محمود احمدی نژاد بازهم در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد. رفتاری که از مدتها پیش همه آن را پیش بینی کرده بودند.
احمدی نژاد وقتی از پشت بلندگو از حضور در انتخابات منع شده بود، در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد، چه برسد به حالا که منعی هم در کار نیست و همه دوست دارند ردای ریاست جمهوری را به تن کنند.
در این یادداشت به ۸ نکته در مورد حضور احمدی نژاد در ستاد انتخابات اشاره خواهیم کرد.
۱-حضور هواداران محمود احمدی نژاد در زمانه کرونا روبروی وزارت کشور از نظر بهداشتی اتفاق خوبی نبود. کاش رییس جمهور پیشین ایران، سلامت مردم را فدای تبلیغات سیاسی و پروپاگاندای انتخاباتی نمیکرد. اجازه بدهید باور نکنیم که مردم حاضر در میدان فاطمی تهران، بدون دعوت و اطلاع به استقبال احمدی نژاد آمدند.
۲- طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، نامزدهای انتخابات مجاز هستند تنها یک همراه را با خود به وزارت کشور بیاورند. احمدی نژاد اما چندین نفر را با دعوا و شلوغکاری وارد ستاد انتخابات کرد. همین رفتار نشان میدهد که رییس دولتهای نهم و دهم، چندان با قانون و قانونمداری رابطه خوبی ندارد و خود را محق میداند که هرکجا که شد قانون را زیر پا بگذارد.
۳- احمدی نژاد میداند که نمیتواند از سد شورای نگهبان عبور کند. او بعد از پایان دولتش، هرچه خواست گفت. تندتر از هر سیاستمداری در داخل و خارج. شهردار پیشین تهران، حضور در وزارت کشور را تنها برای دیده شدن و آمدن به صدر اخبار میخواهد. او میخواهد به همه نشان بدهد که با همه جریاندارهای سیاسی ایران فرق میکند.
۴- احمدی نژاد در نشست خبری بدون پاسخ به هیچ سوالی، سخنرانی کرد و در سخنان خود به گونهای حرف زد که به نظر میرسد راه خود را به صورت رسمی از حکومت جدا کرده است و خود را در برابر آن میداند.
۵- حمله به تمام نهادهای انتخابی و انتصابی کشور و اعلام اینکه جریانی به دنبال مهندسی انتخابات است، به خوبی بیانگر نکتهای است که در بالا به آن اشاره شد.
۶-رفتار سیاسی احمدی نژاد به گونهای است که احتمالا در دوره بعد مجمع تشخیص مصلحت نظام جایی نخواهد داشت و رسما از صحنه سیاسی ایران حذف خواهد شد.
۷-احمدی نژاد در وزارت کشور اعلام کرد از هیچ نامزدی در انتخابات حمایت نخواهد کرد و در سالهای ۹۲ و ۹۶ هم سفید رای داده است. این حرفها و آن رایها نشان میدهد که احمدی نژاد در ۸ ساله گذشته نتوانسته است نیرویی برای انتخابات تربیت کند و جریان بهار تنها متکی به اوست و نمیتواند پشتوانه سازی کند.
۸-به نظر میرسد احمدی نژاد فکر میکند، روزی مردم به او مراجعه خواهند کرد و در آن روز او تبدیل به قهرمان مردم خواهد شد. فرضیهای که به نظر میرسد بیشتربه یک رویا شبیه است تا یک تحلیل درست سیاسی.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
هدایت شده از سید جلال حسینی
عید فطر و شروعی دیگر.docx
67.9K
نظر استاد طاهرزاده در مورد اقدامات اخیر احمدی نژاد
پاسخ به یک شبهه
شبهه:
بازخوانی یک انتخابات عجیب
وقتی که آیت الله جنتی مردم را به رای ندادن تشویق کرد، و آیت الله خامنه ای رای نداد
✍#میلاد_خوشکار
🔸انتخابات شورای شهر دوم در اسفند ۸۱ را می توان عجیب ترین پدیده در سازوکار انتخاباتی جمهوری اسلامی، طی ۴۳ سال دانست
🔹انتخاباتی که دبیر شورای نگهبان احمد جنتی با سخنانی صریح در خطبه های نماز جمعه مومنین را نه تنها به رای دادن ترغیب نکرد بلکه تا آنجا که توانست شبهه افکنی کرد و با ایراد سخنانی به نحوی مردم را به عدم مشارکت حداکثری دعوت نمود؛
🔸 اما این تنها اتفاق عجیب این انتخابات نبود؛ سفر ناگهانی و بدون اعلام قبلی آیت الله خامنه ای به استان سیستان و بلوچستان ۴ روز قبل از برگزاری انتخابات و در نهایت عدم شرکت ایشان در انتخابات، دومین دوره انتخابات شوراها را در تاریخ جمهوری اسلامی منحصربفرد کرده است.
🔹روند برگزاری دومین دوره انتخابات شوراها در حال سپری شدن است؛ دست شورای نگهبان و تیغ نظارت استصوابی در این انتخابات طبق قانون به کاندیداها نمی رسد؛
🔸علی تاجرنیا، نماینده مجلس ششم و رئیس هیئت نظارت بر انتخابات اعلام کرده است: استعلام منفی وزارت اطلاعات و دیگر مراجع، شرط کافی برای ردصلاحیت یک کاندیدا نیست؛ بلکه فقط صلاحیت افرادی که هماکنون عضو حزب کومله، دموکرات کردستان ایران و مجاهدین خلق هستند رد خواهد شد ودیگر گروهها و افراد برای شرکت در این انتخابات آزادند.
🔹احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، برآشفته شده و در خطبههای نماز جمعه روز دوم اسفند ۸۱ و یک هفته مانده به برگزاری انتخابات می گوید: در مورد سلامت انتخابات تردیدهای جدی وجود دارد و معلوم نیست که چه کسی جلوی تقلبهای انتخاباتی را خواهد گرفت. جنتی با طعنه به وزارت کشور و مجلس می گوید:
💭 «نمیدانم چه کسی باید مواظب عدم تقلب باشد. انشاءالله فرشتگان مواظبت میکنند.»
🔸احمد جنتی در ادامه تیر خلاص را نیز به سازوکار انتخاباتی پیش رو که خود نقش اساسی در آن ندارد می زند و عملا مومنین را به عدم مشارکت حداکثری دعوت می کند، او گفت که الزاما و در هر شرایطی نباید رای داد و فقط اگر «فرد صالحی پیدا کردید، بروید رای بدهید.»
🔹مرتضی مبلغ، معاون سیاسی وزارت کشور به این اظهارات بی سابقه، واکنش نشان داد او در بیانیه ای گفت:
💭 «به جای آنکه مردم رابه شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح دعوت کنند، با مشروط کردن رأی دادن، عنوان کردهاند که اگر در بین کاندیداها فرد صالحی پیدا کردید، بروید و به او رای دهید.
جواب شبهه:
سید جلال حسینی:
باسلام و ادب
طرفداران احمدی نژاد برای توجیه کار زشت احمدی نژاد در به رسمیت نشناختن انتخابات به کار زشتی یعنی طرح رای ندادن آیت الله جنتی و حضرت آقا روی آورده اند که این مطلب سراسر کذب محض است و همواره مقام معظم رهبری و پیرو ولایت، آیت الله جنتی مردم را به رای دادن تشویق کرده اند.
در ضمن مقام معظم رهبری همواره برحضور حداکثری و رای دادن ولو خلاف نظرایشان تایید نموده اند، بلکه حضور حداکثری را از انتخاب اصلح نیز مهمتر دانسته اند چرا که می دانستند حضور حداکثری موجب خنثی کردن بسیاری از توطئه دشمنان خواهدشد.
همچنین بر خلاف نظر برخی افراد که هر موقع که احساس می کردند رای نمی آورند نظام را به تقلب متهم می کردند، معظم له همواره بر سلامت انتخابات در تمام دوره ها تاکید داشته اند.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
معادله بازی در سرزمین های اشغالی چگونه به نفع نیروهای مقاومت تغییر کرده است؟
دکتر سید جلال حسینی – صاحب نیوز
https://sahebnews.ir/1049262
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام علیکم استاد ارجمند این کلیپ را فرستادند و گفتند به این دلیل رأی نمی دهیم .
470K
پاسخ به شبهه افکنی آقای آشنا در مورد ردیف های بودجه
سيد جلال حسینی
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید احمد کاظمی یعنی بصیرت و امید
آری! «مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلا»
شهید احمد کاظمی در عطش پیوستن به یارانش آنچنان سوخت که باید او را جزای دو شهید داده باشند. او به بلندیِ فاتحانی اصیل و بزرگ، فاتح خرمشهر شد تا ما معنای فتحی را که مجاهدان سالک در تاریخ شکل دادهاند، درست بنگریم و در دلِ حضور تاریخی این مردان مرد، هویت تاریخی خود را جستجو کنیم تا از خود، آری! تا از خود بیگانه نشویم.
راستی را! این استعداد و این شور جر در بستر حضور در انقلاب اسلامی به ظهور میآید؟ و اخلاص به معنای واقعی آن معنا میشود؟
قصه فتح خرمشهر یعنی قصه نظر به بزرگیهای انسان و انسانهایی است که شهید احمد کاظمی نماد برجسته آن بود تا ما بزرگیهای انسان را در این تاریخ بنگریم. وقتی انسان در توحیدِ اسلامی به مرحلهای میرسد که دشمنان اسلام را به چیزی نمیگیرد و این یععنی «بصیرت» و این یعنی «فتح خرمشهر». یعنی آزادشدنِ «ما» از تنگناهایی که کوتاهبینیهایمان ما را در آن زمینگیر کرده است.
بیحساب نیست که آن سردار دلها میفرماید: «شاهکلیدِ پیروزی احمد را باید در ادب و کتمان سرّ و بالاتر از زمین و زمانبودنِ او جستجو کرد».
حال! مائیم و فتح خرمشهر. مائیم و جستجوی بصیرت در افقی که حضور شهیدان در مقابل ما گشودند. مائیم و راهی سراسر امید و شور امیدواری.
پروردگارا! حشر این دو رفیق را در کنار سایر رفقایش در عرش خود جای ده تا راهِ این انقلابِ عرشی همچنان گشوده بماند.
http://eitaa.com/joinchat/5018091
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا در موضوع خواست مردم ,حقانیت آن طلب و خواست نباید مدّ نظر باشد؟ اگر مردم طالب امری بودند که حقیقت ندارد و خلاف شرع است، به صِرف خواست مردم، حقانیت پیدا میکند؟ و یا باید در متن حقانیتی که خداوند تعیین میکند و موجب تعالی انسان میگردد خواست مردم پاسداشته شود؟ و جایگاه ولایت فقیه پاسداری از وجوه حقانی و شرعی خواست مردم است.
استاد اصغر طاهر زاده
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977