می دهد. اثرات کلمات منفی بر افکار و اعمال ما تاثیر دارد، واژه منفی می تواند باعث آسیب رساندن به سلامتی شود و دیدگاه ما را نسبت به زندگی تغییر دهد. 🔳 اینها صرفاً بخشی از تاکتیک های مورد استفاده در رسانه ها برای ایجاد تغییرات شناختی در مخاطب است که از طریق آخرین دستاورد های روانشناسی شناختی و روانشناسی رسانه مورد استفاده قرار می گیرد. 🟥 شگردهای رسانه ‌های بیگانه برای تغییر ذهن مخاطب فارسی زبان هر روز بیشتر می ‌شود، شناختن و درک این جنگ شناختی قسمتی از سواد رسانه‌ای مورد نیاز امروز ما است. بنابراین رسانه ‌ها تلاش می کنند مطابق اهدافی که دارند در این فرآیند دخالت کنند. ایجاد، تغییر یا تقویت باورها، از کارکردهای رسانه ها در همراه سازی مخاطبان است. 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»