7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۵۸۱ قرآن کریم شامل آیات ۲۰ تا ۵۰ سوره مبارکه مرسلات
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَلقُرآنُ غِنًی لاغِنی دونَهُ وَ لا فَقرَ بَعدَهُ» قرآن، توانمندی است که هیچ توانی جایگزین آن نمیشود و پس از آن هیچ فقری باقی نمیماند. (تفسیرابی الفتوح ۱/۱۰)
🎙 استاد پرهیزگار
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @saye_rushan
📝شاید در مورد #سوریه ندانید که...❗️
🔻سوریه بعد از انقلاب اولین کشور عربی بود که دولت موقت را به رسمیت شناخت.
🔸در دوران دفاع مقدس، صدام می خواست برای تحریک اعراب، این جنگ را جنگ عرب_عجم جلوه دهد اما با ایستادن سوریه در کنار ایران این ترفند شکست خورد.
🔹علاوه بر حمایت های سیاسی گسترده در مجامع بین المللی، سوریه از مهمترین منابع برای تامین تسلیحات جنگی برای ایران در دوران دفاع مقدس بود!
🔸به دستور حافظ اسد رئیسجمهور وقت سوریه تیم های ایرانی در مهمترین پادگان موشکی این کشور برای هر نوع آموزش استقرار یافته بود و با آزادی کامل به انبارهای موشکها و مهمات وارد می شدند و بهره می برند!! تا جاییکه در کنار وارد کردن موشک و آموزشها، رزمندگان بغداد را هدف گرفتند و توازن نسبی در جنگ ایجاد شد.
🔹پ.ن۱: حمایت جمهوری اسلامی از سوریه در برابر تروریستهای داعش با محوریت #حاج_قاسم، اقدامی بود که هم پاسخ خدمات سوریه در دوران جنگ بود، هم تضمین امنیت خارجی ایران و هم حمایت از محور مقاومت.
🔺پ.ن۲: سفر دکتر #رئیسی به سوریه علاوه بر حمایت از محور مقاومت، موجب تسریع دسترسی ایران به دریای مدیترانه از طریق تکمیل خط آهن بصره تا بندر لاذقیه است که منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی گستردهای را برای سه کشور و خصوصا ایران دارد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @saye_rushan
📝 اعدام تروریست مرتبط با سرویسهای جاسوسی بیگانه
🔻حکم اعدام حبیب فرجاللهچعب، ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی حرکةالنضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمیشدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز به اجرا درآمد.
🔹اسیود از سال ۱۳۸۴ سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چندین سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو ( سرویس جاسوسی سوئد) و بعضی کشورهای منطقه برعهده گرفت.
🔺در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک به سرکردگی حبیب اسیود، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدهاند.
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @saye_rushan
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی محسوس تحت نظر هستی،،، بله با شما هستم
#اینستاگرام #فیسبوک #گوگل
⛔️ #مهم 👉
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @saye_rushan
مجموعه #عکسنوشت
ویژگی های شاخص تربیت #نسل_آرمانی از دیدگاه رهبری
#لبیک_یا_خامنه_ای
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @saye_rushan