eitaa logo
🚀 کابوس 🚨SECRET🚨 ضدانقلاب 🚀
162 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
7.2هزار ویدیو
75 فایل
محرمانه*سری،فوری ، ایران وجهان
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری شبکه بهایی من‌و‌تو: ایران جنگ را شروع کرد!😳😡😳 توروح دروغگو🤥🤑 چرا حسین فهمیده را مقدس می‌کنید؟ او فقط یک دانش‌آموز بود! این اشتباه است که ما باید راه شهدا را ادامه دهیم! آن‌ها برای خودشان رفتند! من‌و‌تو در حالی دست به تحریف تاریخ می‌زند که طبق گزارش جوامع بین‌المللی و سازمان ملل متحد، صدام به عنوان متجاوز و شروع کننده جنگ ۸ ساله علیه ایران معرفی گردید. 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷 )
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: دعوا بر سر باحجاب و بد حجاب نیست
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
دوستان عزیز ! هیچکس نباید نسبت به مسایل کشور بی تفاوت و یا محافظه کار باشد . اگر متحد و منسجم باشیم دشمن مثل ۴۵ سال گذشته هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. این نکات را به خاطر بسپارید 👇 از مدیران و مسئولان مطالبه گری کنید سستی و خمودگی ممنوع بی تفاوتی ممنوع بی حالی و تنبلی ممنوع محافظه کاری ممنوع یأس و ناامیدی ممنوع 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷کابوس_ضد_انقلاب🇮🇷 🇮🇷)
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوه‌های رئیس‌جمهور در مدارس دولتی درس می‌خوانند یا غیردولتی؟
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
🔷 فاطمه حمامی تصویر رهبر انقلاب رو چقدر هنرمندانه کشیده 👏
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 بازگشایی مدارس 🚨🇮🇷 خاطره ⚡️حضرت آقا را از روز اولی که به مدرسه رفتند✅ 🇮🇷)
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ اصلا چه فایده‌ای برای جمهوری اسلامی دارد که انقدر روی آن پافشاری می‌کند؟! 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷)
هدایت شده از  ☢ کابوس ضدانقلاب🚀
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز هم ضرب و شتم شدید امر به معروف توسط هنجارشکنان شاسی بلند سوار/عدم بازداشت هنجارشکنان! پیام آمر به معروف: شب تاسوعا ۴/۵/۱۴۰۲ چهارشنبه حدوداً ساعت ۱۹:۴۵ در‌ استان قزوین شهرستان آبیک در بعثت فرهنگیان در طبیعت ۲ اتفاق افتاد من و دختر۹سالم در حال خارج شدن از منزل به خانمی که در همسایگی ما یکساله با وضع نامناسب و‌ بی‌حجاب  هستش تذکر دادم که ایشون شروع به توهین کردن که بنده برگشتم و درحال تماس با۱۱۰ بودم که ناگهان خواهر ایشون  شروع به ضرب و شتم وفحاشی و تهدید نمودن. بنده بعد ۱۰ روز با بینی خردشده از پاسگاه و شکایت و....تونستم در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۱۶ در بیمارستان ولیعصر(عج) آبیک عمل کنم. باتلاش دکترا تا دو روز خونریزی داشتم و‌ ⚡️تا الانم خانم ها آزادند😳 متاسفانه دادستان و مسئولین اصلا جنبه عمومی جُرم رو درنظر نگرفتن درحالی که من کتک خوردم وظیفه دیدنی واجب امربه معروف را،أنجام دادم وأصلادیه برام مهم نیست... وفقط اجرای قانون درنظام جمهوری اسلامی وجرایم وعدالت راخواستارم. لعنت خدا بر آن مسئول‌ و دستگاه و تشکیلاتی که به بهانه مشکلات اقتصادی،وغیره... افسار هنجارشکن وبرهم زدگان قانون 😔 شاسی سوار را نمی‌کشد؟؟؟؟؟ 🇮🇷🇮🇷 😠😈🤑 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷محرمانه110)