هدایت شده از امیرکبیـر(رسانه روشنگری)
🔺پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی اعلام کرد ١٠٠ فروند هواپیما در دولت #شهید_رئیسی
وارد کشور شده.
❌ در دورانی که میگفتن بدون #برجام ورود هواپیما به کشور محاله، شهید رئیسی بدون در بوق و کرنا کردن در ٣٠ ماه ١٠٠ هواپیما وارد کشور کرد.
یه زمانی ٣ هواپیما وارد کشور کردن چند روز جشن گرفتن!
.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
┄┄┅┅┅❅❀❥🇮🇷❥❀❅┅┅┅┄┄
@AMIRKABIR_IRAN
هدایت شده از امیرکبیـر(رسانه روشنگری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بچه ها جدی باشین لطفا سخنرانی رئیس جمهوره!
من و دوستام همون لحظه:😂
#پزشکیان
┄┄┅┅┅❅❀❥🇮🇷❥❀❅┅┅┅┄┄
@AMIRKABIR_IRAN
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
نماهنگ دوست دارم.mp3
5.95M
نماهنگ دوست دارم
🎙 کربلایی محمدحسین پویانفر
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻آقای دادستان کل، گران سازی ارز مصداق عینی دزدی از جیب مردم است شما در این معرکه کجا هستید؟!
🔹آقای دادستان، دولت به صورت کاملا عمدی در حال گران سازی قیمت ارز است و این کار دولت، مصداق عینی دزدی از جیب مردم است و معلوم نیست شما مدعی العموم کجا هستيد، وقتی دولت به راحتی از جیب مردم دزدی میکند چرا فساد اقتصادی در کشور ایجاد نشود؛ وقتی خود متولیان راه دزدی کردن را به مردم یاد میدهند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻چرا آشوب ها در سوریه مشکوک است؟ فتنه شیرازی ها در شام!
🔻1 سکانس اول :
🔹روحانی که لیدری آشوب ها را برعهده گرفته از اعضای جریان شیرازی است
🔻2 سکانس دوم/چندی پیش :
🔻به فرماندهی نظامی و دولت جدید تبریک می گوییم
🔹این پیروزی وفتح آشکار را ؛ برای ساخت و آبادی سوریه دست ما در دست شماست
🔻3 سکانس سوم/ حالا :
🔻هرکس مارا تهدید کند سرش را قطع خواهیم کرد
🔻4سکانس چهارم :
🔹روحانی مذکور تحت عنوان عنصر ایران توسط مخالفان محور مقاومت درحال معرفی شدن به افکار عمومی است.
🔹5 این روحانی شیعه سوری از حوزه ملکه انگلیس و شاگرد شیخ صادق شیرازی انگلیسی که در یکی در جلسه ای با حضور نماینده تحریرالشام و تبریک در خصوص پیروزی این گروه بود و چند روز پس از آن در جریان تظاهرات خیابانی شماری از علوی ها و تشویق به برخورد با به اصطلاح دولت جدید سوریه!
🔻اماج
🔻ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💻واکنش تند داریوش کاردان به تمسخر شرکتکنندگان مسابـقه ثانیهها
این خانمها شوهر دارند، بچه دارند..خانواده دارند...
بس کنید!!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنس ایرانی! روایتی از تقابل جنس ایرانی و آلمانی در دو تونل با شرایط مشابه!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔃 توییت کاربران توییتر
✍️امروز جنوب استان کرمان بودم و این صف گازوئیل در یکی از جایگاه ها می باشد. هر بشکه ۲۰۰ لیتری ۵ میلیون تومان بیرون جایگاه قیمت دارد و اگر یک روز در صف بایستید ۱۰ میلیون کاسب هستید.
نکته: آن پژو شوتی هم می خواد ۵۰۰ لیتر گازوئیل بزند.
👤وحید خلیلی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
💢 برگزاری رزمایش دفاعی -تهاجمی نیروهای مسلح در روزهای آینده
💬 سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):
🔻 نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در روزها و هفته های آینده رزمایش های دفاعی و تهاجمی پرقدرتی را به اجرا می گذارند.
🔻 همواره در نیمه دوم سال به ویژه سه ماه پایانی، این رزمایش ها به صورت عملیات مشترک توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمین، هوا و دریا انجام می شود.
🔻 در روزهای آینده رزمایش های پرقدرتی با استفاده از ابزار و تسلیحات دفاعی و تهاجمی برای مقابله با تهدیدهای دشمنان ملت ایران طرح ریزی شده و اجرا می گردد.
🔻 هر سال به صورت متوسط ۳٠ رزمایش بزرگ هدف گذاری و انجام می شود، که قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) ضمن هدایت و راهبری رزمایش ها بر حسن اجرای آن نظارت می کند.
🔻 از آنجا که اجرای رزمایش ها به معنای آزمون نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدها و با هدف آمادگی دفاعی و تهاجمی برای کوبیدن دشمن است.
🔻 به همین دلیل این رزمایش ها با دقت و خلاقیت در هدف گذاری و طرح ریزی برای غافل گیر کردن دشمن با جدیت اجرا می گردد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سردار رادان: امنیت کویرهای ایران مأموریت ویژه نیروهای انتظامی شدند
💬 فرمانده کل انتظامی کشور در اختتامیه مرحله اول رزمایش کویر ایران در دیگ رستم خراسان جنوبی:
🔻 امسال تلاش خواهیم کرد تمامی کویرهای ایران را در مانورها و عملیاتها پشت سر بگذاریم.
🔻 کویر ایران، منطقهای زیبا، وسیع و پیچیده است که با مسائل مختلفی همراه است. این منطقه که شامل بخشهایی از استانهای خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، سمنان و خراسان رضوی است، حساسیت ویژهای در حوزه عملیاتهای انتظامی دارد.
🔻 ستاد کل نیروهای مسلح، مأموریت و مسئولیت کویر را به انتظامی کل کشور محول کرده است تا بتوانیم در این حوزه عملکرد مطلوبی داشته باشیم.
🔻 شروع این اقدام، پایان کار نیست. حرکت و عملیاتهای ما از این به بعد آغاز خواهد شد و امیدواریم به مرحلهای برسیم که بتوانیم اطمینان حاصل کنیم کویرهای ایران تحت کنترل و در دید و تسلط تکاوران انتظامی کشور قرار دارد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻شبکه المسیره ویدئوی فوق با کپشنی از آیه 123 سوره التوبه قرآن را منتشر کرد
🔹يا أيها الذين آمنوا قاتلوا الذين يلونكم من الكفار وليجدوا فيكم غلظةً ۚ واعلموا أن الله مع المتقين
🔹ای کسانی که ایمان آوردهاید! با کافرانی که به شما نزدیکترند، پیکار کنید! (و دشمن دورتر، شما را از دشمنان نزدیک غافل نکند!) آنها باید در شما شدت و خشونت (و قدرت) احساس کنند؛ و بدانید خداوند با پرهیزگاران است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil