▪️بامداد امروز رژيم صهیونيستی یک ساختمان مسکونی را در محله کفرسوسه دمشق مورد هدف قرار داد
@secretonline
▪️پاول دوروف: الکل ننوشید
مالک تلگرام دقایقی قبل در کانال خود نوشت: اگر بخواهم یک نصیحت به جوانان در جست و جوی موفقیت داشته باشم این است که: الکل ننوشید.
@secretonlinr
▪️رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: در صورت حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای ایران، پاسخ ما ویرانگر خواهد بود
ما نگران حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای نیستیم زیرا پدافند های ما قابلیت رهگیری هرگونه هدف متخاصم را دارند.
@secretonline
▪️عکسی از روحانی که این شبها در العربیه علیه حزب الله حرف میزند
حضور السيد محمد علی الحسینی در سفارت اسرائیل
@secretonline
▪️جنگنده آمریکایی، بمب آمریکایی، آموزش استفاده آمریکایی، استراتژی هم آمریکایی در واقع حزبالله لبنان داره با آمریکا میجنگه
یادمون نرفته که حزبالله خط مقدم دفاع از ایران هست.
@secretonline
▪️سردار تنگسیری: قلم پای متعدیان به خاک ایران را میشکنیم
فرمانده نیروی دریایی سپاه در اجتماع بسیجیان شهرستان ابوموسی: جزایر پارهای از تن ایران اسلامی است و همچنان ایرانی باقی میماند.
ما همواره پیام و دست صلح و دوستی را بهسمت همسایگان دراز کردهایم، اما هرکس در هر جایگاهی بخواهد به این کشور تعدی کند و یا قدمی اشتباه بردارد آن قدم را خواهیم شکست و چشم ناثوابش را کور میکنیم.
@secretonline
▪️درگیری نیروی حافظ امنیت با ضدانقلاب در کامیاران
فرماندار شهرستان کامیاران: شهید احمدپور از نیروهای حافظ امنیت در درگیری با اشرار و گروهکهای ضدانقلاب پژاک برای دفاع از امنیت در منطقه عمومی بین کامیاران-سروآباد جانش را تقدیم انقلاب کرد.
از این شهید ۲ دختر و یک پسر به یادگار مانده است.
@secretonline