در اسلام اختلاط زن و مرد آن هم اختلاط غیرضروری نهی شده است.
در حال حاضر به همت مسئولین در زمینه هایی مثل ورزش هم که اختلاط نبوده، مسئولین خود بساط اختلاط با نامحرم را فراهم نموده و طبق خواست غربی ها زنان ایرانی را برای داوری مسابقات مردانه به خارج از کشور می فرستند! وضعیت حجاب را که می بینید پیراهن شلوار و بلیز شلوار... حجاب حداقلی و ناقص! اما بحث پوشش یک گوشه ی ماجراست و از آن مهم تر این تلاش های بی وقفه ی مسئولین برای ایجاد اختلاط با نامحرم به اسم پیشرفت زنان است! آیا زنان اگر مسابقات زنان را داوری کنند پیشرفته نیستند و پیشرفت کردنشان یعنی اختلاط با مردان!؟ گویا زنان آدم حساب نمی شوند و هر چه موفقیت در مورد زنان است خلاصه می شود به نمایششان جلوی مردان تا موفقیت به حساب بیاید!
چرا مسئولین خواسته های آن طرف آبی ها را که با فرهنگ ما و دین ما سخنیت ندارد می پذیرند و سطح توجه به مسائل فرهنگی و دینی را به حداقل رسانده اند؟! یعنی تنها یک روسری که عمدتا هم نصفه نیمه است می شود مجوز اختلاط و هم جواری با نامحرم در مواردی که هیچ ضرورتی ندارد! این در حالی است که اسلام در کنار حجاب و عفاف عدم اختلاط با نامحرم را هم مورد تاکید قرار داده...
ضمن اینکه در این مسابقات شاهد لمس نامحرم توسط این داوران هم هستیم و این چندمین بار است که چنین فیلم هایی از داوران زن در مسابقات مردان بیرون می آید!
پس می بینیم که در مساله فرهنگ،مسئولین نه تنها فرهنگسازی درست نمی کنند که در حال ایجاد فرهنگ های غلط هم هستند و ورزش یکی از آن عرصه های پیشتاز در این فرهنگسازی های غلط است! #ضدفرهنگ
👆🏻👆🏻👆🏻
🔻تحلیلی بر موضع اخیر رهبر انقلاب:
برادران و نابرادران
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اختلافهای اجتماعی در جامعۀ اسلامی بر دو نوع هستند: «اختلافهای عقیدهای» و «اختلافهای سلیقهای». رهبر انقلاب بر این باور است که اختلافهای مبتنی بر «عقیده»، همچنان حجّت و اعتبار دارند و نباید تصوّر کرد که زمانۀ داوری بر اساس عقاید به سر آمده و دیگر نباید ارزشها را معیار و محک انگاشت. برخی گفتهاند که باید دامنۀ مرزبندیها را به فراتر از ارزشها گستراند و از جمله باید ملّیّت (به معنای تجدّدی و مستقل از دین) را مبنا انگاشت، اما بیان اخیر رهبر انقلاب نشان میدهد که باید خودی و غیرخودی و دوست و دشمن و بومی و بیگانه را از دریچۀ «ارزشهای دینی» تعریف کرد و به سوی معیارهای سکولار نچرخید. این ارزشها که وصل و فصل اجتماعی، برآمده از آنهاست عبارتند از «اسلام» و «انقلاب» و «ولایت فقیه». آنان که این ارزشهای بنیادی را باور دارند و هویت خود را ذیل آنها تعریف میکنند، برادر ما هستند. پس ملاک برادری و نابرادری، «ارزشها» هستند و نظر رهبر انقلاب این نیست که باید ایدئولوژی و لایهبندیهای ایدئولوژیک را کنار نهاد و شهروندی و ایرانیّت، ملاک است. آری، خدمات اجتماعی و عمومی، از آنِ همه هستند و شکافهای ارزشی در آنها دخالتی ندارند، اما پیوندها و اتصالها و اتحادها و ولایتهای اجتماعی، باید «ماهیّت ارزشی» داشته باشند. جامعۀ اسلامی، خنثی و بیجهت و بیهویّت نیست، بلکه حتی در درون خود، حامل ولاءهای ایمانیِ مثبت و منفی است و همبستگیهایش بر ارزشها تکیه دارد. این وضع، خواهناخواه، نوعی لایهبندی اجتماعی ایجاد میکند که البته حالت حداکثری و گسترده ندارد.
۲. اما دربارۀ «اختلافهای سلیقهای» باید گفت که حضورشان در زندگی اجتماعی، طبیعی است و این قبیل تنوّعها و تکثّرها، قابل زدودن نیستند. در این قلمرو باید تحمل و سعۀ صدر داشت و برتابید و همدلی کرد و حس غیریّت و دیگری نداشت. سلایق، در گسترۀ درون ارزشها تعریف میشوند و برخاسته از خصوصیّت «پیوستاری» و «طیفیِ» زندگی اجتماعی هستند. معتقدان به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، همگی در یک «سطح» نیستند، بلکه برخی اعتقاد راسخ دارند و عاملیّت عالی، و برخی فروتر هستند و دچار ضعف و کاستی. جامعۀ اسلامی به این اعتبار، جامعۀ یکدست نیست که در آن، همه همانند یکدیگر باشند و اثری از «درجات» و «مراتب» در آن به چشم نخورد. «مسائل بیخود» که در سخن رهبر انقلاب، نسبت به جبههبندی و غیریّتسازی پیرامونشان اعتراض شد، از همین اختلافهای سلیقهای حکایت میکنند. باید در مقابل این اختلافها، با دیدۀ اغماض نگریست و برآشفته نشد و طرد و حذف نکرد. از این جمله، میتوان به این واقعیت اشاره کرد که هر چند برترین و بهترین پوشش در منطق فرهنگیِ انقلاب، چادر است، اما این ارزشگذاری به آن معنی نیست که پوششهای دیگری که میتوانند بخش عمدۀ کارکرد چادر را برآورده سازند، ضدّارزش هستند و کسانی که در این جریان و جبهه قرار میگیرند، دیگریهای فرهنگیِ ما هستند.
۳. نکتۀ مهم دیگر این است که «معنا» و «مقوّمات» و «مرزها»ی اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، دلخواهانه نیستند و اینگونه نیست که کسی بتواند ادعا کند به اسلام اعتقاد دارد اما خواهان حاکمیّت ارزشهای اسلامی بر جامعه نیست، یا انقلابی است اما نمیخواهد میان جهان فرهنگیِ انقلاب و جهان فرهنگیِ غرب، فاصله و حائل قرار بدهد، یا به ولایت فقیه باور دارد اما آن را زمینی و دورهای و وکالتی میانگارد. اعتقاد به این بنیانها به معنی اعتقاد به معنایی است که امام خمینی از آنها ارائه کرده است، نه هر «تفسیر رقیق» و «برداشت فروکاهیدهشده»ای که مرزبندی را موهوم و سیّال میسازد. کسی که میگوید به اسلام اعتقاد دارد اما نسبت به کشف حجاب، دلنگران نیست و معتقد است باید الزام را کنار نهاد و حجاب را به انتخابهای شخصی وانهاد، جامعۀ اسلامی را به سوی ولنگاری سوق میدهد و از این جهت، اعتقاد راستین و مؤمنانه به اسلام ندارد. همچنین کسانی که میگویند باید آرمانهای انقلابی را کنار گذاشت و در نئولیبرالیسم جهانی، هضم شد و جهان را همچون یک خانواده انگاشت و از جمله باید فضای مجازیِ غربی را پذیرفت، به آموزۀ بنیادین استقلال فرهنگی و هویّتی که جوهرۀ انقلاب را تشکیل میدهد، باور ندارند. به هر اندازه که اعتقاد واقعیِ دیگران به این ارزشهای بنیادین، بیشتر باشد، حس برادرانۀ ما به آنها نیز بیشتر خواهد شد و هرچه این اعتقاد، کمتر باشد، این حس نیز کمتر خواهد شد.
👆🏻👆🏻
45.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ اختصاصی
ارتباط فیلم و رمان هابیت با یهودیت و صهیونیست
آیا می دانستید نویسنده ی رمان هابیت خود اعتراف کرده بود کوتوله ها در هابیت نماد قوم یهود هستند؟
لینک کلیپ اصلی در آپارات:
https://www.aparat.com/v/7tbdr
#پیام
یه سری هستن همیشه در همه حال میخوان از فرمایشات رهبری به نفع خودشون استفاده کنند...
مثلا مدت ها مطالبه حجاب رو می کوبیدند... و می گفتن می بینید که رهبری از حجاب حرف نمیزنه پس اولویت نیست و باید ولش کنیم در حال حاضر...وقتی ام عید رهبری از حجاب حرف زدن و برای اولین بار تعبیر حرام سیاسی رو به کار بردن...
بعدش دوباره همین افراد مطلب می نوشتن که دیدید که رهبری گفتن اقتصاد اولویته حجاب و فرهنگ و اینا اولویت های بعدیه پس اولویت اول نیست!
یعنی رهبری از حجاب حرف نمیزدن همین رو میگفتن از حجاب حرف زدن بازم یه طوری تفسیر میکردن که خدایی نکرده وحی منزل هایی که از زبان و قلمشون چکیده بود خدشه دار نشه!
الانم که رهبری گفتن دو قطبی کاذب ایجاد نکنید باز همونایی مخالف برخورد قانونی با بی حجابی هستن، همونایی مدافع هر چی هنجار شکن و سلبریتی و غیره هستن و دلسوزیشون فقط برای اونها کار میکنه و به انقلابی و مومن میرسن شمشیر و از رو می بندن و میخوان خرخره مارو ببرن، اومدن میگن دیدید به ما گفتید بالای چشمتون ابروئه، رهبری میگه دو قطبی نکنید! آهان یعنی رهبری به ما گفته دو قطبی نکنیم نه شمایی که خودی رو میزنی و مثل اون دشمن و لیبرال بهش میگی تندرو و دم به دقیقه دنبال دفاع و قربون صدقه بی خودی ها رفتنی!!! یعنی در این موارد هم اصلا مطلب رو به خودشون نمی گیرن بلکه باز میخوان از کلام رهبری استفاده کنن دیگه کسی به حرفای غلطشون نقد نکنه!!
رهبری چند تا مبنا مشخص کردن یکیش در همین اسلامیت هست، مثلا رهبری معتقد و آمر به معروف هستن و بارها گفتن اینکارو انجام بدین کسی که مخالفت میکنه با این مساله هم با یکی از واجبات اسلام هم نظر رهبری مخالفت کرده... پس این اختلاف سلیقه نیست اختلاف اساسی است! یه زمانی همین ها نشانه های تفاوت انقلابی ها با لیبرال ها بوده حالا برخی تغییر موضع دادن و گرایش پیدا کردن به لیبرال ها و سکولارها و حرف های غلط میزنند نباید توقع داشته باشند کسی چیزی بهشون نگه و اینها هر طور میخوان مردم رو به راه کج هدایت کنند!
یا طرف میاد بی حجابی رو به بهانه فلسطین عادی سازی میکنه بعد ما هم انتقاد نکنیم!؟ ببخشیدها دین و شرع و قانون سرجای خود مگه رهبری نگفتن حرام شرعی و سیاسی، عادی سازی و نرمالیزه اش حلاله و طیب و طاهر؟! یا اختلاف سلیقه؟ خیر زیر پا گذاشتن شرع و قانون و مبارزه با نظام اسلامیه...
یا یه عده دائما طرف هر چی سلبریتی به درد نخور و هر چی هنجار شکنه غش میکنن و نگران دل این حضرات هستن اما اصلا و ابدا نگران دل هم سنگران خودشون نیستن، بارها هم بهشون میگی تو اول مارو دفع نکن از خودت، مارو آزار نده... بعد به فکر جذب اونی باهات دشمنی داره باش، نه اینکه هر چی انقلابی و مومنه زیرپا بذاری که من میخوام برم بی حجاب جذب کنم! بعد همین ها میان میگن دیدین رهبر گفته به ما هیچی نگید! ببخشید این اختلاف سلیقه نیست اختلافات عمیق و اساسیه...
یا طرف معتقد به سازش با استکبار و دشمنه، طرفدار همون اندیشه های غرب گرایان و لیبرالی است که معتقد به کرنش در برابر آمریکا و شرکاشه... این اختلاف سلیقه نیست، اختلاف اساسی است! درست برعکس راه انقلاب! برای اینکه بفهمیم کی خلاف اسلام و انقلاب هست دیدگاه هاش، اول باید بفهمیم اسلام چیه، بعد مبانی انقلاب رو خوب بشناسیم... و قبل از اون حتی باید بفهمیم اختلاف سلیقه کلمه اش به چه معنا است! باید با مبانی اسلام و انقلاب کلام طرف رو بسنجیم، بنابراین اگر یک اصلاح طلب غرب گرایی میاد میگه بله من اسلام و انقلاب رو قبول دارم اما معتقد هستم باید با آمریکا بست و دم کدخدا رو دید و نه به جنگ و مبارزه و ایستادگی، روشنه که دیدگاهش با همون مبانی انقلابی در تضاده!
اختلاف سلیقه رو اگر معنیش رو لغوی و عرفی و دقیق بفهمیم متوجه میشیم کسی که خود شرع و نظام و قانون و با یک نظر غلط یا اشتباه یا حتی ضد شرعی خراب میکنه، صرفا با ما اختلاف سلیقه نداره...اختلاف اساسی داره... حالا یا با انتقاد به خودش میاد یا انقدر خودپسنده که نظر خودش براش از درست هم مهم تره و نمیخواد از غلطش کوتاه بیاد!
وقتی فرمایشات رهبری رو می شنویم باید به این نکات توجه کنیم... مثلا رهبری خودشون به برخورد قانونی و تعقیب قانونی هنجارشکنی هستن و یادتون هست که سر اون ماجراهای کشف حجاب دوران روحانی چقدر صریح گفتند این مساله رو سرزنش کردند کسانی رو حرف های غیر می زنند اما برخی دائما میخوان برای فرمایشات رهبری هم تاریخ مصرف تعیین کنند و بگن نه این ماله اون موقع ها بوده! حالا اگر بخوان از یه جای صحبت رهبری به نفع خودشون استفاده کنن میرن از دهه 40 شمسی کلام رهبر و درمیارن میگن اینجاش الان به ما میخوره میتونیم خودمون و باهاش تبرئه کنیم ولی جایی می بینن کلام رهبری با مبانی این ها نمیخونه...میگن نه این ماله الان نیست که ماله چندسال پیشه...
خلاصه که زیاد فکرتون رو درگیر اینها نکنید...اینها هیچ وقت نمیگن خودشون دو قطبی ایجاد کردن با پریدن به انقلابی ها و مومنین و دفاع کردن از هنجارشکنان... بلکه برعکسش و میگن، که مومنین دارن به ما انتقاد میکنن ما خیلی خوبیم!!! کسی نمیتونه با مومنین و انقلابی ها به رفتار درستی داشته باشه و نیش و کنایه هاش همیشه سمت مومنین می چرخه، کسی که برای کتک خوردن همسر شهید یا یک زن محجبه واکنشی نشون نمیده اما برای اینکه یه سطل ماست ریختن رو یه هنجار شکن، یاد سخنان امیرالمومنین در مورد خلخال پای دختر یهود میافته وا اسلاما سر میده و داعیه جذب هنجارشکنان و حامیان اغتتشاشات و غیر رو داره، اگر بی قصد و غرض باشه، بهتره نگاه کنه نظراتش و افکارش شبیه چه کسانی شده و باعث خوشامد چه افراد و گروه هایی است. اونایی شبیه همون افرادی شدن سالها مورد انتقاد مومنین و انقلابی ها بودن و فاصله گرفتن از بقیه، باید یه تاملی در باب رفتار و افکارشون بکنند... تویی که حاضری به برادر و خواهر مومنت بپری که هنجارشکنه خوشش بیاد و یه وقت ناراحت نشه، فکر و راهت غلطه نه برعکس! خلاصه اینها همیشه همه چیز و به نفع خودشون تفسیر می کنن تا یه وقت به رفتارهای غلطشون انتقاد نشه!
#هشتگ_صورتی
هدایت شده از محمد جوانی
♨️بیش از یکسال است کشورمان درگیر توطئه #کشف_حجاب شده...
📌مسئولان مربوطه تکلیفشان را با این بیانات امامخامنهای روشن کنند؛ بالاخره انقلابیاند یا نه؟!
✍ویراست محمد جوانی
Virasty.com/mjavani
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
@CWarfare
@CWarfare
@CWarfare
هدایت شده از محمد جوانی
سخنرانی.mp3
51.92M
♨️ از #بمبهای_فسفری و جنایت جنگی در غزه
♨️ تا #بمبهای_صورتی و نبرد شناختی در ایران
♨️از کشتار کودکان فلسطینی
♨️تا القای #سگ_فرزندی ایرانی
🎙 به روایت محمد جوانی
📌مراسم بزرگداشت شهدای غزه
📌مورخ پنجشنبه ۹آذرماه۱۴۰۲
📌شهرری، دولتآباد، مسجد حضرت صاحبالزمان(عج)
📡انتشار حداکثری صوت با #شما
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
@CWarfare
@CWarfare
@CWarfare
هدایت شده از نقاش خونه
20.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن صحنه ی #دلیل_شخصی رو ساختم😍😁
باشد که سریال های تلوزیونی مون به جایی برسند که بازتاب دهنده عشق های نجیبانه و پاک باشند، نه دختر پسری و روابط قبل از ازدواج و ارتباط با نامحرم و... به نظرم عشق بین مهدی و زینب در سریال مینو پتانسیل پردازش خیلی بیشتری داشت و حتی میتونست به عنوان یک داستان و سریال جدا به چنین عشقی پرداخته بشه، اتفاقا از عشق رضا و مینو خیلی بهتر بود! هم شخصیت هاشون هم جذابیت و پاکی عشقشون... امیدوارم در آینده شاهد چنین کارهایی در تلوزیون در مقیاسی بزرگتر باشیم...
حتما ببینید
#عشق_نجیبانه
#عشق_پاک
#قاب_ماندگار
#دلیل_شخصی
#اختصاصی
👆🏻👆🏻
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸جعل عمیق (Deep Fake) و دنیای ترسناک آینده!!!
🔹کمکم با عمومی شدن هوش مصنوعی (Artificial intelligence) اصالت و صحت بسیاری از کلیپها، با تردید مواجه خواهد شد. و این میتواند علیه امنیت یک جامعه بسیار خطرناک شود.
تا دیر نشده باید فکری به حال سیاستگذاری فضای مجازی رها در کشور کرد...
هوش مصنوعی یک ابزار قوی در خدمت جنگ شناختی است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید