فارس برای اولین بار گزارش میکند پشت پرده براندازان مجازی علیه ایران/ خفاشهای سایبری از دوره اوباما تا ترامپ
در دوران اوباما و وزارت خارجه خانم کلینتون به بهانه دیپلماسی دیجیتال، پروژههای وسیع سایبری علیه ایران سازماندهی شد؛ مرکز مرصاد وابسته به جبهه سایبری انقلاب اسلامی پس از یک سال موفق به شناسایی ابعاد تشکیلاتی و فعالان این پروژه شده است.
فعالیتهای این مجموعه های علیه جمهوری اسلامی در موضوعات ذیل است:
اهانت به مقدسات دینی
تضعیف باورهای مذهبی
ایجاد اختلافات مذهبی و قومی
تضعیف انقلاب اسلامی
ایجاد آشوب
جاسوسی امنیتی و صنعتی
دخالت در انتخابات
فضاسازی های حقوق بشری علیه انقلاب اسلامی
ترویج مسائل جنسی و بی حیایی
شناسایی نخبگان و جذب آنها به خارج
بر هم زدن امنیت اقتصادی
http://fna.ir/d8z7vy
@seda24
غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس، از ارائه طرح ممنوعیت ورود تلفنهای همراه نمایندگان به صحن علنی به هیات رئیسه مجلس خبر داد و گفت: این طرح اکنون در جدول دستورهای هفتگی و نوبت کار صحن علنی قرار دارد.
نماینده مردم گرمسار و ایوانکی در واکنش به انتقاد برخی نمایندگان نسبت به این طرح هم اظهار کرد: پیش از ورود تلفنهای همراه به کشور تمامی موارد اضطراری از طریق اتاق پیج به وکلای ملت در مجلس اطلاع داده میشد و اکنون هم همین تکلیف وجود دارد.
کاتب تأکید کرد: نمایندگان باید بدانند که در زمان بررسی طرحها و لوایح قانونی در صحن علنی باید با تمام حواس به کار خود بپردازند و مردم هم بدانند که در زمان بررسی و تصویب قوانین با وکلای خود تماس نداشته باشند تا آنها بتوانند به صورت دقیق و تمام وقت در اختیار تصویب قوانین باشند.
@seda24
دو دانشجوی چینی با ارائه آیفون های تقلبی به شرکت اپل و سوءاستفاده از قوانین گارانتی این شرکت حدود ۹۰۰ هزار دلار از این شرکت کلاهبرداری کرده اند.
https://www.mehrnews.com/news/4582384
@seda24
جاسوسی از دستگاههای اندرویدی دهها هزار کاربرِ بدون اطلاع در سال 2018
https://dgto.ir/19b-
@seda24
رئیس پلیس آگاهی ناجا از کاهش ۴۰ درصدی کلاهبرداری کارت به کارت در سراسر کشور خبر داد و گفت: در این خصوص بیش از ۳ هزار خط تلفن همراه مسدود شد.
http://www.ion.ir/News/460210
@seda24
محافظت از "پوتین" با جعل سیگنالهای جی پی اس
http://www.ion.ir/News/460024
@seda24
۱.۶ درصد از کل پولشویی های ژاپن در سال گذشته مربوط به ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده بوده که در نوع خود آمار بسیار قابل توجهی به شمار میرود.
https://www.isna.ir/news/98011805581
@seda24
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی گفت: بسیاری از مشکلات و تخلفات مانند فروش چادرهای هلال احمر در گذشته نیز وجود داشته ولی امروز طرح آن در فضای مجازی باعث ایجاد شفافیت و مانع سوء استفاده سودجویان می شود.
https://www.itna.ir/news/56123
@seda24
دولت انگلیس، مدیران سایتها و شبکههای اجتماعی را شخصا مسؤول محتواهای مضر و مخربی دانست که در پلتفرمهایشان منتشر میشود.
ترزا می، نخست وزیر انگلیس به کمپانیهای تکنولوژی هشدار داد که آنها برای حفاظت از کاربران به ویژه کودکان و افراد جوان، اقدامات کافی انجام ندادهاند و دولت وی قصد دارد مسؤولیت و وظیفه حفاظت قانونی را بر عهده این شرکتها بگذارد تا امنیت مردم را حفظ کنند.
در ادامه گفت الان زمان آن فرا رسیده که اوضاع تغییر کند. کمپانیهای آنلاین باید مسؤولیت پلتفرمهای خود را برعهده گیرند و به احیای اعتماد عمومی به این تکنولوژی کمک کنند. این قوانین جدید برای تمامی کمپانیهایی اعمال خواهند شد که به کاربران اجازه به اشتراک گذاشتن یا پیدا کردن محتواها و متون تولید شده توسط کاربران یا تعامل با یکدیگر به صورت آنلاین را میدهند. این مساله شامل سایتهای میزبان و تالارهای گفتوگو و همچنین پلتفرمهای معروف رسانههای اجتماعی، سرویسهای پیامرسان و موتورهای جستوجو است. این کمپانیها اگر نتوانند استانداردهای لازم را رعایت کنند با مجازاتهای شدیدی مواجه خواهند شد.
دولت لندن گفت: ما در حال رایزنی و مشورت هستیم تا جریمههای قابل توجهی را صادر کنیم، دسترسی به سایتها را مسدود سازیم و به صورت بالقوه اعضای ارشد مدیریت پلتفرمهای رسانههای اجتماعی را مسؤول محتواهای مخرب بدانیم.
بر این اساس یک دستگاه جدید این قدرت را دارد تا پلتفرمها و دیگران را وادار به انتشار گزارشهای سالانه شفافسازی کند. این گزارشها شامل سطح محتواهای مضر و مخرب منتشر شده در سایتهایشان و نحوه عملکرد آنها برای رسیدگی به این مشکل هستند. این دستگاه همچنین قادر خواهد بود تا قوانین و مقرراتی را صادر کند که احتمالاً کمپانیها را مجبور به تهیه ملزومات اصلی از جمله استخدام مسؤولانی برای بررسی و کشف حقایق به ویژه در جریان دوران انتخابات میکند.
@seda24
بر اساس قوانینی که به تازگی در استرالیا به تصویب رسیده، مالکان وب سایتها در صورت سوءاستفاده از خدماتشان برای اقداماتی همچون هرزه نگاری بر علیه کودکان باید بلافاصله پلیس را مطلع کنند و در غیر این صورت به سه سال زندان یا پرداخت جریمه ای معادل ۱۰ درصد کل چرخش مالی سالانه خود محکوم میشوند.
جان ادواردز کمیسیونر حریم شخصی کشور نیوزلند، با حمله شدید به شبکه اجتماعی فیس بوک، آن را یک دروغگوی ورشکسته از نظر اخلاقی توصیف کرد. وی فیس بوک را از جمله عوامل تسهیل نسل کشی و قتل عام مسلمانان در میانمار نیز دانسته است و ادامه داد فیس بوک مسئولیتی در قبال هیچیک از مطالبی که در این شبکه اجتماعی ارسال میشود و موجب آزار دیگران میشود، بر عهده نمیگیرد.
فیس بوک فاقد هرگونه سیستمی برای شناسایی و کشف حمله تروریستی است که اخیراً بر علیه مسلمانان در این کشور صورت گرفت. وی از اینکه فیس بوک حاضر به به تأخیر انداختن خدمات پخش زنده خود برای بررسی دقیق محتوای ارسالی نیست، گله کرده است.
ادواردز افزوده است: این یک مشکل جهانی است. رویدادهایی که در نیوزلند به طور زنده پخش شد، میتواند در هر کجای دیگر جهان رخ دهد و این چالشی است که دولتها باید با همکاری یکدیگر حل کنند و پلاتفورم هایی مانند فیس بوک را برای ارائه راه حل تحت فشار قرار دهند. این مسئول نیوزلندی خواستار وضع قوانینی سختگیرانه در این زمینه شد و از اقدام استرالیا در این مورد تقدیر کرد.
@seda24
دیوار آمارهای سال ۹۷ خود را منتشر کرد؛ صنعت ۹ میلیارد دلاری «دست دوم» در ایران
https://dgto.ir/19fd
@seda24
از این پس، برگزاری مسابقات "ستاره مربع"ها در صداوسیما تخلف است؛ در صورت مشاهده اطلاع دهید تا برخورد شود
http://www.citna.ir/news/227025
@seda24
مدیر سایت دیوار در گفتوگو با سیتنا: آگهیهای ثبت شده با زمینههای مجرمانه را گزارش دهید
http://www.citna.ir/news/227038
@seda24
موتور جستجوگر گوگل روزانه ۳۴۰ بار درباره موقعیت کاربران اینترنت جاسوسی میکند. گوگل از طریق اندروید و مرورگر گوگل کروم اقدام به جمعآوری اطلاعات کاربران و جاسوسی از موقعیت آنها میکند. گوگلکروم همه فایلهای موجود در کامپیوتر را اسکن میکند.
آلکسی ژافیاروف اعلام کرد: دادستانی روسیه در نامه ای به گوگل گوشزد کرده است که مداخله در انتخابات روسیه را غیرقابل قبول می داند.
اتحادیه اروپا گوگل را به پرداخت جریمه بی سابقه ۴.۳۴ میلیارد یورویی محکوم کرد. شرکت گوگل متهم شده بود که قوانین رقابتی اتحادیه اروپا را نادیده گرفته است.مارگارت وستاگر کمیسر اروپا در امور رقابتهای بازرگانی اعلام کرد که گوگل از برتری مطلق خود بهعنوان موتور جستجوگر اول جهان برای فروش محصولاتش استفاده کرده است.
کمیسیون اروپا: شرکت های فناوری مانند گوگل و فیسبوک ظرف 6 ماه آینده بایستی تلاش های خود را برای جلوگیری از انتشار اخبار جعلی در شبکه های اجتماعی افزایش دهند،درغیر این صورت با اقدامات سختگیرانه و سازمانی اتحادیه اروپا مواجه خواهند شد.
به گزارش نیویورک تایمز، نتفلیکس و اسپاتیفای از جمله شرکتهایی بودند که اجازه دسترسی و خواندن پیامهای خصوصی کاربران فیسبوک را داشتهاند. مایکروسافت، آمازون و یاهو از دیگر شرکتهای برخوردار از این امکان بودند.
فیسبوک در دوران انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز اطلاعات چند ده میلیون کاربر آمریکایی را در اختیار کمپین ترامپ قرار داده بود. در پی رسواییهای اخیر، سهام فیسبوک به شدت کاهش یافت. کاربران عصبانی این شبکه اجتماعی نیز جنبشی را با هشتگ "فیسبوک را پاک کنید" #DeleteFacebook آغاز کردند.
شرکتهای بزرگی مانند اکسون موبیل، بن و جری، و پنزی اسپیس میلیونها دلار برای ترغیب مردم به دادن رای و تاثیر بر میزان مشارکت در انتخابات هزینه کرده اند.
https://www.mizanonline.com/fa/news/497878/
@seda24
چه تعداد سایت خبری در جهان وجود دارد؟
http://www.ion.ir/News/460911
@seda24
هدست واقعیت مجازی «هولولنز» مایکروسافت در دستان ارتش امریکا
یکی از قابلیتهای مهم هولولنز قرارگیری اطلاعات مورد نیاز و ضروری در کسری از ثانیه در مقابل چشم نیروهای نظامی است. به گونهای که این سیستم در کسری از ثانیه، اطلاعاتی مانند موقعیت جغرافیایی سرباز، موقعیت جغرافیایی دشمن، اطلاعات ناوبری و هر نوع اطلاعات مفید دیگر را در دوربین جلویی به نمایش درمیآورد. به سربازان و نیروهای داخلی تانکها دیدی 360 درجهای و کاملاً دقیق بخشیده و دسترسی به اطلاعات بسیار دقیق را که در حالت عادی غیرممکن است، فراهم میکند.
ارتش امریکا قصد دارد با بهرهگیری از این فناوری به منظور به روزرسانی نیروهای نظامی خود، توانایی کشتار سربازان در میدان جنگ را افزایش داده و ضمن افزایش دقت در تشخیص هدف، ضریب تصمیمگیری مناسب پیش از آگاهی دشمن از شرایط را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
http://www.ion.ir/News/460946
@seda24
استخراج بیتکوین در چین ممنوع میشود
https://www.isna.ir/news/98012007471
@seda24
مدیر عامل توییتر "جک دورسی" سال قبل ۱.۴۰ دلار از توییتر حقوق گرفت
https://dgto.ir/19h4
@seda24
لینوس توروالدز مخترع لینوکس: «من به طور قطع از شبکههای اجتماعی مدرن مثل توییتر، فیسبوک و اینستاگرام بیزارم. این یک بیماری است و به نظر میرسد که رفتارهای بد را تشویق میکند.»
https://www.itna.ir/news/56158
@seda24
هدایت شده از بیداری ملت
🔴تلگرام علیه ملت
🔹فشار اصلی تروریستی خواندن سپاه را باید مردم تحمل کنند تا در مقابل پاسداران کشورشان بایستند؛
چگونه؟!
با تلاطم شدید بازار سکه و ارز توسط کانال های اقتصادی تلگرام
*ببینید چه پیشنهادی کثیفی به مردم میدهند!
▪️ #قلهکی
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
مارکت های ایرانی معدن بدافزار و جاسوس افزار هستند
https://www.itna.ir/news/56184
@seda24
اولین جلیقه هوشمند در جهان AppWEAR با داشتن 3 پد حرارتی، گرمایش بدن در شرایط آب و هوایی سرد را تأمین کرده و از طریق بلوتوث با تلفن همراه کاربر ارتباط برقرار کرده و درجه حرارت موردنیاز بدن را تنظیم می کند.
http://www.ion.ir/News/462118
@seda24
دادگاهی در مسکو فیس بوک را با مبلغ 3 هزار روبل (تقریبا 47 دلار) جریمه کرد. علت این جریمه عدم اجرای قانون حفظ حریم خصوصی اطلاعات و ذخیره داده های کاربران فیس بوک در سرورهای روسیه اعلام شد. زمانی که فیس بوک قانون نظارت روسیه بر داده های داخلی این کشور را نپذیرفت مورد خشم دولت روسیه قرار گرفت. این قانون در تاریخ 31 دسامبر 2014 تصویب شد و طبق این قانون همه شرکت های داخلی و خارجی که داده های شهروندان روسیه را جمع آوری، ذخیره و یا پردازش می کنند باید این کار را روی سرورهایی که از لحاظ جغرافیایی در مرزهای روسیه قرار دارند، انجام دهند. این در حالی است که فیس بوک چنین کاری نمی کند. نکته جالب در مورد واکنش فیس بوک به جریمه ها و اخطارهای دادگاه های روسیه این است که اساسا هیچ یک از مقامات یا نماینده های فیس بوک در این دادگاه ها حاضر نمی شوند.
پیش از این نیز توییتر همین مبلغ را طی هفته گذشته جریمه شده است. از سال 2016 نیز لینکدین به دلیل عدم رعایت حریم خصوصی کاربران در روسیه فیلتر شد.
http://www.ion.ir/News/462315
@seda24
ایران بهشت چینیها برای استخراج رمزارز؛ از قاچاق تا فعالیت مخفیانه در کارخانهها
https://dgto.ir/19m7
@seda24