eitaa logo
روابط عمومی ع س ف آماد و پش نپاجا
220 دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
159 فایل
کانال آموزشی فرهنگی اعتقادی پشتیبان ارتباط با ادمین 👇 @Adminposhtiban
مشاهده در ایتا
دانلود
19.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷حاج قاسم مردمی بود... 🔶قسمت هشتم مجموعه گفتگوی صمیمانه با زائرین مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صدای جمهوری اسلامی ایران است با آقای پاکستان. و دیگران با موجودی عاقل ، صبور، ولی به شدت مقتدر طرفید. صبر او و عقل او را دیده اید ، اقتدارش را نیز. او را امتحان کرده اند، شما امتحان نکنید. این تهدید نیست. به صلاحتان است. پ ن: هر چه گفتیم عمل کردیم. هر چه میگوییم عمل خواهیم کرد.
30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 روایتی ناب و کمتر دیده شده از عملیات کربلای۵ و رشادت شهید مهدی طیاری و تکبر او در برابر دشمن، در بیان شهید حاج قاسم سلیمانی...
‏لاوروف وزیر امور خارجه روسیه: روابط مسکو و تهران راهبردی است و روسیه بدون قید و شرط به کمیت و تمامیت ارضی ایران از جمله در خصوص جزایر ایرانی در خلیج فارس، قویا پایبند است. https://eitaa.com/ravabetomomiagharbi
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استفاده پوتین رئیس جمهور روسیه از عنوان " خلیج فارس" در سخنرانی خود در اجلاس بریکس که شهریور ماه امسال برگزار شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اسلام به "خلیج فارس" میگفت "دریای فارس" ⚠️اما اعراب عراق و حاشیه جنوبی در روز روشن بر علیه سنت پیامبر اسلام قیام کرده‌اند‼️ 🔸تحلیلگر عرب : پیامبر اسلام در روایات مختلف به خلیج فارس می‌گفت "دریای فارس" و این موضوع با مراجعه به کتب مستند اهل سنت قابل اثبات است. سوال این است که چرا مسئولین کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس و عراق بر علیه سنت پیامبر اسلام قیام کرده‌اند و نامی جعلی، برخلاف سنت پیامبر برای خلیج فارس استفاده می‌کنند؟! @tonnel_zaman
🌠☫﷽☫🌠 🔴 یک پاسخ ساده اخیرا پادوهای دشمن و برخی افراد ساده لوح، شبهه ای انتخاباتی مطرح می کنند با این مضمون که وقتی مجرم درون زندان، حق رأی دارد، چرا کاشف حجاب نتواند رأی بدهد؟! خیلی ساده است کسی که کشف می کند در حال انجام جرم است اما کسی که در زندان است نه در حال انجام جرم که در حال سپری کردن دوران محکومیت می باشد ... ✍ "قاسم اکبری"
🗳انتخابات🗳 📍مخالفِ انتخابات مخالفِ اسلام است 🔺عدّه‌ای نمی‌خواهند انتخابات آن‌چنان که شایسته‌ی این ملّت است برگزار شود. تلاش میکنند مردم را مأیوس کنند، مردم را بی‌اعتماد کنند، وانمود کنند که انتخابات فایده‌ای ندارد، تأثیری ندارد؛ در مقابل اینها «جهاد تبیین» باید سینه سپر کند و حقیقت را بیان کند. کسانی هستند که می‌خواهند حضور مردم در اداره‌ی کشور که ثابت‌کننده‌ی تحقّق مردم‌سالاری دینی در کشور است، ضعیف بشود، تا حرف امام بزرگوار دروغ در بیاید؛ هدفشان این است که وعده‌ی الهی را مخالف واقع نشان بدهند. این حرکت، خصمانه است 🔺هر کس با انتخابات مخالفت کند، با جمهوری اسلامی مخالفت کرده، با اسلام مخالفت کرده. انتخابات یک وظیفه است. 🔺این یکی از کارها است. امروز احساس وظیفه‌ نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعه‌ی مجاهد در «جهاد تبیین» است. 📌بیانات رهبری در دیدار با مداحان (۱۴۰۲/۱۰/۱۳)
♦️دشمن این روزها به دنبال چیست؟ دشمن به دنبال تغییر رفتار ملت و جمهوری اسلامی است! بنابراین دشمن تلاش می‌کند پس از ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی محتوای آن را تغییر دهد و برای این کار باید مظاهر اسلامی بودند و شاخص‌های انقلابی بودن را از جامعه و مردم بگیرد و البته کسانی در مجلس شورای اسلامی و قوه مجریه سر کار بیایند که قادر به حفظ انقلاب و اسلام نباشند در اینجا لازم است ملت ایران پای صندوق رای بیاید و در مخالفت با خواست دشمن از انقلاب خود محافظت کند.
🇮🇷 انتخابات هم حق ملت است ، هم یک وظیفه ملی است. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حسن روحانی در جمع عده ای از به اصطلاح خبرنگاران اصلاح طلب: من اولین بار است می‌بینم اقلیت حاکم با اکثریت مردم نظر واحد دارند. اقلیت حاکم می‌خواهد خلوت باشد کسی نرود پای صندوق، اکثریت مردم هم نمی‌خواهند بروند پای صندوق. 🔸پی نوشت: کسی که خودش یکی از عوامل اصلی ناامیدی مردم است چه‌طور رویش می شود از این حرفها بزند و ژست اپوزوسیون بگیرد؟ 🔹 چه طور کسی که بعد از هشت سال بدترین آمار اقتصادی تاریخ جمهوری اسلامی را ثبت کرد، پس از رفتنش رکود فراگیر در کشور حاکم بود، فضای سیاسی داخلی بعد از وقایع آبان نود و هشت در پرتنش ترین حالت ممکن بود و سیاست خارجی در بن بست کامل بود و دیپلماسی و میدان هر دو تعطیل شده بود، می تواند اصلا چنین ادعاهای گزاف و بزرگی کند؟ 🔸این فرد را به سبب بی لیاقتی، اجحاف در حقوق اساسی ملت استیضاح و محاکمه نکردید و حالا بعد از دو سال و در سایه فراموشی ما ملت فراموشکار، زبانش این طور دراز شده.
⭕️تاریخ تکرار می شود. مراقب «عمروعاص» ها باشیم!