سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی
🔰بررسی آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف از منظر فقه اسلامی
↩️توسط مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ع)
👤 آیت الله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری در این نشست تخصصی:
🔅روز قدس زمینه ساز ظهور و موجب تقویت جبهه مقاومت است
🔺روز قدس نوعی اعلام عمومی برای جهاد است و از مصادیق جهاد، جبهه مقاومت است
جهادی که در مقابل دشمنان و غاصبان سرزمین های اسلامی و علیه منافقین انجام می شود. منافقینی که امروز در کشورهای مرتجع منطقه با عادی سازی روابط، با رژیم صهیونیستی همکاری می کنند.
🔺راهپیمائی روز قدس برکات زیادی مثل شکل گیری جبهه مقاومت و تجهیز آن به موشک ها و پهپادهای پیشرفته داشت
یکی از مبانی وجوب شرکت در راهپیمایی روز قدس امربه معروف و نهی از منکر است. بسیج ظرفیتهای همگانی جهت آزادسازی فلسطین از معروفات، دعوت به احیای آرمان آزادی فلسطین و عادی سازی روابط با دشمنان از منکرات است که همه اینها در راهپیمایی روز قدس جلوه پیدا میکند.
🔺بازسازی امت اسلامی با اتحاد و چنگ زدن به ریسمان الهی امکان پذیر است
دلایل مهم دیگر وجوب حضور در راهپیمایی روز قدس، حمایت از مظلوم به عنوان یکی از آرمان های بزرگ، تولی نسبت به حق و تبری از باطل، اعلام برای جهاد جانی، مال، زبانی و پشتیبانی از رزمندگان اسلام، نصرت دین الهی با مقاومت و پایداری، اهتمام به امور مسلمانان و برداشتن گام های استوار در جهت تضعیف طاغوت است که فشار دشمنان در این مسیر نباید مسلمانان را ناامید کند و با فریاد و خشم خود بر سر آنها، زمینه نابودی آنها را فراهم سازند.
🔺تقویت دیپلماسی نظام اسلامی جلوه اقتدار ایدئولوژیک جمهوری اسلامی است
از وجوب دیگر شرکت در این راهپیمایی، تجدید حیات اسلامی، بیعت با ولایت در عصر غیبت و حمایت از مقاومت است. امروز جهان به دو بلوک استکبار و مقاومت تقسیم شده است و توانمندی نظامی جبهه مقاومت، قدرت بازدارندگی آن را افزایش داده است.
https://b2n.ir/y86084
🔹حضور آستان قدس رضوی با عرضه 2 هزار عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
🔸سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با عرضه بیش از 2 هزار عنوان اثر در سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضوری فعال خواهد داشت.
🔺موسساتی همچون بنیاد پژوهشهای اسلامی با 450 اثر علمی و پژوهشی، دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) با 31 عنوان کتاب، موسسه آفرینشهای هنری با 48 عنوان اثر، به نشر با 700 عنوان اثر و سایر موسسات وابسته در این نمایشگاه به عرضه آثار خود میپردازند.
🔺این موسسات در قالب یک غرفه به نمایندگی از سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی به تفکیک موضوعات مختلف به عرضه و فروش محصولات خود میپردازند و دو بخش بینالمللی با عرضه آثاری به زبانهای مختلف و کودک نیز در این غرفه فعال است.
🔻بخش رویدادها و فعالیتهای جنبی و فرهنگی در دو محور محتوایی و امور تخصصی نشر و مسئله محور ویژه جوانان و نوجوانان در حوزه فرهنگسازی از دیگر بخشهای این غرفه است.
https://b2n.ir/m10396
♻️بسته خبری |
🔹نخستین جلسه هماهنگی «مدرسه تابستانه فرهنگ و سیره رضوی»
نخستین جلسه هماهنگی «مدرسه تابستانه فرهنگ و سیره رضوی» باحضور کارشناسان معاونت بینالملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس و دانشگاه علوم اسلامی رضوی در محل این دانشگاه برگزار شد.
https://b2n.ir/u32320
🔹روایت فتح «نادر»
نادر طالبزاده، تهیهکننده، کارگردان و مجری پیشکسوت سینما و تلویزیون نهم اردیبهشت ماه بر اثر نارسایی قلبی درگذشت. به همین مناسبت، یاداشتی از مهدی عظیمی میرآبادی درباره تأثیر زندهیاد طالبزاده بر جبهه فرهنگی مقاومت تقدیم نگاهتان میشود.
https://b2n.ir/j50233
🔹وجود عناصر اخلاص و عبودیت در تمام مراحل زندگی مبارزاتی شهید مدرس
حجت الاسلام والمسلمین فقیه اسفندیاری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در وبینار بررسی اندیشه های سیاسی شهید مدرس بر وجود اخلاص و عبودیت در مراحل مبارزاتی این شهید والامقام تأکید کرد.
https://b2n.ir/y27057
🔹پیام رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مناسبت روز معلم
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خیاط، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی طی پیامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و تأکید بر ادامه راه آن شهید بزرگوار، روز معلم را تبریک گفت.
https://b2n.ir/y13708
🔹درخشش تيم بسيج دانشجويی دانشگاه بينالمللی امام رضا(ع) در مسابقات مينی فوتبال جام رمضان
تيم بسيج دانشجويي دانشگاه بين المللي امام رضا (ع) در مسابقات ميني فوتبال جام رمضان يادبود شهداي سلامت كه به ميزباني ناحيه بسيج دانشجويي خراسان رضوي برگزار شد، موفق به كسب مقام نايب قهرماني اين مسابقات گرديد.
https://b2n.ir/m53938
🔹اسنادی نفیس از جغرافیای اقتصادی افغانستان به آرشیو مرکز اسناد رضوی افزوده شد
اسنادی نفیس از جغرافیای فرهنگی کشور افغانستان در شمار میلیونها برگ سند مرکز اسناد آستان قدس رضوی قرار گرفت.
https://b2n.ir/x74109
🔹افزایش قیمت کاغذ تاثیری بر حضور ناشران در نمایشگاه کتاب ندارد
مدیرعامل انتشارات «بهنشر» طی یادداشتی میگوید افزایش قیمت کاغذ، بر روند چاپ کتاب تأثیر میگذارد، اما ناشران بهویژه ناشران بزرگ هرطور هست تلاش میکنند این مساله خللی بر حضورشان در نمایشگاه نداشته باشد.
https://b2n.ir/a14490
🔹برگزاری اردوی علمی- جهادی دانشجويان دانشگاه بين المللی امام رضا(ع)
همزمان با روزهای پايانی ماه مبارك رمضان، اردوی علمی- جهادی دانشجويان واحد خواهران دانشگاه بين المللی امام رضا(ع) برگزار شد.
https://b2n.ir/b23727
🔹حضور رئيس كميسيون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در دانشگاه بين المللی امام رضا(ع)
نشست هم انديشي نخبگاني اساتيد و دانشجويان دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) با حجت الاسلام و المسلمين حسن شجاعي علي آبادي؛ رئيس كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
https://b2n.ir/h34728
🔹نشست «کاربست تفکر سیستمی در مطالعه و برنامهریزی زیارت و گردشگری مذهبی»
به همت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، نشست «کاربست تفکر سیستمی در مطالعه و برنامهریزی زیارت و گردشگری مذهبی» برگزار شد.
https://b2n.ir/s09443
🔹نمایشگاه «بر آستان جانان» در نگارخانه موزه آستان قدس رضوی
نمایشگاه «بر آستان جانان» شامل 40 اثر از استاد رضوانی به سبک خط شکسته نستعلیق به نمایش درآمده است که توسط همسر ایشان خانم معصومه محمدنیا به هنرتذهیب آراسته شده است. این نمایشگاه از تاریخ 10 لغایت 22 اردیبهشت ماه در نگارخانه موزه مرکزی آستان قدس رضوی برپاست.
https://b2n.ir/e57734
🌟عید بندگی|
أمیرالمؤمنین علیه السلام:
امروز روزی است که خداوند آن را برای شما مسلمانان عید قرار داده و شما را شایسته و سزاوار این عید ساخته است.
پس همواره به یاد خدا باشید تا خدا نیز به یاد شما باشد. او را بخوانید تا اجابت کند شما را...
🕊عید سعید فطر بر شما مبارک ⚘
Sco.razavi.ir
♻️بسته خبری |
🔹️کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید»؛ بستر مطالبه تحقق شعار سال در آینه قرآن و عترت
دبیر علمی کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید»؛ این کنگره را بستر مطالبه تحقق شعار سال در آینه قرآن و عترت دانست.
🔺️دکتر عادل پیغامی؛ دبیر علمی کنگره بین المللی «اقتصاد، اشتغال، تولید» در اولین روز از آیین اختتامیه این کنگره که صبح امروز 14 اردیبهشت ماه، با حضور برخی از چهرههای بینالمللی و اعضا هیئت علمی دانشگاههای مختلف در پردیس رضوان دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، به مضمون آیه 66 سوره مائده اشاره کرد و گفت:
در این آیه از قرآن آمده است: «چنانچه آنها به دستور تورات و انجیل خودشان و قرآنی که از سوی پروردگارشان به سوی آنها نازل شده قیام میکردند البته به هر گونه نعمت از بالا و پایین برخوردار میشدند، برخی از آنان مردمی میانهرو و معتدل، و بسیاری از آنها بسی زشتکار و بد عملند».
پیام این آیه این است که پیشرفت و سعادت و موفقیت مادی در گروه اقامه دین است.
🔺️وی با بیان اینکه اقتصاد صرفا به معنی معیشت نیست، گفت: فقر و بیکاری ناشی از این است که اقامه حق نمیشود و متاسفانه به قرآن و عترت پایبند نیستیم.
🔺️کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید» از معدود همایشهایی است که موضوع شعار سال را در آینه قرآن و عترت دنبال کرده است و برگزاری بیش از 12 پیش نشست، ارائه 50 مقاله و... از دستاوردهای این رویداد بود که امروز شاهد مراسم اختتامیه آن بودیم.
↩امیدواریم مجموعه مقالات ارائه شده در این کنگره در اختیار سیاستگزاران و مسئولین کشور قرار گیرد و مثمر ثمر واقع شود.
https://b2n.ir/b30268
سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی
♻️بسته خبری |
🔹️ضرورت توجه به نیروی انسانی و تسهیل در مجوزهای کسب و کار در افزایش تولید داخلی
🔸️معاون وزیر اقتصاد بر ضرورت توجه به نیروی انسانی و تسهیل در مجوزهای کسب و کار در افزایش تولید داخلی کشور تاکید کرد.
هادی قوامی در آیین اختتامیه کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت(ع)»:
🔺️ نظام خلقت نظام بهترین هاست و معجزه خلقت در تولیدات است.
🔺️در آیات و روایات و همچنین آموزههای دینی اسلام، به موضوع تولید توجه شده است و از همین رو باید شرایط کشور و سرمایههای طبیعی اعم از زمین، طبیعت و... را برای رونق تولید داخلی و اشتغالزایی در کشور بکار گیریم.
🔺️عامل اصلی تولید نیروی انسانی و سرمایه دانش بنیان است.
این عامل تنها عاملی است که قابلیت جانشینی ندارد و دلیل کاهش تعداد کارآفرینها در اقتصاد ایران شرایط اجتماعی است که بر کارآفرینی اثر گذاشته است.
🔺️سیاستها و قوانینی که در مجلس تصویب میشود و همچنین تدابیر ناشی از شرایط اجتماعی که یکی از آنها مالیات بر ارزش افزوده است موجب شده هزینههای کارآفرینان افزایش یابد و این مسئله نیز موجب شده تعداد کارآفرینان در اقتصاد کشور کاهش یابد.
🔺️سعی ما این است تسهیلات صدور مجوزهای کسب و کار و شرایط مجوزهای اشتغال را فراهم آوریم و معظل کاهش کارآفرینی را در کشور حل کنیم.
🔺️امیدواریم بتوانیم به موضوع کسب و کار و روحیه کارآفرینی با تاکید بر مفهوم کار شایسته بیشتر توجه کنیم و معظلات و مشکلات بر سر راه کارآفرینی را در کشور مرتفع کنیم.
https://b2n.ir/a26873
سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی
♻️بسته خبری |
🔹️نتایج علمی حاصل از کنگره میتواند به رفع موانع کار و تولید کمک کند
🔸️مدیر دبیرخانه کنگره بین المللی دانشگاه امام رضا(ع) گفت: نتایج علمی حاصل از این کنگره علمی میتواند به رفع موانع کار و تولید و اقتصاد کمک کند.
حجت الاسلام سیدرضا مؤدب در آیین اختتامیه کنگره بین المللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آینه قرآن و عترت»:
در حال حاضر کشورمان در همه حوزهها در حال پیشرفت است، ولی در حوزه اقتصاد با مشکلات مختلفی دست به گریبان هستیم.
🔺️نتایج علمی حاصل از این کنگره علمی میتواند در قالب سیاست نامهای در حوزه اقتصاد کشور به رفع موانع کار و تولید و اشتغال بینجامد.
🔍باتوجه آیه 5 سوره مبارکه نساء سه نکته مورد استفاده در باب اقتصاد است:
این آیه می فرماید: «اموال خود را كه خداوند وسيله برپائى زندگى شما قرار داده، به دست سفيهان ندهيد، رزق و مخارج آنان را از درآمد آن بدهيد و آنان را بپوشانيد و با آنان سخن شايسته و نيكو بگوييد»؛ در وهله نخست این سوال محوری مطرح است که اموال را باید به دست چه کسانی سپرد؟
آیه تاکید دارد که اموال را به دست افراد فاقد تعادل عقل و خرد نباید سپرد. کسانی که رشد کافی برای سرپرستی اموال تحت سرپرستی خود را ندارند. به عبارت دیگر، افراد ناتوان و بی تدبیر نباید به سمتهای عالی مدیریت کشور گمارده شوند که کشور را به سمت خسارت زیان بار میبرند.
⬅️مال و ثروت ستون فقرات یک جامعه است. اگر انسان سفیهی اختیار امول را به دست بگیرد و در مسیر نادرست مانند ربا هزینه کند، ملت را به فقر میکشاند. لذا ثروت باید در بخش عمومی به کار گرفته شود، نه در اختیار گروه و طبقه خاصی باشد.
◀️رئیس دانشکده الهیات دانشگاه قم با تبیین سومین نکته مستفاد از این آیه عنوان کرد:
مال و ثروت مایه قوام و توان و اقتدار یک ملت است. ثروت اهرم اداره نظام اقتصادی است. همچنین در این آیه رسیدگی به اقشار کم برخوردار مالی مورد تکریم قرار میگیرد.
↩آیات قرآن میتواند رهنمودهای مهمی برای گشایش در حوزههای مختلف به خصوص مسائل اقتصادی ارائه کند. امروز بسیاری از مشکلات ما به عدم رجوع به این منبع عظیم الهی برمیگردد.
https://b2n.ir/b31245
گزارش تصویری |
📸اختتاميه كنگره بين المللی «اقتصاد، اشتغال و توليد در آیینه قرآن و عترت (عليهم السلام) - روز اول
↩تصاویر بیشتر در
https://b2n.ir/u24167
38.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید |
🎥آیین اختتاميه كنگره بين المللی «اقتصاد، اشتغال و توليد در قرآن و عترت (عليهم السلام)
↩به همت دانشگاه بینالمللی امام رضا علیه السلام
Sco.razavi.ir
🔰پیام آیتالله العظمی جوادی آملی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت"
🔸آیتاللهالعظمی جوادی آملی، مرجع عالی قدر جهان اسلام در پیامی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت" نکاتی را درباره عناصر محوری اقتصاد از نگاه اسلام مطرح کرد.
