🇮🇷📚 انتخابات در دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام
✳️ انتخابات انجمن های علمی دانشجویی
🔹 معرفی تعدادی از داوطلبان انتخابات
هدایت شده از تولیت آستان قدس رضوی
🔹 تولیت آستان قدس رضوی در آیین افتتاح پروژههای آموزشی واحد خواهران دانشگاه امام رضا(ع):
🔺 سیاست آستان قدس امتداد جریان فکری، دانشی و فرهنگی امام رضا(ع) در جامعه است.
🔺 ما به مرقد داری حضرت رضا(ع) و پاک کردن غبار کفش زائران با پلک چشم خود افتخار میکنیم، اما تنها این وظیفه را برای خود قائل نیستیم و معتقدیم همانگونه که حضرت رضا(ع) در دوران حیات خود منشأ پیشرفت، فضیلت، بصیرت، روشنی و آگاهی برای جامعه بودند امروز نیز مضجع شریف ایشان باید در قبال جامعه اینگونه باشد.
🔺 امام رضا (ع) به عالم آل محمد (ص) معروف هستند، این عالم آل محمد (ص) بودن تنها نباید محدود به کتابها و روایات باشد، این عالمیت و وجهه علمی باید در جامعه امتداد و ظهور و بروز یابد.
🔺 جامعهای که فاقد علم و دانش باشد به تمدن نخواهد رسید، پیغمبر اکرم(ص) جامعه جاهلیت پیش از اسلام را با دو بال «علم» و «دین» به بزرگترین تمدن توحیدی بشری مبدل ساخت.
🔺 نقش تمدن اسلامی و افتخارات علمی تاریخ مسلمانان و نقش آن در پیشرفتهای علمی غرب باید برای نسل جوان بیان شود.
🔺 دانشگاه سازی را همانند رواقسازی در حرم مطهر میدانیم و معتقدیم هر دو آنها به حضرت رضا (ع) ختم خواهد شد.
https://b2n.ir/d58536
@marvi_ir
📚📚📚وجهه علمی امام رضا علیه السلام در نگاه توليت آستان قدس رضوي: امام رضا (ع) به عالم آل محمد (ص) معروف هستند، اين عالم آل محمد (ص) بودن تنها نبايد محدود به كتاب ها و روايات باشد، اين عالميت و وجهه علمي بايد در جامعه امتداد و ظهور و بروز يابد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمين احمد مروي در آيين افتتاحساختمان چند منظوره واحد خواهران دانشگاه بين المللي امام رضا (ع) كه در سالن همايش شهيد سليماني واحدخواهران اين دانشگاه برگزار شد، با تأكيد بر اينكه مسائل علمي و فرهنگي از محورهاي اصلي فعاليت هاي آستان قدس در حوزه خواهران و برادران است، اظهار كرد: سياست آستان قدس امتداد جريان فكري، دانشي و فرهنگي امام رضا (ع) در جامعه است، ما به مرقد داري حضرت رضا (ع) و پاك كردن غبار كفش زائران با پلك چشم خود افتخار مي كنيم اما تنها اين وظيفه را براي خود قائل نيستيم و معتقديم همانگونه كه حضرت رضا (ع) در دوران حيات خود منشأ پيشرفت، فضيلت، بصيرت، روشني و آگاهي براي جامعه بودند امروز نيز مضجع شريف ايشان بايد در قبال جامعه اينگونه باشد.
وي تأسيس دانشگاه توسط آستان قدس را تلاشي در راستاي امتداد جريان علمي و فكري امام رضا (ع) در جامعه دانست و تصريح كرد: امام رضا (ع) به عالم آل محمد (ص) معروف هستند، اين عالم آل محمد (ص) بودن تنها نبايد محدود به كتابها و روايات باشد، اين عالميت بايد در فرهنگ جامعه امتداد و ظهور و بروز يابد.
توليت آستان قدس رضوي با تأكيد بر اينكه وجهه علمي حضرت رضا (ع) در تمام جامعه به ويژه مجموعههاي منتسب به اين حضرت بايد جلوه داشته باشد، به نقل رواياتي از تلاش حضرات معصومين (ع) براي روشنگري در جامعه پرداخت و اظهار كرد: جامعهاي كه فاقد علم و دانش باشد به تمدن نخواهد رسيد، پيغمبر اكرم (ص) جامعه جاهليت پيش از اسلام را با دو بال «علم» و «دين» به بزرگترين تمدن توحيدي بشري مبدل ساخت.
وي «علم» و «دين» را دو بال الزامي براي تكوين تمدن سازي اسلامي دانست و با اشاره به تأكيدات حضرت محمد (ص) نسبت به علم آموزي، عنوان كرد: امروز ما در دوران علم و دانش هستيم، از اين رو شايد اهميت تأكيدات پيامبر (ص) نسبت به علم و دانش آن هم در دوران جاهليت را به خوبي درك نكنيم.
حجت الاسلام والمسلمين مروي با بيان اينكه پيامبر گرامي اسلام (ص) يكي از شروط آزادي اسيران جنگي را علم آموزي به مسلمانان قرار داده بودند، اضافه كرد: در دوران جاهليت تنها امري كه در معاملات و گفتمانهاي جامعه جايگاهي نداشته موضوع فرهنگ، علم، دانش، فضيلت و كرامت بود؛ پيامبر گرامي اسلام (ص) در آن دوران تاريك بر فراگيري علم و دانش تأكيد داشتند زيرا ميدانستند براي رقم زدن تمدن بزرگ بشري نياز به علم و دين در كنار يكديگر است.
وي با تأكيد بر اينكه دنياي امروز مرهون تمدني است كه پيامبر اكرم (ص) بنيان گذاشت، اظهار كرد: مبالغه نيست اگر بگوييم تمدن جهان امروز مرهون پيامبر گرامي اسلام (ص) است، نقش تمدن اسلامي و افتخارات علمي تاريخ مسلمانان و نقش آن در پيشرفت هاي علمي غرب بايد براي نسل جوان بيان شود.
توليت آستان قدس رضوي با بيان اينكه اگر بخواهيم در آستان قدس اقدامي اثرگذار براي معنا بخشي و تعميق زيارت انجام دهيم بايد به موضوع علم و دانشگاه توجه كنيم، افزود: اين اقدام به نسل امروز و آيندگان نشان مي دهد كه ما تنها به زيارت و گسترش مكان هاي زيارتي اهتمام نداشته و فقط به اين مهم بسنده نكرده ايم، بلكه در كنار آن به بركت امام رضا (ع) مراكز علمي و دانشگاهي نيز مورد توجه قرار گرفته و توسعه يافته اند.
وي ابراز كرد: دانشگاه سازي را همانند رواقسازي در حرم مطهر ميدانيم و معتقديم هر دو آن ها به حضرت رضا (ع) ختم خواهد شد، لذا به ميزان توان و امكانات براي گردآوري بهترين امكانات آموزشي در دانشگاه امام رضا (ع) تلاش مي كنيم، پس از حرم مطهر رضوي و امر زيارت دومين اولويت آستان قدس موضوعات فرهنگي و علمي است.
حجت الاسلام والمسلمين مروي با بيان اينكه دستگاه عالم آل محمد (ص) بايد تجلي علم و معرفت باشد و اين علم را به جامعه امتداد دهد، گفت: همه ابزار روز و مدرن براي آموزش بهتر دانشجويان دانشگاه هاي آستان قدس را تهيه و استفاده ميكنيم تا دانشجويان بتوانند به لحاظ علمي و دانشي تخصص كسب كنند.
وي با بيان اينكه ابعاد علمي به تنهايي قادر به تحقق اهداف عالي انساني و رقم زدن تمدن متعالي نيست، بر لزوم توجه به فعاليت هاي تربيتي در كنار آموزش هاي علمي تأكيد و اظهار كرد: مسائل فرهنگي و تربيتي همانند علمي بسيار مهم هستند، دانشجوياني كه در دانشگاه هاي منسوب به ولي خدا حضرت رضا (ع) تحصيل مي كنند بايد با دانشجويان ساير دانشگاهها از حيث علمي و تربيتي متفاوت باشند.
توليت آستان قدس رضوي گفت: فارغ التحصيلان دانشگاه امام رضا (ع) بايد از حيث علمي ممتاز و از نظر اخلاقي، كمال انساني و كسب معرفت، شاخص باشند؛ فارغ التحصيلان دانشگاه امام رضا (ع) بايد افرادي متخصص باشند كه هر دو بال «علم» و «تهذيب» را در كنار يكديگر دارند.
حجت الاسلام والمسلمين مروي در پايان مسئولان دانشگاه بين المللي امام رضا (ع) را به تدوين چشم اندازي روشن مبتني بر برنامه ريزي عملگرايانه توصيه و خطاب به مديران اين دانشگاه گفت: براي حداقل 25 سال آينده دانشگاه امام رضا (ع) چشم انداز تدوين و براي رسيدن به آن جايگاه برنامهريزي كنيد، دانشگاه امام رضا (ع) بايد همچون حرم مطهر از هر حيث فاخر باشد.
در ادامه اين مراسم با حضور توليت آستان قدس رضوي از سه دانشجوي دختر مخترع و نخبه قرآني واحد خواهران دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) تقدير گرديد.
🔰 مقام معظم رهبری: ایرانیها امامزادهها را با آغوش باز پذیرفتند.
ببینید چقدر امامزاده در ایران هستند! این امامزادهها کی هستند؟ اینها که ایرانی نبودند. اینها کسانیاند که به ایران آمدند و ایرانیها با آغوش باز اینها را پذیرفتند؛ حتی گاهی برای اینها جنگیدند و در راه اینها تلاش کردند.» (5/12/1383)
♦️ پنجم ذی القعده، سالروز بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبرک کشور
♦️حرم امامزادگان پنج تن لویزان