بهمناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی انجام شد؛
موافقت رهبر انقلاب اسلامی با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با عفو یا تخفیف مجازات سه هزار و ۸۴۰ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که از سوی کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد و این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت حضرت آیتالله خامنهای قرار گرفت.
🇮🇷ســــید خراســانــی🇮🇷
@sayedkhorasani
🌟🌌 #الله_اکبر 🌌🌟
🔻 رهبرانقلاب: الله اكبر ملت ايران لحن و نواى خاصى دارد. چون الله اكبر پيغمبر است، الله اكبر بت شكن است، چون به معناى ناچيز و بىمقدار داشتن بتهاى زور و زر است، چون به معناى رشادت و شجاعت يك ملّت در مقابل استكبار جهانى است.
🇮🇷ســــید خراســانــی🇮🇷
@sayedkhorasani
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎇 ویژه عيد انقلاب
✊🏻نماهنگ| #الله_اکبر؛
این صدای ملت ایران است
رهبرانقلاب: امروز جوان ایرانی با شعار «الله اکبر» کارهای بزرگی انجام میدهد
🇮🇷ســــید خراســانــی🇮🇷
@sayedkhorasani
حکمت۲۷۵🎀🦋🎀ضد ارزشهای اخلاقی
و درود خدا بر او فرمود: طمع به هلاكت مي كشاند و نجات نمي دهد، و به آنچه ضمانت كرد، وفادار نيست، و بسا نوشنده آبي كه پيش از سيراب شدن گلوگير شد، و ارزش آنچه كه رقابت مي كنند، هر چه بيشتر باشد، مصيبت از دست دادنش اندوهبارتر خواهد بود و آرزوها چشم بصيرت را كور مي كند، و آنچه روزي هر كسي است بي جستجو خواهد رسيد.
حکمت۲۷۶🎀🦋🎀پرهیز از دورویی ها
و درود خدا بر او فرمود: خدايا به تو پناه مي برم كه ظاهر من در برابر ديده ها نيكو، و درونم در آنچه كه از تو پنهان مي دارم، زشت باشد، و بخواهم با اعمال و رفتاري كه تو از آن آگاهي، توجه مردم را به خود جلب نمايم، و چهره ظاهرم را زيبا نشان داده با اعمال نادرستي كه درونم را زشت كرده به سوي تو آيم، تا به بندگانت نزديك، و از خشنودي تو دور گردم.
ولایت فقیه جزو مسلمات فقه شیعه است. این که حالا بعضی نیمه سوادها میگویند امام ولایت فقیه را ابتکار کرد و دیگر علما آن را قبول نداشتند، ناشی از بی اطلاعی است. کسی که با کلمات فقها آشناست، می داند که مسئله ولایت فقیه جزو مسائل روشن و واضح در فقه شیعه است .کاری که امام کرد این بود که توانست این فکر را با توجه به آفاق جدید و عظیمی که دنیای امروز و سیاست های امروز و مکتب های امروز دارند، مدون کند و آن را ریشه دار و مستحکم و مستدل و با کیفیت سازد ؛یعنی به شکلی در آورد که برای هر انسان صاحب نظری که با مسائل سیاسی روز و مکاتب سیاسی روز هم آشناست ،قابل فهم و قابل قبول باشد.
#ولایت_فقیه
#منظومه_اندیشه_امام_خامنه_ای
#مقام_معظم_دلبری😍😍😍
دیدم که صلابت تو پابرجا ماند
انگشت تحیر به لب دنیا ماند
والله به تاریخ نخواهند نوشت
سید_علی_خامنهای💚 تنها ماند
یوم_الله_۲۲_بهمن_مبارک♥️
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
🔴رهبر انقلاب به مقاله کدام صاحبنظر آمریکایی اشاره کردند؟
«این افول یک رئیسجمهور ناباب نبود؛ افول آبروی آمریکا بود، افول قدرت آمریکا بود، افول انتظام اجتماعی آمریکا بود؛ این را من نمیگویم، این را خودهایشان گفتند…که #دوران_پساآمریکا آغازشده است؛ اینها حرفهای آنها است» #ریچارد_هاس
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊🏼قیامِ لِلّه، رمز عملیات حضرت امام برای انقلاب اسلامی
⚠️مسئولی که «قیام لِلّه» نکند، حرف حق را نزند و نگران رأی مردم باشد، شایستگی خدمت ندارد! مثل همین بحث شفافیت مجلس
#شفافیت_مجلس
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