May 11
سلام و عرض ادب خدمت دعوت شدگان محترم و سایر اعضای گرامی که به تدریج به کانال سواد مدیا می پیوندند✋
✍ مطالب موجود در این کانال، تلاش مختصریست برای ارتقاء و گسترش توانایی تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) خود، و نیز شما دوستان و همراهان گرامی که از اقشار مختلف هموطنان جانمان❤️ هستید و همه فارغ از سن و سال و جنسیت و درجه ی سواد علمی، برای زیستنی موفق در دنیای امروز بدان نیاز داریم.
بنابر این اگر احساس می کنید در عصری که در محاصره ی رسانهها قرار داریم؛ نیاز به دانش درست بهره گیری از آن ها را دارید تا در بازی ترفندهای صاحبان رسانه، برگ برنده از آن شما باشد، لطفاً از پیامهایی که برای گزینش، تنظیم و ارسال آنها در این کانال ساعت ها وقت به کار رفته استفاده و برای دوستان خود ارسال و کانال سواد مدیا را به آنها معرفی کنید.
سپاس و احترام🌹🌹
سواد مدیا👇
@savadmedia1401
✅ پیام ها آمیخته ای از توضیحات مکتوب و ویدئوهایی پیرامون چیستی و چرایی سواد رسانه، ضرورت داشتن آن در دنیای امروز، تاریخچه ی این سواد در جهان و در کشور ما، شناسایی رسانه ها، انواع تکنیک ها و ترفندهای رسانه ای و .... خواهد بود که به تدریج و به طور متنوع بارگزاری خواهد شد.
امید که مورد رضایت خدای رحمان و استفاده ی شما عزیزان باشد🤲
سواد مدیا👇
@savadmedia1401
⏺ سواد رسانه ای چیست و چه اهمیتی دارد؟👇
🔺سواد رسانه ای یا Media Literacy نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزشها در جهان تلقی میشود.
سواد رسانه ای به فرد این توانایی را میدهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکههای رسانه ای را داشته باشد.
🔻روزانه مطالب بسیار زیادی در حوزه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و یا حتی اخبار مربوط به افراد مشهور و بازیگران در طول روز انتشار مییابد که برخی از آنها شایعات فاحشی هستند و واقعیت ندارند.
در سال های اخیر به وفور شاهد این موضوع بودهایم که بسیاری از صحبتهای افراد در شبکههای رسانه ای دچار تحریف میشود و با کم و زیاد کردن و منقطع کردن این سخنان مفهوم کلی مطلب و خبر کاملا عوض میشود.
🔺رسانه قدرت این را دارد که در کوتاهترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت، اخبار و مطالبی را منتشر کند و این هنر و تشخیص مخاطب است که بتواند واقعیت را از شایعه تشخیص دهد.
🔻در واقع رسانه تیغ دو لبهای است که میتواند در یک چشم بر هم زدن شایعه ای را در قالب واقعیت بیان کند و بالعکس. در سالهای اخیر سو استفادههای زیادی از رسانه شده است که باعث شده بسیاری از افراد جان خود و امنیت خود را نیز در این راه از دست بدهند.
منبع:
https://www.roshdana.com/blog/media-literacy/
🌀 به ما بپیوندید:
سواد مدیا👇
@savadmedia1401
✅ تاریخچهی سواد رسانه ای👇
*⃣ سواد رسانه به عنوان یک رشته آموزشی در چهل سال اخیر در دنیا ایجاد شده است. اهمیت واژه سواد در سالهای اخیر بسیار افزایش یافته. کانادا اولین کشوری بود که در نظام آموزشی خود رشته سواد رسانه را به صورت رسمی از نظام آموزش و پرورش خود پذیرفت. کانادا یکی از قویترین جنبش های سواد رسانهای را در دنیا دارد و سازمان “شبکه آگاهی رسانهای” به عنوان سازمانی برجسته در این کشور مستقر است.
برای اولین بار در سال ۱۹۲۹ گروه آموزشی لندن نیز از معلمان خواست تا مهارت های خاص،
تحلیل و ارزش گذاری فیلم را به دانشآموزان بیاموزانند.
این مسئله پس از سال ۱۹۹۰ در آمریکا هم به طور جدی مورد توجه قرار گرفت.
پیشگامان عرصه آموزش سواد رسانه ژاپن و کانادا می باشند که برای حفظ فرهنگ خود و جلوگیری از تحریف و تغییر در آنها اقدام به این کار کرده اند.
*⃣ هم اکنون در بسیاری از کشور ها مانند استرالیا، آمریکا، ژاپن و… سواد رسانه به عنوان رشتهای مجزا و پر مخاطب تدریس میشود. کشورهایی مانند اتریش، سوئد، ایتالیا، یونان، سوئیس و دانمارک نیز در حال توسعه نظام آموزشی خود در این رشته کاربردی می باشند.
🌀 به ما بپیوندید:
سواد مدیا👇
@savadmedia1401