↩️جزئیات در
https://b2n.ir/x06517
سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی
🔰پیام آیتالله العظمی جوادی آملی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت"
🔰بخشی از پیام آیتالله العظمی جوادی آملی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت"
📨قرآن کریم عناصر محوری اقتصاد را در چند آیه شریفه بیان فرموده است:
🔺اولاً مال را به منزله ستون فقرات یک ملت و جامعه معرفی میفرماید.
در اوایل سوره نساء فرمود: «لَا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَاما، یعنی ثروت مملکت را به دست سفیهان نسپارید»، زیرا ثروت مملکت عامل قیام و استقامت و پایداری یک ملت است. اگر سفیه ستون فقرات یک ملت را به دست بگیرد، این ستون را میشکند و این ملّت را زمینگیر میکند.
پس عنصر اوّل این است که مال در نظام اسلامی به منزله ستون فقرات یک ملّت است.
🔺عنصر دوم آن است که اگر چنانچه این ستون محفوظ نماند و در اثر ربا و مانند آن آسیب ببیند، این ملت فقیر میشود.
در فرهنگ قرآن، ملتی که جیبش تهی و کیسهاش خالی است؛ این ملت فقیر است. فقیر به معنای گدا نیست. در فارسی آن لغت دقیق و عریق را نداریم که از ملتی که ستون فقراتش شکسته است خبر بدهیم، لذا میگوییم گدا که این واژه گدا، بار علمی ندارد.
در عربی از گدا به عنوان فاقد و ندار یاد میکنند ولی قرآن کریم از ملتی که جیبش خالی است و کیفش خالی است به عنوان فقیر یاد میکند. فقیر به معنای گدا نیست، این فعیل به معنای مفعول (نظیر قتیل به معنای مقتول) است لذا فقیر به آن ملتی میگویند که ستون فقراتش شکسته است زیرا عامل قیام، که ثروت است، آن را از دست داده و از او بهره صحیح نبرده است. مسکین هم به همین معناست، یعنی زمینگیر، یعنی قدرت پویایی و حرکت را از دست داده است: آیه شریفه﴿إِنَّمَا الصَّدَقَاتُ لِلْفُقَرَاءِ وَ الْمَسَاکِینِ﴾ به همین معناست.
https://b2n.ir/x06517
🔰بخشی از پیام آیتالله العظمی جوادی آملی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت"
🔺︎ عنصر اول آن است که: ثروت در مملکت ستون فقرات آن ملت است.
🔺︎ عنصر دوم آن است که: اگر ملتی نتواند ستون فقراتش را حفظ بکند، فقیر است یعنی ستون فقرات او شکسته است.
🔺︎ عنصر سوم آن است که: ملتی که ستون فقراتش شکسته است، این قدرت قیام ندارد، چه رسد به مقاومت تا برسد به اقتصاد مقاومتی. آیه سوره مبارکه نساء این است که: مال، عامل قیام است، ملتی که عامل قیام ندارد یک ملت ویلچری است.
🔺︎ عنصر چهارم آن است که: در سوره مبارکه حشر مشخص فرمود: این ثروت نباید در دست دولت باشد، نباید در بخش خصوصی باشد، نباید در بخش خصولتی باشد بلکه باید در بخش عمومی باشد، یعنی برای توده مردم میسور باشد. از مال مملکت برای تامین معاششان، زندگی آبرومندانه داشته باشند. البته هر کسی به اندازه استعداد اقتصادی، قدرت و ادراک و فهم اقتصادی، و تلاش و کوشش اقتصادی خود سهم بیشتری میبرد و این به منزله خونی است که باید در رگهای این ۳۶۰ درجه دایرهای جریان داشته باشد و اگر این مال به بخشی نرسد، آن بخش فلج میشود، مثل اینکه اگر خونی به عضوی نرسد آن عضو فلج است.
بنابراین مال در اسلام به منزله ستون فقرات است، ملت بیمال فقیر است یعنی ستون فقراتش شکسته است، اگر نظام دولتسالاری سوسیال شرق باشد که شکست میخورد و اگر نظام کاپیتال غرب باشد که سرمایه در دست گروه خاص باشد هم شکست میخورد و اگر تلفیقی از دولت و سرمایهداران باشد نیز شکست میخورد و اگر مردمی باشد، محفوظ میماند و البته این بدون بانکهای منزّه از ربا، مطهّر از نزول محقق نخواهد شد. تولید و اشتغال با ربا ممکن نیست و جنگ با خداست:﴿و یمْحَقُ اللّهُ الرِّبَا﴾. بنابراین اگر ملّت این چنین باشد به تولید و اشتغال توجه میکند.
🔺︎ مسئله بعدی آن است که مزدوری در اسلام مکروه است. نهیهای فراوانی شده که انسان، مزدور دیگری نباشد چون تمام حیثیتهای علمی و عملی خود را در طَبق اخلاص برای کارفرما میگذارد. طرزی باید جامعه را با اقتصاد اداره کرد که هر کسی در کنار سفره خودش بنشیند، نه اینکه برای دیگری کار کند و مزد بگیرد. حیثیت یک ملّت در سایه کرامتهای آنهاست.
↩️از مجموع این چند آیه روشن میشود که چرا علی بن ابیطالب (علیه اَفضل صلوات المصلّین) در زمان حکومت، تازیانه به دست میگرفت و بازار کوفه را تهدید میکرد؛ میفرمود: «الْفِقْهَ ثُمَّ الْمَتْجَر»، تا الگوی بازار اسلامی را به جامعه ارائه کند؛ فرمود: اوّل آشنایی به مسائل فقهی، تا از گزند ربا و آسیب نزول بِرَهید، بعد تجارت کنید.«الْفِقْهَ ثُمَّ الْمَتْجَر»، این کار را وجود مبارک امیرالمؤمنین(علیه السلام) انجام داد تا بازار مسلمانها از حلال ارتزاق کند و جامعه نه گرفتار فقر و وابستگی بشود، نه آلوده به مسائل حرام.
امیدواریم جامعه اسلامی ما این چنین باشد.💐
https://b2n.ir/x06517
🔰تبیین عناصر محوری اقتصاد از نگاه اسلام
🔸آیتاللهالعظمی جوادی آملی، مرجع عالی قدر جهان اسلام در پیامی به کنگره بینالمللی "اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت" نکاتی را درباره عناصر محوری اقتصاد از نگاه اسلام مطرح کرد.
↩️جزئیات در
https://b2n.ir/x06517
سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی
🔹️تجلیل از برگزیدگان کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت»
🔸️آیین اختتامیه کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت» با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی برگزار و از برگزیدگان آن تقدیر شد.
دکتر عادل پیغامی، دبیر علمی کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت» در آیین اختتامیه این کنگره که عصر امروز با حضور دکتر محمدحسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر مالک رحمتی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، هادی قوامی معاون وزیر اقتصاد و جمعی از اندیشمندان ملی و بینالمللی در دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد:
🔺️نخبگان حوزه و دانشگاه، فعالان اقتصادی و مسئولان نظام، سه گروه شرکتکننده در این کنگره بودند که برای اشراف بیشتر نسبت به تعالیم اسلام در حوزه اقتصاد، در کنار هم قرار گرفتند.
🔺️پیغامی با اشاره به برگزاری نشستهای متعدد در زمینه اقتصاد و فعالیت های اقتصادی در دهههای گذشته گفت: کنگرهای که امسال برگزار شد، از نظر سطح موضوعات و مباحث مطرح شده در زمینه نگاه دین و معارف اهل بیت به حوزه اقتصادی و اجتماعی، منحصر به فرد بود.
🔺️وی ادامه داد: در این کنگره ۱۲ نشست با حضور ۵۰ متخصص و نخبه علمی و نظری از حوزه و دانشگاه برگزار شد و حاضران در این نشستها مباحث خوبی را در حوزه اقتصاد بر پایه تعالیم قرآنی مطرح کردند.
🔺️پیغامی همچنین ارسال ۲۵۰ اثر علمی از ۱۰ کشور به دبیرخانه این جشنواره را یکی دیگر از موفقیتها و دستاوردهای این کنگره برشمرد.
