صفحه نخست روزنامه های چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰
#روزنامه
http://T.me/sayeh_khorshid12
https://eitaa.com/sayeh_khorshid12
صفحه نخست روزنامه های چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰
#روزنامه
http://T.me/sayeh_khorshid12
https://eitaa.com/sayeh_khorshid12
أَشْرَفُ الْغِنَى تَرْكُ الْمُنَى
برترين توانگرى و بى نيازى بدل راه ندادن آرزوها است.
حضرت علی (ع)
#کلام_امیرالمومنین
http://T.me/sayeh_khorshid12
https://eitaa.com/sayeh_khorshid12
شهید منصور ستاری
منصور ستاری در ۳۰ مرداد ۱۳۲۷ در روستای ولیآباد از توابع شهرستان ورامین دیده به جهان گشود. پدرش، حاج حسن، مردی فاضل، ادیب و شاعر بود که دیوانی از او به نام ماتمکده عشاق به یادگار مانده است. وی دوران ابتدایی را در مدرسه ولی آباد ورامین و دوران متوسطه را در محله پویینک باقر آباد به پایان رسانید. در تمام این مقاطع ایشان یکی از شاگردان ممتاز کلاس به شمار میرفت.
شهید ستاری پس از اخذ دیپلم متوسطه وارد دانشکده افسری شد و پس از پایان دوره دانشکده به درجه ستوان دومی نایل آمد و بعد به نیروی هوایی ارتش رفت. در نیروی هوایی پس از گذراندن دورههای مختص کنترل شکاری جهت افزایش دانستههای علمی و تجربی به آمریکا اعزام شد و در ۱۳۵۱ خورشیدی پس از طی دورههای تخصصی به ایران بازگشت و به ایستگاه رادار بابلسر منتقل شد. بعد از بازگشت به ایران و در ۱۳۵۴ خورشیدی در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته برق و الکترونیک پذیرفته شد اما با پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی تحصیل را کنار گذاشت و به پاسداری از دستاوردهای انقلاب پرداخت.
شهید ستاری مبتکر تاکتیکهای پیشرفته پدافندی و فردی بود که زیرساختهای اساسی و به یادماندنی از جمله یک دانشگاه هوایی را از خود به جای گذاشت. علاوه بر تاسیس دانشگاه هوایی، این شهید والامقام در طول دوران حیات خویش، اقدامات بسیار موثری دیگری را هم انجام داد که از جمله می توان به تاسیس دانشگاه هوافضا، تأسیس دانشکده پرستاری و مرکز پاتولوژی نیروی هوایی و ایجاد شبکه دیدهبانی اشاره کرد. همچنین این فرمانده متعهد و کاردان طرحها و ابتکارات بسیاری در تجهیز سیستمهای راداری و پدافندی در هشت سال دفاع مقدس را به اجرا گذاشت و توان نیروی هوایی را در سرنگونی هواپیماهای دشمن بعثی، چند برابر کرد.
این فرمانده نامدار با لیاقت، کاردانی و شایستگی که از خود نشان داد در بهمن ۱۳۶۵ خورشیدی با درجه سرهنگی به عنوان فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد و تا هنگام شهادت عهده دار این مسوولیت بود.
وی معماری آینده نگر برای سیستم پدافند هوایی کشور بود که با راه اندازی تأسیسات و امکانات جدید تعمیر و نگهداری و نیز اجرای پروژه هایی مانند پروژه اوج و نیز راه اندازی مرکز پژوهش، تحقیقات و آموزش (پتا) توان نگهداری نیرو را تقویت و به چندین برابر قدرت قبلی ارتقا داد.
سرانجام این نابغه نظامی در ۱۵ دی ۱۳۷۳ خورشیدی به همراه چند تَن از مسوولان نیروی هوایی پس از شرکت در مراسم فارغ التحصیلی گروهی از دانشجویان دوره خلبانی در پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان در راه بازگشت به تهران دچار سانحه هوایی شدند و هواپیمایشان سقوط کرد. در این حادثه، ۶ تَن از سرداران نیروی هوایی ارتش به همراه تیمسار ستاری و ۶ تن از خدمه پروازی به درجه رفیع شهادت رسیدند. پیکر پاک شهید ستاری در آرامستان بهشت زهرا تهران به خاک سپرده شد.
"اگر فردی در جمهوری اسلامی ایران بخواهد مسوولیت داشته باشد، نباید ناز پرورده باشد... در برابر دنیایی که روبهروی ما قد علم کرده، باید قوی بود؛ اراده باید قوی باشد و جوانها باید از پیرها بیاموزند و کار بفهمند. این جمهوری اسلامی ... که آدم معمولی نمیتواند از پس آن بربیاید، وای به اینکه آدمی در لای زرورق هم بزرگ شده باشد! در سختی و رنج بزرگشدن، برای سیستم مدیریتی کشور بسیار مفید است."
"نقش شهدای بزرگوار نیروی هوایی در پیشرفت همهجانبهی این نیرو و فداکاریها و ایثارگریهای آن بسی آشکار و تعیینکننده است، و در این میان تأثیر مدیریت شجاعانه و مبتکرانه و سرشار از تلاش و پیگیری شهید عزیز سرلشکر منصور ستاری انکارناپذیر است."
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
#آدم_حسابی
#سرباز_وطن
#عقیق
#مدافعان_آسمان
http://T.me/sayeh_khorshid12
https://eitaa.com/sayeh_khorshid12