🔺️وی همچنین با اشاره به برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و دانشجویی در بخش جنبی این کنگره اظهار کرد: بر اساس آنچه در این کرسیها مطرح شد میتوان سیاستهایی را تدوین و به دستگاههای اجرایی کشور ارائه کرد تا دستگاههای اجرایی بتوانند از نظرات این نخبگان اقتصادی بهرهمند شوند.
https://b2n.ir/z71175
🔹️تجلیل از برگزیدگان کنگره
در پایان این مراسم از صاحبان مقالات برگزیده شامل وجیهه گلمکانی از دانشگاه تربیت مدرس، ناجیه حبیب شبر از تانزانیا، سید آصف کاظمی از افغانستان، عطاء طهرانچی از دانشگاه امام رضا(ع)، جواد جوان از دانشگاه قم و آزاده شرفیبدر از دانشگاه خوارزمی تقدیر شد.
https://b2n.ir/z71175
🔰اقتصاد کشور نیازمند نسخه عملی مبتنی بر آموزههای دینی، واقعیتها و ظرفیتهای کشور است
🔸قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی بر اهمیت تعامل بیشتر صنعت، حوزه و دانشگاه تأکید و اظهار کرد: پاشنه آشیل مشکلات کشور در مقابل تهدیدات دشمنان در مرحله اول، مسأله اقتصاد است و بر همین اساس بعد از ۴۳ سال از عمر پربرکت انقلاب شکوهمند اسلامی، نباید به برگزاری صرف همایشها و کنگرهها بسنده کنیم، بلکه خروجی این همایشها باید نسخه علاج و عملی مبتنی بر الگوهای بومی و آموزههای دینی و استعدادها و ظرفیتهای داخلی باشد که مشکلات اقتصاد، اشتغال و تولید را حل کند.
🔺مالک رحمتی در آیین اختتامیه کنگره بین المللی «اقتصاد، اشتغال و تولید؛ در آینه قرآن و عترت» که با حضور مسئولان و چهرههای برجسته حوزه اقتصاد و اعضای هیئت علمی دانشگاههای داخلی و خارجی در دانشگاه امام رضا(علیه السلام) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغههای تولیت معزز آستان قدس رضوی در دوره جدید، توجه ویژه و جدی به مسائل علمی و فرهنگی در فعالیتها و برنامهها است و با توجه به اقدامات ارزشمندی که به همت سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس و با ایفای نقش دانشگاهها، کتابخانهها و مؤسسات علمی و پژوهشی این سازمان آغاز شده، به نظر میرسد در این دوره یک حرکت منسجم علمی و فرهنگی در مسیر اثربخشی و حل مسائل فرهنگی طراحی شده که البته بایستی همواره و مستمراً تقویت شود و به معنای حقیقی کلمه در جهاد تبیین نقشآفرینی کند تا تأثیرات آن در کشور، آستان قدس رضوی و استان خراسان رضوی نمود عینی داشته باشد.
متن کامل در
https://b2n.ir/f50239
🔹تجلیل از برگزیدگان کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت»
آیین اختتامیه کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال، تولید در آیینه قرآن و عترت» با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی برگزار شد.
در پایان این مراسم از صاحبان مقالات برگزیده شامل وجیهه گلمکانی از دانشگاه تربیت مدرس، ناجیه حبیب شبر از تانزانیا، سید آصف کاظمی از افغانستان، عطاء طهرانچی از دانشگاه امام رضا(ع)، جواد جوان از دانشگاه قم و آزاده شرفیبدر از دانشگاه خوارزمی تقدیر شد.
جزئیات بیشتر در
https://b2n.ir/z71175
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نماهنگ | ماجرای حضرت موسی(ع) و توکلشان به خدای متعال
📲با ما همراه باشید:
🔻سایت:
https://sco.razavi.ir/fa
🔻بله:
https://ble.ir/sco_razavi_ir
🔻ایتا:
https://eitaa.com/sco_razavi_ir
🔻گپ
https://gap.im/sco_razavi_ir
🔻اینستاگرام
https://www.instagram.com/sco_razavi_ir
🔻آپارات
https://www.aparat.com/sco.razavi.ir